- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ben de bugün sabah girdim bildiriimleri, dün de mesaj bildirimleri için yine ertesi sabah girmiştim. benim için sorun değil, diğer arkadaşlar ne der, bilmem.
merhaba arkadaşlar nasılsınz bugün yürüyüşümü yaptım1,5 saat. Lahananın son günü menüm yine sabah öğle akşam lahana çorbası.
ayyıldızım farkedip etmediğini sormuş. Farketmiş gibi hissediyorum ama tartılmadım. Cuma sabah tartılcam. Çok sık tartılmak istemiyorum. Kilo verememişsem moralim bozuluyo.
bebişim şu lahana çorbasının tarifini banada versene bende bi deniyeyim.spor 1 saat + olsun demiştik ne yapayım ben şimdi.bide hiç ara yapmadın mı bebişim nasıl doydun böyle
alırız bu hafta bebişim senin katılımın iyi
sende yaz bakim suyu sporu.kaptan liste yayınladı ona bak bebişim sırayı ona göre belirliyoruz.
yemmeee sakın yeme bebiş yiyeceksende azıcık ye nefsin körelsin
aaa ne küsmesi bebişim öğlen yiyosun en azından makarnayı pilavı o da bi avantaj senin için
bebişim akşam keşkek olmamış dikkat et.ama menün harici süper olmuş.ben bugün malesef spor yapamadım.bi de gözleme yedim mecbureen
bi dakika, bi dakika mecburen derken?? kabul etmiorum arkadaşspor da yapılmamış cezanı kendin belirle. 50 mekik eritmez bu gözlemeyi, öyle şeyler seçme, söyleyeyim
ne sorun olcak bebişimBayanlar güzeller balıketler daşlar haydin ben de kaçıyorummsevgilerrrr,sabah görüşürüz inşallahhh
bir de bayanlar rica etsem ben hep cumaları mesaj ya da su spor ne isterseniz saysam?? çünkü bazen sabahları giremeyebiliyorum, gece de belki 12 ye kadar bekleyemem ertesi gün öğleden sonralara kalır kafama takılırcuma mesajı da suyu da sporu da ben alabilirim yani sorun olmazz
ayyy ne heyecanlıdır şimdi bizim tombikellamııız.Kızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.
Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;
Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği
Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği
Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.
3 lt su
2 saat yürüyüş
Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...
olsun bebiş bugün sıkı tutmenü
sabah: 1 fincan yeşil çay , 2 kepek ekmeğe beyaz peynirle tost ,yaında 4-5 dal maydanoz
ara:1 light zero sıfır şeker 0.3 kalori
akşam:3 kepçe eşkili köfte yemeği
1 adet et köfte
ara:mozaik pasta tamamı 4 parmak boyunca ve çok enli değildi
ve 5 beyaz leblebi 5 adet tuzlu yer fıstığı :18:
spor yok
su miktarım 2.5 lt
felaket bozuldu canım ,dünkü dukandan sonra sanırım iştah açılması yaptı akşam yediğim yemek acıydı ondan da olabilir ama dikkat son 2 günyarın niyetliyim inşallah ,şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun yoldaşlarım
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...Günaydınn bayanlarr...(sabah sabah seda gibi oldu bu daa) şimdilik ofisteyimm ve başlığmızdayım hadi bakalımm...
Şu an daa çubuk tarçınlı adaçayı içiyorumm
Vee herkesin mevlit kandili mübarek olsun, dıalarımız kabul olsun inşallahh
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...bismillahhh
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN CANLARIMM..BAŞINIZA YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA KEŞKE DEDİĞİNİZ TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN İNŞALLAH..
ayy bebiş sen bize hergün hatırlat.tabi bizde takip edelim sıramızı yinebugün mesaj sayma ayyıldızım
su ve spor sayma benim hatırlatalım
yok bebiş spor ve suyu + kaptanımızınmenü çok güzel. ama hiç spor yapmaya vaktin olmuyor mu cicim??
bi dakika, bi dakika mecburen derken?? kabul etmiorum arkadaşspor da yapılmamış cezanı kendin belirle. 50 mekik eritmez bu gözlemeyi, öyle şeyler seçme, söyleyeyim
ne sorun olcak bebişim
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...
Olsun ben sorayım daa
Evet kesinlikle birbirimize de dua etmeliyizzz..
Nasılsın ilknur ablacıımm nasıl gidiyor??
selam bebişlerim.sporumu yaptım geldim.bu saate kadar 1.5 litre suyumu içtim.su ve spor bildirimini de yazayım.
su spor
bur50_________ + +
berenvildan____ + -
fatoş0808______ + +
destina88______ + +
ayyıldızım______ + -
ayase_________ + +
kelebek.hill_____ + +
tombikella______+ +
iyiyim bebişim açım bekliyorum öğle yemeği vaktini.sabah geç kalınca 1 salatalık yedim.bide 9'lu çay içtim spora gittim.şimdi de 2 mandalina yiyorum ara için.öğle için de butlarım var fırında öyllle işte. sen neler yapıyosun bitanem
Ben de tam yemeğe gidiyorum yazmıştımm..
Napayım valla bugün sakinim ofisteyim, arada iş arada ingilizce çalışıyorum aynı devam ablacık..şimdilik kaçtım gelirim buralardaysan kocaman öptümm
gel bebişim buralardayım. sana afiyet olsun cı yeme tamam mı dikkat et. pilav veya makarna varsa 2 kaşık al yeter bol yemek yersin onun yerineben iyice kaynanaya benzedim.
Tamam gaynanacımm demek isterdim ama yarım tabak kadar yedim makarnaa :18: ama akşam çorba-salata düşünüyorum sadecee kesinlikle akşam aç kalmalıyımm evett :44:
Vay özlemden sert çıkışlarrr...dikkatli olmak lazım mesela ben de karbonhidrat azaltmalıyımmm...
menüde gözleme cıs olmuşş cezanı sen seçmesaj:6
bende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş
bende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş
Ben de tam yemeğe gidiyorum yazmıştımm..
Napayım valla bugün sakinim ofisteyim, arada iş arada ingilizce çalışıyorum aynı devam ablacık..şimdilik kaçtım gelirim buralardaysan kocaman öptümm
bebişim olsun olmuş bi kere akşamı daha hafif geçiştirirsin olur biter
eşimin yanında söylemeyin bunları sakın, 'çok acımazsın.'deyip duruyor zaten
eli maşalı, disiplinli olmazsak zayıflayamayız. ünlüleri zayıflatan bi kadın var da, şeyda coşkun, bugün onunla ilgili yazılanları okudum; Allah'ım ne kadar sert, disiplinli. ama 40 günde 10-12 kg verdirtmiş. ondan etkilendim bugün heralde ben de
aynen ben de ing çalışıorum arada netten. sen de yds'ye mi gireceksin cicim?
bi de makarna diyeti falan mı bu yoksa? dışarıda yenilen bir makarna mı bu?
ben hiç duymadım.kim bu şeyda coşkun cicişim.eşimin yanında söylemeyin bunları sakın, 'çok acımazsın.'deyip duruyor zaten
eli maşalı, disiplinli olmazsak zayıflayamayız. ünlüleri zayıflatan bi kadın var da, şeyda coşkun, bugün onunla ilgili yazılanları okudum; Allah'ım ne kadar sert, disiplinli. ama 40 günde 10-12 kg verdirtmiş. ondan etkilendim bugün heralde ben de
menüde gözleme cıs olmuşş cezanı sen seç
mrb fıstıklar bugün ben niyetliyim gecede kalktım canım bişi istemedi su içtim yattım.
inş akşam hafif geçiririm siz naptınız bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?