Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne ekler mi bayılırıııııımmmm ayyy çok özlediiiiiimmm ekleriiimmm canım beniiiiimmmm

benim bi kızım var canım o hasta ama doktora götürmedim gece istifra etti sabah ta okula gönderdim. ateşi 36.8 di. okulda 37.5 olunca öğretmeni aradı çıkabilir diye bende aldım okuldan.biraz ateşi var ama vermedim daha ilaç.vücudun mikroplarla birazda kendi savaşması lazım ki bağışıklık sistemi güçlenebilsin.
yok bebiş kaşıntı hiç olmadı bak aklıma geldi yapayım bi tane kendime. ya ben öğlen fazla kaçırdım akşam yapmasam yada sadece yoğurt yesem kötü olur mu kiii? yoksa canım tatlı istiyo gömülcem bişeylere

geçmiş olsun

akşam

yarım dilim bugday ekmeği
1 bardak tuzsuz ayran
5 yk etli mantar yemeği
az akdeniz yeşilliği salatası
su içmekteyim

kızlar çok geçmiş olsun
bebişler iyileşir inş en kısa zamanda

akşam

yarım dilim bugday ekmeği
1 bardak tuzsuz ayran
5 yk etli mantar yemeği
az akdeniz yeşilliği salatası
su içmekteyim
menğün güzel lvy

benim bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
ara
yarım galete
öğlen
1o kaşık kuru fasülye
akşam
1tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
salata
spor
40 dk yürüyüş
yeşilçay
form çayı
su 2 lt falan olmuştur

seninki de güzel canım. ben de şu çaylardan içsem keşke. alayım bakayım içebilecek miyim ..

sonuçlara baktım da.. 1. olan grupta 2 kilo veren var 1 haftada 2 kilo imkansız gibi ama bünyesi farklı herhalde ya da hiç bişey yemiyor. bana mı garip geldi yoksa 2 kilo verebilen var mı :44:

sonuçlara baktım da.. 1. olan grupta 2 kilo veren var 1 haftada 2 kilo imkansız gibi ama bünyesi farklı herhalde ya da hiç bişey yemiyor. bana mı garip geldi yoksa 2 kilo verebilen var mı :44:

tatlım ben diyete ilk başladığımda 4. gün tartıldım 1 kilo vermişim. Vücut ödem atıyor galiba. belki onun da öyle olmuştur

kızlar mrb

2. olmuşuz

herkese tebrikler
yehuu o da gayet güzel kızlar. yılbaşı haftasıydı bide bu hafta gayeeet güzeliz. durmak yok yola devam

verilir bebişim ben ilk hafta listeye girdiğimde 2.300 vermiştim ama acaayip su içmiştim. ben bile şaşırdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…