Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün başlığa girecek olan arkadaşlar için yeniliyorum kişisel fikrinizi buraya yazarsanız hepimizin ağzından cevabı toplu başlığa yazarım.Takımımıza iletilen ve oylamamız istenen konuyu sunuyorum.

Mrb. Arkadaşlar Mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize. Ben 13. takımdan Ebru. Paylaşım alanında yarışma kurallarıyla ilgili bir oylamamız var. Takım kaptanı veya yardımcı arkadaşlar konuyla ilgilenirse sevinirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post28376275 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

bebişim ben evet diyorum. haftasonu öncesi bildirim olursa daha iyi olur bence

Arkadaşlar zaten oylama sonucu belli olmuş ve sonuç evet olmuş çünkü toplam 10 takım var 6 sı evet demiş bile yeni kural böylece karar defterine eklenmiş. Bildirim saatleri değişti, ertelendi.

Cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 , en geç 18:00 olarak değiştirildi ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması oylanıp kabul edildi.Bilgilerinize. (Paylaşım alanından kontrol edebilirsiniz.)

Son düzenleme:
cuma saat 18:00 a kadar bildirim.
cumartesi saat 10:00 a kadar da liste tamamlanacak yazmış püsküüt karar defterine

Ben okudum dikkatlica bakınız: Karar defteri md5

Sistem Nasıl ışleyecek ?
1. aşama: Takım listesini hazırladı. Kardeş takımın topiğine listeyi iletir. Kardeş takım kontrolünü yapar, onaylar. Hata varsa uyarır ve takım gerekli düzenlemeyi yapar. Böylece, liste kontrolü ve editi, takım topiklerinde bitmiş olur.
2. aşama: Kontrolü ve düzenlemesi biten kilo bildirim listesi Paylaşım Alanına yazılır. Yani paylaşım alanına eklenen listeler, işi bitmiş temize çıkmış listelerdir.
3. aşama: Sona kalan takım dona kalmaz. 12 takımız. 1. takımdan başlayarak her takım sırayla bu işi üstlenir. Bundan sonraki bildirim 19 Aralıkta. O etabın liste hazırlayan takımı 1. takımdır. Sonraki etap 2. takım, sonraki etap 3. takım... Ben bu sırayı takip eder ve ilgili takım liderine sorumlu olduğu haftayı iletirim. Böylece, sonuç listelerini hazırlama işi her takıma 12 haftada bir gelmiş olur ki bu 3 ay demek.. Fena değil hani.. )
4. aşama: Bütün listelerin, kontrolü editi vs.. sonrasında temiz halde paylaşım alanında yayımlanması için son süre, Cuma günleri 18:00 dir.
5. aşama: O hafta sıra hangi takımdaysa Cumartesi günü saat 12:00 ye kadar listeleri yayımlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben bu kaptanlık olayından çok sıkıldım artık, kaptanımız bur50 yi gayet severim ve yaptıklarına saygı duyarım ancak, kaptan olmasına reğman istediğinde üyeliğini dondurup istediğinde izne ayrıldım ben deyip hiç bi açıklama yardımcı olcak hiç bi şey söylemeden çıkıp gidiyor, ben artık istikrarlı bir kaptan istiyorum, bunu en iyi takımın sabit başlığa gelen üyeleri yapar diye düşünüyorum (berenvildan eski üyelerden olduğu için mantıklı, ayyıldızım ya da destina da bence olabilir), seve seve de yardımcı olurum. Kaptanın her şeyi toparlaması gerekirken biz sürekli dağılıyoruz, şunu nası yapalım bu hafta bunu nasıl yapalım, listeleri nerde nasıl paylaşacağımızı bile söylemeden giden kaptanı ben kabul etmiyorum. Belki bi sebebi var diyeceksiniz ancak ben dün soru sorduğumda kendisine kendsi başlıktaydı, cevaplamadan çıktı. Neyse diyeceklerim bu kadar..

kızlar kusura bakmayın dün menümü yazamadım.yarın beni görmeye gelicekler de. temizlikk falan derken halim kalmadı bilgisayarı açmaya. bugun yazıyıminş.

dün sabah

3 zeytin
biraz peynir
tam buğday ekmeği
domates
salatalık
süt

öğlen
bir bardak ayran
bir bardak tarhana çorbası

akşam
kereviz yemeği
bir kase yoğurt
bir tane biber tursusu

gün içinde 1 buçuklitre ayran 3 litre su. 1 bucuk saat yürüyüs...

vaaay süpermiş hiç cıs ta yok

kimsenin geçmişi okumaması ve kaptanın bile yazılarıma cevap vermemesi çok sinirimi bozdu, kendi kendime konuşup yorum yapıp kızıyorum burda. Beni kendi isteğiyle ayrıldı diye eklersiniz bu haftadan sonra ben yokum.kendinize iyi bakın. Başka bi gruba da girecek değilim,60-69 kilo aralığında serbest takılmaya karar verdim. çok tatlı arkadaşlar var aranızda lütfen alınmasın. Hoşçakalınn...

Son düzenleme:

aaa ne oldu yaa gitme ....

mrb kızlar
nbr
eşimin bi akrabasının cenazesi dolayısıyla acil çıktım ve bişey yazamadım kusura bakmayın
şu anda da bi internet cafedeyim ordan giriyom merak ettim sizi
keşlebekcimde gelsin durumu bilse böle konuşmazdı
önceki yazısını da okumamıştım netteyken arkadaşın telinden 5 dk baktım çıktım

yapmayın böle toplanalım bu hafta birinci olcaz bence
çok sık giremeyebilirim nete eve gidince telafi ederim bulunduğum evde net yok telefonumdada yok benim.eşiminkinde var bulunca ondan falan girerim.ama izinli olmıyım çünkü kritik zaman takımımız için
elimden geleni yapcam ben
sizde yapın

bu hafta en az bir kilo vercem
varmısınız iddaya
zaten bugün hiçbişey yemedim sayılır

HADİYİN GİZLAR
VARIM DİYENLER BEĞENSİN

Ya canım nereye gidiyorsun hemen böyle. Takım biraz dağılmış durumda ama en kısa zamanda toparlanacagiz eminim ben. Yeter ki birlik olalım gitme böyle.

Başın sağolsun kaptan inşallah en kısa zamanda dönersin de toparlaniriz artık..

Canım bu konuyu bur50 geldikten sonra konuşmamız en doğrusu bence.

Özel mesajlarınızı da okudum berenvildan ve bur50, haklısınız ani çıkış yaptım, bugün çok ters bi günündeydim burda da başta geldim kendi kendime uğraştım sonra da kimse olmayınca canım sıkıldı kusuruma bakmayın.Bir de mesela dün bi oylama oldu ama başlıkta kimse olmayınca görüşümüzü bile bildiremeden karar alındı ben buna da çok üzüldüm açıkcası, biraz da ordan parladım..... bur50 dinlemeden yargıladığım için özür dilerim, bi daha olmayacak, ancak biraz bazı durumların ciddiye alınmasını istiyorum.Mesela kilo paylaşımında bulunurken dahi kurallara uymuyoruz, uygulayalım bunu senin için de her şey daha kolay olacaktır, herkes parantez içine yazarak ekleyerek gitse listeye, ben de dahil, unutmuştum bu kuralı, çok mantıklı buldu yapmaya çalışalım.

Size olan sevgimden asla şüphe etmeyin ki ayrılırken bile bundan bahsetmiştim, bu kadar çabuk yansıtmamam gerekirdi..kusuruma bakmayın, her şeyin eskisinden daha iyi olması için ben varım.

Bu arada başınız sağolsun gerçekten zor bi şeydir cenaze, insana çok farklı duygular yaşatır..Allah geride kalanlara sabır versin.

aaa ne oldu yaa gitme ....

Kusuruma bakmayın kızlar, halloldu ben burayı bırakmam kolay kolay ama lütfen geçmişi okumaya çalışın ve mesaj sayılarını başlıkta yazmaya çalışın, kaptana yardımcı olmak için başından beri söylüyorum bunu ben.

akıllı bebişim benim. seviyorum seni. egona yenik düşüp geri gelmeyebilirdin.mükemmel bi kişiliksin.seni yetiştiren anne babanın ellerinden öpüyorum.

kızçeler hakkaten bi ciddiyete bağlanalım. bi önceki hafta 2. sıradayken bu hafta 6. olduk. sıralamalar önemli değil belki ama ne kadar iyi olursak o kadar motive oluyoruz.ne olur bişeyler yapalım ve toparlayalım kendimizi lütfen artık.
haftada 4 saat spor demiştik kimler yaptı?
suyu ne kadar içiyoruz?
kaçamak var mı?
bunları herkes bi cevaplasın. en önemlisi katılımımız çok düştü mesaj sayımı yapalım ki takım dağılmasın. bakın eminim ki kimse bu topiği bırakmak istemiyo ama lütfen biraz daha paylaşım yapalım ki birlik düzen olsun.haddimi aşmak istemiyorum ama ceee deyip kaçan çok arkadaş var.pazartesiden itibaren hepimiz bi toparlanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…