- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bana 6 cı takıma gırebılcem yazılmıs dun bende katılmak ıstedım kendımı bırde burda anlatmam gerekıyor galıba ben 91 kilo idim 2 ay da 12 kilo verıp 79 a dustum hala uyguluyorum arada durmalarla hafta da 2-3 kılo arası verıyorum benım de dıkatımı yarişma cekti katılmak istedım bu arada boyum 1,72 :)
kelebekk (kelebek diyorum ama adını bilmiorum pardon), pilatesi nerden yapıosun? cd falan mı, spor salonu mu? faydasını görüo musun?
menüde az biraz kaçamaklar olmuş ama pilatesle dengelenmiş sanki birascık).
kıslar nerdesiniz başlığımız kimsesiz kalmış
kızlar merhaba.bende grubunuza üye olmak istiyorum.diyet yapıyorum ama motivasyonum eksik.burası çok aktif bir grup sanırım bana yardımcı olacaktır
30 yaşındayım.2 yaşında bir kızım var.çalışıyorum.1 haftalık diyetle 3 kilo verip 60 kiloya düştüm.ilk hedef 55
normalde çok kötü beslenen biriyim.diyet öncesi sabah simit,öğlen işyerinde 4 çeşit artık ne varsa,akşam en az 2 çeşit makarna pilav ekmek ne varsa yiyordum.yatana kadar da cips kola çikolata.ayrıca işyerimde bir aburcubur çekmecem vardı.full çikolata ve kek dolu.yani ben böyle mutluydum aslında ama baktım artık pantolonlarım patlayacak gibi olmaya başladı bu işe dur demenin vakti geldi dedim.
ben ilk kiloları çok kolay veriyorum.normalde hayvan gibi:) yediğim için sağlıklı beslenmeye geçince hemen farkediyo tabi.artık abur cubur yok hayatımda.ama çikolatasız yaşayamadığım için dayanamadığımda tatlandırıcılı çikolatalardan 1 parça yiyorum.beyaz ekmek,makarna,pilav(bulgur hariç) yok artık.belli bir listem yok ama bu konuyu çok araştırmış bir insan olarak nasıl kilo verileceği hakkında epey bilgim var ama irade eksik.o da zamanla artacak inşallah.
mesela bugün sabah kepekli tost ,öğlen çorba ve bezelye yemeği yedim.gün içinde 3-4 bardak yeşil çay içiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.ödem filan bırakmıyor vücutta.pantolanlar direk genişliyor.ara öğün kuru kayısı yada 2-3 diyet bisküvi yiyorum.su 1,5 litre ancak içiyorum keşke 2,5 yapabilsem
ilk mesajımın destan gibi olmasından bellidir heralde ilerde çok aktif bir üye olacağım.birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan.diyet kötü geliyor kulağa ve uzun süre sürdürülebilir olmuyor dolayısıyla bir yerde pes edip kiloları geri alıyoruz.benim felsefem vücuduma eziyet etmeyecek şekilde beslenip hem sağlıklı olmakhemde hoş gözümek.katı kurallarım yok.arada kaçamak yapabilirim yani duyrulur.acelem de yok.yaza kadar vaktim var.yavaş vereyimki geri almayım
kızlar merhaba.bende grubunuza üye olmak istiyorum.diyet yapıyorum ama motivasyonum eksik.burası çok aktif bir grup sanırım bana yardımcı olacaktır
30 yaşındayım.2 yaşında bir kızım var.çalışıyorum.1 haftalık diyetle 3 kilo verip 60 kiloya düştüm.ilk hedef 55
normalde çok kötü beslenen biriyim.diyet öncesi sabah simit,öğlen işyerinde 4 çeşit artık ne varsa,akşam en az 2 çeşit makarna pilav ekmek ne varsa yiyordum.yatana kadar da cips kola çikolata.ayrıca işyerimde bir aburcubur çekmecem vardı.full çikolata ve kek dolu.yani ben böyle mutluydum aslında ama baktım artık pantolonlarım patlayacak gibi olmaya başladı bu işe dur demenin vakti geldi dedim.
ben ilk kiloları çok kolay veriyorum.normalde hayvan gibi:) yediğim için sağlıklı beslenmeye geçince hemen farkediyo tabi.artık abur cubur yok hayatımda.ama çikolatasız yaşayamadığım için dayanamadığımda tatlandırıcılı çikolatalardan 1 parça yiyorum.beyaz ekmek,makarna,pilav(bulgur hariç) yok artık.belli bir listem yok ama bu konuyu çok araştırmış bir insan olarak nasıl kilo verileceği hakkında epey bilgim var ama irade eksik.o da zamanla artacak inşallah.
mesela bugün sabah kepekli tost ,öğlen çorba ve bezelye yemeği yedim.gün içinde 3-4 bardak yeşil çay içiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.ödem filan bırakmıyor vücutta.pantolanlar direk genişliyor.ara öğün kuru kayısı yada 2-3 diyet bisküvi yiyorum.su 1,5 litre ancak içiyorum keşke 2,5 yapabilsem
ilk mesajımın destan gibi olmasından bellidir heralde ilerde çok aktif bir üye olacağım.birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan.diyet kötü geliyor kulağa ve uzun süre sürdürülebilir olmuyor dolayısıyla bir yerde pes edip kiloları geri alıyoruz.benim felsefem vücuduma eziyet etmeyecek şekilde beslenip hem sağlıklı olmakhemde hoş gözümek.katı kurallarım yok.arada kaçamak yapabilirim yani duyrulur.acelem de yok.yaza kadar vaktim var.yavaş vereyimki geri almayım
heasplama biçimi koları heasplaması förmulunun en kisa yöntemı dıyerlerı cok uzun bunu kulanıyorum ben kilonu 2 çarpip daha sonra 10 çartında gunluk ne kadar kolar yemen gerktıgını yazıyor :) 79x2x10 =1580 gıbı benımde hedefım 68 ıdal kılom 62 ama ben kıyafet ler gıyıldınde fılen kendını göstermesı taraftarıyım boyumdan dolayıda yeterlı dıye dusunyotum bırde butun kilo aldıgım ıcın yanı cirkın kılo gıbı degıl şimdi kılomu bılmıyenler en fazla 65-70 arası dıyor ama ben rahat edemıyorum evlendım zaman hamıle kalma durumunda 110 geçme korkusuyla veriyorum :)
genelde sızın yanı burdakılerı haftalık kilo verme hızı nedır kelebek hanım :)?
sızden rıcam ban bırı şu sayfanın kulanısını anlatsın tek kullana bıldıgım burası yanı cevap yaza bılıyorum beyenıcem yazıların beyen butonları nerde yanıs yerden mı cevap veriyorum bır alt sayfsı daha varmi her şey soru bende şu anda ?
nasılsınız kızlar...hayırsızz fatma geldiii..bana belki kzııyosunuz ama inanın elimde değill yoksa sabahtan akşama kadar bende isityorumm kalyımmm
BİZDE BEROŞA SLM sölüyoruz
özledim onu
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebişleri iyileşir
bugünkü menüm
niyetliydim
sahura kalkmadım
akşam da
1 tabak kuru fasülye
bikaç kaşık ıspanak
2 dilim ekmek yedim
benimde 90 oruç borcum var daha 7 tuutum
nzsıl bitircem bilmiyorum
emzirme ve hamilelikte tutmamıştım
kızlar bildirim gününe az kaldı toparlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?