Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm:
sabah: 1 kase sütlü yulaf ezmesi
ara: 1 meyve, yarım avuç kabak çekirdeği
öğle: çeyrek karnıyarık, 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 1 kase yoğurt, yarım kalburabastı
akşam: 1 tabak pırasa, 1 dilim ekmek
ara: 1/2 bardak süt, 1 meyve

su: 2,5 lt
spor:-

bugün sanki bi gergin burası. sıkmayın canım arkadaşlarım canlarınızı. bu hafta herkes azmetsin.en az 1 kilo veriyoruz. :) bol yürüyüş bol su az yemek bol sebze...

menümü paylaşiyim bari.

sabah

1 haşlanmış yumurta
5 yaprak roka
5 yaprak tere
2 yaprak kıvırcık
4 dilim domates
4 dilim salatalık
2 dilim peynir
bir çay kaşığı kadar bal
1 dilim tambuğday ekmeği
2 bardak şekersiz çay
bir tane haslanmış sosis

öğlen

felafel
ayran

akşam

tarhana çorbası
kırmızı lahana salatası

gün boyunca 2 litre su. 1 bucuk saat yürüyüş.1 bardak karışık meyve suyu(sıkma)

Aslında haklısın şekerr..bugün bana da aynı oldu az biliyon mu :18: stres olmuşum illa gitcek diye bi şok ardından üzüntü yaşadım resmen aman veremiyosam ben de yerim gibi mantığa sığındırdım kaçamaklarımı...ama sadece bugüne özgüydü o yüzden bugün menümü paylaşmıyom haftasonu sporu suyu güzelce toparlayıp tavlıycam sizi kimi kandırıyosamm

bugün sanki bi gergin burası. sıkmayın canım arkadaşlarım canlarınızı. bu hafta herkes azmetsin.en az 1 kilo veriyoruz. :) bol yürüyüş bol su az yemek bol sebze...

Aynen öyle can sıkmak yokkk..yok yok gerginlik falan gelmiş geçmiş, olur arada disiplin de lazım, bence tabi ki kaptan bazı konuları anlayışla karşılasa da bazı konulara da net çizgi koymalı ki herkes ciddiyetimizi bilsiinn ama fatoş biraz arada ilgisizse de hep tutunmaya çalışıyor ve severim kendisinii, eğer kurallara bi aykırılığı yoksa kalsın derim ben diğer konularda zaten gerekeni yapıyosun kaptan eline sağlıkk

Hay maşallah kızzz..ben de böyle yapsam var yaa..harika olurmuşş anam beni de gaza getiriyon gıı helal san avalla aynı devam harikasın

Kizlar benim bi isim cikti iki hafta izinli olmak istiyorum grsruZ kardes takim yedinci takim yardim ederler

menüm
sabah
1 dilim peynir - tahminen 80 kkal civarı
5 zeytin - 35 kkal
1 dilim tambuğday ekmeği. - 70 kkal

ara
1 paket elma lifli kepekli bisküvi - 165 kkal

öğle
2 tane pişi. ( pişi yöresel bir şey galiba. kepekli undan yapıldı. içinde peynir ve maydanoz var. kızartılarak yapılıyor.) - 365 kkal
2 bardak çay

akşam
1 kase çorba - 170 kkal
2 minik parça tavuk - 95 kkal
1 kase yoğurt - 55 kkal
yarım tabak makarna - 110 kkal
1 dilim tam buğday ekmeği. - 70 kkal

su: 2 lt ye yakın
spor: -

toplam: 1050 kkal

yaa aslında felafeli birazcık kaçırdım sanki ama nohut köftesi olduğu için baklagil olduğu için zararsız diye düşündüm.

ben varım

şu senin arkadaş naptı hiç uğramıyo
potendia

canım bir sorayım , dünden beri görüşememiştim

Ay ben de varım ya ama 64 bana gel benle kal senden sonra gaza gelcem hadii...az yiceemmm
az yiyelim valla kalori olarak bilgisayarın hesapladığının yarısnı g eçmicem ben

ben de en az 1 kg vermek istiyoruym bu hafta. geçen hafta çok fazla kaçamak yaptım kilo veremedim hiç.
kalori hesabına varım kesinlikle faydası var
yapalım inşallah

etap 6. sı olmuşuz ,sanırım kötü birşey pek bilmiyorum ama bireysellikle 1. olan arkadaşı yürekten kutluyorum süper vermiş.
bu hafta bireyselde yer almak istiyoreeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne günaydını tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı hafta sonlarııı nasılsınız bakalımm tombiklerimm en topmbul kelebekiniz geldiiiiiiii
ay bi yağmurr varr kış göremiyozz barii yağmur yağsınn

dünkü menümü yazmamıştım ben

sabah

1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
marul-tere-maydanoz
çay siyah

arada 1 mandalina

öğlen

pırasa yemeği 6 kaşık
1 paket etiform kepekli ile
yoğurt

arada
10 tane beyz nohut

akşam

tavuklu karışık sebzeli bezelye yemeği 4 kaşık
yoğurt

yatmadan önce

1 elma
1 bardak süt

herkeseee merabaa.... kızlar ben gruba yeni geldim ama bu grubun bu hafta 1.olması lazım. herkes güzelce zayıflıcak..bol koşu bol su.. hadi bakalım.. kolay gelsin herkese...

Kizlar benim bi isim cikti iki hafta izinli olmak istiyorum grsruZ kardes takim yedinci takim yardim ederler

Aaaa napcaz biz kaptansızz..peki madem işin çıktıysa kaptan idare etcez artık

yaa aslında felafeli birazcık kaçırdım sanki ama nohut köftesi olduğu için baklagil olduğu için zararsız diye düşündüm.

Yani o kadarcıktan nolcak diğer yediklerin yemediklerin harika

Ben de evet diyorum ayyıldızım da evet demiş herkes oylasın toplu başlığa bildireyim kızlar

Herkese selam bayanlarr miskinlik günüme merhabaa..hepiniz iyisiniz umarımm

Oyladığımız konuyu yazmak istedim, tüm gruplar oyluyor..fikrinizi yazın lütfen

Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…