bugün kayınvalidem görümceme geliyormuş. beni de çağırdılar uzun zamandır gitmiyordum.bu seferde gitmezsem ayıp olacak. oraya gidicem kızçeler. birsürü cıs vardır şimdi napcaaam bennn
canım bende dün bartmıştım öğlen akşam yarım elmayla telafi ettim sende öyle yap.hem yediklerinden pişmanlık duymazsınsabah 7de kalktığım için öğle menüsünü erken yedim bugün mcdonaldsta :44:
sabah
1 dilim tam bugday ekmeği
1 dilim jambon
1 parça kaşar
1 tatlı kaşığı labne
1 brdk çay
öğle
piliç mcmuffin *küçücüktü ekmek neyse ki*
patates köftesi 1 adet * bu biraz canımı yaktı kızartma olduğu için*
1 bardak kahve
su
spor
dışarda olduğum için eve yürüyerek geldim 30 dk hızlı yürüyüş. yaklaşık 150 kalori olmuştur herhalde. bantta daha hızlıyım
canım çok ısrar etseler bile yeme. biraz biraz uçlarından tat sakın gömülme. ayıp olmasın tat biraz bişey olmaz
Sabah: 1 kbrit kut byk peynir, 6 zeytin, yarım yumurta, domates, 2 dilim tuzsuz ekmek, 1 şekersiz çay
canım bende dün bartmıştım öğlen akşam yarım elmayla telafi ettim sende öyle yap.hem yediklerinden pişmanlık duymazsın
öyle yapcam artık.görümcemin de eli çok lezzetlidir ucundan alıp devamını getirmesem bariii
Sağol tatlım bu kahvaltı beni çok iyi tutuyor, öğlenleri az yiyorum bu kahvaltı sayesindeuuuu gayet güzeeelllll. ben zeytin peynir ağzıma sürmüyorum o yüzden avantajlıyım. ama kahvaltıda ne yiyebilirim diye bi yarım saat mutfağı turluyorum.
kızlar 71.9 olmuşum hemde tok karnına yaşasınnn
tebrikler tatlım devamı gelir inşallah :))
kızlar ben şimdi kaçar hazırlanayım akşamüstü görüşürüz inşallah
Yağları bölgesel olarak hedef alıp, istediğiniz bölgedeki yağlardan kurtulabilirsiniz.”[/B][/FONT][/COLOR]
Yanlış:Çoğu kişi, günde 500 şınav çekerse hayalindeki baklavalara sahip olacağını sanır. Ancak ne yazık ki işler bu şekilde yürümüyor. Kilo vermek, tüm vücudunuzu ilgilendiren bir meseledir. Belinizin etrafındaki fazlalıklardan mı kurtulmak istiyorsunuz? Her ne kadar o kasları hedefleyen pek çok egzersiz olsa da uzmanlar bunun o bölgenin daha kalın görünmesine neden olabileceğini belirtiyor. Çünkü farkında olmadan, alttaki kasları çalıştırarak üstteki yağların dışa doğru itilmesine neden olursunuz. Bu yüzden yana mekik ya da yana eğilme gibi egzersizlerden kaçının. Onun yerine vücudunuzu bir bütün olarak kabul edin ve tüm fazla kilolardan kurtulmayı hedefleyin. Fazla kilolarınız ile birlikte bel bölgenizin de erimesi kaçınılmaz olarak gerçekleşir. Kürek çekmeyi deneyin. Kondisyon bisikletinde yaktığınızdan yüzde 50 daha fazla kalori yakmak istiyorsanız, kürek çekmek imdadınıza yetişiyor. Ayrıca antrenmanınıza mutlaka ağırlık bölümü de ekleyin ve yediklerinize de dikkat edin.
çok açıklayıcı bi yazı.teşekkürler.sonuç AZ KALORİ AL.ÇOK KALORİ HARCA.zayıflamanın tek sırrı bu
arkadaşlar biz bu hafta 2. mi olduk? cuma zayıflama yarışmasında bazı grupların yüzdelerini gördüm; ikinciydik ama göremediklerim de vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?