bu hafta en az 1 kg vermeyi hedefliyorum kızlar
kimlerrrr varrr bakalım ,
kalori hesabı yapalım ama lütfen az yiyelim az
bi stresten arınmış gibiyim, bu sabah itibariyle, bu hafta çok sıkmışım kendimi heralde, kilo vermem lazım diye, o yüzden iştahım açıktı, ama bugün arındım bu durumdan, iştahım kesildi biraz dahasanırım çok kasmak da iyi değil, illa vericem diye. bu hafta 1. olalım, diye uğraştık biraz, ters tepti. hem daha dikkatli, hem daha az stresli olmamız gerekir bence bundan sonra, en azından kendim için durum böyle kızlar
bugün sanki bi gergin burası. sıkmayın canım arkadaşlarım canlarınızı. bu hafta herkes azmetsin.en az 1 kilo veriyoruz. :) bol yürüyüş bol su az yemek bol sebze...
menümü paylaşiyim bari.
sabah
1 haşlanmış yumurta
5 yaprak roka
5 yaprak tere
2 yaprak kıvırcık
4 dilim domates
4 dilim salatalık
2 dilim peynir
bir çay kaşığı kadar bal
1 dilim tambuğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir tane haslanmış sosis
öğlen
felafel
ayran
akşam
tarhana çorbası
kırmızı lahana salatası
gün boyunca 2 litre su. 1 bucuk saat yürüyüş.1 bardak karışık meyve suyu(sıkma)
Aslında haklısın şekerr..bugün bana da aynı oldu az biliyon mu :18: stres olmuşum illa gitcek diye bi şok ardından üzüntü yaşadım resmen aman veremiyosam ben de yerim gibi mantığa sığındırdım kaçamaklarımı...ama sadece bugüne özgüydü o yüzden bugün menümü paylaşmıyom haftasonu sporu suyu güzelce toparlayıp tavlıycam sizikimi kandırıyosamm
Aynen öyle can sıkmak yokkk..yok yok gerginlik falan gelmiş geçmiş, olur arada disiplin de lazım, bence tabi ki kaptan bazı konuları anlayışla karşılasa da bazı konulara da net çizgi koymalı ki herkes ciddiyetimizi bilsiinnama fatoş biraz arada ilgisizse de hep tutunmaya çalışıyor ve severim kendisinii, eğer kurallara bi aykırılığı yoksa kalsın derim ben diğer konularda zaten gerekeni yapıyosun kaptan eline sağlıkk
Hay maşallah kızzz..ben de böyle yapsam var yaa..harika olurmuşşanam beni de gaza getiriyon gıı helal san avalla aynı devam harikasın
ben varım
şu senin arkadaş naptı hiç uğramıyo
potendia
az yiyelim valla kalori olarak bilgisayarın hesapladığının yarısnı g eçmicem bencanım bir sorayım , dünden beri görüşememiştim
Ay ben de varım ya ama 64 bana gel benle kal senden sonra gaza gelcem hadii...az yiceemmm
yapalım inşallahben de en az 1 kg vermek istiyoruym bu hafta. geçen hafta çok fazla kaçamak yaptım kilo veremedim hiç.
kalori hesabına varım kesinlikle faydası var
Günaydın kızlaaar :)
ben evet diyoruomMrb. Arkadaşlar Mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 13. takımdan Ebru. Paylaşım alanında yarışma kurallarıyla ilgili bir oylamamız var. Takım kaptanı veya yardımcı arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-731.html#post28376275
Kizlar benim bi isim cikti iki hafta izinli olmak istiyorum grsruZ kardes takim yedinci takim yardim ederler
yaa aslında felafeli birazcık kaçırdım sanki ama nohut köftesi olduğu için baklagil olduğu için zararsız diye düşündüm.
Mrb. Arkadaşlar Mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 13. takımdan Ebru. Paylaşım alanında yarışma kurallarıyla ilgili bir oylamamız var. Takım kaptanı veya yardımcı arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-731.html#post28376275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?