Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sende iyisin tatlım ama bence akşam yediğini öğlen yesen daha iyi olur. akşam ne kadar hafif olursa o kadar iyi ama öğlen biraz kaçırılabilir bence. simiti hayatından atmalısınnn ve çikolataaaaaa. canım sütlü tatlılar ye. bi top dondurma biraz sütlaç kazandibi falan ye. sakın yeme o cıs'tan. yoğurdu çok yemene sevindim. mümkünse ev yoğurdu yesen harika olur yağsız katkısız. bende yarın sabah tartılcam inşallah 71.5 falan çıkarım

bugün yediklerimm..

sabah ballı bir dilim ekmek, bir elma..
2-3 saat sonra bir simit..
2-3 saat sonra bir kahvaltı.. 1 dilim ekmek, bir yumurta, bal, peynir, fındık ezmesi...
akşam 2-3 kaşık kuru fasulye, 1 kuruvasan, 2 bardak ayran..
3 tulumba tatlısı...

ooo canım benim bu ne tatlılık yemeklerin yani bal-fındık ezmesi-kurvasanın içindeki-tulumba tatlısı oh oh. regl dönemindesin galiba :)

canım yapıp 1 hafta mı içiyoruz bu çorbayı taze taze mi yapıyoruz ,

canım inşallah benimde kardeşimin sözü olacak ama ben gidemiyorum malesef uçak bileti bulamadım esnek bilet var o da erteleniyor hep eşim işten izin alsa sorun yaşrız bir ertelense o yüzden kaldım yoksa şuan senle aynı sebeple vermeye çalışırdım insan stres oluyor. yazın 2 dügün var kardeşlerimin bu sefer yaza sevindim daha çok var diye ama oda göz kapayıp açana kadar geçiçek ve ben öyle kalıcam sanki

kaptanımız ayrıldı mı caım ya bende çok şey kaçırdım sanırım azbucuk olayları takip ettim iki tarafta yanlış anlaşılmalarla oldu sanırım. ama herkes kg verme konusunda hem fikir o yüzden motive çok önemli , ben burdaki herkesten faydalanıyorum inşallah.

maşallah canım ne güzel kg vermişsin ,sporda yapman ayrıca çok hoşuma gidiyor.saat olarak denk gelemiyoruz ben daha çok gece geliyorum
ay yazmayı unutmuşum. ipek ben. 83 idim 73e düştüm şimdi hedefim 63. yarışmacı arkadaşlara başarılar
merhaba canım hoşgeldin aramıza , çok güzel kgvermişsn kaç ayda ya da haftada verdin 10 kg ve neler yaptın diyet vs . benim adımda medine 67.5 ile başladım şuan 63 üm

tamam canım seni bekliyorum. haftaya bomba gibi giriş yap ne olur beni de gaza getir birlikte verelim ,

hayırlı geceler kzlar çok şükür kızım ateşi düşürdü ve balgam söküyor arada kusuyor ama olsun iştahı da yok aç kalmıyor elhamdülillah.
oğluşumda balgam söküyor moreli ve huzuru yerinde ikisininde benimde öyle olmalı ki dün doğum gününden kalan pastayı resmen kendim yedim ( vah ki ne vah.
günü gelmeden tartılmayacağım bir daha şımarıyorum gram versem ve sonuç hüsran , yeni gelen arkadaşıma hoşgeldn diyorum ,bol azim ve morelman depoluyorum ona burdan.
kaptanımızıda çokk seviyor ve ısrarla geri gelmesini istiyorum. sevgili rakibem kelebeğim sende gel haftaya bir güzel ayar çekelim kg patır patır gitsin
fatoşla pek yazışamıyorum denk gelemiyoruz destine her zmaanki gibi iyi gidiyor. ve denk gelemediğim diğer arkadaşımada selam veriyorum .uzun süreli forumda kalırsams hepinizi yakından tanımak istiyorum şuan ancak bu kadar paylaşım yapabiliyorum.
çok şükür morelim iyi buraya başladığımda 67.5 kg idim ve 4 kg yakın kg verdim 3 ayda ve diyorum ki azda olsa uzda olsa gidiyor bir şekilde ve hafife aldığım gramlar bile toplayınca kg oluyor ,yaza kadar 10 kg daha verirsem harika olucak kızlar arada metabolizman duruyor ,kızım varken yürüyemiyorum koşubandına saldırıyor aniden durduruyorum 5 dk bile olmadan ,o yokkende pek fırsat olmuyor ancak iş güç , 2-3 ay sonra daha çok anlar beni galiba o zaman hayır kızım dur dediğimde durursa 20 dk bile süper oluyor.

günaydın kızlar. yaa benim internetimde bi sorun var. giremiyorum nete herhalde süresi bitti. kaptan nerde o da gitmiş kaçmış ne yapıcam beeennn. kızlar forumda bulunamıyorum ama eğer kabul ederseniz bildirim yapayım ki takım oranımız yükselsin. ya da bur50 gelince beni izinli göstersin ne yapayım bilemedim. siz yorumlayın ben bakmaya çalışıcam artık

menün güzelmiş cicim. sen evdesin galiba? leslie ile 3 mil, 5 mil yürüyüşleri de çok güzel evde olanlar için

ben bugün kabak çorbası içmeye başladım, metabolizmamı şaşırtıp kilo vermek için elimden gelen her şeyi yapıorum

ya cicim ya; niye yoksunuz?? sen yoksun, kaptanım kayıplarda, kelebek daha gelmedi izindensen yine de bildirim yap cicim, telefondan falan girebilio musun nete?? kocacığına söyle, halletsin ya şu interneti; bizi ayırmasın

menün güzelmiş cicim. sen evdesin galiba? leslie ile 3 mil, 5 mil yürüyüşleri de çok güzel evde olanlar için

evdeyim evet canım. benim biricik kocam sağolsun beni çalıştırmıyor beni de ikna etti, şimdi kilo verip bebiş yapma peşindeyim yoksa evde oturmaktan bunaldım yani. bi de bu zamana kadar evde çok kalmadım. okul için başka şehirde ve yurtdışındaydım bi ara. şimdi bu hayat biraz baydı ama yapacak bişey yok.
bi bakim bakim şu leslie'e.

Mrb ben de yeniyim adım irem, inş yakın bi zamanda dönersiiin

memnun oldum canımm cuma dönüyorum zatn

bekle benii cumadan sonra birbirimizi gazlayıp duralım

bence bildirim yap berenvildan, izinli olsam da burnumu sokayım dedim çünkü mazeretin var , kaptan ani çıkış yaptı, kızdı azcık sanırm hakkında yazılanlara, ama ben buralardayım perşembe bildirimlerinizi yapın gene liste hazırlarız beraberce

o zaman evleneli bi müddet oldu. ben şimdi düşünmüyorum bebiş (çünkü henüz ben büyüdüğümü hissetmiorum) ama kadınlar kulubü'nde gömrüorum ki, hamile kalmak için çırpınan çok kişi var. Allah hepsinin yardımcısı olsun, snein de öyle. ama evde olmak zor olmalı, hele ki okumuş birisi için.

ben dünkü menümü de yazayım
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve, 1 lokum, 1bisküvi
öğle: 5 kaşık kara lahana
ara: 2 meyve
akşam: 2 kaşık pilav, 7-8 hamsi, 1 tanecik minicik patlıcan dolması, bol salata
ara:1 bardak süt, 1 meyve.

spor:-
su:2,5 lt

kelebekçiğim çabuk gel yaaa geçen hafta ne güzeldi takımımız,bu hafta nazar değdi..

memnun oldum canım. sabahları nesfit yiyordum, GDOlu diye bıraktım. klasik kahvaltıya geçtim. spor yapmadım. hatta gayet hareketsizdim. onun haricinde ekmek çok az tükettim. beyaz ekmek hiç yemedim. bazen sütlü tatlılar yedim. bazen de ağır yedim ama akşam yemedim hiç birini. öğle yedim ne yiyeceksem. genelde yoğurt ve elma tükettim. çok salata yemedim, bitkileri yemeyi pek sevmiyorum. genelde etcilim ama mecburen sebze yemekleri yedim-yiyorum. başkaaaa...ve azim-sabır. aslında tek çözüm bu. kilo vermeyi kafada bitirmek. ha bi de sabah ilk kalktığımda ılık su içtim. böyle işte. inşallah devamı gelecek

bende kendimi pek hazır hissediyorum diyemem ama eşim acayip derecede istiyor ve özendiriyor beni. ben bakarım sen uyursun falan o işler öyle dönmüyor gerçi ama ilgisi beni daha da cesaretlendiriyor. bi defasında bi bebek vardı ağlıyordu, aldı elimden çocugu siz ne anlarsınız çocuk bakmaktan dedi iki dakikada susturdu çocugu hahaha. o zamandan sonra tamam dedim. bakarım verelim şu kiloları sağlıklı bir şekilde ondan sonrası kısmet. evet burda ben de denk geldim. kısmetlerinde varsa olur zaten, elimizde olan birşey değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…