hoşgeldin canım
siyamum ne diyorsun şubata kadar 59 olurmuyum sence
gecmisler olsun beni haberdar et biliyorsun efhamliyimcanım ben de rakibem gibi diyet hiç yapamıyorum :) yapabildiğim tek şey az yemeye çalışmak , oruç borcum hamilelik+emzirme ve önceki yılların toplamı canım 18 tane tuttum daha ve 72 kaldı inşallah yaza kadar bitireyim diyorum yoksa üst üste birikicek yine
canım maraş tarhanası ekşi katıkla ve döğmeler var aşureliğin unlusu onun pilav gibi yapılarak sonra katık katılıyor ve yoğruluyor 1 gün bekletiliip incecik seriliyor :) Google Image Result for http://img.blogcu.com/uploads/lezzetdamlasi_G_r_nt017.jpg
hiç önemli değil canım kurallara uymaya çalışıyorum inşallah vermek istiyorum.
canım tşk ederim çok iyiyim ama kızım ateşi var ,dişinden kaynaklandığını düşünüyorken balgam dolu uyandık ve yarınki randevumuzu bugün saat 4 e çektim eşimi bekliyorum. gelince gideceğiz yine ilaç ilaç geceden beri 3. şurup verişim oldu calpol(
en kotu ilk 3 teyizkızlar bu hafta birinciliği kaptırdık sanırım 9. takım %1.14
pek bir sey yok canimBen geldim bakalım neler konuşulmuş
Selam kızlar nasılsınız bakalım takımda değişiklik oluyor sanırım şuan kaptan beril sensin sanırım ?
bende hemen menumu yazayım
sabah
1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin lıght süt
ara 1 mandalina
öğle dısardaydım yarım simit bir ayran
ara 1 mandalina
aksam tavuk ızgara bol salata
ara 2 mandalina
kızlar benim şuban ın basına kaar 59 olmam lazım sizce imkansız mı ?
hadiyaaa inşlh haftaya biz 1. oluruz
siyamum ne diyorsun şubata kadar 59 olurmuyum sence
Menum
Sabah (berbatti)
1 bardak cay
Az peynir
1 dilim kizarmis ekmek
3 zeytin
2 yaprak sarma
Ara : 3 grissini
Oglen: firinda balik bol limonlu bol sogsnli
1 kase nar eksili yagsiz salata
1 kase mrrcimek corba
Ara : 3 in 1 nescafe
Aksam : 1 kasik bulgur pilavi
1 kasik patates haslama
1 kasik yagsiz salata
6 bardak su + 0 spor
inş cnmhadiyaaa inşlh haftaya biz 1. oluruz
olursun inş amabence çok aşırı zorlama sağlığından olmakimse yok muu heyy kızlar şubata kadar 59 olurmuyum nedersinizzzzz
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.
zorla kendini bebişim yatağına yattığında bile bacak hareketi yap yine çalıştır vücudunuhaftada en az 4 saat, aslında çok güzel. ama yapabilir miyiz, bilmiorum:). çalışınca zor sıkıştırılıyor araya. eve gel, yemek hazırla, topla, derken bi bakıorum saat 19.30 olmuş:). ama bu grup beni gaza getiriyor, şimdi hasta olmama rağmen, bu hafta 4 saat olamasa da yapabilirim sanırım:).
teşekkür ederim canım. şimdilik iyi gidiyo ama bugün 300 gram fazlam gözüküyo. bugün o verdiğim kilo 1.100 e düştü1.4 kg verdiğini okudum, çook sevindim İlknurcum. yarışma başlamadan beni geçmişsin. ben de bu sabah düzenli yemeye başladım. akşama doğru menümü paylaşıcam. seni çookk tebrik ediorum:).
olsun canım oruç tutuyosun ama maşallah bütün gün aç kalıcam diye abartmıyosun sahurda da bravo yanicanım ben de rakibem gibi diyet hiç yapamıyorum :) yapabildiğim tek şey az yemeye çalışmak , oruç borcum hamilelik+emzirme ve önceki yılların toplamı canım 18 tane tuttum daha ve 72 kaldı inşallah yaza kadar bitireyim diyorum yoksa üst üste birikicek yine
canım maraş tarhanası ekşi katıkla ve döğmeler var aşureliğin unlusu onun pilav gibi yapılarak sonra katık katılıyor ve yoğruluyor 1 gün bekletiliip incecik seriliyor :) Google Image Result for http://img.blogcu.com/uploads/lezzetdamlasi_G_r_nt017.jpg
hiç önemli değil canım kurallara uymaya çalışıyorum inşallah vermek istiyorum.
canım tşk ederim çok iyiyim ama kızım ateşi var ,dişinden kaynaklandığını düşünüyorken balgam dolu uyandık ve yarınki randevumuzu bugün saat 4 e çektim eşimi bekliyorum. gelince gideceğiz yine ilaç ilaç geceden beri 3. şurup verişim oldu calpol(
yaaa olmadı bu şimdi üçleyecektik yaaa. neyse haftaya iyi asılalım kızlarkızlar bu hafta birinciliği kaptırdık sanırım 9. takım %1.14
Menum
Sabah (berbatti)
1 bardak cay
Az peynir
1 dilim kizarmis ekmek
3 zeytin
2 yaprak sarma
Ara : 3 grissini
Oglen: firinda balik bol limonlu bol sogsnli
1 kase nar eksili yagsiz salata
1 kase mrrcimek corba
Ara : 3 in 1 nescafe
Aksam : 1 kasik bulgur pilavi
1 kasik patates haslama
1 kasik yagsiz salata
6 bardak su + 0 spor
olursun canım azmettin mi herşey olursun vallakimse yok muu heyy kızlar şubata kadar 59 olurmuyum nedersinizzzzz
alışveriş canavarııııııya cok yoruldum deli gibi alisveris yaptim hic param kalmadi
daha da birsuru alinacak var
ama kizlara ne kazaklar aldim kendimi kaybettim
guya kendimede bir pantolon alacaktim ama 5 kilo vereyim oyle alacam
tek pantolonluyum bacilar
sonra kizlara adidas spor cantalari aldik
herifime mont ve bot aldim
kayinvalideye iki kazak aldim
eltilere kucuk birer tane parfum cuzdan tarzi seyler aldim
yigenler oyuncak
mercimegimede oyuncak aldimmmm
yaaaaaaaaaa butun biriktirdigim gitti
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.
ciciş beğendim tabiki ama alışmıştık ya birinci olmaya o yüzdenen kotu ilk 3 teyiz
begenmedinmi cicim
canim ben degilim benim pozisyonum nobetci takim kaptani
neden ki siyamumBen bi kaynasamadim grupla
aaaaaaaaaaaaaaaaaa kis senin cizelgen ne zaman degistiiiiiiiiiiiiiiii
abbauuuuuuuuuuu
tamam gulum
kimse yok muu heyy kızlar şubata kadar 59 olurmuyum nedersinizzzzz
ya cok yoruldum deli gibi alisveris yaptim hic param kalmadi
daha da birsuru alinacak var
ama kizlara ne kazaklar aldim kendimi kaybettim
guya kendimede bir pantolon alacaktim ama 5 kilo vereyim oyle alacam
tek pantolonluyum bacilar
sonra kizlara adidas spor cantalari aldik
herifime mont ve bot aldim
kayinvalideye iki kazak aldim
eltilere kucuk birer tane parfum cuzdan tarzi seyler aldim
yigenler oyuncak
mercimegimede oyuncak aldimmmm
yaaaaaaaaaa butun biriktirdigim gitti
Ben bi kaynasamadim grupla
canocanlar
ben sezeryanliyim sonrasindada amaliyat oldum fazla mekik yapamiyorum
o nedenle benim cezami kesin bakiyim
Hosbulduuum olursun tabi ayni hedef 8 sende vereceksin gel yarisalim.Ben 16 verdim alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?