Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet bur50 yeni kaptan, cok geçmiş olsun fatoscum, ama evet pek ugramıyorsun başlığa kızıyordum sanaa..su an izindeyim gene ben daha cok konusmaya başladım yaaa haftasonu dönüyorum zzaten

canımm uğramıyo değilim ben yılbaşından önce izinliydim zatenn ve gündüz gelemesemde gece zaten geliyomm cnmm benimmm

memnun oldum. inşallah canım. her takım çok hırslı bu hafta neler olacak çok heyecanlıııııı

hadi hayırlısı, ben de geçen hafta hem yılbaşı hem doğumgünü bi de sen de öğren ben asker yolu bekliyorum ipekciim :) bu nedenle duygusal iniş çıkışlı değişik bi hafta yaşadım, ve kiloya yoğunlaşamayacağımı bildiğim için izne ayrıldım..bu hafta sizi izliyorum gelecek hafta ben de hırsla bomba gibi gelcem inşallah

canımm uğramıyo değilim ben yılbaşından önce izinliydim zatenn ve gündüz gelemesemde gece zaten geliyomm cnmm benimmm

tamam fatoscumm amacım kırmak degil muhabbet güzle oluyo hep beraberce ondann

Son düzenleme:
Bu arada ecz.imiş den haber yok dimi bayanlar?? berenvildancım nerelerde onu da çok özledimm...destina aynı devam valla hemen ısınmıstık zaten, ayyildizim tabi ki de yarışcaz bundan sonraaa fatos kilo vermen gayet iyi görünüyor aynı gazla devammm..armagansener de aynı hızla devam sanırm :) ıvy senle de kaynaşcaz bellii peki ordabenisevenbirivar arkadaş da mı yeni katıldı?? ayrıcaa kaptanımız eksikk

ay yazmayı unutmuşum. ipek ben. 83 idim 73e düştüm şimdi hedefim 63. yarışmacı arkadaşlara başarılar
memnun oldum ipekçimmmm inşallah 10 kilonuda veririsin cnmm..yarışma dedinde ben ben bilmem eşim bilire başvurdumm adama diyomki çağırırlarsa ve finale kalırsakk bide finalde kucakta taşıma çıkarsa beni nasıl taşıyacann kaybederizz hemen kilo vermem laızmm devamm diyomm kendime kendimm gülüyom :)

Ay güldürdün beni fatoss...inşallah katılın ama valla çok eğlenceli o yarışma yaaa

tanıt kuzum zatenn bi avuçuz şurda ufak tefekk iyi tanıyalımm dimi birbirimiz :)

olsun az olsun öz olsun bizim olsun

hahahah biz de izleriz seni tvden selam söylersin bize

kızlar akşam dışarıda olacağımdan menümü ve sporumu şimdi yazayım

sabah
biraz çeçil peyniri
1 tatlı kaşığı lor
1 parça ev sucuğu
1 bardak çay
1 dilim kızartılmış buğday ekmeği

ara
yarım ekşi elma *hiç iştahım yoktu bugün hep yarım bıraktım ya *
yarım türk kahvesi

ara
3 parça küçük nugget
1 bardak üzüm suyu
1 kase garnitürlü lifli yoğurt

akşam
akşamı daha yemedim 1 saate yiyeceğim
4 ymk kaşığı kapuska
ayran
ekmek yiyesim yok belki yemem

ara
1 elma yiyip yatış

spor
30 dk hızlı tempoda yürüyüş

Mrb canım çok geçmiş olsunn.. yeni katıldım aranıza adım irem, 18 yaşındayım, gördüm mesajlarını ama yazmaya fırsatım olmadı ya . memnun oldum tanıştığıma :))

Son düzenleme:

Çok iyi gidiyosun bence canım :128: sen benim menümü duysan varyaaa :26:

sabah: yarım simit.

ara:
1 fincan şekersiz çay.

öğle:
1 porsiyon mantarlı tavuk ( fırında, az yağlı ), salata, 1 kase yoğurt.

ara:
yarım çikolata. reglim yakın da

akşam:
1 kase mercimek çorbası, 2 tane biber dolması, 1 kase yoğurt.

spor: -

kocaman bi kupa yeşil çay.

çok az su içtim. 1 lt falan
:26:

...........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…