Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de bugün sabah girdim bildiriimleri, dün de mesaj bildirimleri için yine ertesi sabah girmiştim. benim için sorun değil, diğer arkadaşlar ne der, bilmem.

Tamam canım sen de çok sağol irem kaptan da cumalara alırız dedi diğer bayanlarımız da sorun etmez sanıyorum ama eden olursa yazsın tabii

Selamm harika ya yürüyüş lahana hadi bakalım mükemmeliyet bekliyorum senden bu haftaa
Ay ben de aynı yapıyorum sık tartılmıyorum hiççç...moral bozulmasın ama cuma da bozulmaz umarım yaaa :18:

Son düzenleme:

bi dakika, bi dakika mecburen derken?? kabul etmiorum arkadaş spor da yapılmamış cezanı kendin belirle. 50 mekik eritmez bu gözlemeyi, öyle şeyler seçme, söyleyeyim

bi dakika, bi dakika mecburen derken?? kabul etmiorum arkadaş spor da yapılmamış cezanı kendin belirle. 50 mekik eritmez bu gözlemeyi, öyle şeyler seçme, söyleyeyim

Vay özlemden sert çıkışlarrr...dikkatli olmak lazım mesela ben de karbonhidrat azaltmalıyımmm...

ne sorun olcak bebişim
ayyy ne heyecanlıdır şimdi bizim tombikellamııız.
olsun bebiş bugün sıkı tut
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...
bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...
bugün mesaj sayma ayyıldızım
su ve spor sayma benim hatırlatalım
ayy bebiş sen bize hergün hatırlat.tabi bizde takip edelim sıramızı yine
menü çok güzel. ama hiç spor yapmaya vaktin olmuyor mu cicim??
yok bebiş spor ve suyu + kaptanımızın

bebişim haklısın.çay bahçesine gittik dün komşularla. mantı ve gözleme vardı.akşamı beklersem akşam çok yerim diye yedim mecburen. ama bugün 50 mekik cezam var onu yapıcam mutlaka

ne sorun olcak bebişim

Olsun ben sorayım daa

Evet kesinlikle birbirimize de dua etmeliyizzz..

Nasılsın ilknur ablacıımm nasıl gidiyor??

selam bebişlerim.sporumu yaptım geldim.bu saate kadar 1.5 litre suyumu içtim.su ve spor bildirimini de yazayım.
su spor
bur50_________ + +
berenvildan____ + -
fatoş0808______ + +
destina88______ + +
ayyıldızım______ + -
ayase_________ + +
kelebek.hill_____ + +
tombikella______+ +

Olsun ben sorayım daa

Evet kesinlikle birbirimize de dua etmeliyizzz..

Nasılsın ilknur ablacıımm nasıl gidiyor??

iyiyim bebişim açım bekliyorum öğle yemeği vaktini.sabah geç kalınca 1 salatalık yedim.bide 9'lu çay içtim spora gittim.şimdi de 2 mandalina yiyorum ara için.öğle için de butlarım var fırında öyllle işte. sen neler yapıyosun bitanem

Ooo hadi gene iyiyiz yandan yandan gızlarrr şimdilik öğle yemeğine kaçıyorum sanırım bugün öğleden sonra da burdayımm.. bu gidişle ben akşam kesin sporumu da yaparımm

Ben de tam yemeğe gidiyorum yazmıştımm..
Napayım valla bugün sakinim ofisteyim, arada iş arada ingilizce çalışıyorum aynı devam ablacık..şimdilik kaçtım gelirim buralardaysan kocaman öptümm

Napayım valla bugün sakinim ofisteyim, arada iş arada ingilizce çalışıyorum aynı devam ablacık..şimdilik kaçtım gelirim buralardaysan kocaman öptümm

gel bebişim buralardayım. sana afiyet olsun cı yeme tamam mı dikkat et. pilav veya makarna varsa 2 kaşık al yeter bol yemek yersin onun yerine ben iyice kaynanaya benzedim.

gel bebişim buralardayım. sana afiyet olsun cı yeme tamam mı dikkat et. pilav veya makarna varsa 2 kaşık al yeter bol yemek yersin onun yerine ben iyice kaynanaya benzedim.

Tamam gaynanacımm demek isterdim ama yarım tabak kadar yedim makarnaa :18: ama akşam çorba-salata düşünüyorum sadecee kesinlikle akşam aç kalmalıyımm evett :44:

bende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş

Vay özlemden sert çıkışlarrr...dikkatli olmak lazım mesela ben de karbonhidrat azaltmalıyımmm...

eşimin yanında söylemeyin bunları sakın, 'çok acımazsın.'deyip duruyor zaten
eli maşalı, disiplinli olmazsak zayıflayamayız. ünlüleri zayıflatan bi kadın var da, şeyda coşkun, bugün onunla ilgili yazılanları okudum; Allah'ım ne kadar sert, disiplinli. ama 40 günde 10-12 kg verdirtmiş. ondan etkilendim bugün heralde ben de

menüde gözleme cıs olmuşş cezanı sen seç
mrb fıstıklar bugün ben niyetliyim gecede kalktım canım bişi istemedi su içtim yattım.
inş akşam hafif geçiririm siz naptınız bakiim

1 gözleme= 4 dilim ekmekmiş. snein için inceledim. gün içinde aldığın karbonhidrat dengeli olmuş, protein de güzel. (kendimi diyetisyen gibi hissettim). güzell

aynen ben de ing çalışıorum arada netten. sen de yds'ye mi gireceksin cicim?

bi de makarna diyeti falan mı bu yoksa? dışarıda yenilen bir makarna mı bu?

bebişim olsun olmuş bi kere akşamı daha hafif geçiştirirsin olur biter

Evet evet öyle yapacağım ve eriteceğim akşamaa...

Hahah bence gayet iyisin devam vallaa

aynen ben de ing çalışıorum arada netten. sen de yds'ye mi gireceksin cicim?

bi de makarna diyeti falan mı bu yoksa? dışarıda yenilen bir makarna mı bu?

Evet evet nisandakine gireyim diyorum bi ya belli mi olur lazım olur bi köşede bulunsunnn

Bu arada özlemcim makarna diyeti falan düşünmedim vall aben ne bulursam onu yiyorum ofiste ya çorba menemen makrna falan vardı ben makarna yedim yanii az menemenle onu da ekmek yemeyim diye makarnanın yaına koymuştum zati çok az da çorba içtim ama evet makarna azaltılmalı, bu hafta çok daha iyiyim cıs konusunda ama makarnayı şeyedemedikk

ben hiç duymadım.kim bu şeyda coşkun cicişim.
menüde gözleme cıs olmuşş cezanı sen seç
mrb fıstıklar bugün ben niyetliyim gecede kalktım canım bişi istemedi su içtim yattım.
inş akşam hafif geçiririm siz naptınız bakiim

bebiş 50 mekik cezam var.yaa bi gözleme 4 dilm ekmek demek mi? yandım desene neyse bugün hiç ekmek yemicem o zaman 340 kalori diye gördüm bende ama bugünkü spor da sadece aletlerde 300 kalori vermişim.plates ve diğer bölge çalıştıran aletler hariç bugün dengelemişim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…