slm nasılsın :)
teşekkürler iyiyim sen nasılsın? nerde bu millet, ben geliyorum kimse yok
aynı bende öyle oluyor pazartesı işleri var haralde işten zaman buldukca acıyorum o arada da kımse olmuyor :)
aynen yaa. bizim kaptanı soruyorum ama kimse de bilmiyor herhalde cevap yazan yok. kız yok ortada. pasif falan yazıyor profil yazısında. birileriyle tartıştı ama ondan herhalde. merak ettim yaa..
anladım tatlım. neyse artık bi şekilde ortaya çıkar herhalde.2 gundur gırmıyordum sınavlarım vardı o arada olan bır şey gelıba tartişma .gecmısıde okumadımuzgunum benım de haberım yok
anladım tatlım. neyse artık bi şekilde ortaya çıkar herhalde.
aynen yaa. bizim kaptanı soruyorum ama kimse de bilmiyor herhalde cevap yazan yok. kız yok ortada. pasif falan yazıyor profil yazısında. birileriyle tartıştı ama ondan herhalde. merak ettim yaa..
selam bayanlar..merak etmişsiniz doğal olarak...ben izinli üyeyim şu an..ama durumu kısaca açıklamak istedim, sanırım kaptan biraz sinirlenip ara verdi ama bu benim düşüncem açıklama yapmasını beklicez mecburOlaylara gelince büyütcek bir şey yok ancak grubumuzda beril77 diye bi arkadaşımız vardı,gayet de severdik kendisini hatta bur50 nin kaptanlığına da çok destek verdi, ancak kendisi fazla disiplinliydi,bur50 haftalık 30 mesaj yazamaynlara müsamaha gösterirken beril buna sinirlendi, yani onun için tam disiplin olmalıydı. Bu nedenle ufak bi tartışma oldu ve beril77 13.takıma geçti. Ancak bur50 hakkında bi şeyler yazılmış ben de okudum, birbirleri hakkında bikaç yazışmaları olunca ortalık gerildi. Yani büyütcek bi olay olmamasına rağmen iki taraf da kızgın.
Ve listeler oluşturulurken beril77 bizim gruba yazılması gerektiği için takımın yüzdesini artırdı ve son tartışma ondan olmuş; kimsenin arkasından konuşmaya gerek görmüyorum ben şu durumda ama grubumu, burdaki arkadaşlığı ve kaptanımı çok sevip canı gönülden destekliyorum. Bence bur50 de hesabını bi an önce aktif yapıp dönecektir aramıza, ayrıca biz6. grubuz ve önümüze bakmalıyız, diğer takımda olan arkadaşlarımızda kendi takımlarında kendileriyle ilgili paylaşımlar yapmalıdır diye düşünüyorum. Sanırım yeterince açık oldu sevgiler :))
aşk olsunn yeni gelenler beni tanımıyonuz diyemi yazmıyonuz hastayımm yazdımm kimse görmemişş.. tanışalımm barii...fatoş ben izmirden kilo 101 157 kilodan düştümm bu kiloya 1 oğlum var ellerinizden öper...
ben tanımıyorum beril77 yi fakat bize de giderken bi açıklama yapması gerekmez miydi? yani bişeyler oldu boşver denildi boşverdik ama kaptan ortada olmayınca doğal olarak durumun ciddiyeti ortaya çıkıyor. neyse artık kendi bilir, o da kendine göre doğru olanı yapmıştır herhalde.
canım geçmiş olsun, alınma yaa. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. darısı hepimizin başına inşallah
neler olmuşş yaa bizde hiç böle şeyler olmazdı şuanki kaptanımız bur50 arkadaşımız mı..
Belki bir açıklama gerekirdi haklısın, ama ben o anki kızgınlığına veriyorum çünkü beril77 nin biraz dalga geçer gibi yazılarını okudum.. yani dediğim gibi ben beril77 yi çok severdim bu başlıktaki herkes bilir ancak konuşmalarını onaylamam mümkün değil, bur50 kısa zamanda dönecek diye düşünüyorum ama dönmemesi durumunda takipteyim bayanlar, yardımcı olarak liste hazırlar ya da yardım alırız merak etmeyn
ben takip etmedim ve tanımıyorum o yüzden yorum yapamam. bizi kaptansız bıraktı aşk olsun ona
yok cxanımm alınmakk değill gelmeyince gece gelince kızıyolar gündüz geliyomm yazsdamda cevap alamayınca a olsunnn senin adın ne canımm bu arda inşallah hepimiz veririz canım
döner döner................ inşallahZaten dedim ya yorum yapılmaması daha iyi olur..takımımıza bakalım biz..ama bur50 dönecek bence dünki kızgınlığından yaptı. Ama dönmezse de beraber listeleri hazırlarız sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?