ne kadar güzel görünüyor 59.7 bana inşallah bende görürüm en kısa zamanda.canım giriş kilom 61
hedef kilom 53
şimdiki kilom 59.7
menün benimde hoşuma gitti açıkcasıbugünki menüm:
sabah: 1 kk peynir, 6 zeytin, yeşillik, domates, 1 çk bal, 2 dilim tambuğday ekmeği.
öğle: 1 kase tarhana çorbası. salata, 2 dilim tambuğday ekmeği.
ara: 1 fincan kahve
akşam: 1 porsiyon fırında az yağlı tavuk. 1 kase yoğurt, 2 dilim tambuğday ekmeği.
su: 1.5 lt falan.
spor: -
gün içinde çok meşgul olduğum zamanlar spora vaktim olmuyor malesef
senin de menün güzel destinacımsabah: 1 kase yulaf ezmesi, sütle.
ara: 2 meyve
öğle: 1 kepçe çorba, 3 yk pilav, 1 köfte, 1 kepçe ayva kompostosu
ara: 2 mercimekli köfte, 1 meyve
akşam: yoğurtlu haşlama karnıbahar
ara: 1 meyve
su: 2,5 lt
spor: yanlarımı çalıştırdım, cezam vardı da; o kadar
***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101/101/0/%0)
ayyildizim (63,6//)
bur50 (67,5//)
berenvildan(65,3 //)
destina_88(66,0/65,5/0,5/%0,758)
armagansener(76//)
samimikız(58,5//)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2//)
oradabenisevenbirivar(61/59.7/1.3/%1.07)Yeni üye.Kilosu 2 ye bölündü.Hedef Kilo 53.
dinmeyen(///)29 . Etapta ayrılmıştı.Hedef kilo.
*dinmeyen kaçıncı etapta ayrılmıştı ayrılırken ve şimdiki kilo bildirmesi lazım.
birde hesabı anlatayım yapabilen yazsın listeyi güncelleyip eklesin
nick(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde)
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo sonucu geçen haftaki kiloya bölüyoruz ve bulduğumuz sonucu da 100 le çarpıyoruz
çok güzel kaptanım 45 dk yürüyüş hele süper valla hiç bu kadar yürümemiştim ben çok zormuş kesintisiz 50 dk yürüdüm 152 kalori yaktım ama ayak tabanlarım acıyormrb
benim menüm
sabah
1kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patates yemeği
akşam
1 tabak ıspanak
sporum
45 dk yürüyüş
su=2.2 litre
ben bugünde tartıldım tartımın pili biticek gibiydi eğer sabaha çalışmazsa perşembe günkü kg bildiricem ben***6. TAKIM 290. ETAP***
fatos0808 (101/101/0/%0)
ayyildizim (63,6//)
bur50 (67,5//)
berenvildan(65,3 //)
destina_88(66,0/65,5/0,5/%0,758)
armagansener(76//)
samimikız(58,5//)Kendi isteği ile ayrıldı.
lvy(72,2//)
oradabenisevenbirivar(61/59.7/1.3/%1.07)Yeni üye.Kilosu 2 ye bölündü.Hedef Kilo 53.
dinmeyen(///)29 . Etapta ayrılmıştı.Hedef kilo.
*dinmeyen kaçıncı etapta ayrılmıştı ayrılırken ve şimdiki kilo bildirmesi lazım.
birde hesabı anlatayım yapabilen yazsın listeyi güncelleyip eklesin
nick(geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde)
geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo sonucu geçen haftaki kiloya bölüyoruz ve bulduğumuz sonucu da 100 le çarpıyoruz
çok güzel kaptanım 45 dk yürüyüş hele süper valla hiç bu kadar yürümemiştim ben çok zormuş kesintisiz 50 dk yürüdüm 152 kalori yaktım ama ayak tabanlarım acıyor
cezanı yapmışın sorun yok
kaç yaniben bugünde tartıldım tartımın pili biticek gibiydi eğer sabaha çalışmazsa perşembe günkü kg bildiricem ben
sabah mı bildirceksin
bu bildirim kilonmu sabah yeniliycekmisinkaptanım ben 281. etapta ayrılmıştım. 56,6 idi kilom, şimdi 54,5 . zaman geçince hesaplamayı bilmiyorum, önümüzdeki haftadan itibaren kendim hesaplarım ortalamamı..
canım sabah bildirim yapacagım.çok güzel kaptanım 45 dk yürüyüş hele süper valla hiç bu kadar yürümemiştim ben çok zormuş kesintisiz 50 dk yürüdüm 152 kalori yaktım ama ayak tabanlarım acıyor
cezanı yapmışın sorun yok
kaç yani
sabah mı bildirceksin
pili bitiyor gibi geldi sabaha dayanır inşallah :=)
bu bildirim kilonmu sabah yeniliycekmisin
cuma gününden mi sayayım canım. ben daha önce hiç saymadım ,ayyıldızım mesaj sayını yazarmısın
yok bugün yazdığın toplam msj sayısını soruyorumcuma gününden mi sayayım canım. ben daha önce hiç saymadım ,
kaptanım ben 281. etapta ayrılmıştım. 56,6 idi kilom, şimdi 54,5 . zaman geçince hesaplamayı bilmiyorum, önümüzdeki haftadan itibaren kendim hesaplarım ortalamamı..
16 tana yazmışım dünyok bugün yazdığın toplam msj sayısını soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?