Bu arada ben de hilal, kelebek demeniz de sorun olmaz :) 67 ile başladım, 64.9 la izne ayrıldım inşallah kilo almadan dönecem
evet bur50 yeni kaptan, cok geçmiş olsun fatoscum, ama evet pek ugramıyorsun başlığa kızıyordum sanaa..su an izindeyim gene ben daha cok konusmaya başladım yaaa haftasonu dönüyorum zzaten
Bu arada ben de hilal, kelebek demeniz de sorun olmaz :) 67 ile başladım, 64.9 la izne ayrıldım inşallah kilo almadan dönecem
memnun oldum. inşallah canım. her takım çok hırslı bu hafta neler olacak çok heyecanlıııııı
canımm uğramıyo değilim ben yılbaşından önce izinliydim zatenn ve gündüz gelemesemde gece zaten geliyomm cnmm benimmm
seni tanıyom benn hilal kuşş pardon kelebek cnm
ay yazmayı unutmuşum. ipek ben. 83 idim 73e düştüm şimdi hedefim 63. yarışmacı arkadaşlara başarılar
biliyorum fatoscum ben yeni arkadaşlara tanıtayım dedim kendimi
memnun oldum ipekçimmmm inşallah 10 kilonuda veririsin cnmm..yarışma dedinde ben ben bilmem eşim bilire başvurdumm adama diyomki çağırırlarsa ve finale kalırsakk bide finalde kucakta taşıma çıkarsa beni nasıl taşıyacann kaybederizz hemen kilo vermem laızmm devamm diyomm kendime kendimm gülüyom :)
tanıt kuzum zatenn bi avuçuz şurda ufak tefekkiyi tanıyalımm dimi birbirimiz :)
memnun oldum ipekçimmmm inşallah 10 kilonuda veririsin cnmm..yarışma dedinde ben ben bilmem eşim bilire başvurdumm adama diyomki çağırırlarsa ve finale kalırsakk bide finalde kucakta taşıma çıkarsa beni nasıl taşıyacann kaybederizz hemen kilo vermem laızmm devamm diyomm kendime kendimm gülüyom :)
hadi yaa. ben hayatta cesaret edemem cok cesaretlisiniz bravoay çağırsalarr keşke nerde bizde o şans canım doktorumada başvurdum hala arayacaklar
ben hastayımmmm mide bulantım var ama geceleri nedir anlamadımm kusmadanda geçmiyoo ölücem sanıyom 1 haftadırr şimdi iyim biraz olmadı gitçem bende yavv hamileyken abartısız 1 kere bile midem bulanmadıı noluyo anlamadımm
kızlar akşam dışarıda olacağımdan menümü ve sporumu şimdi yazayım
sabah
biraz çeçil peyniri
1 tatlı kaşığı lor
1 parça ev sucuğu
1 bardak çay
1 dilim kızartılmış buğday ekmeği
ara
yarım ekşi elma *hiç iştahım yoktu bugün hep yarım bıraktım ya*
yarım türk kahvesi
ara
3 parça küçük nugget
1 bardak üzüm suyu
1 kase garnitürlü lifli yoğurt
akşam
akşamı daha yemedim 1 saate yiyeceğim
4 ymk kaşığı kapuska
ayran
ekmek yiyesim yok belki yemem
ara
1 elma yiyip yatış
spor
30 dk hızlı tempoda yürüyüş
selamlar :) .............................
...........................sabah: yarım simit.
ara: 1 fincan şekersiz çay.
öğle: 1 porsiyon mantarlı tavuk ( fırında, az yağlı ), salata, 1 kase yoğurt.
ara: yarım çikolata. reglim yakın da
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 tane biber dolması, 1 kase yoğurt.
spor: -
kocaman bi kupa yeşil çay.
çok az su içtim. 1 lt falan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?