mrb kızlar
nbr
eşimin bi akrabasının cenazesi dolayısıyla acil çıktım ve bişey yazamadım kusura bakmayın
şu anda da bi internet cafedeyim ordan giriyom merak ettim sizi
keşlebekcimde gelsin durumu bilse böle konuşmazdı
önceki yazısını da okumamıştım netteyken arkadaşın telinden 5 dk baktım çıktım
yapmayın böle toplanalım bu hafta birinci olcaz bence
çok sık giremeyebilirim nete eve gidince telafi ederim bulunduğum evde net yok telefonumdada yok benim.eşiminkinde var bulunca ondan falan girerim.ama izinli olmıyım çünkü kritik zaman takımımız için
elimden geleni yapcam ben
sizde yapın
bu hafta en az bir kilo vercem
varmısınız iddaya
zaten bugün hiçbişey yemedim sayılır
HADİYİN GİZLAR
VARIM DİYENLER BEĞENSİN
akıllı bebişim benim. seviyorum seni. egona yenik düşüp geri gelmeyebilirdin.mükemmel bi kişiliksin.seni yetiştiren anne babanın ellerinden öpüyorum.
kızçeler hakkaten bi ciddiyete bağlanalım. bi önceki hafta 2. sıradayken bu hafta 6. olduk. sıralamalar önemli değil belki ama ne kadar iyi olursak o kadar motive oluyoruz.ne olur bişeyler yapalım ve toparlayalım kendimizi lütfen artık.
haftada 4 saat spor demiştik kimler yaptı?
suyu ne kadar içiyoruz?
kaçamak var mı?
bunları herkes bi cevaplasın. en önemlisi katılımımız çok düştü mesaj sayımı yapalım ki takım dağılmasın. bakın eminim ki kimse bu topiği bırakmak istemiyo ama lütfen biraz daha paylaşım yapalım ki birlik düzen olsun.haddimi aşmak istemiyorum ama ceee deyip kaçan çok arkadaş var.pazartesiden itibaren hepimiz bi toparlanalım.
tamam canım bu hafta kaptanımızda uyardı mesaj sayını yaz yaz dedi, daha dikkat edicem inşallah
Çok teşekkür ederimm evet bu alışveriş çılgınlığı harika bi şey yaabu arada ayyildizim sen de mesajlarını sayabilirsen kendi başlığında çookk iyi olur, bur50 yokken sayayım diyorum çünküü...
Günaydınlarrr...ben geldm ama kimse kalmamış gene ah ahh nolacak halimizzzayrıca berenvildan ablacım oylanan konuya kişisel fikrini sunmanı istemiştim ben hepimizin kararını yazarız oraya kaptan da izinde zaten...
canım benim içimizde en iyi burn50 yapıyor hakkını ödeyemem çok şey yaptı 2 hafta öncesi grubu toparladı çekidüzen verdi, inşallah daha iyi olacak ,herkes yardımcı olmalı evet ben de artık mesaj sayımı yazacağım ve yapılması gereken hedef kg ulaşamayana ceza uygulamasını başlatalım diyorum.Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama ben bu kaptanlık olayından çok sıkıldım artık, kaptanımız bur50 yi gayet severim ve yaptıklarına saygı duyarım ancak, kaptan olmasına reğman istediğinde üyeliğini dondurup istediğinde izne ayrıldım ben deyip hiç bi açıklama yardımcı olcak hiç bi şey söylemeden çıkıp gidiyor, ben artık istikrarlı bir kaptan istiyorum, bunu en iyi takımın sabit başlığa gelen üyeleri yapar diye düşünüyorum (berenvildan eski üyelerden olduğu için mantıklı, ayyıldızım ya da destina da bence olabilir), seve seve de yardımcı olurum. Kaptanın her şeyi toparlaması gerekirken biz sürekli dağılıyoruz, şunu nası yapalım bu hafta bunu nasıl yapalım, listeleri nerde nasıl paylaşacağımızı bile söylemeden giden kaptanı ben kabul etmiyorum. Belki bi sebebi var diyeceksiniz ancak ben dün soru sorduğumda kendisine kendsi başlıktaydı, cevaplamadan çıktı. Neyse diyeceklerim bu kadar..
gitmemişsin canım benim , sevgili rakibem sensnsiz napıcaktım ben bu hafta kaç kg vericez bakalımkimsenin geçmişi okumaması ve kaptanın bile yazılarıma cevap vermemesi çok sinirimi bozdu, kendi kendime konuşup yorum yapıp kızıyorum burda. Beni kendi isteğiyle ayrıldı diye eklersiniz bu haftadan sonra ben yokum.kendinize iyi bakın. Başka bi gruba da girecek değilim,60-69 kilo aralığında serbest takılmaya karar verdim. çok tatlı arkadaşlar var aranızda lütfen alınmasın. Hoşçakalınn...
haftasonunun verdiği yoğunluktna cozuttum cozuttum offf görünce kesin çıldırıcaksınız nasıl yaparsın diye
:18:
sabah: 1.5 haşlama yumurtayı soğan ve maydanozla avcarladım,1 çay ile şekersiz yedim.az 3-4 çatal ayva reçeli yedim.
ara: yarım tadelle 12 gr
akşam : dışadaydık ve 1 menü adana şiş acılı ama yanında ekmek pilav yemedim, bir bardak ayran ile. ve 4 sıkmak çigköfte
ara:çok üzgünüz çok 20 kadar beyaz leblebi,30 kadar tuzlu yer fıstığı
ve çok pişman olarak bir büyük paket hoşbeş kakaolubittiğim an bu dur.
çok kalorili bir gün oldu arkadaşlar
açıkcası oğlum bugün beni o kadar strese soktuki avm de gerçekten eve geldi yatağa girdi ben felaket aç idim.iştah patlaması yaşadım sanırım.
4 lt su
spor yok işte öyle oturuyorum paff gitti 3 günün düzeni :26:
toparlayacağım inşallah yarın telafi edicem 1 saat yürüyeceğim ki bu günü telafi edeyim
kızçeler hakkaten bi ciddiyete bağlanalım. bi önceki hafta 2. sıradayken bu hafta 6. olduk. sıralamalar önemli değil belki ama ne kadar iyi olursak o kadar motive oluyoruz.ne olur bişeyler yapalım ve toparlayalım kendimizi lütfen artık.
haftada 4 saat spor demiştik kimler yaptı?
suyu ne kadar içiyoruz?
kaçamak var mı?
bunları herkes bi cevaplasın. en önemlisi katılımımız çok düştü mesaj sayımı yapalım ki takım dağılmasın. bakın eminim ki kimse bu topiği bırakmak istemiyo ama lütfen biraz daha paylaşım yapalım ki birlik düzen olsun.haddimi aşmak istemiyorum ama ceee deyip kaçan çok arkadaş var.pazartesiden itibaren hepimiz bi toparlanalım.
merhaba arkadaşlar ben 2-3 hafta önce başvurmuştum gruba 86 kiloydum. şimdi tartıldım. 89.2 geldim. Bu hafta öncelikle bu 3 kiloyu yerleşmeden atmam lazım. Lahana çorbası diyetine başladım 2 gün yapacam. Sabah içtim. Başlangıç kilom 89.2. Hedefimide sormuştunuz. 65. Bugünde itibaren bol bol paylaşım yapcam ve sizinleyim kızlar. Vercez kiloları. Uymam gereken ne gibi kurallar var.Bu hafta bol katılırsam listeye girebilir miyim.
evet verelim canım. Ben yasemin .29 yaşındayım. ev hanımıyım. sen canım.Evet bol su da içicem en az 2.5 litre içmeyi düşünüyorum.Bugün yeni bir başlangıç.hoşgeldin :) verirsin canım sıkma canını. bol su iç..hep beraber vercez bu fazlalıkları.
tamam canım bu hafta kaptanımızda uyardı mesaj sayını yaz yaz dedi, daha dikkat edicem inşallah
canım benim içimizde en iyi burn50 yapıyor hakkını ödeyemem çok şey yaptı 2 hafta öncesi grubu toparladı çekidüzen verdi, inşallah daha iyi olacak ,herkes yardımcı olmalı evet ben de artık mesaj sayımı yazacağım ve yapılması gereken hedef kg ulaşamayana ceza uygulamasını başlatalım diyorum.
gitmemişsin canım benim , sevgili rakibem sensnsiz napıcaktım ben bu hafta kaç kg vericez bakalım
haftasonunun verdiği yoğunluktna cozuttum cozuttum offf görünce kesin çıldırıcaksınız nasıl yaparsın diye
:18:
sabah: 1.5 haşlama yumurtayı soğan ve maydanozla avcarladım,1 çay ile şekersiz yedim.az 3-4 çatal ayva reçeli yedim.
ara: yarım tadelle 12 gr
akşam : dışadaydık ve 1 menü adana şiş acılı ama yanında ekmek pilav yemedim, bir bardak ayran ile. ve 4 sıkmak çigköfte
ara:çok üzgünüz çok 20 kadar beyaz leblebi,30 kadar tuzlu yer fıstığı
ve çok pişman olarak bir büyük paket hoşbeş kakaolubittiğim an bu dur.
çok kalorili bir gün oldu arkadaşlar
açıkcası oğlum bugün beni o kadar strese soktuki avm de gerçekten eve geldi yatağa girdi ben felaket aç idim.iştah patlaması yaşadım sanırım.
4 lt su
spor yok işte öyle oturuyorum paff gitti 3 günün düzeni :26:
toparlayacağım inşallah yarın telafi edicem 1 saat yürüyeceğim ki bu günü telafi edeyim
katılıyorum cicim sana. mesajlar sırayla sayılacaksa, ona da varım. ama herkes, lütfen kptanın işini kolaylaştırmak için çaba göstersin. mesaj sayısını yazmak, zamanında bildirim yapmak, her gün menüyü yazmak gibi.. çok kaçamak da olsa, menünüzü yazmaktan çekinmeyin. çünkü ne yediğimizi görürsek, ertesi gün aynı hataları yapmaktan kaçınırız.
kimse de ayrılmasın gruptan, tek başınıza olunca burdan daha iyi kilo vereceksiniz diye bişey yok bence. kırgınlık varsa, konuşulsun burda anında. sonra birikiyor, daha kötü patlama yapıyor. herkes silkinsin; ben de dahil. pazartesi yeni bir başlangıç. hepimizi için hayırlı olsun, uğurlu olsun, bol ve sağlıklı kilo vermeli olsun.
bugünden itibaren menümü ve sporumu da paylaşıcam şimdi yürüyüşe gidiyorum. Dönüşte görüşürüz.En az bir saat yürümeyi düşünüyorum.
galiba mesajları sayıyosunuz benim de beş olmuş ben yürümeye gidyorum kızlar bayyy dönüşte uğrayacağım hepinizi tanımak istiyorum sevdim takımı
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim peynir, 4 zeytin,1 yumurta, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek
Ara
1 baklava
Akşam
1 porsiyon kuru, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim börek
Spor
40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre
galiba mesajları sayıyosunuz benim de beş olmuş ben yürümeye gidyorum kızlar bayyy dönüşte uğrayacağım hepinizi tanımak istiyorum sevdim takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?