Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün kayınvalidem görümceme geliyormuş. beni de çağırdılar uzun zamandır gitmiyordum.bu seferde gitmezsem ayıp olacak. oraya gidicem kızçeler. birsürü cıs vardır şimdi napcaaam bennn

sabah 7de kalktığım için öğle menüsünü erken yedim bugün mcdonaldsta :44:

sabah
1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim jambon
1 parça kaşar
1 tatlı kaşığı labne
1 brdk çay

öğle
piliç mcmuffin *küçücüktü ekmek neyse ki*
patates köftesi 1 adet * bu biraz canımı yaktı kızartma olduğu için*
1 bardak kahve
su

spor
dışarda olduğum için eve yürüyerek geldim 30 dk hızlı yürüyüş. yaklaşık 150 kalori olmuştur herhalde. bantta daha hızlıyım

bugün kayınvalidem görümceme geliyormuş. beni de çağırdılar uzun zamandır gitmiyordum.bu seferde gitmezsem ayıp olacak. oraya gidicem kızçeler. birsürü cıs vardır şimdi napcaaam bennn

canım çok ısrar etseler bile yeme. biraz biraz uçlarından tat sakın gömülme. ayıp olmasın tat biraz bişey olmaz

canım bende dün bartmıştım öğlen akşam yarım elmayla telafi ettim sende öyle yap.hem yediklerinden pişmanlık duymazsın
canım çok ısrar etseler bile yeme. biraz biraz uçlarından tat sakın gömülme. ayıp olmasın tat biraz bişey olmaz

öyle yapcam artık.görümcemin de eli çok lezzetlidir ucundan alıp devamını getirmesem bariii

uuuu gayet güzeeelllll. ben zeytin peynir ağzıma sürmüyorum o yüzden avantajlıyım. ama kahvaltıda ne yiyebilirim diye bi yarım saat mutfağı turluyorum.
Sağol tatlım bu kahvaltı beni çok iyi tutuyor, öğlenleri az yiyorum bu kahvaltı sayesinde

yazıya fazlasıyla katılıyorum. ben üst bölgem zayıf diye hiç çalıştırmadım, her zaman aynı konumunu koruyor. ama alt bölgeme yüklendim, o kısım kalın diye. bacaklarım sırf kas oldu, n'oldu; erimedi gitti sanırım, yazıdaki gibi yağlar üst kısma çıktı
bi de diyetisyene gittiğimde o da söylemişti; ne yaparsan yap popolu bi kız olarak kalacaksın, diye aynen, öyle oldu.

İlknurcum, Ivycim kızartma seven arkadaşlara kesinlikle 1 kaşık yağda kızartan makinleri öneriorum. 1 kaşık yağda 1 kg. patates kızartmış oluyorum. köfte yapıo makine, tavuk yapıo, börek yapıo, baklava yapıo. ayhh, reklam yapıomuş gibi oldum, adını yazmadım özellikle. kestaneyi de onda yapıorum, ekmeği de ondan kızartıorum. tavsiye ederim. çok pratik bişey.

ilknurcuğumun verdiği cezaları yerine getiriorum. dün yarım saat hızlı hızlı bayır yukarı yürüdüm.
3 lt suyumu da içtim
dün yediklerim
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 simit
ara: 2 meyve
akşam, hamsili pilav (4 yk kadar pilavla, 7-8 hamsi vardı içinde), bol salata,
ara: 2 meyve, 1 tane bandırma sucuğu (cevizli lokum gibi bişey ama mis miss)

bu arada kardeniz'in yer çekimi mi farklı, bilemem. ama annemin evinde bu sabah 65.5 olarak tartılmak benim için mutluluk vericiydi

arkadaşlar biz bu hafta 2. mi olduk? cuma zayıflama yarışmasında bazı grupların yüzdelerini gördüm; ikinciydik ama göremediklerim de vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…