ah canım naz yapmıyomuş keşke hiç göndermeseydim. tam spor salonuna gittim.öğretmeni aradı berenin ateşi var diye spor yapamadan geri döndüm evdeyiz şimdisana naz yapmıştır belki bebişin, okulda arkadaşlarıylayken iyileşir o:). anaokuluna gidiodu di mi cicim? zaten çoook uzun saat kalmıyorlar okulda, hem yarın haftasonu, dinlenir .
tombul piliçler derken, bize diyosun onu ama sen artık öyle değilsin. ben seni 67 iken tanımıştım, şimdi 65, maşallah.
hamilellik kilosu kalmadı heralde pek?
yaaa sen bide onu bana sor cezalarımı yaptım valla hem mekik hem spor onların etkisi vermemin kiloları bi de yılbaşında herkes yemekleri tatlıları götürürken ben böööyyyleee baktımçok da güzelmiş. kol böreği zayıflatıo heralde, İlknur yedi, zayıfladı; onu mu denesek n'apsak burellicim?
www.ticketfactory den değiştireceksin canım bi de onun açıklamalı yapılışı vardı ama iremcim sen biliyomusun nerdeydimsj1
bu sabah itibarıyle 76 tı 77 dıydım sadece 1 kilo vere bilmişiim o hesaplamayı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum
dıyete başladım kilo 91 di 2,5 ay önce başladım şimdiki kılom 76 hedef kilom 65 boyum 1,72 :)
kaptanımız yenı gırcek olanlar yazsın demış :)
bıde bu aşadakı gırafık nasil deyişicek ????????????????
bebiş turşu çok su tutarmış vücutta. o yüzden kilolu göükürmüşüzmsj2
dun akşamkı menum oruçluydum gine
gürcüyüm ben gürcülerin kendıne öz yemeklerı var bilirmisiniz bilmıyorum cevızlı patlıcan
ondan 5 kasık aldım beyaz lahana turşusundan kücük cerez tabagi kadar aldım
1 saat sonra 1 mandalına yedım
yemeklerden sonra yeşil çaylarımı içtim gece yatmadan sıcak su da elma sırkelı suyumu içtım :)
aynneeen işte böyleben tekrar ticketfactory.com'a girip ordan değiştirdim cicim. sonra profiline girip seçenekleri düzenle kısmından daha önce eklentini silip yeni yazdığın eklentiyi yapıştırırsın.
dün azcık kaçırdım ama bu sabah yine aynı kiloda olmak benim için süperr oldu
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve
öğle: 1/2 tane patlıcan karnıyarık, 2 yk pilav, 1/2 dilim ekmek
ara: 30 gr kaju, 50 gr kaplamalı fıstık:26:
akşam: 2 tane lahana sarma, 1 kepçe şehriye çorbası, 2 yk patates
ara: 4 kestane, 1 meyve, 1 parça çikolata
ara: 1bardak sahlep
su: 3 lt
spor:-
yer açtık cnm gel.mesaj:2
günayndın tombul piliçler ailesi.bende geldim.açın banada kümesten yer.gerçi kaçıcam şimdi spora bugün inşallah spordan sonra evdeyim. daha sık gelicem bugün.dünkü menümü de spordan gelince yazarı artık.
kızım biraz üşütmüş yaaa dün gece ateşi vardı ama yine gönderdim. kötü olursa öğretmeni arasın diye. ne biçim bi anneyim yaa sırf spora gidebilmek için bebişi okula gönderdim.gerçi saba çok azdı ateşi ama vicdan yaptım. kötü mü olmuş kızçeler
galiba öle oluyoçok da güzelmiş. kol böreği zayıflatıo heralde, İlknur yedi, zayıfladı; onu mu denesek n'apsak burellicim?
çok ii bi rakam bence azmış gibi sölüyosun.ilk gırdım gun 78 dı canımbu aralar vucut korumada istedım gıbı olmuyor ama hiç vermemkten iyidir :)
evt biraz kaçırmışsındün azcık kaçırdım ama bu sabah yine aynı kiloda olmak benim için süperr oldu
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve
öğle: 1/2 tane patlıcan karnıyarık, 2 yk pilav, 1/2 dilim ekmek
ara: 30 gr kaju, 50 gr kaplamalı fıstık:26:
akşam: 2 tane lahana sarma, 1 kepçe şehriye çorbası, 2 yk patates
ara: 4 kestane, 1 meyve, 1 parça çikolata
ara: 1bardak sahlep
su: 3 lt
spor:-
***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 /63,6/-0,2/-%0,32)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(78/76/2/%1,28)Kilo 2 ye bölündü. Yeni Üye.Hedef kilo 65
samimikız(60/58,5/1,5/%1.25)Kilo 2 ye bölündü.Yeni Üye. Hedef kilo
lvy(73/72,2/0,8/%1,09)Yeni üye. Hedef kilo 63
Takım Ortalama Yüzde=%0,84
kızlar tebrikler kesin ilk 3 te oluruz gibi geldi
ah canım naz yapmıyomuş keşke hiç göndermeseydim. tam spor salonuna gittim.öğretmeni aradı berenin ateşi var diye spor yapamadan geri döndüm evdeyiz şimdi
yaaa sen bide onu bana sor cezalarımı yaptım valla hem mekik hem spor onların etkisi vermemin kiloları bi de yılbaşında herkes yemekleri tatlıları götürürken ben böööyyyleee baktım
www.ticketfactory den değiştireceksin canım bi de onun açıklamalı yapılışı vardı ama iremcim sen biliyomusun nerdeydi
bebiş turşu çok su tutarmış vücutta. o yüzden kilolu göükürmüşüz
aynneeen işte böyle
oohhh bu neee fıstıklar fındıklar havada uçuşmuş sana ceza hergün yarım saat ekstra yürüyüş ve hergün ekstra 3 bardak fazla su
yer açtık cnm gel.gerçi sen artık tombul piliç sayılmazsın ama. İnş bebişin rahatsızlanmaz.
galiba öle oluyo
şaka bi yana son günler ii toparladı ilknur
sporda çok ii geldi
dimi fıstık
çok ii bi rakam bence azmış gibi sölüyosun.
evt biraz kaçırmışsın
arada olur o kadar
daha fazla olmamak kaydıyla
çok ii bi rakam bence azmış gibi sölüyosun.
***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101.5 / 101/0.25/%0.25)Kilosu 2 ye bölündü(geçen hafta bildirim yoktu)
ayyildizim (63,4 /63,6/-0,2/-%0,32)
bur50 (67,7/67,5/0.2/%0.3)
berenvildan( 66,6/65,3 /1,3/%1,95)
destina_88(66,6/66,0/0,6/%0,90)
armagansener(78/76/2/%1,28)Kilo 2 ye bölündü. Yeni Üye.Hedef kilo 65
samimikız(60/58,5/1,5/%1.25)Kilo 2 ye bölündü.Yeni Üye. Hedef kilo
lvy(73/72,2/0,8/%1,09)Yeni üye. Hedef kilo 63
Takım Ortalama Yüzde=%0,84
kızlar tebrikler kesin ilk 3 te oluruz gibi geldi
bebiş turşu çok su tutarmış vücutta. o yüzden kilolu göükürmüşüz
hohooooyyyttt beni böyle pohpohlamayın şımarırım baaakkk.
bencede katılıyorum cnm söylediklerinemesaj:5
maşallah maşallah nazr değmesin. hem topiğimiz canlı hem muhabbet gırla hem kilo veriyoruz daha ne gidenler üzülsün hallerine biz burda süpeerrriizzzzhepinizi çooooookkk seviyorum canlarım beniiiimmmm...
yok bebişim şimdilik doktora gidecek kadar değil benim bi huyum vardır çok ateşlenmedikçe çok kötü olmadıkça doktora götürmem. çocukları antibiyotik torbasına çeviriyolar. faydasından çok zararı var.oyy kıyamam ben beren'e. biraz acımasızımdır ama çocuklar hasta olunca, hiç kıyamam
doktora götürcek misinn cicim? çok önemli bişeyi vra mı??
bunda sonra hayatımdan tursuda cikti :) bilmiyordum bunu :) yaptım gırafı canım sagolun :):)
evet canım.çok iyi gidiyoruz maşallahbencede katılıyorum cnm söylediklerine
sen yinede cezalarını yap bak o yaptı cezaları
yok bebişim şimdilik doktora gidecek kadar değil benim bi huyum vardır çok ateşlenmedikçe çok kötü olmadıkça doktora götürmem. çocukları antibiyotik torbasına çeviriyolar. faydasından çok zararı var.
bu seferlik affettim.ben turşu sevmediğimden biliyorum nasıl olsa yemiyorum diyerek pek sevinmiştim turşunun su tuttuğuna. tuz vücutta su tutulmasını sağlar. o yüzden pek eyniri de yememek lazım. bi kibrit kutusu o da ziyansız. gerçi ben onu da yemem. ayyy ben ne yerim acaba ergen çocuklar gibiyim valla.onu yemem bunu sevmem. bizimkiler eşimde dahil çok kızarlar bana.zıkkım ye derler en sonunda. peynir zeytin sevmediğimden kahvaltıyı da sevmeem. ayy beni kim sevsin bilmem. bizimkiler haklı galiba zıkkım konusunda. tadı nasıldır acaba
peynir çok tuzluysa suda bekletiyorum yiyceem kadar zeytinideyok bebişim şimdilik doktora gidecek kadar değil benim bi huyum vardır çok ateşlenmedikçe çok kötü olmadıkça doktora götürmem. çocukları antibiyotik torbasına çeviriyolar. faydasından çok zararı var.
evt haklısın cnm inş iileşir
bu seferlik affettim.ben turşu sevmediğimden biliyorum nasıl olsa yemiyorum diyerek pek sevinmiştim turşunun su tuttuğuna. tuz vücutta su tutulmasını sağlar. o yüzden pek eyniri de yememek lazım. bi kibrit kutusu o da ziyansız. gerçi ben onu da yemem. ayyy ben ne yerim acaba ergen çocuklar gibiyim valla.onu yemem bunu sevmem. bizimkiler eşimde dahil çok kızarlar bana.zıkkım ye derler en sonunda. peynir zeytin sevmediğimden kahvaltıyı da sevmeem. ayy beni kim sevsin bilmem. bizimkiler haklı galiba zıkkım konusunda. tadı nasıldır acaba
bu arada hafta sonu sınavlarım var gıremıcem önceden haber vermek gerekıyor kaptana burdan mazeretımı iletıyorum :)dua edınde gecım yok sa ilk donemın moral bozukluyla bı dönem cakarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?