kızlar süperiz valla.sonuçlar harika.iyice gaza geldim ama benim set kilom 58 dir.yaptığım milyonlarca diyette hiç 58 altına inemedim.ordaki direnç uzun sürüyor.bende amaaann olmuyo işte diyip bırakıyorum her seferinde.inşallah bu sefer de aynısı olmaz
baaak yapmayın böyle balon olup uçucam şimdi. kocamla kapıştırcanız beni seni kaç kişi seviyo ki benim bi topik sevenim var dicem havaya girip haaa.
peynir çok tuzluysa suda bekletiyorum yiyceem kadar zeytinide
faydası oluyo
kıs alemsin valla
cnm senin de payın çok toparlanmamızda bence
ve bütün arkadaşların
inş böle devam ederiz
hayırlısıyla ver sınavlarını inşallah canımbu arada hafta sonu sınavlarım var gıremıcem önceden haber vermek gerekıyor kaptana burdan mazeretımı iletıyorum :)dua edınde gecım yok sa ilk donemın moral bozukluyla bı dönem cakarım :)
işte bizim kaptaaaaann muhteşemsiiiinnn***6. TAKIM 290. ETAP***
[B]fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 /63,6/-0,2/-%0,32)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(78/76/2/%1,28)Kilo 2 ye bölündü. Yeni Üye.Hedef kilo 65
samimikız(60/58,5/1,5/%1.25)Kilo 2 ye bölündü.Yeni Üye. Hedef kilo
lvy(73/72,2/0,8/%1,09)Yeni üye. Hedef kilo 63
Takım Ortalama Yüzde=%0,84
kızlar tebrikler kesin ilk 3 te oluruz gibi geldi[/B]
listemizi süsliyim biraz
ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallahkızlar süperiz valla.sonuçlar harika.iyice gaza geldim ama benim set kilom 58 dir.yaptığım milyonlarca diyette hiç 58 altına inemedim.ordaki direnç uzun sürüyor.bende amaaann olmuyo işte diyip bırakıyorum her seferinde.inşallah bu sefer de aynısı olmaz
bu arada dünkü menümü yazmayı unutmuşum
sabah:kepekli 1 dilim beyaz peynirli tost(haftaiçi her sabah fiks)
ara:1 avuç leblebi
öğle:kıymalı patates yemeği,mercimek çorba,yoğurt(hepsi yarım porsiyon)
ara:4 diyet bisküvi
akşamırasa yemeği,salata
su:2 lt
spor yok
hedefimiz aynıymış, sevindim. çok ii gidiosun bu arada cicim
[ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallah
[ah bebişim benim hedef daha kızken lisedeyken olan kilomdan bile az ama azmettikmi yaparız inşallah
kızçeler dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 yumurtadan çok az yağlasalça kekikle birlikte yumurta tuz çok az
-1 dilm tambuğday ekmeği
ara:
-yok
öğle
-çeyrek simitten biraz fazla
-2orta boy patates haşlamasını
-3 kaşık yoğurtla çırptım süüpeer oldu
ara:
-1 tane kelem sarması
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-fırında yağsız limon, soğan ve salçalı balık
-1 dilim tambuğday ekmeği
ara:
- 1 fincan form kayısı çayı
ortalama 2 litre su ki daha çok olmalı
2 saat kadar spor
2 saat kadar spor mu.çok isterdim yapabilmeyi yarım saat bile yeter.ama gün içinde yorgunluk akşam yemek çocuk.gerçi ben tembelimdir.evde otursam da yapmazdım heralde.tebrik ediyorum valla seni
öğle
1 kase bol lifli yoğurt
2.5 yemek kaşığı taze fasülye
parmak kadar ev sucuğu -ben yapmadım tabii-
su su su su su su bıktım tuvalete gitmekten
spor 1 saat sonraaaaaa.
kızlar süperiz valla.sonuçlar harika.iyice gaza geldim ama benim set kilom 58 dir.yaptığım milyonlarca diyette hiç 58 altına inemedim.ordaki direnç uzun sürüyor.bende amaaann olmuyo işte diyip bırakıyorum her seferinde.inşallah bu sefer de aynısı olmaz
menün az ve güzel.ben öğlenleri bu kadar az ile doymuyorum yaa.en fazla makarna pilav ekmeği çıkardım hayatımdan.onun dışında devam.bu arada bakın üye adayları bol paylaşımda.kaptanımıza duyurulur.üyeler bugün çok sessiz
biraz karışık olmuş ama su miktarın iyi canım .dün azcık kaçırdım ama bu sabah yine aynı kiloda olmak benim için süperr oldu
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve
öğle: 1/2 tane patlıcan karnıyarık, 2 yk pilav, 1/2 dilim ekmek
ara: 30 gr kaju, 50 gr kaplamalı fıstık:26:
akşam: 2 tane lahana sarma, 1 kepçe şehriye çorbası, 2 yk patates
ara: 4 kestane, 1 meyve, 1 parça çikolata
ara: 1bardak sahlep
su: 3 lt
spor:-
canım boy kaçtı ,ve metabolizman belli bir süre sonra durur onun için farklı şeyler denemelisin ,kızlar süperiz valla.sonuçlar harika.iyice gaza geldim ama benim set kilom 58 dir.yaptığım milyonlarca diyette hiç 58 altına inemedim.ordaki direnç uzun sürüyor.bende amaaann olmuyo işte diyip bırakıyorum her seferinde.inşallah bu sefer de aynısı olmaz
canım geçmiş olsun senin çocuklar da mı hasta benim kızda oğlanda hasta ,akşam dr gidicez , güzel beslenmişsin bende 9 lu çay içiyorum ,sendede iştah kapatma harici kaşıntı oluyor mu vücudundakızçeler dünkü menüm:
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 yumurtadan çok az yağlasalça kekikle birlikte yumurta tuz çok az
-1 dilm tambuğday ekmeği
ara:
-yok
öğle
-çeyrek simitten biraz fazla
-2orta boy patates haşlamasını
-3 kaşık yoğurtla çırptım süüpeer oldu
ara:
-1 tane kelem sarması
-1 fincan 9'lu çay
akşam:
-fırında yağsız limon, soğan ve salçalı balık
-1 dilim tambuğday ekmeği
ara:
- 1 fincan form kayısı çayı
ortalama 2 litre su ki daha çok olmalı
2 saat kadar spor
biraz karışık olmuş ama su miktarın iyi canım .
canım boy kaçtı ,ve metabolizman belli bir süre sonra durur onun için farklı şeyler denemelisin ,
canım geçmiş olsun senin çocuklar da mı hasta benim kızda oğlanda hasta ,akşam dr gidicez , güzel beslenmişsin bende 9 lu çay içiyorum ,sendede iştah kapatma harici kaşıntı oluyor mu vücudunda
canım bu ne sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?