ne ekler micanım bi kase lifli yoğurt beni tıkıyor ondan pek bişey yiyemiyorum. zaten geçen aylarda verdiğim 10 kiloyu da bol bol yoğurt yiyerek vermiştim bi de elma. elma ve yoğurt bende anahtar yiyecekler. eskiden bende doymuyordum ama 10 kilo verince ondan sonra insanın midesi küçülüyor eskisi gibi canım ne çikolata istiyor ne de ekler. bi parça dondurma bile yetiyor ki tatlılardan en kalorisizi dondurma ya da sütlü tatlılar. çaya attığım şeker bile azaldı ama zamanla oluyor bunlar. bi de eskiden çok yiyip sofradan kalktığım için yarım saat yatıyordum yemekten şimdi az yiyip kalkıyorum ya kuş gibi oluyorum. bi de çok su içmekte insanı tıkıyor sabah özellikle bişey yemeden ılık su harika oluyor hem de kahvaltıda iştahı kesiyor. eskiden kilo verme diyen eşim şimdi bir an önce kilo ver de bebek istiyorum diyip tutturduğu için iştahım da kesiliyor habakalım kısmet herşeyin başı..
biraz karışık olmuş ama su miktarın iyi canım .
canım boy kaçtı ,ve metabolizman belli bir süre sonra durur onun için farklı şeyler denemelisin ,
canım geçmiş olsun senin çocuklar da mı hasta benim kızda oğlanda hasta ,akşam dr gidicez , güzel beslenmişsin bende 9 lu çay içiyorum ,sendede iştah kapatma harici kaşıntı oluyor mu vücudunda
canım bu ne sporu
diyet listesine uyamadım, spor yok, doğru düzgün su içmedim, yeşil çay yok. Bugünü hayatımdan silmek istiyorum :26::26:
diyet listesine uyamadım, spor yok, doğru düzgün su içmedim, yeşil çay yok. Bugünü hayatımdan silmek istiyorum :26::26:
ne ekler mibayılırıııııımmmm ayyy çok özlediiiiiimmm ekleriiimmm canım beniiiiimmmm
benim bi kızım var canım o hasta ama doktora götürmedim gece istifra etti sabah ta okula gönderdim. ateşi 36.8 di. okulda 37.5 olunca öğretmeni aradı çıkabilir diye bende aldım okuldan.biraz ateşi var ama vermedim daha ilaç.vücudun mikroplarla birazda kendi savaşması lazım ki bağışıklık sistemi güçlenebilsin.
yok bebiş kaşıntı hiç olmadı bak aklıma geldi yapayım bi tane kendime. ya ben öğlen fazla kaçırdım akşam yapmasam yada sadece yoğurt yesem kötü olur mu kiii? yoksa canım tatlı istiyo gömülcem bişeylere
eyvah eyvahneyse canım yarın devam inşallah
bugün benimde öyle canım yaa.spor yok su az.çay da şimdi içcem artık.
kızlar çok geçmiş olsunbiraz karışık olmuş ama su miktarın iyi canım .
canım boy kaçtı ,ve metabolizman belli bir süre sonra durur onun için farklı şeyler denemelisin ,
canım geçmiş olsun senin çocuklar da mı hasta benim kızda oğlanda hasta ,akşam dr gidicez , güzel beslenmişsin bende 9 lu çay içiyorum ,sendede iştah kapatma harici kaşıntı oluyor mu vücudunda
canım bu ne sporu
menğün güzel lvyakşam
yarım dilim bugday ekmeği
1 bardak tuzsuz ayran
5 yk etli mantar yemeği
az akdeniz yeşilliği salatası
su içmekteyim
kızlar çok geçmiş olsun
bebişler iyileşir inş en kısa zamanda
menğün güzel lvy
benim bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
ara
yarım galete
öğlen
1o kaşık kuru fasülye
akşam
1tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
salata
spor
40 dk yürüyüş
yeşilçay
form çayı
su 2 lt falan olmuştur
sonuçlara baktım da.. 1. olan grupta 2 kilo veren var 1 haftada 2 kilo imkansız gibi ama bünyesi farklı herhalde ya da hiç bişey yemiyor. bana mı garip geldi yoksa 2 kilo verebilen var mı :44:
yehuu o da gayet güzel kızlar. yılbaşı haftasıydı bide bu hafta gayeeet güzeliz. durmak yok yola devamkızlar mrb
2. olmuşuz
herkese tebrikler
sonuçlara baktım da.. 1. olan grupta 2 kilo veren var 1 haftada 2 kilo imkansız gibi ama bünyesi farklı herhalde ya da hiç bişey yemiyor. bana mı garip geldi yoksa 2 kilo verebilen var mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?