bana başka önerebileceğiniz neler var arkadaşlar
inşallahh canımm bencede artık silkelenipp toparlanmamız laızm..herkeseee merabaa.... kızlar ben gruba yeni geldim ama bu grubun bu hafta 1.olması lazım. herkes güzelce zayıflıcak..bol koşu bol su..hadi bakalım.. kolay gelsin herkese...
çok hoşuma gitti enerjin süper hadi bakalım bu hafta tam gazzzz
çok güzel olmuş afiyet olsun. ama elma uyku kaçırıyor diye biliyorum uyuyabiliyorsan iyi ,
oy kuuzmaa yaa en yanlız anında bile şükür etmesini bileceksin ablacımm daha nolsunn tabi...az kaldıı askerinn gelincee bizi unutmazsınn inşallah benim gönlümden sana 15 gün izinHaftasonu yaa kimsecikler yokk herkes kocasıyla keyiflerdee
kızz tombikella sözlendin mi yoksa sen de bu aradaa?? seninki gelmiştir bile askerden he?? merak ettim anlat çabukk
Ay ben de bugünn bir harika bot aldımmmmAllahım şu alışveriş insanı ne mutlu ediyor yaa..bi de indirim koydularsaa hopp dal keyfim yerinde..askerimle iletişim cebimde daha nolsun çok şükür
Ama tabi kötü de haber var ben bugünn pizza yedimmmsabah da az yememiştim zaten yaaa...haftasonu yapamıyom ben bu işi hee iradesiz miyim neyim
bende evet derdimm zamanında görseydimm ..ama evet olarakta onaylanmış zatenOyladığımız konuyu yazmak istedim, tüm gruplar oyluyor..fikrinizi yazın lütfen
Arkadaşlar yukarda da bahsettiğim gibi cuma günleri listelerin paylaşım alanına eklenmesinin en son saati olan 16:30 un, en geç 18:00 olarak değiştirilmesini ve genel sıralama listesinin ise ertesi gün yani cumartesi en geç saat 12:00 ye kadar yapılması için konuyu oylamanızı istiyorum.
Evet/Hayır olarak oyunu herkes bildirsin arkadaşlar. Kaptan izne ayrılcanı söyledi, 2 hafta biraz idare etcez kendimizi haberiniz olsunn.
mesaj sayalımm tabiki bişeyler yapılır yeterki istensinn..konuşalım anlaşalımm görevlere bölelimm ben üstüme düşeni kendim içinde sisin içinde hazırım yaparımBi şey yapılır ama herkesin burda olması lazım ben de tek başıma bi şey yapamıyorumEn azından mesaj sayılarıını ben tutmaya çalışayım bu hafta listeyi de beraberce hazırlarız, ben yüzde hesabını unuttum mesela ama öğrenirim kolay..
Yalnız lütfen herkes mesajını kendisi saysın yahu, hazır hepimize kolay gelir ama ben ve birkaç arkadaş hiç bırakmadı saymayı mesela lütfen arkadaşlar duyarlı olalım.
şu yüzde hesaplamaları olmazsa ben başkanlık bile yaparımm amaAaa kaptan hazır burdayken bana şu yüzde hesabını hatırlatizin işin kesin mi?? eğer kesinse ben listeyi hazırlarım ama arkadaşlar da yardımcı olur umarım..bir de önemli kesin şunu hatırlatmalıyım dediğin bi kural varsa hatırlat lütfen
İzin neden bu arada yani özel olabilir tabi ki de..kötü bi durum yok değil mi??
hafta sonu öyle oluyo ablacımm ben bari cumartesi gireyim dedim anca 2 mesaj yazabildim..pazar zatenn aşkumm evdee zor oluyoo malumm kendi kalmıyoki ben oturayımm..bi oyunu var legend diye oynayıp duruyoBugün gerçekten çok sakin bir gün oldu..yarın umarım farklı olur.
Bir de yarından başlayarak mesajları sayarım iyi gecelerr
aslında karışık değill cnmm ara yapman laızm 1 ama bazen olmuyo işte balık neden 2,3 çatal yiyebilirdin 1 tane bence salatayla haliyle az yeyincee acıktın cıss yaptınncumartesi menüsü çok karışık kızlar
aç 1 kupa 9 lu hayat çayı
sabah : 1 bardak şekersiz siyah çay ,1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek,3 çatal ayva reçeli,yarım kk kadar peynir
ara: yok
akşam : balık vardı alabalık 2-3 çatal kadar aldım,1 kase limonlu tuzlu roka+maydanozdan oluşan salatadan yedim,2 yudum fanta içtim,
ee sonra acıktım 2 dilim kepek ekmek yedim
ara:1 bardak şekersiz çay yanında 15-20 kadar patlamış mısır yedim ve 5 adet ketçaplı cips yedim
2 lt su tükettim
bu şekilde geçti ,biraz tv seyrederken bacaklarımı çalıştırdım onun haricinde pek birşey yapamadım. çok ilginç bir menü oldu ve akşam yemeği yerine aburuk cuburuk aldı
kızlar kusura bakmayın dün menümü yazamadım.yarın beni görmeye gelicekler de. temizlikk falan derken halim kalmadı bilgisayarı açmaya. bugun yazıyıminş.
dün sabah
3 zeytin
biraz peynir
tam buğday ekmeği
domates
salatalık
süt
öğlen
bir bardak ayran
bir bardak tarhana çorbası
akşam
kereviz yemeği
bir kase yoğurt
bir tane biber tursusu
gün içinde 1 buçuklitre ayran 3 litre su. 1 bucuk saat yürüyüs...
yoooo olmazz cısssssdikkat etmeye çalışıyorum ama bugün belki ama belki bir kaçamak yapabilirim. :)
oyy ablasınınn kuzusuu sakınn haa burda zayıflayıp ölemk var hiç bi yere gitmek yokkimsenin geçmişi okumaması ve kaptanın bile yazılarıma cevap vermemesi çok sinirimi bozdu, kendi kendime konuşup yorum yapıp kızıyorum burda. Beni kendi isteğiyle ayrıldı diye eklersiniz bu haftadan sonra ben yokum.kendinize iyi bakın. Başka bi gruba da girecek değilim,60-69 kilo aralığında serbest takılmaya karar verdim. çok tatlı arkadaşlar var aranızda lütfen alınmasın. Hoşçakalınn...
başınız saolsunn cnmm..böyle anii olumsuz durumlar oluyoo iştee hayat hergün hepimizin başına gelebiliyo değişikk şeyler..ne yaşayacağımızı bilemiyozkii...evet bencede bi şeyler yapmanın zamanı geldii...yapalım ben varımm cnmmrb kızlar
nbr
eşimin bi akrabasının cenazesi dolayısıyla acil çıktım ve bişey yazamadım kusura bakmayın
şu anda da bi internet cafedeyim ordan giriyom merak ettim sizi
keşlebekcimde gelsin durumu bilse böle konuşmazdı
önceki yazısını da okumamıştım netteyken arkadaşın telinden 5 dk baktım çıktım
yapmayın böle toplanalım bu hafta birinci olcaz bence
çok sık giremeyebilirim nete eve gidince telafi ederim bulunduğum evde net yok telefonumdada yok benim.eşiminkinde var bulunca ondan falan girerim.ama izinli olmıyım çünkü kritik zaman takımımız için
elimden geleni yapcam ben
sizde yapın
bu hafta en az bir kilo vercem
varmısınız iddaya
zaten bugün hiçbişey yemedim sayılır
HADİYİN GİZLAR
VARIM DİYENLER BEĞENSİN
çokk güzell sorular sormussunn haklısın abla bende cevaplayayımmkızçeler hakkaten bi ciddiyete bağlanalım. bi önceki hafta 2. sıradayken bu hafta 6. olduk. sıralamalar önemli değil belki ama ne kadar iyi olursak o kadar motive oluyoruz.ne olur bişeyler yapalım ve toparlayalım kendimizi lütfen artık.
haftada 4 saat spor demiştik kimler yaptı?
suyu ne kadar içiyoruz?
kaçamak var mı?
bunları herkes bi cevaplasın. en önemlisi katılımımız çok düştü mesaj sayımı yapalım ki takım dağılmasın. bakın eminim ki kimse bu topiği bırakmak istemiyo ama lütfen biraz daha paylaşım yapalım ki birlik düzen olsun.haddimi aşmak istemiyorum ama ceee deyip kaçan çok arkadaş var.pazartesiden itibaren hepimiz bi toparlanalım.
60 tane kahvemiburellicim başın sağolsun çncelikle. izne ayrılmadığına sevindim.
ben de dahil saldık biraz galiba bu işleri. 2. olduğumuz hafta, aktif bi şekilde paylaşımda bulunmuştuk bırda. topiğe sık sık girdiğimizde daha iyi motive oluruz bence. ben de bu haftasonu giremedim, kusura bakmayın. görümcemin nişanı vardı ve önemli bi yük benim üstümdeydi. alışverişler, kuaförler, çeyiz bohçaları bitmedi gitti
dünkü menüm:
sabah: 1simit
ara: 1 kalburabastı
öğle: 4 köfte, 1dilim ekmek, 2 kaşık pırasa
ara: 2meyve
akşam: 5 minik midye
ara: 1 çay bardağı leblebi, 1 parça çikolata
su: 2lt
spor: yapmadım ama 4-5 saat çarşıda yürüdük. pantolon dikiyorum, ikide birde pantolonumun ölçülerini daraltmam gerekio, önemli bi kilo vermedim ama incelmek güzel, su da incelmeme katkı sağlıyor sanırım
bugünkü menüm:
sabah: 1kaşık yağda yaptığım patates kızartması, çok az salça da ilave ettim. 1 bardak süt
ara: 2 meyve
öğle:-
akşam: 3 kepçe mercimek çorbası,
ara: 1 minik kurabiye, 3 parça çikolata, 1çatal pasta (cıss yaptım)
su: 2lt
spor: yapmadım. aktifliğimi de kaybetmedimm, 60 kişiye hem kahve yaptım, hem bulaşık yıkadım, hem mama hazırladım. bi de 60 kişiyi öpmek kolay iş değildi.
yenge olmak ne zormuş yaa.. 6 ay gelinlik yaptım, çok rahattı. yengeymiş asıl işe koşturan
yarın oruç tutmak istiyorum.hem yeme düzenim geri gelsin. canım acayip tatlı çekiyor çünkü. bi yolunu bulalım ve düzelelim artı. incelediğime göre bu haftanın birincisi (ve sanırım ikincisi de öyle) pirinç lapası ile zayıflamış. bu hafta deniycem. benimle denemek isteyen var mı kızlar??
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim peynir, 4 zeytin,1 yumurta, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek
Ara
1 baklava
Akşam
1 porsiyon kuru, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim börek
Spor
40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre
bu çocuklarr insanıı bildiği yoldan çıkarır hemm çok tatlı hemm çok fenalarr yavv ama gerçektenn bol kaçamaklı olmuşş hoşbeşş deme bana cnmm 1 adınmı bırakamıyonn onu be eve almıyomm oğlumda daha istemiyo onları allahtan tatlıdan ziyadee tuzlu seviyohaftasonunun verdiği yoğunluktna cozuttum cozuttum offf görünce kesin çıldırıcaksınız nasıl yaparsın diye
:18:
sabah: 1.5 haşlama yumurtayı soğan ve maydanozla avcarladım,1 çay ile şekersiz yedim.az 3-4 çatal ayva reçeli yedim.
ara: yarım tadelle 12 gr
akşam : dışadaydık ve 1 menü adana şiş acılı ama yanında ekmek pilav yemedim, bir bardak ayran ile. ve 4 sıkmak çigköfte
ara:çok üzgünüz çok 20 kadar beyaz leblebi,30 kadar tuzlu yer fıstığı
ve çok pişman olarak bir büyük paket hoşbeş kakaolubittiğim an bu dur.
çok kalorili bir gün oldu arkadaşlar
açıkcası oğlum bugün beni o kadar strese soktuki avm de gerçekten eve geldi yatağa girdi ben felaket aç idim.iştah patlaması yaşadım sanırım.
4 lt su
spor yok işte öyle oturuyorum paff gitti 3 günün düzeni :26:
toparlayacağım inşallah yarın telafi edicem 1 saat yürüyeceğim ki bu günü telafi edeyim
hoş geldinn arkadaşım bende fatoş yaş 30 gurubun en tombiğiyim tombul kelebekte dieyebilirsinmerhaba arkadaşlar ben 2-3 hafta önce başvurmuştum gruba 86 kiloydum. şimdi tartıldım. 89.2 geldim. Bu hafta öncelikle bu 3 kiloyu yerleşmeden atmam lazım. Lahana çorbası diyetine başladım 2 gün yapacam. Sabah içtim. Başlangıç kilom 89.2. Hedefimide sormuştunuz. 65. Bugünde itibaren bol bol paylaşım yapcam ve sizinleyim kızlar. Vercez kiloları. Uymam gereken ne gibi kurallar var.Bu hafta bol katılırsam listeye girebilir miyim.
boğaz boğz boğaz + spor + ama en önemlisi boğazı tutmak cnmm uzunn yıllarınn verdiği tecrübeme dayanarak söylüyorumm sen neden başaramadın dersenn işte boğazımı tutamamadan..boğazı tutmak en önemlisibana başka önerebileceğiniz neler var arkadaşlar
bugünkü menümü paylaşayım artıkın
sabah
menemen 3 yemek kaşığı kadar
peynir
zeytin
birdilim tam buğday ekmeği
2çay bardağı şekersiz açık çay
öğlen
yeşil mercimek yemeği
5 tane acı biberturşusu
akşam
kereviz salatası
renkl imakarna 8 adet (haşlanmış)
1 saat yürüyüş ve evde bir tün temizlik işi
2 litre su.
inşallahh canımm bencede artık silkelenipp toparlanmamız laızm..
canımm valla çay kahve uyku kaçırma olayı benii hiç etkilemez..uykum varsa uyurum..elmayı hiç duymamıştımm deneyecemm sıra bidaha ona gelince bakacamm uyku olayına merak ettim[/FONT]
oy kuuzmaa yaa en yanlız anında bile şükür etmesini bileceksin ablacımm daha nolsunn tabi...az kaldıı askerinn gelincee bizi unutmazsınn inşallah benim gönlümden sana 15 gün izin
bende evet derdimm zamanında görseydimm ..ama evet olarakta onaylanmış zaten
mesaj sayalımm tabiki bişeyler yapılır yeterki istensinn..konuşalım anlaşalımm görevlere bölelimm ben üstüme düşeni kendim içinde sisin içinde hazırım yaparım
şu yüzde hesaplamaları olmazsa ben başkanlık bile yaparımm amaben nasıl süper lise bitirdimm bilmem iki yabancı dil konuşan ben değilim sanki.. işte dile bu kadar önem verirsen matamatik yapamazsınn okadar öğretiyolar yazıyolar burda çözemiyorumm ya ben..bana birr matamatik uzmanı verinn bakın nasıl kaptanlık yapıyorum
hafta sonu öyle oluyo ablacımm ben bari cumartesi gireyim dedim anca 2 mesaj yazabildim..pazar zatenn aşkumm evdee zor oluyoo malumm kendi kalmıyoki ben oturayımm..bi oyunu var legend diye oynayıp duruyo
aslında karışık değill cnmm ara yapman laızm 1 ama bazen olmuyo işte balık neden 2,3 çatal yiyebilirdin 1 tane bence salatayla haliyle az yeyincee acıktın cıss yaptınnhadi bi keremm olsun bakalım ..
menün güzel canımm ama neden ara yapmadın ki :)
yoooo olmazz cısssss
oyy ablasınınn kuzusuu sakınn haa burda zayıflayıp ölemk var hiç bi yere gitmek yok
başınız saolsunn cnmm..böyle anii olumsuz durumlar oluyoo iştee hayat hergün hepimizin başına gelebiliyo değişikk şeyler..ne yaşayacağımızı bilemiyozkii...evet bencede bi şeyler yapmanın zamanı geldii...yapalım ben varımm cnm
çokk güzell sorular sormussunn haklısın abla bende cevaplayayımm
suyu bol içerimm su kurbağasıda diyebilirsin
genelde çok dikkat ederimm menülerimdede kaçamak yoktur fark edersiniz..benim kaçamaklarım büyükk olur oda ayda 1 bilemedin 3 ayda bir bir gün
spor hasta olmadığım sürece hiç aksatmıyorumm eskiiden 30 dakika ama yeni yıldan sonra 40 dakika yapıyorumm yürüme bandında
ama bu soruları hergünncevaplayalımm tabiii...
60 tane kahvemigörümce mi nişianlandı veya istendi cnmm o ne ya yengeliği kolaymı sanıyodunn bacımm sen...menünde cıslarınn var cnmm aman dikkat yoksa
menü güzel abla ama akşam hem pilav hem börek olmasydı iydi ikisi bir olmayaydı iydi:18:
bu çocuklarr insanıı bildiği yoldan çıkarır hemm çok tatlı hemm çok fenalarr yavv ama gerçektenn bol kaçamaklı olmuşş hoşbeşş deme bana cnmm 1 adınmı bırakamıyonn onu be eve almıyomm oğlumda daha istemiyo onları allahtan tatlıdan ziyadee tuzlu seviyo
hoş geldinn arkadaşım bende fatoş yaş 30 gurubun en tombiğiyim tombul kelebekte dieyebilirsinevli 1 oğlan çocuğu annesiyim...
boğaz boğz boğaz + spor + ama en önemlisi boğazı tutmak cnmm uzunn yıllarınn verdiği tecrübeme dayanarak söylüyorumm sen neden başaramadın dersenn işte boğazımı tutamamadan..boğazı tutmak en önemlisi
hepinize günaydınn arkadaşlar..güzel bir hafta diliyorumm..takımımız için öncelikli uyumlu bol paylaşımlı iş bölümlü önemli karaların alınacağıı ve en önemlisiii boll kilo verimmliitabikii başta sağlıkk diliyorumm hepiciğinizi kilom kadar kocaman öpüyorum ...
kızlar menümü parça parça değilde birden yazayım istiyorumm en iyisi günün sonundaa yani yeme işi bitince yazmak dimi
Günaydınn fatos ablacıkk :) kendinle barışık enerjik haline bayılıyorummbence ne kadar çok paylaşım,ilgi,kurallara dikkat,; o kadar iyi motivasyon eksi kiloo
kesinlikle cnmm yazıyodumm hepsinii bir ama yiycemm diyodumm mesela akşamm öğle yemeği içinn ama bu durumda yediğimii yazmışş olurr cııss yapmam hemm yazacam dAynen öyle fatoşş daha iyi oluyor, sporu suyu da altına eklersin çok iyi olur
Evet Her şeye cevap vermişsin maşallah ablacımSağol yorumların için, hiç unutur muyum ben sizi yahu, askerim gelince daha da neşeli olcam bak gör bu neşesiz halim yani düşünn Biraz daha düzen yapıp halletcez inşallah ani bi çıkışım oldu ama toparladım hemenn Haklısın ölmek var dönmek yokk Zaten bırakamam ben sizi yaaa
Aynen öyle fatoşş daha iyi oluyor, sporu suyu da altına eklersin çok iyi olur
galiba mesajları sayıyosunuz benim de beş olmuş ben yürümeye gidyorum kızlar bayyy dönüşte uğrayacağım hepinizi tanımak istiyorum sevdim takımı
teşekkürler ablacımm bende sana bayılıyomm çıtır fıstığım benimm askerimiz çok şanslıöle tabii ablacımmm ama gerçektenn herkesin yoğun olduğu bir zaman konuşalım bu hafta konuları ..ben kendi adıma bu hafta iyi gidiyorum reglde olunca iyi gitti bende şimdilikk gerisi cuma günü süprizlerimi bekleyin
muhakkak ablacımm neşeli olacaksınn tabii beklemedimm ama bilirimm asker yolu beklemek kolay değill.. bırakamazsınnkii kimm bırakırr kuzumm seni..arada oluyoo napçann öle bölee vürüs gibi bulaşçaz birbirimizee bırakmıycaazz...
cicim sen bu hafta sonları menülerini yazdın mı? ben gizliden gizliye kontrol ediyorum, berenvildancım bi kontrol et, demişti
bu soru banaysa canımm hayır yazmadımm eskiden hafta sonu izinli yani serbest olduğumuzu için yazmıyorduk yazmıyordumm ama kaçamağım olursa belirtiyodumm ama bundan sonra haftasonu menülerimide yazacağımm sizler yazıyorsunuz çünküü diğer arkadaşlarımda yazmıyordu öncedenn bayağı öncedenn.... cumartesileri eşim gelene kadar burda olucam artıkk sadece pazar serbest olucak pazar menüsünüde pazartesi aktaracağımm gizli kaptancımcicim sen bu hafta sonları menülerini yazdın mı? ben gizliden gizliye kontrol ediyorum, berenvildancım bi kontrol et, demişti
mrb kızlar
nasılsınız
canlandık haftabaşı ohhh
süperiz biz
bende benimkini razı ettim geldik eve başkasının evinde zor oluyo dedim falan
çok kaçamaklar yapılmış
bugünden itibaren kaçamak istemiyorum ona göre
ben yapmadım kaçamak en az bir kilo hedefim.
mesaj sayma işini de gün gün yapalım bu hafta sırasını yazıyım kura çektim.gün başında hatırlatırız sırası olanda sabah girince yazsın eklesin mesaj sayılarını ok.
sporlarada yine gün gün sırayla en az yarım saat spor + olcak şekilde onada bir sıra yazcam buna uyalım
toparlanma haftası bu hafta herkes elinden geleni yapcak 6. takım neymiş göstercez herkese.
bu arada ayase hoşgeldin.
MESAJ SAYMA LİSTESİ
21.01.2013--DESTİNA_88
22.01.2013--BUR50
23.01.2013--AYYILDIZIM
24.01.2013--BERENVİLDAN
25.01.2013--KELEBEK.HİLL
haftasonu msj sayımı yok herkes giremiyo çünkü 30 mesaj kuralı var.Mazeretsiz 30 mesaj yazmayan ilk hafta uyarı.ikinci hafta diskalifiye.
spor-su sayma sırası yarım saat spor 2 lt su + oluyo
günün başında liste halinde 4 lar - ler yayınlancak
21.01.2013--fatoş0808
22.01.2013--oradabenisevenbirivar
23.01.2013--ayase
24.01.2013--tombikella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?