Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2300 mu bravo valla. ya su içiyoruz da 10 dk sonra tuvaletteyim her içişimde. benim böbrekler mi böyle anlamadım gitti

arkadaşlar ben bu gün mesaj yazdımm buraya ama mesajımm yokk anlamadımm
beneim kilom 2 ye bölünmüş bölünsün sorun değil ama ben geçen hafta bildirim yapmıştımm neden bölündüküü bildirim yapmadı yazılmışş

dünkü menümü yazayımm
sabah arkadaşımı kahvaltıya çağırdımm
2 çatal patates kızartması
1 tane sigara böreği
bol yeşillik
peynir
çay şekersiz
arada bir elma
öğlen
yayla çorbası slata öğlen dedğim akşama doğru sonra yine meyve yedim
1 portakal
1 elma
10 gibi süt içtim 1 bardak
menümm buu

sabah 20
akşam 20
toplamda 40 dakika yürüme bandıında yürüyüş yaptım bu günkü sporumm

ay canımm bennn geçen hafta bildirimm yaptımm yavv

20 dk tempolu yürüyüş ve 10 dk koşu
güzel canım ,bende 110 kalori yaktım 45 dk yürüdüm sen çok hızlı yürüyorsun canım. en fazla 6.5 da yürüyorum ama 5-5.5 arası yürüdüm ben ,koşmak ve ip atlamak çok daha kalori harcatıyormş ip atlıcam :)

geçmiş olsun canım. o dereceler normal olan çıkmamıştır inşallah, kızımın ateşi 38.6 ve 39.9 arasında kontrol altında tutmak için uyumuyorum sabahta eşim devralıcak. sanırım 2 gün sürebilirmiş ateş, antibiyotik başlandı bogazı bembeyaz oldu dedi. doğum günümüz vardı cumartesi pazara aldık çünkü doktor 24 saat sonrası mikrobu kırmaya başlar bulaşılığı kalkar dedi gelenleri çocukları olacak kıyamam onlara hastalanmasınlar

teşekkür ederim canım. gayet güzelde beslenmişsin afiyet olsun.

afiyet olsun canım.

sabah 20
akşam 20
toplamda 40 dakika yürüme bandıında yürüyüş yaptım bu günkü sporumm
sporlarında gayet güzel. kaç hızında yürüyorsun

evet kızlar perşembe gecesi kızımın ateşi sebebiyle 6 da yattım 8de kalktım ve 10 gibi tekrar uyudum ve 3 te uyandık kızımla. saat 5 te 2 dilim kepekli köy ekmeği içine az beyaz peynir koydum ve yedim.
akşamda 1 kase cacık içtim apar topar doktora gittik gece 3 te bende ipler koptu gün içinde 2 lt su tükettim yemek vs aklıma gelmedi kızımın ateşi 40 derecelerdeydi ,oğlanı doyur kızı doyur vs derken bu saate tıkandı ve 48 adet antep fıstığı yemişim ve maraş tarhanası ikisinin toplam kalorisi 400 ediyor ben yürüdüm 45 dk 110 kalori ancak yaktım ,1 lt su tükettim aynı zamanda ve ara ara gidip yürüyerek en azından çok fazla içeri girmesin kalori, böyle düzensiz bir günden sonra nasıl kg verilir bilmiyorum.
kızımın hasta olması çok üzüyor beni nefesi sık alıyor sürekli tetikteyim şu sıra havale geçiren çok çocuk var aynı zamanda doğum yaptığım arkadaşlarımın bebişlerde hep hasta ve çok üzülüyorum oğlum anaokulundan taşıyor hastalkları
yaz gelsin istiyorum

çok üzüldüm inş. iileşir en kısa zamanda

fatoşcum geçen haftaki mesajlara bak vermedin bildirim

fatoşcum ayın 27 si aralık perşembe bildirimden önceki son 3 mesajın

emnün kepek ekmeğine peynirli tosat
1 domates
5 zeytin
bol marul çay şekersiz

gördüğün gibi bildirim yok

bende bunun üzerine arkadaşlarada sordum şimdi senin içinde bidaha baktım yok canım geçen hafta bildirim
bildirim konusunda dikkat 2 hafta bildirim yapmayan diskalifiye

mesj:2
ah canııım benim kızım sizinkilere göre turp gibi. sizin kuzucuklar ateşten kavruluyo.allahım biran önce işileştirsin onlarıı

olsun canım çocuklar bu durumdayken anneler ne yaptığını bilmiyo. yediklerine dikkate etmeye devam tabiki dün oldu bitti bugün biraz daha dikkat edersin olur biter. çok çok çoookkk geçmiş olsuunn.

dünkü mesaj sayılarımız saat00-00 arası
lvy=25
berenvildan=15
bur50=15
destina_88=12
samimikız=7
oradabenisevenbirivar=7
armagansener=9
ayyıldızım=2(mazereti var bebiş hasta)
fatoş=00 dan sonra 5 msj
yazan ark a teşekkür berenvildan destina orada...
son mesajlara özellikle mesaj sayılarını yazın
kızlar saymak işe yaradı
bence bu hafta birinci olcaz ben kararlıyım geliyorumm
sizde harekete geçin bu hafta birinciyiz inş
bugün misafirim var kızlar çok giremeyebilirim
öptüm sizi

işte bu çok iyi oldu iremcim katılım yoğun olunca kilo vermede hızlanıyo kızlar bol bol paylaşım yapalım haftaya birinci olalım

çok geçmiş olsun canım

nerdesiniz be kızçeler.kimsecikler yok. bari dünkü menümü yazayım bende.
sabah:
-2 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli salçalı tost
-1 bardak sıkılmış portakal suyu
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-az yağla sotelenmiş tavuk göğüs baharatlı
-patates kızartması azdı ama
-1 yumurta bu yağlıydı
-1 bardak ayran
ara:
-yok
akşam:
öğlenkiler yüzünden cezalıydım
-sadece yarım yeşil elma
-1 fincan 9'lu çay
1.5 litre su 2 yoktur. spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…