Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ah canım naz yapmıyomuş keşke hiç göndermeseydim. tam spor salonuna gittim.öğretmeni aradı berenin ateşi var diye spor yapamadan geri döndüm evdeyiz şimdi
çok da güzelmiş. kol böreği zayıflatıo heralde, İlknur yedi, zayıfladı; onu mu denesek n'apsak burellicim?
yaaa sen bide onu bana sor cezalarımı yaptım valla hem mekik hem spor onların etkisi vermemin kiloları bi de yılbaşında herkes yemekleri tatlıları götürürken ben böööyyyleee baktım
www.ticketfactory den değiştireceksin canım bi de onun açıklamalı yapılışı vardı ama iremcim sen biliyomusun nerdeydi
bebiş turşu çok su tutarmış vücutta. o yüzden kilolu göükürmüşüz
ben tekrar ticketfactory.com'a girip ordan değiştirdim cicim. sonra profiline girip seçenekleri düzenle kısmından daha önce eklentini silip yeni yazdığın eklentiyi yapıştırırsın.
aynneeen işte böyle

oohhh bu neee fıstıklar fındıklar havada uçuşmuş sana ceza hergün yarım saat ekstra yürüyüş ve hergün ekstra 3 bardak fazla su

yer açtık cnm gel. gerçi sen artık tombul piliç sayılmazsın ama.İnş bebişin rahatsızlanmaz.

çok da güzelmiş. kol böreği zayıflatıo heralde, İlknur yedi, zayıfladı; onu mu denesek n'apsak burellicim?
galiba öle oluyo
şaka bi yana son günler ii toparladı ilknur
sporda çok ii geldi
dimi fıstık

ilk gırdım gun 78 dı canım bu aralar vucut korumada istedım gıbı olmuyor ama hiç vermemkten iyidir :)
çok ii bi rakam bence azmış gibi sölüyosun.

evt biraz kaçırmışsın
arada olur o kadar
daha fazla olmamak kaydıyla

oleyyy, buna çok sveindim
İlknur'u, armağan'ı, sammimi kız'ı ayrıyeten tebrik ediorum
bu hafta, geçen haftaya göre daha iyiydik sanki. bu kadar kısa sürede toparlanabileceğimizi sanmıyordum açıkçası
hepimizi tebrik ediyorum, devamı gelir inşallah. şahsen evlendiğim gündeki kilomdan yarım kilo aşağıda olmak, benim için müthiş bişey; en zayıf halim oydu çünkü

yarım saat ekstra yürüyüş, tamam yapıcam. 3-3,5 litreden aşağı su içmeyeyim yani, öyle diosun:18::18:
tamam, yapıcam; söz

hohooooyyyttt beni böyle pohpohlamayın şımarırım baaakkk.

maşallah maşallah nazr değmesin. hem topiğimiz canlı hem muhabbet gırla hem kilo veriyoruz daha ne gidenler üzülsün hallerine biz burda süpeerrriizzzz hepinizi çooooookkk seviyorum canlarım beniiiimmmm...

oyy kıyamam ben beren'e. biraz acımasızımdır ama çocuklar hasta olunca, hiç kıyamam
doktora götürcek misinn cicim? çok önemli bişeyi vra mı??

oyy kıyamam ben beren'e. biraz acımasızımdır ama çocuklar hasta olunca, hiç kıyamam
doktora götürcek misinn cicim? çok önemli bişeyi vra mı??
yok bebişim şimdilik doktora gidecek kadar değil benim bi huyum vardır çok ateşlenmedikçe çok kötü olmadıkça doktora götürmem. çocukları antibiyotik torbasına çeviriyolar. faydasından çok zararı var.
bunda sonra hayatımdan tursuda cikti :) bilmiyordum bunu :) yaptım gırafı canım sagolun :):)

bu seferlik affettim. ben turşu sevmediğimden biliyorum nasıl olsa yemiyorum diyerek pek sevinmiştim turşunun su tuttuğuna. tuz vücutta su tutulmasını sağlar. o yüzden pek eyniri de yememek lazım. bi kibrit kutusu o da ziyansız. gerçi ben onu da yemem. ayyy ben ne yerim acaba ergen çocuklar gibiyim valla.onu yemem bunu sevmem. bizimkiler eşimde dahil çok kızarlar bana.zıkkım ye derler en sonunda. peynir zeytin sevmediğimden kahvaltıyı da sevmeem. ayy beni kim sevsin bilmem. bizimkiler haklı galiba zıkkım konusunda. tadı nasıldır acaba

bencede katılıyorum cnm söylediklerine
evet canım.çok iyi gidiyoruz maşallah
sen yinede cezalarını yap bak o yaptı cezaları

yaptım kuşum cezalarımı valla kıçım başım et kesti. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyom. bi görsen halimi. şu plates denen şey ne menen bişeymiş yaktı beni 2 gün yaptım daha halbuki

:) :) :) sen kendı ne göre nasıl mutluysan onu ye canım :):)

peynir çok tuzluysa suda bekletiyorum yiyceem kadar zeytinide
faydası oluyo
kıs alemsin valla

cnm senin de payın çok toparlanmamızda bence
ve bütün arkadaşların
inş böle devam ederiz

bu arada hafta sonu sınavlarım var gıremıcem önceden haber vermek gerekıyor kaptana burdan mazeretımı iletıyorum :)dua edınde gecım yok sa ilk donemın moral bozukluyla bı dönem cakarım :)

***6. TAKIM 290. ETAP***

[B]fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 /63,6/-0,2/-%0,32)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(78/76/2/%1,28)Kilo 2 ye bölündü. Yeni Üye.Hedef kilo 65
samimikız(60/58,5/1,5/%1.25)Kilo 2 ye bölündü.Yeni Üye. Hedef kilo
lvy(73/72,2/0,8/%1,09)Yeni üye. Hedef kilo 63

Takım Ortalama Yüzde=%0,84
kızlar tebrikler kesin ilk 3 te oluruz gibi geldi[/B]

listemizi süsliyim biraz

bu arada hafta sonu sınavlarım var gıremıcem önceden haber vermek gerekıyor kaptana burdan mazeretımı iletıyorum :)dua edınde gecım yok sa ilk donemın moral bozukluyla bı dönem cakarım :)

açıköğretim sınavları var di mi? benim eşim de girecek sınavlara. Allah hepiniizn yardımcısı olsun. kızlaarr ben de bugün öğlen evime gidicem, annemle, babamın yanına. haftasonu pek giremeyebilirim o yüzden net'e; kaptanıma bilgi vereyim

kızlar süperiz valla.sonuçlar harika.iyice gaza geldim ama benim set kilom 58 dir.yaptığım milyonlarca diyette hiç 58 altına inemedim.ordaki direnç uzun sürüyor.bende amaaann olmuyo işte diyip bırakıyorum her seferinde.inşallah bu sefer de aynısı olmaz

bu arada dünkü menümü yazmayı unutmuşum
sabah:kepekli 1 dilim beyaz peynirli tost(haftaiçi her sabah fiks)
ara:1 avuç leblebi
öğle:kıymalı patates yemeği,mercimek çorba,yoğurt(hepsi yarım porsiyon)
ara:4 diyet bisküvi
akşamırasa yemeği,salata
su:2 lt
spor yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…