çok hoşuma gitti enerjin süper hadi bakalım bu hafta tam gazzzzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne günaydını tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı hafta sonlarııı nasılsınız bakalımm tombiklerimm en topmbul kelebekiniz geldiiiiiiii
ay bi yağmurr varr kış göremiyozz barii yağmur yağsınn
çok güzel olmuş afiyet olsun. ama elma uyku kaçırıyor diye biliyorum uyuyabiliyorsan iyi ,dünkü menümü yazmamıştım ben
sabah
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
marul-tere-maydanoz
çay siyah
arada 1 mandalina
öğlen
pırasa yemeği 6 kaşık
1 paket etiform kepekli ile
yoğurt
arada
10 tane beyz nohut
akşam
tavuklu karışık sebzeli bezelye yemeği 4 kaşık
yoğurt
yatmadan önce
1 elma
1 bardak süt
olsun bebiişimpardon beroşvildoş ya
listenin içine yazmışsın
kimse öle yazmıyoya görmemişim ben
kızlar şu mesaj sayma işini de sıra sıra yapsak, yada hafta hafta her hafta bir kişi saysın o haftayıda hesaplasın
hergün baya yoruyo bide yazmayanlar olunca saymak da zor oluyo herkes yaparsa hem yazar bence sayıyı da
hafta hafta olsa ii olur bence
sporlarada artı eksi falan versek
onu da nöbetleşe yapabiliriz
liste falan yapalım kimin yapcağina canlanalım bişeyler yapalım fikir verin
haftaya böle olmasın listemiz
üzüldüm ben listeyede artı çıktığımada benimsemişim baya
bu hafta çabaladım aslında bol yürüyüşte yaptım yine de fazla çıktım ama elimden geleni yaptıum kusura bakmayın
Oyladığımız konuyu yazmak istedim, tüm gruplar oyluyor..fikrinizi yazın lütfen
Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum.
Evet/Hayır olarak oyunu herkes bildirsin arkadaşlar. Kaptan izne ayrılcanı söyledi, 2 hafta biraz idare etcez kendimizi haberiniz olsunn.
olsun bebiişim
evet bu işi bidüzene koyalım.pazartesi herkes gelebilirse 1 gibi gelsin topiğe de bi halledelim şu olayı
kelebeğim hiltonum bu oylama neyin nesi bi açsana bana konuyu
canım bi cevap yazdım ama etkili olur mu bilmiyorum. kaptan izne ayrılmış ne yapcaz yaa.neyse şimdi çıkmak zorundayım.yarın sabahtan uğramaya çalışıcam öptüm güzellik.
canım bi cevap yazdım ama etkili olur mu bilmiyorum. kaptan izne ayrılmış ne yapcaz yaa.neyse şimdi çıkmak zorundayım.yarın sabahtan uğramaya çalışıcam öptüm güzellik.
Oyladığımız konuyu yazmak istedim, tüm gruplar oyluyor..fikrinizi yazın lütfen
Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum.
Evet/Hayır olarak oyunu herkes bildirsin arkadaşlar. Kaptan izne ayrılcanı söyledi, 2 hafta biraz idare etcez kendimizi haberiniz olsunn.
maşallah maşallah hep mutlu ol canım .bende alışveriş çılgını olarak çok seviyorum ,elimden gelse bir bebek butik açmak istiyorum ,hep kendim alayım en güzelleri en cicileriHaftasonu yaa kimsecikler yokk herkes kocasıyla keyiflerdee
kızz tombikella sözlendin mi yoksa sen de bu aradaa?? seninki gelmiştir bile askerden he?? merak ettim anlat çabukk
Ay ben de bugünn bir harika bot aldımmmmAllahım şu alışveriş insanı ne mutlu ediyor yaa..bi de indirim koydularsaa hopp dal keyfim yerinde..askerimle iletişim cebimde daha nolsun çok şükür
Ama tabi kötü de haber var ben bugünn pizza yedimmmsabah da az yememiştim zaten yaaa...haftasonu yapamıyom ben bu işi hee iradesiz miyim neyim
cumartesi menüsü çok karışık kızlar
aç 1 kupa 9 lu hayat çayı
sabah : 1 bardak şekersiz siyah çay ,1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek,3 çatal ayva reçeli,yarım kk kadar peynir
ara: yok
akşam : balık vardı alabalık 2-3 çatal kadar aldım,1 kase limonlu tuzlu roka+maydanozdan oluşan salatadan yedim,2 yudum fanta içtim,
ee sonra acıktım 2 dilim kepek ekmek yedim
ara:1 bardak şekersiz çay yanında 15-20 kadar patlamış mısır yedim ve 5 adet ketçaplı cips yedim
2 lt su tükettim
bu şekilde geçti ,biraz tv seyrederken bacaklarımı çalıştırdım onun haricinde pek birşey yapamadım. çok ilginç bir menü oldu ve akşam yemeği yerine aburuk cuburuk aldı
maşallah maşallah hep mutlu ol canım .bende alışveriş çılgını olarak çok seviyorum ,elimden gelse bir bebek butik açmak istiyorum ,hep kendim alayım en güzelleri en cicileri
günaydın benim böcüklerim.hadi toplanın bakim çiçeğe gelen arılar gibi topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?