Çalışsınn unutmasınnnn bananeeetabi ya arada olursa kabul edilebilir yoğun bi döneme gelmiştir falan filan mesela 30 senede 1 kereee ama acısını zaten çıkarırsn eminim :119:
kısss valla senin nbilmediğin bişi varmıkiiicanim bu yogurtla dogmenin yani haslanmis bugdayin karisimini
cok ince kurumus hali
henelde sapin uzerine yada ona benzer bir seyin uzerine surerler incecik bi kurur
boyle yufka incelinde kurur kaldirirlar
cerez gibi yenir ama ben onu sarmisakli corba yaparim
bizde antepliyikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bilirikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
heleben beril hepsini bilirim
yook çıkarcammm o allahın emriiiiyaşasın kötülüüüükkk
kısss valla senin nbilmediğin bişi varmıkiiiöptüm
kıslar bende evi topliyim biraz bugün izinliyim hesabı kardeş takıma kontrol ettirip ekliycem paylaşım alanına inş
listeniz doğru canım
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.
Ayy kaptanlığın hayırlı olsunn çok yakıştınnn :13: başarılarının da grupça başarılarımızın da devamını beliyorummm
Ve bence de ecz.imişin dediği gibi mesela menülere birisi sporlara da birisi ceza yazsın.. menü ve sporları cuma günleri kendi başlığımızda yayınlarız o zamn kim ne yapmış yapmamış görür cezasını keserizzzspordan kalmam da sanırım menüden çok ceza yerim ben spor mesela bence haftada en az 4 saat olsun siz ne diyosunuzzz???
kontrol için teşekkürlerr
hoşgeldin canım iyi ettin de geldinnn biz baya iyiyiz burda,samimi bi ortam oluşturduk aktif katılmanı ve senle de muhabbet etmeyi çok isteriz.
Kelebek hilton diye bahsedilen şahıs ben oluyorum
Boy:1.65
Kilo:64.9 şimdilik
Bu başlığın en başındaki bilgileri oku şimdilik canım gerisi yavaş yavaş oturur2 haftalık deneme süren var başlık için, katılımın ve paylaşımın güzel olduğu sürece süre kısalır tabii
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.
hoşgeldin Gökçeee:). ben de yeniyim:). bu hafta ilk menülerimi paylaşıcam:).
hemde nasıl çıkarcam da kuzum kıyamıyom beee sabahtan akşama kadar çalışıyo yavrucuğum.unutması normal napayım canı sağolsun. ben onu onundoğumgününü kutlarken utandırcam niyetim o inşallah
merhaba ben 5.takımın kaptanı naz. gökçe87 2 haftadır bizim takımımızda deneme sürecindeydi..takımımız dağıldığı için arkadaşımız bu hafta listeye giremedi..ama deneme sürecinde hiç mesaj ve menü eksiği yoktu.ayrıca takımla uyumlu bi arkadaşımızdı..düşüncelerimi yazmak istedim gökçe sizin takımdan davet alınca...gökçecim inş güzel kilolar verirsin..hoşçakalın
1.4 kg verdiğini okudum, çook sevindim İlknurcum. yarışma başlamadan beni geçmişsin. ben de bu sabah düzenli yemeye başladım. akşama doğru menümü paylaşıcam. seni çookk tebrik ediorum:).
mercimegin annesi ne guzel geliyor kis kulagaah kuşuuum bende diyom bu hatun niye lila yazıyo nasıl yapıyo diye. 2 gündür yazı rengini değiştircem diye göbeğim çatladı yaaaawww. tebrikler mercimeğin annesi
yok bacim bu cikaramaz kocis gulsun yeter simdi birde salon uyeligi aldi ya kiyamazben farketmiştim ammaa neyin nesi diye sorcaktım yaa?? mesaj sayısıyla olan değil di mi bu farkli bi şey??
Ay ne güldümmm..yılbaşında acısını çıkar kocişinden sen benceeee
canim bunu burelliye yazmistim ben yanlislik oldu sana geldinereye gidiyon kızçem sen bizi bırakamazsın kiii
ay burda ne demek istedin kuş um anlayamadım
bos versene kilimi bile kipirdatmam o utanacak diye hediye alacamda para harciyacam bende unuturum olur biterhemde nasıl çıkarcam da kuzum kıyamıyom beee sabahtan akşama kadar çalışıyo yavrucuğum.unutması normal napayım canı sağolsun. ben onu onundoğumgününü kutlarken utandırcam niyetim o inşallah
o bizden baskasina bir sey yapmaz su diye basimizin etini yiyor hergun herifine de hediye diye iki surat assinda gorelim totisiniÇalışsınn unutmasınnnn bananeeetabi ya arada olursa kabul edilebilir yoğun bi döneme gelmiştir falan filan mesela 30 senede 1 kereee ama acısını zaten çıkarırsn eminim :119:
gorecez tatlimmmmmmmmmmmmmmmmyook çıkarcammm o allahın emriiiiyaşasın kötülüüüükkk
eeeeeeeeee yas meselesi sekerim birde evin buyuk gelini olmak kolaymi 6 kaynim bir gorumcem var antepliler esimde kaynana gibidir zaten 3 cocukla isi okulu hesaplamiyom bilekısss valla senin nbilmediğin bişi varmıkiiiöptüm
kıslar bende evi topliyim biraz bugün izinliyim hesabı kardeş takıma kontrol ettirip ekliycem paylaşım alanına inş
bitmiyorki bacim vallacanlarım cananlarım bne kaçar ev dandini biraz temizlik yapayım
bende dun ozelden birini davet ettim ama ses cikmadigökçe87 diye birisini davet ettim kızlar haberiniz olsun. gelirse karşılayın.
bu donemin tadini cikar ayni evde inanki bu flortler cok araniyorSevgimin, özlemimin kabardığı bir dönemdeyim...tickerımı da değiştim bi süre196 gün kaldı gelmesine...:98:
hosgeldin canim ben beril hiltonun berosuMerhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım adım Gökçe. Davetiniz için teşekkür ederim.
oooooooooooo avukat hanim bu ne hiz bugunkontrol için teşekkürlerr
hoşgeldin canım iyi ettin de geldinnn biz baya iyiyiz burda,samimi bi ortam oluşturduk aktif katılmanı ve senle de muhabbet etmeyi çok isteriz.
Kelebek hilton diye bahsedilen şahıs ben oluyorum
Boy:1.65
Kilo:64.9 şimdilik
Bu başlığın en başındaki bilgileri oku şimdilik canım gerisi yavaş yavaş oturur2 haftalık deneme süren var başlık için, katılımın ve paylaşımın güzel olduğu sürece süre kısalır tabii
hedefimiz bu mesela yuruyerek gitmen yada corba karistirirken bacak calisman felan kendince dakikalahaftada en az 4 saat, aslında çok güzel. ama yapabilir miyiz, bilmiorum:). çalışınca zor sıkıştırılıyor araya. eve gel, yemek hazırla, topla, derken bi bakıorum saat 19.30 olmuş:). ama bu grup beni gaza getiriyor, şimdi hasta olmama rağmen, bu hafta 4 saat olamasa da yapabilirim sanırım:).
hoşgeldin Gökçeee:). ben de yeniyim:). bu hafta ilk menülerimi paylaşıcam:).hos geldin dedim mi
sizce bir sorun olmamistir umarim ama nazik davranisin icin sagolasin sende gel davet ederim seve sevemerhaba ben 5.takımın kaptanı naz. gökçe87 2 haftadır bizim takımımızda deneme sürecindeydi..takımımız dağıldığı için arkadaşımız bu hafta listeye giremedi..ama deneme sürecinde hiç mesaj ve menü eksiği yoktu.ayrıca takımla uyumlu bi arkadaşımızdı..düşüncelerimi yazmak istedim gökçe sizin takımdan davet alınca...gökçecim inş güzel kilolar verirsin..hoşçakalın
özlem ben. 24 yaşındayım. 1.74 boyundayım. öğretmenim:) evlilik programlarında kendini tanıtan insanlar gibi hissettim kendimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?