- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Mrb kızlar nbrrrrrrrrrrrr
25.12.12 menüm:
Sabah:
1 dilim ekmek
biraz sucuklu yumurta
biraz peynir
2 çatal reçel
Öğlen:
1 kase çorba
ve biraz menemen
2 dilim ekmek yememe sebep oldu :)
Ara:1 çikolata
Akşam:
biraz pilav
1 tavuk but haşlama
1-2 dilim haşlama patates
1 porsiyon meyveee
Su:1,5 lt
Spor: 1 sa pilatesss
rakibem sen bu poğçayı neden yiyorsun sabah ? ıııııı hiç beğenmedim ben bu menüyü amaaaBugünkü menüm:
Sabah:
1 poğaça
1 şekersiz çay
Öğlen:
yarım tabak pilav
cacık
Akşam:
2 tabak keşkekkk
1 porsiyon kabak tatlısı
Tek güzel şeyse Spor: 1 sa pilates
hoşgeldin canım.maşallah ne güzel haftada 2-3 kg vermen ,bana 6 cı takıma gırebılcem yazılmıs dun bende katılmak ıstedım kendımı bırde burda anlatmam gerekıyor galıba ben 91 kilo idim 2 ay da 12 kilo verıp 79 a dustum hala uyguluyorum arada durmalarla hafta da 2-3 kılo arası verıyorum benım de dıkatımı yarişma cekti katılmak istedım bu arada boyum 1,72 :)
canım ben senin kg a göre az verdiğini düşünüyorum, yanlış giden birşeyler var diye düşünüyorum ,haftalık en fazla ne kadar kg gidiyor senden ,cünkü kg ne kadar fazla olursa giden rakam daha çok oluyor,bu haftaki hedef kilomm 100 olsunmu çokmu acaba
bende özledim beroşu çok geçmiş olsun diyeyim senin aracılığınla,BİZDE BEROŞA SLM sölüyoruz
özledim onu
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebişleri iyileşir
bugünkü menüm
niyetliydim
sahura kalkmadım
akşam da
1 tabak kuru fasülye
bikaç kaşık ıspanak
2 dilim ekmek yedim
benimde 90 oruç borcum var daha 7 tuutum
nzsıl bitircem bilmiyorum
emzirme ve hamilelikte tutmamıştım
kızlar bildirim gününe az kaldı toparlayalım
su ve spor güzel ama şu çukulatadan vazgeçsek bende vazgeçemiyorum ama yarın tartı günü fıstıık25.12.12 menüm:
Sabah:
1 dilim ekmek
biraz sucuklu yumurta
biraz peynir
2 çatal reçel
Öğlen:
1 kase çorba
ve biraz menemen
2 dilim ekmek yememe sebep oldu :)
Ara:1 çikolata
Akşam:
biraz pilav
1 tavuk but haşlama
1-2 dilim haşlama patates
1 porsiyon meyveee
Spor: 1 sa pilatesss
hem de kocamaaann 1 tane çikolata mı? 1 parça falan değil yani, hem de aynı gün reçell.. cık cıkk.. yarın 2 saat spor yapacaksın sanırım. şaka bi yana, telafi edersin yaa, bazen krizlerimiz oluyor. ahh o tatlılar olmasa ben şimdi 45 kg falan olurdum heralde:).
günaydın cnm menün güzel ama bence spor eklemen lazım yürüyüş olabilir yada leslie vardı nette bi ara yapıyodum ben sonra devam edemedim o da olabilir evde yürüyüş giibigünaydın kızlar.dünkü menüm
sabah:kepekli tost
öğlen:bezelye yemeği,çorba
akşam:yoğurtlu kabak yemeği,salata
aralar:kuru kayısı,4 bardak yeşilçay,3 diyet bisküvi
su:1,5 lt
bana spor demeyin hiç beceremiyorum
cnm zamanla öğreniliyor sağ alt köşede alıntı ile cevapla kutucuğu var direk onun üstüne tıklayıp cevap yazarsan 1 kişiden alıntı yapıyosun alıntı ile cevaplanın yanındaki + ya tıklayıp(alıntı yapacağın kişilerin yazılarına) en son konuya cevap ver deyince yorumlarını ekleyebiliyosunteşekür ederim ayyıldız alıntıyla cevap vermek istedım ama bir türlu çözemedım için buranın sıstemını çözemedım için :)
hem de kocamaaann 1 tane çikolata mı? 1 parça falan değil yani, hem de aynı gün reçell.. cık cıkk.. yarın 2 saat spor yapacaksın sanırım. şaka bi yana, telafi edersin yaa, bazen krizlerimiz oluyor. ahh o tatlılar olmasa ben şimdi 45 kg falan olurdum heralde:).
rakibem sen bu poğçayı neden yiyorsun sabah ? ıııııı hiç beğenmedim ben bu menüyü amaaa
günaydın kızlar.dünkü menüm
sabah:kepekli tost
öğlen:bezelye yemeği,çorba
akşam:yoğurtlu kabak yemeği,salata
aralar:kuru kayısı,4 bardak yeşilçay,3 diyet bisküvi
su:1,5 lt
bana spor demeyin hiç beceremiyorum
su ve spor güzel ama şu çukulatadan vazgeçsek bende vazgeçemiyorum ama yarın tartı günü fıstıık
sizi ne cok sevdimi tartida kilo verenleri daha bir cok sevdigimi soylemismiydim acaba
ilknur sabah gelmemis
dunku kutlama nasil gectiydiki
gelmedine gore kutlama uzun surdu sanirsam hehhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeee52:
kizlar ilcigdem sanirim persembeden persembeye bildirime geliyor herhalde
yada ben mesajlari kaciriyormuyum
takimin kurallarini hatirlatmaya gerek varmi bilemiyorum
hafta birincimiz ceza dagitacakti sanirim arkadasin bizimle pek muhatap olma istegi yok
insallah kotu bir durumu yokturda katilimlari bol olur
ya cok mu dilim sismis habire yaziyom meger ne cok diyecegim varmis
kuzularim gokce gelmiyormu goremiyorumda
yavaş yavaş işten vakıt buldukca çözucem inşaalah benım dunku menumde sabah sırkeli sacaksu 10 da bı elma öglen slata çorba aksamda yogurtla haslanmiş sebse onlarda kararunda tabı :)
Yaz yaz biz de özledik..ya evet kurallara uymayan çok birincii ceza dağatt ağzımızı burnumuzu dağattt ki yola gelekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?