Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cicim benim de takıldığım kilodur 65 ve 66 adolayları, birlikte zayıflıycaz; önce beynimizi adapte edelim o sınırı aşıp geçicez diye

peynir çok tuzluysa suda bekletiyorum yiyceem kadar zeytinide
faydası oluyo
kıs alemsin valla

cnm senin de payın çok toparlanmamızda bence
ve bütün arkadaşların
inş böle devam ederiz
baaak yapmayın böyle balon olup uçucam şimdi. kocamla kapıştırcanız beni seni kaç kişi seviyo ki benim bi topik sevenim var dicem havaya girip haaa.
bu arada hafta sonu sınavlarım var gıremıcem önceden haber vermek gerekıyor kaptana burdan mazeretımı iletıyorum :)dua edınde gecım yok sa ilk donemın moral bozukluyla bı dönem cakarım :)
hayırlısıyla ver sınavlarını inşallah canım
işte bizim kaptaaaaann muhteşemsiiiinnn
ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallah

[ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallah[/QUOTE]

evet benim kilom çok değil boyum da 160.ama kızlar benim basen derdim var.el bileklerimi filan görseniz zayıflıktan ölüyor.saat aldığımda en az 5 parça çıkarıp takıyorum.ama gel gör ki basen ve bacaklar allah ne verdiyse.eşimin tabiri ile kutuplardan basık ekvatordan şişkinceyim.spor da yapamıyorum.nasıl gitcek basenler bilmiyorum.kilo verirsem basende eninde sonunda erir diye düşünüyorum.birazda genetiği kabullenmek lazım tabi.annemde böyle çünkü

sabah

1 parmak kadar cecil peyniri
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı labne
yumurta beyazı
1 bardak az şekerli çay

su içmeye çalışıyorum

kızçeler dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 yumurtadan çok az yağlasalça kekikle birlikte yumurta tuz çok az
-1 dilm tambuğday ekmeği
ara:
-yok
öğle
-çeyrek simitten biraz fazla
-2orta boy patates haşlamasını
-3 kaşık yoğurtla çırptım süüpeer oldu
ara:
-1 tane kelem sarması
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-fırında yağsız limon, soğan ve salçalı balık
-1 dilim tambuğday ekmeği
ara:
- 1 fincan form kayısı çayı
ortalama 2 litre su ki daha çok olmalı
2 saat kadar spor

[ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallah

evet benim kilom çok değil boyum da 160.ama kızlar benim basen derdim var.el bileklerimi filan görseniz zayıflıktan ölüyor.saat aldığımda en az 5 parça çıkarıp takıyorum.ama gel gör ki basen ve bacaklar allah ne verdiyse.eşimin tabiri ile kutuplardan basık ekvatordan şişkinceyim.spor da yapamıyorum.nasıl gitcek basenler bilmiyorum.kilo verirsem basende eninde sonunda erir diye düşünüyorum.birazda genetiği kabullenmek lazım tabi.annemde böyle çünkü[/QUOTE]

canım evet dediğin vücut şekliyle alakalı bişey. spor yapsan bile bölgesel fazlalıklar gitmez, bütün vücudundan atarsın orası da azalır ama tamamen gitmez. benim de bikaç arkadaşım vardı ayrı problemde biri göbek biri basenler. ikisi de spor yapıyor ama gitmiyor oraları. kalori yakımı sadece o bölgelerden olmaz ki istediğin kadar spor yap. şöyle bi yazı okumuştum bu bölgesellik konusunu iyi açıklamış..
iddia:'Yağları bölgesel olarak hedef alıp, istediğiniz bölgedeki yağlardan kurtulabilirsiniz.”
Yanlış:Çoğu kişi, günde 500 şınav çekerse hayalindeki baklavalara sahip olacağını sanır. Ancak ne yazık ki işler bu şekilde yürümüyor. Kilo vermek, tüm vücudunuzu ilgilendiren bir meseledir. Belinizin etrafındaki fazlalıklardan mı kurtulmak istiyorsunuz? Her ne kadar o kasları hedefleyen pek çok egzersiz olsa da uzmanlar bunun o bölgenin daha kalın görünmesine neden olabileceğini belirtiyor. Çünkü farkında olmadan, alttaki kasları çalıştırarak üstteki yağların dışa doğru itilmesine neden olursunuz. Bu yüzden yana mekik ya da yana eğilme gibi egzersizlerden kaçının. Onun yerine vücudunuzu bir bütün olarak kabul edin ve tüm fazla kilolardan kurtulmayı hedefleyin. Fazla kilolarınız ile birlikte bel bölgenizin de erimesi kaçınılmaz olarak gerçekleşir. Kürek çekmeyi deneyin. Kondisyon bisikletinde yaktığınızdan yüzde 50 daha fazla kalori yakmak istiyorsanız, kürek çekmek imdadınıza yetişiyor. Ayrıca antrenmanınıza mutlaka ağırlık bölümü de ekleyin ve yediklerinize de dikkat edin.
Kaynak: (Men’s Health)

[ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallah

evet benim kilom çok değil boyum da 160.ama kızlar benim basen derdim var.el bileklerimi filan görseniz zayıflıktan ölüyor.saat aldığımda en az 5 parça çıkarıp takıyorum.ama gel gör ki basen ve bacaklar allah ne verdiyse.eşimin tabiri ile kutuplardan basık ekvatordan şişkinceyim.spor da yapamıyorum.nasıl gitcek basenler bilmiyorum.kilo verirsem basende eninde sonunda erir diye düşünüyorum.birazda genetiği kabullenmek lazım tabi.annemde böyle çünkü[/QUOTE]

tatlım sende ben gibisin benimde alt yok üst var. kemiklerde ince el ve ayak bileklerim çubuk kraker gibi.en büyük avantajım bi meme ameliyatı geçirdim küçülttüm. yoksa sütyen numaram 115 ti.düşün kemikler çekmiyodu artık.şimdi tek derdim ben ve yanlar.

2 saat kadar spor mu. çok isterdim yapabilmeyi yarım saat bile yeter.ama gün içinde yorgunluk akşam yemek çocuk.gerçi ben tembelimdir.evde otursam da yapmazdım heralde.tebrik ediyorum valla seni

2 saat kadar spor mu. çok isterdim yapabilmeyi yarım saat bile yeter.ama gün içinde yorgunluk akşam yemek çocuk.gerçi ben tembelimdir.evde otursam da yapmazdım heralde.tebrik ediyorum valla seni

salona gitmenin faydası bebiş yoksa bende evde zor yapıyorum.salona başladım haftada 3 veya 4 gün 1.5 veya 2 saat kadar sürüyo. 1 saat aletler, 1 saat plates

Yağları bölgesel olarak hedef alıp, istediğiniz bölgedeki yağlardan kurtulabilirsiniz.”[/B][/FONT][/COLOR]
Yanlış:Çoğu kişi, günde 500 şınav çekerse hayalindeki baklavalara sahip olacağını sanır. Ancak ne yazık ki işler bu şekilde yürümüyor. Kilo vermek, tüm vücudunuzu ilgilendiren bir meseledir. Belinizin etrafındaki fazlalıklardan mı kurtulmak istiyorsunuz? Her ne kadar o kasları hedefleyen pek çok egzersiz olsa da uzmanlar bunun o bölgenin daha kalın görünmesine neden olabileceğini belirtiyor. Çünkü farkında olmadan, alttaki kasları çalıştırarak üstteki yağların dışa doğru itilmesine neden olursunuz. Bu yüzden yana mekik ya da yana eğilme gibi egzersizlerden kaçının. Onun yerine vücudunuzu bir bütün olarak kabul edin ve tüm fazla kilolardan kurtulmayı hedefleyin. Fazla kilolarınız ile birlikte bel bölgenizin de erimesi kaçınılmaz olarak gerçekleşir. Kürek çekmeyi deneyin. Kondisyon bisikletinde yaktığınızdan yüzde 50 daha fazla kalori yakmak istiyorsanız, kürek çekmek imdadınıza yetişiyor. Ayrıca antrenmanınıza mutlaka ağırlık bölümü de ekleyin ve yediklerinize de dikkat edin.

çok açıklayıcı bi yazı.teşekkürler.sonuç AZ KALORİ AL.ÇOK KALORİ HARCA.zayıflamanın tek sırrı bu

öğle
1 kase bol lifli yoğurt
2.5 yemek kaşığı taze fasülye
parmak kadar ev sucuğu -ben yapmadım tabii-
su su su su su su bıktım tuvalete gitmekten

spor 1 saat sonraaaaaa.

öğle
1 kase bol lifli yoğurt
2.5 yemek kaşığı taze fasülye
parmak kadar ev sucuğu -ben yapmadım tabii-
su su su su su su bıktım tuvalete gitmekten

spor 1 saat sonraaaaaa.

menün az ve güzel.ben öğlenleri bu kadar az ile doymuyorum yaa.en fazla makarna pilav ekmeği çıkardım hayatımdan.onun dışında devam.bu arada bakın üye adayları bol paylaşımda.kaptanımıza duyurulur.üyeler bugün çok sessiz

KIZLAAAAAAAR
MESAJIN BAŞINA ÖZELLİKLE GÜNÜN SON MESAJ SAYISINI
YAZIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Tek tek saymanın ne kadar uğraştırdığını tahmin edersiniz
bu kadar kolay bişeyi bu kadar çok söylemek istemiyorum
sanki bütün takım böle yapmış gibi

yazan istisnalar hariç

Aynı durumdayız valla. Hiç 57 leri göremedim ben de :)

canım bi kase lifli yoğurt beni tıkıyor ondan pek bişey yiyemiyorum. zaten geçen aylarda verdiğim 10 kiloyu da bol bol yoğurt yiyerek vermiştim bi de elma. elma ve yoğurt bende anahtar yiyecekler. eskiden bende doymuyordum ama 10 kilo verince ondan sonra insanın midesi küçülüyor eskisi gibi canım ne çikolata istiyor ne de ekler. bi parça dondurma bile yetiyor ki tatlılardan en kalorisizi dondurma ya da sütlü tatlılar. çaya attığım şeker bile azaldı ama zamanla oluyor bunlar. bi de eskiden çok yiyip sofradan kalktığım için yarım saat yatıyordum yemekten şimdi az yiyip kalkıyorum ya kuş gibi oluyorum. bi de çok su içmekte insanı tıkıyor sabah özellikle bişey yemeden ılık su harika oluyor hem de kahvaltıda iştahı kesiyor. eskiden kilo verme diyen eşim şimdi bir an önce kilo ver de bebek istiyorum diyip tutturduğu için iştahım da kesiliyor ha bakalım kısmet herşeyin başı..

biraz karışık olmuş ama su miktarın iyi canım .

canım boy kaçtı ,ve metabolizman belli bir süre sonra durur onun için farklı şeyler denemelisin ,

canım geçmiş olsun senin çocuklar da mı hasta benim kızda oğlanda hasta ,akşam dr gidicez , güzel beslenmişsin bende 9 lu çay içiyorum ,sendede iştah kapatma harici kaşıntı oluyor mu vücudunda

bu öğlenki sporum Eki Görüntüle 595506

30 dk---=206 kalori

akşam da 15 dk beni bekliyor

canım bu ne sporu

20 dk tempolu yürüyüş ve 10 dk koşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…