Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok hoşuma gitti enerjin süper hadi bakalım bu hafta tam gazzzz

çok güzel olmuş afiyet olsun. ama elma uyku kaçırıyor diye biliyorum uyuyabiliyorsan iyi ,

Haftasonu yaa kimsecikler yokk herkes kocasıyla keyiflerdee

kızz tombikella sözlendin mi yoksa sen de bu aradaa?? seninki gelmiştir bile askerden he?? merak ettim anlat çabukk

Ay ben de bugünn bir harika bot aldımmmm Allahım şu alışveriş insanı ne mutlu ediyor yaa..bi de indirim koydularsaa hopp dal keyfim yerinde..askerimle iletişim cebimde daha nolsun çok şükür

Ama tabi kötü de haber var ben bugünn pizza yedimmm sabah da az yememiştim zaten yaaa...haftasonu yapamıyom ben bu işi hee iradesiz miyim neyim

pardon beroşvildoş ya

listenin içine yazmışsın

kimse öle yazmıyoya görmemişim ben
olsun bebiişim

evet bu işi bidüzene koyalım.pazartesi herkes gelebilirse 1 gibi gelsin topiğe de bi halledelim şu olayı

Oyladığımız konuyu yazmak istedim, tüm gruplar oyluyor..fikrinizi yazın lütfen

Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum.

Evet/Hayır olarak oyunu herkes bildirsin arkadaşlar. Kaptan izne ayrılcanı söyledi, 2 hafta biraz idare etcez kendimizi haberiniz olsunn.

kızlar ben 2 gündür evde olmadığım için nete giremedim.yarın gelmeye çalışıcam. pazartesi oturup bi ayarlama yapalım. kaptanımız izine çıkmış galiba birimizin geçici kaptanlığı da alması lazım neyse bi oturup konuşalım hep birlikte

kelebeğim hiltonum bu oylama neyin nesi bi açsana bana konuyu

olsun bebiişim

evet bu işi bidüzene koyalım.pazartesi herkes gelebilirse 1 gibi gelsin topiğe de bi halledelim şu olayı

Valla ben dışarda olmadığım sürece gelirim dee dışarda olursam hiç bi şey yapamam...ama aldığınız kararlara uyarım elimden geldiğince sorun olmaz yani bervil ablacık :))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
canım bi cevap yazdım ama etkili olur mu bilmiyorum. kaptan izne ayrılmış ne yapcaz yaa.neyse şimdi çıkmak zorundayım.yarın sabahtan uğramaya çalışıcam öptüm güzellik.

canım bi cevap yazdım ama etkili olur mu bilmiyorum. kaptan izne ayrılmış ne yapcaz yaa.neyse şimdi çıkmak zorundayım.yarın sabahtan uğramaya çalışıcam öptüm güzellik.

Sadece kaptanın kararı değil bu bayanlar, siz fikirlerinizi buraya yazın o başlığa da birimiz cevabımızı iletir, yani kendi içimizdeki oylamaya evet/hayır diye cevabınızı yazın önce

Bi şey yapılır ama herkesin burda olması lazım ben de tek başıma bi şey yapamıyorum En azından mesaj sayılarıını ben tutmaya çalışayım bu hafta listeyi de beraberce hazırlarız, ben yüzde hesabını unuttum mesela ama öğrenirim kolay..

Yalnız lütfen herkes mesajını kendisi saysın yahu, hazır hepimize kolay gelir ama ben ve birkaç arkadaş hiç bırakmadı saymayı mesela lütfen arkadaşlar duyarlı olalım.

Aaa kaptan hazır burdayken bana şu yüzde hesabını hatırlat izin işin kesin mi?? eğer kesinse ben listeyi hazırlarım ama arkadaşlar da yardımcı olur umarım..bir de önemli kesin şunu hatırlatmalıyım dediğin bi kural varsa hatırlat lütfen

İzin neden bu arada yani özel olabilir tabi ki de..kötü bi durum yok değil mi??

Benim için evet..

Bugün gerçekten çok sakin bir gün oldu..yarın umarım farklı olur.
Bir de yarından başlayarak mesajları sayarım iyi gecelerr

maşallah maşallah hep mutlu ol canım .bende alışveriş çılgını olarak çok seviyorum ,elimden gelse bir bebek butik açmak istiyorum ,hep kendim alayım en güzelleri en cicileri

cumartesi menüsü çok karışık kızlar
aç 1 kupa 9 lu hayat çayı
sabah : 1 bardak şekersiz siyah çay ,1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek,3 çatal ayva reçeli,yarım kk kadar peynir
ara: yok
akşam : balık vardı alabalık 2-3 çatal kadar aldım,1 kase limonlu tuzlu roka+maydanozdan oluşan salatadan yedim,2 yudum fanta içtim,
ee sonra acıktım 2 dilim kepek ekmek yedim
ara:1 bardak şekersiz çay yanında 15-20 kadar patlamış mısır yedim ve 5 adet ketçaplı cips yedim
2 lt su tükettim
bu şekilde geçti ,biraz tv seyrederken bacaklarımı çalıştırdım onun haricinde pek birşey yapamadım. çok ilginç bir menü oldu ve akşam yemeği yerine aburuk cuburuk aldı

Son düzenleme:

fena değilmiş yine çok büyük kaçamaklar olmamış neyse ki

maşallah maşallah hep mutlu ol canım .bende alışveriş çılgını olarak çok seviyorum ,elimden gelse bir bebek butik açmak istiyorum ,hep kendim alayım en güzelleri en cicileri

Çok teşekkür ederimm evet bu alışveriş çılgınlığı harika bi şey yaa bu arada ayyildizim sen de mesajlarını sayabilirsen kendi başlığında çookk iyi olur, bur50 yokken sayayım diyorum çünküü...

günaydın benim böcüklerim.hadi toplanın bakim çiçeğe gelen arılar gibi topiğe

Günaydınlarrr...ben geldm ama kimse kalmamış gene ah ahh nolacak halimizzz ayrıca berenvildan ablacım oylanan konuya kişisel fikrini sunmanı istemiştim ben hepimizin kararını yazarız oraya kaptan da izinde zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…