Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

en azından çikolar yok artık.bence gayet iyi gidiyosun pötüşüm beniiim

hadise'yi, gülşen'i zayıflatan kadın.
GÜLŞEN 48 KiLOYA NASIL iNDi? / Cadde / Milliyet İnternet / Bülent Ersoy, Karadeniz, Londra, Hadise, Bodrum, beslenme, Süpermen, makarna, tarife, saat, Güzellik, spor, Stil, vitamin, Şarkıcı, Yaz

ben yağsız tuzsuz, içinde bişey olmayan sade haliyle 4 dilim ekmek olduğunu öğrendim. bilemiorum artık ne kadar yağlıydı. yavrum eritmişsin onları sen, gözleme devrini kapadım ben. afiyet olsun. kaçamağımızı da yaparız, sporumuzu da

en azından çikolar yok artık.bence gayet iyi gidiyosun pötüşüm beniiim

Aynen di mi di miiii çikolar yok çaylarda şeker yok kahve bile içmiyorum eğer haftasonuna istediğim kiloya ulaşırsam ödül uygulucam ben de..ama küçük ödüller az kalorili çikolata falan...

bugün mesaj sayma ayyıldızım
su ve spor sayma benim hatırlatalım
bugün geceden sonra yazıyorz sanırım kaptanım ,

maşallah ne güzel yürüyüş filan, inşallah güzel rakamlar görüceksin

dünden bu güne fazla çıktım canım sıkkın ya , niyetliyim bende canım ,allah kabul etsin senin orucunuda benim 68 orucum kaldı borç

erittim bebişim.ama yinede 50 mekik cezamı çekeceğim.ne kadar spor o kadar incelirim.bi de diyet oluncaa offf fıstık olcam fıstık.eşim diyo bana seni önceden kucaklayamıyodum.şimdi odadan odaya taşıyom diyo.bu kadar yapma diyo.fesat kocişim ne olcak.ben istediğim kiloya indiğimde onun kilosunun yarısına inmiş olcam. yani yarım porsiyon ferit olcam

ben iştah kesen çay içmeince cozutuyorum bu seferde bacaklarım hep yara oldu bitkiler dokunuyor sanırım ,kaşı kaşı kanatttım o bicim
oruc tutuyorum dukan diyetide kötü etkiledi ,sonunu getiremedim malesef,

Ayy ne güldümmm yarım porsiyon feriteee valla tm fıstık olcan tammm..ama cidden yememek ayrı da spor gerçekten çok işe yarıyor yaa...ben resmen dün adl den bi pantolon aldım, s cuk oturdu anam nası güzel oldu çok fışkırmadı da öyle üstten falan nassı hoşuma gittiii

ben iştah kesen çay içmeince cozutuyorum bu seferde bacaklarım hep yara oldu bitkiler dokunuyor sanırım ,kaşı kaşı kanatttım o bicim

Moral bozma rakibemm öncelikle Allah oruçlarınızı kabul etsin, bugün ben de tutaydım iyiymiş yaaa aslında...
Ama cidden toparlarsın sen bi gazına bakar yahu

allah allah neden kaşındırdı ki içindeki bişeye alerjin mi vardı acaba

Bu arada neden öye oldu ki kaşıntı cidden çok mu kötü üzüldüm yaa geçer umarım hemencikk

Son düzenleme:
merak edenler için çorbamın tarifi
Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

merhaba arkadaşlar bugün lahana çorbası yanında meyve de yedim bayağı zor oluyo versem bile geri almam inş.

Neden geri alasın olumsuz düşünme sakınn...bu kadar uğraştan sonra bence kilomuzun kıymetini bilip acık daha dikkatli yeriz

ne büyük zevk di mi, eşinin yarım porsiyonu olmak? benimki azıcık kızmaya başladı: benzin sararıyo, ben balıketli seviyorum belki, niye sen yemiosun yemek vs vs. doğumdan sonra da fit olabilmek için yapıorum deyince, susuyor ama eliptik bisikletin vücudumu çok şekillendirdiğini, diyetle birlikte yapınca daha da güzel olduğunu itiraf etmekten kaçınmıyor

pantolon konusunda nasıl sevindiğini tahmin edebiliorum az çok. tebrik ediorum seni, hepimizi

ben, pantolonda 40 ile 42 arasında giyen ben; 40 beden pantolon aldım en son; bol geliyor artık. 38-40'a düşüorum galiba, yuppiii
ama bel koptu kopacak, 60-62 cm arasında geziniorum.

Moral bozma rakibemm öncelikle Allah oruçlarınızı kabul etsin, bugün ben de tutaydım iyiymiş yaaa aslında...
Ama cidden toparlarsın sen bi gazına bakar yahu
teşekkür ederim canım. karnım gur gur :)) açlıktan gece 2 yumurta omlet yaptım eşim sağolsun bir lokma yemeden hepsini bitirdi ,bende bir bardak şekersiz çay içtim 1-2 lokma omlet yemiştim acıktım ,acil toparlamasamda bu dukandan sonraki gün kg artışı olurmuş spor yapamamak beni çok strese sokuyor koşu bandının yerini değiştireceğim sanırım

allah allah neden kaşındırdı ki içindeki bişeye alerjin mi vardı acaba
canım alerjim var kesin,2 ay önce başladım bu çaylara 5,1 arada çay içerken hiç böyle olmamıştı sanırım 9 lu çaya geçtim 4 bitkiden birisi alerji yaptı resmen kaşıntı başlıyor sonra kaşı kaşı yara yapıyorum kanıyor hani çok kaşıyınca yıpranır ya o şekilde amaiçmiyorum 3 gündür, iştah kapatıcı ne var tere dışında terede böbrekte kum yaparmış ,

Hahha neyse kabulleniyor en azındann..ama senin bel baya incaymiş yahu basen sıkıntıydı de miii... Ya işte benim ilginç bu kiloyla 38 giyiyorum zaten, orantılı bi dağılım var vücudumda ama bel kalın işte incelmeliiiiii benimkiii insan seviniyor yahu tabii..ben de platesin faydasını görmeye başladım hem görünüşte hem cm de hem de kiloda görürsekk mükemmel olurrr

Ya şu dukandan pek anlamadığım için yorum yapamadım ama gel sen normal anadolu diyeti yap ve madem çayın alerji yaptıgını düşündün içme madem 5liye devam et benceee

bitanem içme o çayı madem.demek ki problem yaşatcak sana yeşil çay,5'li 7'li çay veya form çayı iç onun yerine

Menüm

Sabah
çeyrek ekmek arası peynir-domates-biberli sandviç

Öğle
1 kase çorba
yarım tabak makarna
yarım tabak menemen
1 kase yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pırasa
Salata

2 lt su
1 tane helva

1 saat plates-dans

Son düzenleme:
gelcenn tabii bugünn temizlik yaptım gelemedimm ....inşallah canımm ogünleride görcem
helal olsun sanada tombikellalmadaa arkadaş budur işte
inşallah medinecimm inşallah...zor tabii her günn değişiyoo şuu ödevlerr yapınca az ye barimm abcımm :9
allah kabul etsinnn
herlal beee kim tutar
inşallah canımm

Aminnnn inşallahhh senin de duaların kabul olsun fatosum ablam...bekliyoz ablacık seniii

teşekkürler hepimizn kandili mübarek olsun

Ooo hadi gene iyiyiz yandan yandan gızlarrr şimdilik öğle yemeğine kaçıyorum sanırım bugün öğleden sonra da burdayımm.. bu gidişle ben akşam kesin sporumu da yaparımm

Ben de tam yemeğe gidiyorum yazmıştımm..
Napayım valla bugün sakinim ofisteyim, arada iş arada ingilizce çalışıyorum aynı devam ablacık..şimdilik kaçtım gelirim buralardaysan kocaman öptümm

menüde gözleme cıs olmuşş cezanı sen seç
mrb fıstıklar bugün ben niyetliyim gecede kalktım canım bişi istemedi su içtim yattım.
inş akşam hafif geçiririm siz naptınız bakiim

Aynen di mi di miiii çikolar yok çaylarda şeker yok kahve bile içmiyorum eğer haftasonuna istediğim kiloya ulaşırsam ödül uygulucam ben de..ama küçük ödüller az kalorili çikolata falan...

merhaba arkadaşlar bugün lahana çorbası yanında meyve de yedim bayağı zor oluyo versem bile geri almam inş.

kızlar hepsinii okudummm cevap yazıcaktımm ama adam geldii saatli oyunu var pcdee kalkmak zorunda kaldımmm temizlik yaptımm pek giremedimmm ...menümüü paylaşcamm adamın işi bitince

son mesaj:10
kızlar eşim geldi.çıkıyorum mecburen.bugün 3 litre su 2 saat sporum var.yatmadan da 50 mekik cezamı yapcam.yarın görüşmek üzere öptüm kızçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…