Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bana başka önerebileceğiniz neler var arkadaşlar

lahana çorbası değil de, lahana suyu içtim ben de geçen hafta. sabha ve akşam aç karnına. ama geçen hafta kaçamaklarım da az değildi. 3-4 gündrü tartılmıyorum; lahana suyu sayesinde kilo verip vermediğimi bilmeiorum. boyun???

herkeseee merabaa.... kızlar ben gruba yeni geldim ama bu grubun bu hafta 1.olması lazım. herkes güzelce zayıflıcak..bol koşu bol su.. hadi bakalım.. kolay gelsin herkese...
inşallahh canımm bencede artık silkelenipp toparlanmamız laızm..
çok hoşuma gitti enerjin süper hadi bakalım bu hafta tam gazzzz

çok güzel olmuş afiyet olsun. ama elma uyku kaçırıyor diye biliyorum uyuyabiliyorsan iyi ,

canımm valla çay kahve uyku kaçırma olayı benii hiç etkilemez..uykum varsa uyurum..elmayı hiç duymamıştımm deneyecemm sıra bidaha ona gelince bakacamm uyku olayına merak ettim

oy kuuzmaa yaa en yanlız anında bile şükür etmesini bileceksin ablacımm daha nolsunn tabi...az kaldıı askerinn gelincee bizi unutmazsınn inşallah benim gönlümden sana 15 gün izin
bende evet derdimm zamanında görseydimm ..ama evet olarakta onaylanmış zaten

mesaj sayalımm tabiki bişeyler yapılır yeterki istensinn..konuşalım anlaşalımm görevlere bölelimm ben üstüme düşeni kendim içinde sisin içinde hazırım yaparım
şu yüzde hesaplamaları olmazsa ben başkanlık bile yaparımm ama ben nasıl süper lise bitirdimm bilmem iki yabancı dil konuşan ben değilim sanki.. işte dile bu kadar önem verirsen matamatik yapamazsınn okadar öğretiyolar yazıyolar burda çözemiyorumm ya ben..bana birr matamatik uzmanı verinn bakın nasıl kaptanlık yapıyorum

Bugün gerçekten çok sakin bir gün oldu..yarın umarım farklı olur.
Bir de yarından başlayarak mesajları sayarım iyi gecelerr
hafta sonu öyle oluyo ablacımm ben bari cumartesi gireyim dedim anca 2 mesaj yazabildim..pazar zatenn aşkumm evdee zor oluyoo malumm kendi kalmıyoki ben oturayımm..bi oyunu var legend diye oynayıp duruyo

aslında karışık değill cnmm ara yapman laızm 1 ama bazen olmuyo işte balık neden 2,3 çatal yiyebilirdin 1 tane bence salatayla haliyle az yeyincee acıktın cıss yaptınn hadi bi keremm olsun bakalım ..

menün güzel canımm ama neden ara yapmadın ki :)

dikkat etmeye çalışıyorum ama bugün belki ama belki bir kaçamak yapabilirim. :)
yoooo olmazz cısssss
oyy ablasınınn kuzusuu sakınn haa burda zayıflayıp ölemk var hiç bi yere gitmek yok
başınız saolsunn cnmm..böyle anii olumsuz durumlar oluyoo iştee hayat hergün hepimizin başına gelebiliyo değişikk şeyler..ne yaşayacağımızı bilemiyozkii...evet bencede bi şeyler yapmanın zamanı geldii...yapalım ben varımm cnm

çokk güzell sorular sormussunn haklısın abla bende cevaplayayımm
suyu bol içerimm su kurbağasıda diyebilirsin
genelde çok dikkat ederimm menülerimdede kaçamak yoktur fark edersiniz..benim kaçamaklarım büyükk olur oda ayda 1 bilemedin 3 ayda bir bir gün
spor hasta olmadığım sürece hiç aksatmıyorumm eskiiden 30 dakika ama yeni yıldan sonra 40 dakika yapıyorumm yürüme bandında
ama bu soruları hergünncevaplayalımm tabiii...

60 tane kahvemi görümce mi nişianlandı veya istendi cnmm o ne ya yengeliği kolaymı sanıyodunn bacımm sen...menünde cıslarınn var cnmm aman dikkat yoksa

menü güzel abla ama akşam hem pilav hem börek olmasydı iydi ikisi bir olmayaydı iydi :18:

bu çocuklarr insanıı bildiği yoldan çıkarır hemm çok tatlı hemm çok fenalarr yavv ama gerçektenn bol kaçamaklı olmuşş hoşbeşş deme bana cnmm 1 adınmı bırakamıyonn onu be eve almıyomm oğlumda daha istemiyo onları allahtan tatlıdan ziyadee tuzlu seviyo

hoş geldinn arkadaşım bende fatoş yaş 30 gurubun en tombiğiyim tombul kelebekte dieyebilirsin evli 1 oğlan çocuğu annesiyim...
bana başka önerebileceğiniz neler var arkadaşlar
boğaz boğz boğaz + spor + ama en önemlisi boğazı tutmak cnmm uzunn yıllarınn verdiği tecrübeme dayanarak söylüyorumm sen neden başaramadın dersenn işte boğazımı tutamamadan..boğazı tutmak en önemlisi

ay sabah beri geçmişi okudum yazdımm otomatik zaman dol çıkmış gözük yazdıklarınn allahtan akıl edip kopyaladımm yazdığımm yerleri siyaha çevirip başardımm

hepinize günaydınn arkadaşlar..güzel bir hafta diliyorumm..takımımız için öncelikli uyumlu bol paylaşımlı iş bölümlü önemli karaların alınacağıı ve en önemlisiii boll kilo verimmliitabikii başta sağlıkk diliyorumm hepiciğinizi kilom kadar kocaman öpüyorum ...

haftasonu için gayet güzel bir menü olmuş cicim. ama aktiviteni daha fazla arttırman senin için daha iyi olur. işe yürüyerek gidip gelmek, haftasonunu bol bol gezmek. yürürsen yakarsın. ankara'da okudum ben; bilmiyorum semtleri bilio msuun ama cebeciden tandoğana, ordan bahçelievlere yürüyerek gittiğim çok hafatsonları olmuştur. ve o zaman çok güzel kilo vermiştim. bu hafta herkes biraz daha aktivitesini arttırsın, diyorum. ben de dahil. kaçamakları %100 engelleyemiyoruz, kabul edelim. engellesek de 1 hafta sonra 1 akşam cozutuyoruz. hareketimiz bol olursa en azından o abarttığımız günler bize yağ olarak dönmez. vücudumuzda hareket sayesinde kas kütlesi artar, daha zor kilo alırız; daha kolay kilo veririz

Evet Her şeye cevap vermişsin maşallah ablacım Sağol yorumların için, hiç unutur muyum ben sizi yahu, askerim gelince daha da neşeli olcam bak gör bu neşesiz halim yani düşünn Biraz daha düzen yapıp halletcez inşallah ani bi çıkışım oldu ama toparladım hemenn Haklısın ölmek var dönmek yokk Zaten bırakamam ben sizi yaaa

Günaydınn fatos ablacıkk :) kendinle barışık enerjik haline bayılıyorumm bence ne kadar çok paylaşım,ilgi,kurallara dikkat,; o kadar iyi motivasyon eksi kiloo

kızlar menümü parça parça değilde birden yazayım istiyorumm en iyisi günün sonundaa yani yeme işi bitince yazmak dimi

Günaydınn fatos ablacıkk :) kendinle barışık enerjik haline bayılıyorumm bence ne kadar çok paylaşım,ilgi,kurallara dikkat,; o kadar iyi motivasyon eksi kiloo

teşekkürler ablacımm bende sana bayılıyomm çıtır fıstığım benimm askerimiz çok şanslı öle tabii ablacımmm ama gerçektenn herkesin yoğun olduğu bir zaman konuşalım bu hafta konuları ..ben kendi adıma bu hafta iyi gidiyorum reglde olunca iyi gitti bende şimdilikk gerisi cuma günü süprizlerimi bekleyin

muhakkak ablacımm neşeli olacaksınn tabii beklemedimm ama bilirimm asker yolu beklemek kolay değill.. bırakamazsınnkii kimm bırakırr kuzumm seni..arada oluyoo napçann öle bölee vürüs gibi bulaşçaz birbirimizee bırakmıycaazz...

galiba mesajları sayıyosunuz benim de beş olmuş ben yürümeye gidyorum kızlar bayyy dönüşte uğrayacağım hepinizi tanımak istiyorum sevdim takımı

kuralalrı yazmadan çözmüşş kıyamam evet canımm yazarsan sayarken kolaylık oluyo takımımız için faydalı bir üye olacağına iannıyorumm..böyle aktif olursann zatenn hem kendine hemm bize faydan olur

Sağoll fatoş ablam, evet iyi gidiyorsun ben de iyi gitcem inşallah hadi bakalımmm hep destek tam destekk

Kolay değil kesinlikle ama baştaki hırçınlığım kalmadı alıştım artık..uysallaştım Bırakmayın tabi ben de sizi bırakmammm

cicim sen bu hafta sonları menülerini yazdın mı? ben gizliden gizliye kontrol ediyorum, berenvildancım bi kontrol et, demişti

Ben haftasonu yazmadım haklısın ya ben de farkettim ama artık aksamaz kızımm vayy gizli kontrolcü he helall

cicim sen bu hafta sonları menülerini yazdın mı? ben gizliden gizliye kontrol ediyorum, berenvildancım bi kontrol et, demişti
bu soru banaysa canımm hayır yazmadımm eskiden hafta sonu izinli yani serbest olduğumuzu için yazmıyorduk yazmıyordumm ama kaçamağım olursa belirtiyodumm ama bundan sonra haftasonu menülerimide yazacağımm sizler yazıyorsunuz çünküü diğer arkadaşlarımda yazmıyordu öncedenn bayağı öncedenn.... cumartesileri eşim gelene kadar burda olucam artıkk sadece pazar serbest olucak pazar menüsünüde pazartesi aktaracağımm gizli kaptancım

mrb kızlar
nasılsınız
canlandık haftabaşı ohhh
süperiz biz
bende benimkini razı ettim geldik eve başkasının evinde zor oluyo dedim falan

çok kaçamaklar yapılmış

bugünden itibaren kaçamak istemiyorum ona göre
ben yapmadım kaçamak en az bir kilo hedefim.

mesaj sayma işini de gün gün yapalım bu hafta sırasını yazıyım kura çektim.gün başında hatırlatırız sırası olanda sabah girince yazsın eklesin mesaj sayılarını ok.
sporlarada yine gün gün sırayla en az yarım saat spor + olcak şekilde onada bir sıra yazcam buna uyalım
toparlanma haftası bu hafta herkes elinden geleni yapcak 6. takım neymiş göstercez herkese.

bu arada ayase hoşgeldin.

MESAJ SAYMA LİSTESİ
21.01.2013--DESTİNA_88
22.01.2013--BUR50
23.01.2013--AYYILDIZIM
24.01.2013--BERENVİLDAN
25.01.2013--KELEBEK.HİLL
haftasonu msj sayımı yok herkes giremiyo çünkü 30 mesaj kuralı var.Mazeretsiz 30 mesaj yazmayan ilk hafta uyarı.ikinci hafta diskalifiye.
spor-su sayma sırası yarım saat spor 2 lt su + oluyo
günün başında liste halinde 4 lar - ler yayınlancak
21.01.2013--fatoş0808
22.01.2013--oradabenisevenbirivar
23.01.2013--ayase
24.01.2013--tombikella

Evet evet canlandık iyiyiz süperiz,çok iyi olmuş bu liste Evine dönmen de ayrıca iyi olmuşş... Ama şu cümleyi anlamadımm :?? "günün başında liste halinde 4 lar - ler yayınlancak"

Son düzenleme:
Ha bir de ben hergün yarım saat yapmıyorum spor aradaki yürüyüş koşturmayı saymıyorum tabi..haftada en az 3 gün 1 er saat yapıyorum kabul mudur kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…