sabah: yarım simit.
ara: 1 fincan şekersiz çay.
öğle: 1 porsiyon mantarlı tavuk ( fırında, az yağlı ), salata, 1 kase yoğurt.
ara: yarım çikolata. reglim yakın da
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 tane biber dolması, 1 kase yoğurt.
spor: -
kocaman bi kupa yeşil çay.
çok az su içtim. 1 lt falan :26:
bugün yediklerimm..
sabah ballı bir dilim ekmek, bir elma..
2-3 saat sonra bir simit..
2-3 saat sonra bir kahvaltı.. 1 dilim ekmek, bir yumurta, bal, peynir, fındık ezmesi...
akşam 2-3 kaşık kuru fasulye, 1 kuruvasan, 2 bardak ayran..
3 tulumba tatlısı...
canım yapıp 1 hafta mı içiyoruz bu çorbayı taze taze mi yapıyoruz ,bilmiyorum lahandan başka varmı :)
içinde bır orta boy lahana
6 tane sogan
2 bıber
2 domataes
1 demet maydonaz
bı tencerede de ustu su olana kadar doldurup kaynatım 7 gun yapıyorusun ama her gunun ayrı yıcegı var o gunler ıstedın kadar iciyorsun corbayıda o gunun serbst yıyecegını de :)
haftalık 30 mesaj hakkını tamamlayabilirsen, bence devam et cicim. haftasonu benim d ekursum oluyor, geziyoruz, tozuyoruz derken ben de çok az yazıorum. hafta sonu telafi etme durumun yok mu cicim?
soğan çorbası var, tadı biraz kötü ama çok etkili
çoookk3 kilom kaldı, nişana yetişemez ama inşallah düğüne 63 kg olarak katılırım
kaptanımız ayrıldı mı caım ya bende çok şey kaçırdım sanırım azbucuk olayları takip ettim iki tarafta yanlış anlaşılmalarla oldu sanırım. ama herkes kg verme konusunda hem fikir o yüzden motive çok önemli , ben burdaki herkesten faydalanıyorum inşallah.selam bayanlar..merak etmişsiniz doğal olarak...ben izinli üyeyim şu an..ama durumu kısaca açıklamak istedim, sanırım kaptan biraz sinirlenip ara verdi ama bu benim düşüncem açıklama yapmasını beklicez mecburOlaylara gelince büyütcek bir şey yok ancak grubumuzda beril77 diye bi arkadaşımız vardı,gayet de severdik kendisini hatta bur50 nin kaptanlığına da çok destek verdi, ancak kendisi fazla disiplinliydi,bur50 haftalık 30 mesaj yazamaynlara müsamaha gösterirken beril buna sinirlendi, yani onun için tam disiplin olmalıydı. Bu nedenle ufak bi tartışma oldu ve beril77 13.takıma geçti. Ancak bur50 hakkında bi şeyler yazılmış ben de okudum, birbirleri hakkında bikaç yazışmaları olunca ortalık gerildi. Yani büyütcek bi olay olmamasına rağmen iki taraf da kızgın.
Ve listeler oluşturulurken beril77 bizim gruba yazılması gerektiği için takımın yüzdesini artırdı ve son tartışma ondan olmuş; kimsenin arkasından konuşmaya gerek görmüyorum ben şu durumda ama grubumu, burdaki arkadaşlığı ve kaptanımı çok sevip canı gönülden destekliyorum. Bence bur50 de hesabını bi an önce aktif yapıp dönecektir aramıza, ayrıca biz6. grubuz ve önümüze bakmalıyız, diğer takımda olan arkadaşlarımızda kendi takımlarında kendileriyle ilgili paylaşımlar yapmalıdır diye düşünüyorum. Sanırım yeterince açık oldu sevgiler :))
maşallah canım ne güzel kg vermişsin ,sporda yapman ayrıca çok hoşuma gidiyor.saat olarak denk gelemiyoruz ben daha çok gece geliyorumaşk olsunn yeni gelenler beni tanımıyonuz diyemi yazmıyonuz hastayımm yazdımm kimse görmemişş.. tanışalımm barii...fatoş ben izmirden kilo 101 157 kilodan düştümm bu kiloya 1 oğlum var ellerinizden öper...
merhaba canım hoşgeldin aramıza , çok güzel kgvermişsn kaç ayda ya da haftada verdin 10 kg ve neler yaptın diyet vs . benim adımda medine 67.5 ile başladım şuan 63 ümay yazmayı unutmuşum. ipek ben. 83 idim 73e düştüm şimdi hedefim 63. yarışmacı arkadaşlara başarılar
tamam canım seni bekliyorum. haftaya bomba gibi giriş yap ne olur beni de gaza getir birlikte verelim ,Bu arada ecz.imiş den haber yok dimi bayanlar?? berenvildancım nerelerde onu da çok özledimm...destina aynı devam valla hemen ısınmıstık zaten, ayyildizim tabi ki de yarışcaz bundan sonraaafatos kilo vermen gayet iyi görünüyor aynı gazla devammm..armagansener de aynı hızla devam sanırm :) ıvy senle de kaynaşcaz bellii peki ordabenisevenbirivar arkadaş da mı yeni katıldı?? ayrıcaa kaptanımız eksikk
kızlar akşam dışarıda olacağımdan menümü ve sporumu şimdi yazayım
sabah
biraz çeçil peyniri
1 tatlı kaşığı lor
1 parça ev sucuğu
1 bardak çay
1 dilim kızartılmış buğday ekmeği
ara
yarım ekşi elma *hiç iştahım yoktu bugün hep yarım bıraktım ya*
yarım türk kahvesi
ara
3 parça küçük nugget
1 bardak üzüm suyu
1 kase garnitürlü lifli yoğurt
akşam
akşamı daha yemedim 1 saate yiyeceğim
4 ymk kaşığı kapuska
ayran
ekmek yiyesim yok belki yemem
ara
1 elma yiyip yatış
spor
30 dk hızlı tempoda yürüyüş
canım yapıp 1 hafta mı içiyoruz bu çorbayı taze taze mi yapıyoruz ,
canım inşallah benimde kardeşimin sözü olacak ama ben gidemiyorum malesef uçak bileti bulamadım esnek bilet var o da erteleniyor hep eşim işten izin alsa sorun yaşrız bir ertelenseo yüzden kaldım yoksa şuan senle aynı sebeple vermeye çalışırdım insan stres oluyor. yazın 2 dügün var kardeşlerimin bu sefer yaza sevindim daha çok var diye ama oda göz kapayıp açana kadar geçiçek ve ben öyle kalıcam sanki
günaydın kızlar. yaa benim internetimde bi sorun var. giremiyorum nete herhalde süresi bitti. kaptan nerde o da gitmiş kaçmış ne yapıcam beeennn. kızlar forumda bulunamıyorum ama eğer kabul ederseniz bildirim yapayım ki takım oranımız yükselsin. ya da bur50 gelince beni izinli göstersin ne yapayım bilemedim. siz yorumlayın ben bakmaya çalışıcam artık
menün güzelmiş cicim. sen evdesin galiba? leslie ile 3 mil, 5 mil yürüyüşleri de çok güzel evde olanlar için
Mrb ben de yeniyim adım irem, inş yakın bi zamanda dönersiiin
kaptanımız ayrıldı mı caım ya bende çok şey kaçırdım sanırım azbucuk olayları takip ettim iki tarafta yanlış anlaşılmalarla oldu sanırım. ama herkes kg verme konusunda hem fikir o yüzden motive çok önemli , ben burdaki herkesten faydalanıyorum inşallah.
maşallah canım ne güzel kg vermişsin ,sporda yapman ayrıca çok hoşuma gidiyor.saat olarak denk gelemiyoruz ben daha çok gece geliyorum
merhaba canım hoşgeldin aramıza , çok güzel kgvermişsn kaç ayda ya da haftada verdin 10 kg ve neler yaptın diyet vs . benim adımda medine 67.5 ile başladım şuan 63 üm
tamam canım seni bekliyorum. haftaya bomba gibi giriş yap ne olur beni de gaza getir birlikte verelim ,
günaydın kızlar. yaa benim internetimde bi sorun var. giremiyorum nete herhalde süresi bitti. kaptan nerde o da gitmiş kaçmış ne yapıcam beeennn. kızlar forumda bulunamıyorum ama eğer kabul ederseniz bildirim yapayım ki takım oranımız yükselsin. ya da bur50 gelince beni izinli göstersin ne yapayım bilemedim. siz yorumlayın ben bakmaya çalışıcam artık
evdeyim evet canım. benim biricik kocam sağolsun beni çalıştırmıyorbeni de ikna etti, şimdi kilo verip bebiş yapma peşindeyim yoksa evde oturmaktan bunaldım yani. bi de bu zamana kadar evde çok kalmadım. okul için başka şehirde ve yurtdışındaydım bi ara. şimdi bu hayat biraz baydı ama yapacak bişey yok.
bi bakim bakim şu leslie'e.
memnun oldum canımm cuma dönüyorum zatn
bekle benii cumadan sonra birbirimizi gazlayıp duralım
bence bildirim yap berenvildan, izinli olsam da burnumu sokayım dedim çünkü mazeretin var, kaptan ani çıkış yaptı, kızdı azcık sanırm hakkında yazılanlara, ama ben buralardayım perşembe bildirimlerinizi yapın gene liste hazırlarız beraberce
kaptanımız ayrıldı mı caım ya bende çok şey kaçırdım sanırım azbucuk olayları takip ettim iki tarafta yanlış anlaşılmalarla oldu sanırım. ama herkes kg verme konusunda hem fikir o yüzden motive çok önemli , ben burdaki herkesten faydalanıyorum inşallah.
maşallah canım ne güzel kg vermişsin ,sporda yapman ayrıca çok hoşuma gidiyor.saat olarak denk gelemiyoruz ben daha çok gece geliyorum
merhaba canım hoşgeldin aramıza , çok güzel kgvermişsn kaç ayda ya da haftada verdin 10 kg ve neler yaptın diyet vs . benim adımda medine 67.5 ile başladım şuan 63 üm
tamam canım seni bekliyorum. haftaya bomba gibi giriş yap ne olur beni de gaza getir birlikte verelim ,
o zaman evleneli bi müddet oldu. ben şimdi düşünmüyorum bebiş (çünkü henüz ben büyüdüğümü hissetmiorum) ama kadınlar kulubü'nde gömrüorum ki, hamile kalmak için çırpınan çok kişi var. Allah hepsinin yardımcısı olsun, snein de öyle. ama evde olmak zor olmalı, hele ki okumuş birisi için.
ben dünkü menümü de yazayım
sabah: 4 yk müsli, 1 bardak süt
ara: 2meyve, 1 lokum, 1bisküvi
öğle: 5 kaşık kara lahana
ara: 2 meyve
akşam: 2 kaşık pilav, 7-8 hamsi, 1 tanecik minicik patlıcan dolması, bol salata
ara:1 bardak süt, 1 meyve.
spor:-
su:2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?