hedefimiz bu mesela yuruyerek gitmen yada corba karistirirken bacak calisman felan kendince dakikala
sizce bir sorun olmamistir umarim ama nazik davranisin icin sagolasin sende gel davet ederim seve seve
brans neydi tatlim ben sinif ogretmeniyim
hedefimiz bu mesela yuruyerek gitmen yada corba karistirirken bacak calisman felan kendince dakikala
sizce bir sorun olmamistir umarim ama nazik davranisin icin sagolasin sende gel davet ederim seve seve
brans neydi tatlim ben sinif ogretmeniyim
haftada en az 4 saat, aslında çok güzel. ama yapabilir miyiz, bilmiorum:). çalışınca zor sıkıştırılıyor araya. eve gel, yemek hazırla, topla, derken bi bakıorum saat 19.30 olmuş:). ama bu grup beni gaza getiriyor, şimdi hasta olmama rağmen, bu hafta 4 saat olamasa da yapabilirim sanırım:).
Kuralları okudum, benimde kilo-boy bilgilerim şöyle:
kilo : 75
boy : 1.67
merhaba ben 5.takımın kaptanı naz. gökçe87 2 haftadır bizim takımımızda deneme sürecindeydi..takımımız dağıldığı için arkadaşımız bu hafta listeye giremedi..ama deneme sürecinde hiç mesaj ve menü eksiği yoktu.ayrıca takımla uyumlu bi arkadaşımızdı..düşüncelerimi yazmak istedim gökçe sizin takımdan davet alınca...gökçecim inş güzel kilolar verirsin..hoşçakalın
mercimegin annesi ne guzel geliyor kis kulaga
ay bende cok sasirdim gorunce ayyyyyyy kiyamam ya
yok bacim bu cikaramaz kocis gulsun yeter simdi birde salon uyeligi aldi ya kiyamaz
canim bunu burelliye yazmistim ben yanlislik oldu sana geldi
bos versene kilimi bile kipirdatmam o utanacak diye hediye alacamda para harciyacam bende unuturum olur biter
o bizden baskasina bir sey yapmaz su diye basimizin etini yiyor hergun herifine de hediye diye iki surat assinda gorelim totisini
gorecez tatlimmmmmmmmmmmmmmmm
eeeeeeeeee yas meselesi sekerim birde evin buyuk gelini olmak kolaymi 6 kaynim bir gorumcem var antepliler esimde kaynana gibidir zaten 3 cocukla isi okulu hesaplamiyom bile
bitmiyorki bacim valla
bende dun ozelden birini davet ettim ama ses cikmadi
gece baktimda takimlara bizim enerjimiz cok baska 5.takim ztor durumdaymis
laf aramizda bizde 6.takimi iyi duzelttik yani
bu donemin tadini cikar ayni evde inanki bu flortler cok araniyor
hosgeldin canim ben beril hiltonun berosu
oooooooooooo avukat hanim bu ne hiz bugun
hiltonnnnnnnnn erkege acima bacim kiymetin olmaz
kasinin birini kir ki omru boyu didinsin rahata erdirme sakin totosu kalkar
senin dugune yakin sana bir yengelik dersi verecem zaten
ya ben seni niye kizim gibi goruyom inanki balimla naz dan farkin yok benim ikizlerin adi
sanirim yine birinciyiz soyle bir gozattimda
sanirim yine birinciyiz soyle bir gozattimda
ikizler artik bicirik degil olsa olsa gicikgaza gelmeliyizzzözel durumlarda az yapıp sonra cezanı çekersinn
tamam o zman tatlımm aramıza hoşgeldin tekrarr...halletcez kiloları amann
bilgiler için sağoll..ilk günden belli ediyor kendini zaten gökçe arkadaşımızz
ayy çok seviniyorum sen böyle diyince beroşş..bütün tavsiyelerine kulak ascam hiçç merak etme çok da iyi olcak eminimmm...bayılıyom sana yaaa..kızınım ben senin bıcırıkların bi büyüğü
aman gene miii
sagol canim ama bu 3.lugumuz olacak insallah yeni katilimlarla kaptirmiyacazMemnun oldum Beril..
İki haftadır birincisiniz sanırım, tebrikler..
***7. TAKIM 288. ETAP***
Ganfed(58.7/58.3/0.4/%0.68)
maviyesil1999 (69,5/68,5/1/%1,43)
anşaa (71,6/71,0/0,6/0,84)
ecemavi (72.8/73/-0.2/%-0.09)KILOSU 3'E BÖLÜNDÜ
ananee (68.7/67.7/1/%1.46)
gerbera1987 (90/92,3/-2,3/%-2,56)
Berenim(85.5/85/05/%0.58)
Bahayk(54.4/52/2.4/%4.41)
Azerikizi(61,5/61,5/0/0%)
Pearljam (69) YENİ ÜYE HEDEF KİLO 58
dsds(83)YENI ÜYE HEDEF KİLO 65
7. TAKIM ORTALAMASI %0.75
selam kızlar listemizi kontrol edebilirmisiniz:)?
ikizler artik bicirik degil olsa olsa gicik
ayyyyy evet ya yine birinciyiz herhaldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sagol canim ama bu 3.lugumuz olacak insallah yeni katilimlarla kaptirmiyacaz
+ bir de mercimekle ben varızzztabi ohooo..çok iyisin yaa..yakında daha da daş anne olcan bi deee hooppp
canim senin su bel aletinin adi ne
birde internetten nasil resim tasirim yazismalarima bilgin varmi ben biraz kk ya baktim ama anlamadim bunun basit bir yolu yokmu
kesin birinciyiz malesefffffffffff
bel diski diye geçiyordu özelden mesaj atarım nerden aldığımıdiğer konuya da cevap yazcam sonra beroş çıkmam gerekiyorrr
canım ben de rakibem gibi diyet hiç yapamıyorum :) yapabildiğim tek şey az yemeye çalışmak , oruç borcum hamilelik+emzirme ve önceki yılların toplamı canım 18 tane tuttum daha ve 72 kaldı inşallah yaza kadar bitireyim diyorum yoksa üst üste birikicek yinemesaj:1
bekliyorum kuşum 4 gözle
kuşum maşallah yaa misafir bolluk getirir gelsin. annenler gitti mi?
allah kabul etsin canım.senin için bu oruç iyi olmuş diyet açısından ama kendini zorlama çok allah korusun sağlığından öneml dğil diyet.72 borç mu kaldı dedin nasıl yaptın bu kadar çok borç. birkaç senelik mi.?
canım maraş tarhanası ekşi katıkla ve döğmeler var aşureliğin unlusu onun pilav gibi yapılarak sonra katık katılıyor ve yoğruluyor 1 gün bekletiliip incecik seriliyor :) Google Image Result for http://img.blogcu.com/uploads/lezzetdamlasi_G_r_nt017.jpggünaydın fıstıklar nbr banada burası iice bağımlılık yaptı berilcim tarif çok güzel yapcm kahvaltıya teşkür
tmm ilk kahve içtiğimde yapcm aslında arada böyle pratik maske vb de paylaşabiliriz sende temizlik için de pratik öneriler vardır
çok teşkürler
ayyıldızım menün ii şu maraş tarhanası nasıl oluyo tarifi nasıl
hiç önemli değil canım kurallara uymaya çalışıyorum inşallah vermek istiyorum.tatlisim sen farkinda degilsin
ben herseyim kaptanim yardimciyim
guzun ablayim
puf noktasiyim
yemek kitabiyim
ablayim
hilton avlenince kaynanada olacam kizim gibi geliyor
amannnnnnnnnnnnnnnnnn hirsmi veriyom bundan sonra bikmazsaniz duzeni kurduk belayi aldiniz basiniza zayiflayacaksiniz iste o kadar
sahsi fikrim orucluyken diyet yapmamandan yana bilesin
sana odem cozucu bir tarif versem yaparmisin lahanali
annem kalir canim daha
dunku gelenler bizim aile dostlarimiz ben hamileyken cocuklari evlendi ben gidemedim ama onlar hastaneye eve geldiler bizde hem yeni evlileri hem iki aileyi yemege aldik kararinca agirladik kizimiz 20 yasinda oglan 23 unde ayyyyyyyyyy cok sekerler ya
elifle iyi anlastilar sanki hic cocuk gormemisler birbirlerine gosterip duruyorlar
yagcilik yok diyete devam beni unuttunut galibaaaaaaaaaaaaaa ilknur hanimcimmmmm
burellim topigin karakteri degisir ama yazarim bende 7o lileri gordugum an eski kokosluma basliyacam yazarim tabiiiiiiiii
yeme dayanamiyorsan ye ama sogle ve aksam haslama sebze ve pirinc lapasiyla gecistirrrr
gunaydin bacim
canım tşk ederim çok iyiyim ama kızım ateşi var ,dişinden kaynaklandığını düşünüyorken balgam dolu uyandık ve yarınki randevumuzu bugün saat 4 e çektim eşimi bekliyorum. gelince gideceğiz yine ilaç ilaç geceden beri 3. şurup verişim oldu calpolayildizim nasilsin canimmmmmmmm
canim senin su bel aletinin adi ne
birde internetten nasil resim tasirim yazismalarima bilgin varmi ben biraz kk ya baktim ama anlamadim bunun basit bir yolu yokmu
kesin birinciyiz malesefffffffffff
kızlar bu hafta birinciliği kaptırdık sanırım 9. takım %1.14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?