Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmm senin menü baya zor görünüyo bana ama ben de burelli gibi anlamadım 2*10 nerden geldii?? tebrikler başarının devamını görmek isteriz bizim başlığımızda

kelebekk (kelebek diyorum ama adını bilmiorum pardon), pilatesi nerden yapıosun? cd falan mı, spor salonu mu? faydasını görüo musun?
menüde az biraz kaçamaklar olmuş ama pilatesle dengelenmiş sanki birascık).

adım hilal tatlımmm farketmez istediğini de :) pilates evde cd ile videolarla yapıyorum, evde top lastik falan var takılıyorum eğlenceli de oluyor henüz tam bir ay olmadı olunca ölçümlerimi karşılaştırıp sonuç yazcam garanti

kıslar nerdesiniz başlığımız kimsesiz kalmış

Ben de sonunda gelebildimmm

Hoşgeldinn tabi ki aramıza kilo vermek ve paylaşım yapmak isteyenleri seve seve alırız, 2 hafta deneme süren oluyor, akşamları o günkü menümüzü sporumuzu içtiğimiz su miktarını paylaşıyoruz,onun dışında tabi ki ne kadar çok faydalı bilgi paylaşırsak iyi...bir de sohbet muhabbet ohh

Bir de kaptabımız bur50 canım, detaylı olarak konuşuruz istediğin konuyu sorabilirsin

heasplama biçimi koları heasplaması förmulunun en kisa yöntemı dıyerlerı cok uzun bunu kulanıyorum ben kilonu 2 çarpip daha sonra 10 çartında gunluk ne kadar kolar yemen gerktıgını yazıyor :) 79x2x10 =1580 gıbı benımde hedefım 68 ıdal kılom 62 ama ben kıyafet ler gıyıldınde fılen kendını göstermesı taraftarıyım boyumdan dolayıda yeterlı dıye dusunyotum bırde butun kilo aldıgım ıcın yanı cirkın kılo gıbı degıl şimdi kılomu bılmıyenler en fazla 65-70 arası dıyor ama ben rahat edemıyorum evlendım zaman hamıle kalma durumunda 110 geçme korkusuyla veriyorum :)

Tabi ki herkesin kişisel tercihi canım, boyun var maşallah baktın ay böyle çok güzel dedin bırakırsın orda yani zorla verdirmeyiz kızzz

genelde sızın yanı burdakılerı haftalık kilo verme hızı nedır kelebek hanım :)?

Valla 2.5 a çıkan arkadaşlar var ama benim hızım baya düşük meselaaa bazen haftalık 500 gr ı geçemiyorum aslında biraz hızlanmak istiyorum ama bakalım..desteğinizi esirgemeyin
adım hilal (kelebek hilton geçebilir ben oluyorum )
boy:1.65
kilo.64.9
67 ile başladım canım hedefim de 57

nasılsınız kızlar...hayırsızz fatma geldiii..bana belki kzııyosunuz ama inanın elimde değill yoksa sabahtan akşama kadar bende isityorumm kalyımmm

sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir
çay
zeytin
marul yedim
arada
1 elma
1 madalin yedimm dahada bişi yemedimm henüz

sızden rıcam ban bırı şu sayfanın kulanısını anlatsın tek kullana bıldıgım burası yanı cevap yaza bılıyorum beyenıcem yazıların beyen butonları nerde yanıs yerden mı cevap veriyorum bır alt sayfsı daha varmi her şey soru bende şu anda ?

Canım yazıların hemn sağ altında beğen butonu var ordan beğeni,, sağ alt köşede alıntı ile cevapla dersen o kişiye cevap yazdığın belli olur,yazısı balon şeklinde çıkar, onun hemen sağındaki konuşma baloncuğuna tıklayarak gidersen de birden fazla yazıdan alıntı yapabilirsin en son da konuya cevap ver dediğinde bütün işaret koyduğun yazılar sende alıntı olarak çıkar sen de altlarına istediğini yazarsın

Son düzenleme:
BAYANLAR BERİL77 DEN SİZE İLETMEMİ İSTEDİKLERİNİ YAZIYORUM:

Berenvildan yıldönümünü kutluyor, bur50 ye selamlarını iletiyor, hepinizi öpüyor.
Kızların 3 ü de ishal olmuş Giremiyormuş ama diyeti asla bırakmamış orda bile bizi düşünüp motive ediyor yaaaa !!! çok tatlı benim beroşumm

BİZDE BEROŞA SLM sölüyoruz
özledim onu
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebişleri iyileşir

bugünkü menüm
niyetliydim
sahura kalkmadım
akşam da
1 tabak kuru fasülye
bikaç kaşık ıspanak
2 dilim ekmek yedim

benimde 90 oruç borcum var daha 7 tuutum
nzsıl bitircem bilmiyorum
emzirme ve hamilelikte tutmamıştım

kızlar bildirim gününe az kaldı toparlayalım

Valla maşallah gene iyi tutuyorsun ben de tutsam biraz borcum da benim var aslındaaa
Bence de toparlayalım amaaa bi çikolata kaçağım oldu gene yaa tutamadım kendımııı

25.12.12 menüm:

Sabah:
1 dilim ekmek
biraz sucuklu yumurta
biraz peynir
2 çatal reçel

Öğlen:
1 kase çorba
ve biraz menemen
2 dilim ekmek yememe sebep oldu :)

Ara:1 çikolata

Akşam:
biraz pilav
1 tavuk but haşlama
1-2 dilim haşlama patates

1 porsiyon meyveee

Su:1,5 lt
Spor: 1 sa pilatesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…