Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

başın sağolsun canım. sevindim izine çıkmamana hep beraber bi toparlayalım şu topiği

akıllı bebişim benim. seviyorum seni. egona yenik düşüp geri gelmeyebilirdin.mükemmel bi kişiliksin.seni yetiştiren anne babanın ellerinden öpüyorum.

Çokkk sağol ilknur ablacım katkın büyük unutmayasın

Bu dediklerine kesinlikle katılıyorum, sıralama da önemli belki ama dediğn gibi en önemlisi paylaşım ve kuralları uygulamak, spor, su ve mesaj sayısını kesinlikle hepimiz tutmalıyız artık ve ona göre devam etmeliyiz...benim spor ve sudan yana sorunum pek yok ama kaçamaklarım sıkıntılı bana ceza verin asla yapmamazlık etmeyecem.Ocak bitiyo ve kendime de kızmaya başladım artık, yarın daha çok başlığa giren olursa inşallahh bu konuları işbölmü yapalım lütfen, haddin falan aşmıyorsun bence çok haklısınn

bugünkü menümü paylaşayım artıkın

sabah

menemen 3 yemek kaşığı kadar
peynir
zeytin
birdilim tam buğday ekmeği
2çay bardağı şekersiz açık çay

öğlen

yeşil mercimek yemeği
5 tane acı biberturşusu

akşam

kereviz salatası
renkl imakarna 8 adet (haşlanmış)

1 saat yürüyüş ve evde bir tün temizlik işi
2 litre su.

burellicim başın sağolsun çncelikle. izne ayrılmadığına sevindim.
ben de dahil saldık biraz galiba bu işleri. 2. olduğumuz hafta, aktif bi şekilde paylaşımda bulunmuştuk bırda. topiğe sık sık girdiğimizde daha iyi motive oluruz bence. ben de bu haftasonu giremedim, kusura bakmayın. görümcemin nişanı vardı ve önemli bi yük benim üstümdeydi. alışverişler, kuaförler, çeyiz bohçaları bitmedi gitti

dünkü menüm:
sabah: 1simit
ara: 1 kalburabastı
öğle: 4 köfte, 1dilim ekmek, 2 kaşık pırasa
ara: 2meyve
akşam: 5 minik midye
ara: 1 çay bardağı leblebi, 1 parça çikolata
su: 2lt
spor: yapmadım ama 4-5 saat çarşıda yürüdük. pantolon dikiyorum, ikide birde pantolonumun ölçülerini daraltmam gerekio, önemli bi kilo vermedim ama incelmek güzel, su da incelmeme katkı sağlıyor sanırım

bugünkü menüm:
sabah: 1kaşık yağda yaptığım patates kızartması, çok az salça da ilave ettim. 1 bardak süt
ara: 2 meyve
öğle:-
akşam: 3 kepçe mercimek çorbası,
ara: 1 minik kurabiye, 3 parça çikolata, 1çatal pasta (cıss yaptım)
su: 2lt
spor: yapmadım. aktifliğimi de kaybetmedimm, 60 kişiye hem kahve yaptım, hem bulaşık yıkadım, hem mama hazırladım. bi de 60 kişiyi öpmek kolay iş değildi.
yenge olmak ne zormuş yaa.. 6 ay gelinlik yaptım, çok rahattı. yengeymiş asıl işe koşturan
yarın oruç tutmak istiyorum.hem yeme düzenim geri gelsin. canım acayip tatlı çekiyor çünkü. bi yolunu bulalım ve düzelelim artı. incelediğime göre bu haftanın birincisi (ve sanırım ikincisi de öyle) pirinç lapası ile zayıflamış. bu hafta deniycem. benimle denemek isteyen var mı kızlar??

Son düzenleme:
Menümü yazayım
Sabah
1 dilim peynir, 4 zeytin,1 yumurta, domates, yeşillik, 2 dilim ekmek

Ara
1 baklava

Akşam
1 porsiyon kuru, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim börek

Spor
40 dk yürüyüş
Su 1.5 litre

tamam canım bu hafta kaptanımızda uyardı mesaj sayını yaz yaz dedi, daha dikkat edicem inşallah

canım benim içimizde en iyi burn50 yapıyor hakkını ödeyemem çok şey yaptı 2 hafta öncesi grubu toparladı çekidüzen verdi, inşallah daha iyi olacak ,herkes yardımcı olmalı evet ben de artık mesaj sayımı yazacağım ve yapılması gereken hedef kg ulaşamayana ceza uygulamasını başlatalım diyorum.

gitmemişsin canım benim , sevgili rakibem sensnsiz napıcaktım ben bu hafta kaç kg vericez bakalım

haftasonunun verdiği yoğunluktna cozuttum cozuttum offf görünce kesin çıldırıcaksınız nasıl yaparsın diye
:18:
sabah: 1.5 haşlama yumurtayı soğan ve maydanozla avcarladım,1 çay ile şekersiz yedim.az 3-4 çatal ayva reçeli yedim.

ara: yarım tadelle 12 gr
akşam : dışadaydık ve 1 menü adana şiş acılı ama yanında ekmek pilav yemedim, bir bardak ayran ile. ve 4 sıkmak çigköfte
ara:çok üzgünüz çok 20 kadar beyaz leblebi,30 kadar tuzlu yer fıstığı
ve çok pişman olarak bir büyük paket hoşbeş kakaolu bittiğim an bu dur.
çok kalorili bir gün oldu arkadaşlar
açıkcası oğlum bugün beni o kadar strese soktuki avm de gerçekten eve geldi yatağa girdi ben felaket aç idim.iştah patlaması yaşadım sanırım.
4 lt su
spor yok işte öyle oturuyorum paff gitti 3 günün düzeni :26:
toparlayacağım inşallah yarın telafi edicem 1 saat yürüyeceğim ki bu günü telafi edeyim

günaydın günaydınn bu hafta sonu hepimiz kaçırmışız ayyıldızım; haftaiçi kaçamakları minimuma indirmemiz lazım, bi de daha hareketli olmamız lazım, ne azından yaptığımız kaçamaklar yağa dönüşmeden vücudumuzdan koşarak uzaklaşsın

katılıyorum cicim sana. mesajlar sırayla sayılacaksa, ona da varım. ama herkes, lütfen kptanın işini kolaylaştırmak için çaba göstersin. mesaj sayısını yazmak, zamanında bildirim yapmak, her gün menüyü yazmak gibi.. çok kaçamak da olsa, menünüzü yazmaktan çekinmeyin. çünkü ne yediğimizi görürsek, ertesi gün aynı hataları yapmaktan kaçınırız.

kimse de ayrılmasın gruptan, tek başınıza olunca burdan daha iyi kilo vereceksiniz diye bişey yok bence. kırgınlık varsa, konuşulsun burda anında. sonra birikiyor, daha kötü patlama yapıyor. herkes silkinsin; ben de dahil. pazartesi yeni bir başlangıç. hepimizi için hayırlı olsun, uğurlu olsun, bol ve sağlıklı kilo vermeli olsun.

merhaba arkadaşlar ben 2-3 hafta önce başvurmuştum gruba 86 kiloydum. şimdi tartıldım. 89.2 geldim. Bu hafta öncelikle bu 3 kiloyu yerleşmeden atmam lazım. Lahana çorbası diyetine başladım 2 gün yapacam. Sabah içtim. Başlangıç kilom 89.2. Hedefimide sormuştunuz. 65. Bugünde itibaren bol bol paylaşım yapcam ve sizinleyim kızlar. Vercez kiloları. Uymam gereken ne gibi kurallar var.Bu hafta bol katılırsam listeye girebilir miyim.

hoşgeldin :) verirsin canım sıkma canını. bol su iç..hep beraber vercez bu fazlalıkları.

bugünden itibaren menümü ve sporumu da paylaşıcam şimdi yürüyüşe gidiyorum. Dönüşte görüşürüz.En az bir saat yürümeyi düşünüyorum.

Gitmedim rakibem ani bi çıkışım oldu ama toplanalım en güzelii

Ah ah yaa ben de kaçırıdm kaçırdım yazmadım da sinirime yenik düştüm ama düzeltcez kızlar haydinnn

Hallederiz tatlım hallederizz ben grupça sönüklük olunca galiba ani patladım, dedim ya biz oyumuzu veremeden karar defteri bile değişti çok sinir oldum

bugünden itibaren menümü ve sporumu da paylaşıcam şimdi yürüyüşe gidiyorum. Dönüşte görüşürüz.En az bir saat yürümeyi düşünüyorum.

Hoşgeldin canım evet bol paylaşımını bekliyoruzz
Önerebileceğimiz tabi ki bol su bol spor ve az yemek başka çaresi yokkk

galiba mesajları sayıyosunuz benim de beş olmuş ben yürümeye gidyorum kızlar bayyy dönüşte uğrayacağım hepinizi tanımak istiyorum sevdim takımı

galiba mesajları sayıyosunuz benim de beş olmuş ben yürümeye gidyorum kızlar bayyy dönüşte uğrayacağım hepinizi tanımak istiyorum sevdim takımı

Ohh ne güzel yap yürüyüşünü yaseminn, evet canım sayıyoruz mesajları özellikle gün sonu son mesajını yazman önemli, kaptan için kolaylık oluyor tanışırız severiz biz de birbirimizii
Ben hilal, yaş 23, boy 165, kilo 65,7, stajyer avukatım memnun oldumm

Son düzenleme:

haftasonlarını affediyoruz cicim ama kuru fasulye-pilav-balava-börek.. birden fazla zararlı şey olmuş menünde. çok üstüne gidemiycem, haftasonu benim de menüm güzel değildi

hoşgeldin takımımıza cicim takıma yeni kanlar, yeni canlar gelmesi demek motivemizin yükselmesi demek
özlem ben, 24 yaşındayım, 1.74 boyundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…