Bu arada özlemcim makarna diyeti falan düşünmedim vall aben ne bulursam onu yiyorum ofisteya çorba menemen makrna falan vardı ben makarna yedim yanii az menemenle onu da ekmek yemeyim diye makarnanın yaına koymuştum zati çok az da çorba içtim ama evet makarna azaltılmalı, bu hafta çok daha iyiyim cıs konusunda ama makarnayı şeyedemedikk
ben hiç duymadım.kim bu şeyda coşkun cicişim.
bebiş 50 mekik cezam var.yaa bi gözleme 4 dilm ekmek demek mi? yandım desene neyse bugün hiç ekmek yemicem o zaman 340 kalori diye gördüm bende ama bugünkü spor da sadece aletlerde 300 kalori vermişim.plates ve diğer bölge çalıştıran aletler hariç bugün dengelemişim onu
en azından çikolar yok artık.bence gayet iyi gidiyosun pötüşüm beniiim
bugün geceden sonra yazıyorz sanırım kaptanım ,bugün mesaj sayma ayyıldızım
su ve spor sayma benim hatırlatalım
maşallah ne güzel yürüyüş filan, inşallah güzel rakamlar görüceksinmerhaba arkadaşlar nasılsınz bugün yürüyüşümü yaptım1,5 saat. Lahananın son günü menüm yine sabah öğle akşam lahana çorbası.
ayyıldızım farkedip etmediğini sormuş. Farketmiş gibi hissediyorum ama tartılmadım. Cuma sabah tartılcam. Çok sık tartılmak istemiyorum. Kilo verememişsem moralim bozuluyo.
dünden bu güne fazla çıktım canım sıkkın ya , niyetliyim bende canım ,allah kabul etsin senin orucunuda benim 68 orucum kaldı borçiştahın açılmasına rağmen iyi kurtarmışsın cicim.
1 çay bardağı beyaz leblebi=1 dilim ekmek. fıstık yemekten kaçınabiliriz ama diyetlerde leblebi veriliyor, bana da diyetisyenim veriyodu leblebi.senin de andilin mübarek olsun. ben de niyetliyim bugün. kaldı 4 tane borcum
GÜLŞEN 48 KiLOYA NASIL iNDi? / Cadde / Milliyet İnternet / Bülent Ersoy, Karadeniz, Londra, Hadise, Bodrum, beslenme, Süpermen, makarna, tarife, saat, Güzellik, spor, Stil, vitamin, Şarkıcı, Yaz
ben yağsız tuzsuz, içinde bişey olmayan sade haliyle 4 dilim ekmek olduğunu öğrendim. bilemiorum artık ne kadar yağlıydı. yavrum eritmişsin onları sen, gözleme devrini kapadım ben. afiyet olsun. kaçamağımızı da yaparız, sporumuzu da
erittim bebişim.ama yinede 50 mekik cezamı çekeceğim.ne kadar spor o kadar incelirim.bi de diyet oluncaa offf fıstık olcam fıstık.eşim diyo bana seni önceden kucaklayamıyodum.şimdi odadan odaya taşıyom diyo.bu kadar yapma diyo.fesat kocişim ne olcak.ben istediğim kiloya indiğimde onun kilosunun yarısına inmiş olcam. yani yarım porsiyon ferit olcam
ben iştah kesen çay içmeince cozutuyorum bu seferde bacaklarım hep yara oldu bitkiler dokunuyor sanırım ,kaşı kaşı kanatttım o bicim
oruc tutuyorum dukan diyetide kötü etkiledi ,sonunu getiremedim malesef,
ben iştah kesen çay içmeince cozutuyorum bu seferde bacaklarım hep yara oldu bitkiler dokunuyor sanırım ,kaşı kaşı kanatttım o bicim
oruc tutuyorum dukan diyetide kötü etkiledi ,sonunu getiremedim malesef,
merhaba arkadaşlar bugün lahana çorbası yanında meyve de yedim bayağı zor oluyo versem bile geri almam inş.
Ayy ne güldümmm yarım porsiyon feriteeevalla tm fıstık olcan tammm..ama cidden yememek ayrı da spor gerçekten çok işe yarıyor yaa...ben resmen dün adl den bi pantolon aldım, s cuk oturdu anam nası güzel oldu çok fışkırmadı da öyle üstten falan nassı hoşuma gittiii
teşekkür ederim canım. karnım gur gur :)) açlıktan gece 2 yumurta omlet yaptım eşim sağolsun bir lokma yemeden hepsini bitirdi ,bende bir bardak şekersiz çay içtim 1-2 lokma omlet yemiştim acıktım ,acil toparlamasamda bu dukandan sonraki gün kg artışı olurmuş spor yapamamak beni çok strese sokuyor koşu bandının yerini değiştireceğim sanırım
Moral bozma rakibemm öncelikle Allah oruçlarınızı kabul etsin, bugün ben de tutaydım iyiymiş yaaa aslında...
Ama cidden toparlarsın sen bi gazına bakar yahu
canım alerjim var kesin,2 ay önce başladım bu çaylara 5,1 arada çay içerken hiç böyle olmamıştı sanırım 9 lu çaya geçtim 4 bitkiden birisi alerji yaptı resmen kaşıntı başlıyor sonra kaşı kaşı yara yapıyorum kanıyormesaj:8
allah allah neden kaşındırdı ki içindeki bişeye alerjin mi vardı acaba
ne büyük zevk di mi, eşinin yarım porsiyonu olmak? benimki azıcık kızmaya başladı: benzin sararıyo, ben balıketli seviyorum belki, niye sen yemiosun yemek vs vs. doğumdan sonra da fit olabilmek için yapıorum deyince, susuyor ama eliptik bisikletin vücudumu çok şekillendirdiğini, diyetle birlikte yapınca daha da güzel olduğunu itiraf etmekten kaçınmıyor
pantolon konusunda nasıl sevindiğini tahmin edebiliorum az çok. tebrik ediorum seni, hepimizi
ben, pantolonda 40 ile 42 arasında giyen ben; 40 beden pantolon aldım en son; bol geliyor artık. 38-40'a düşüorum galiba, yuppiii
ama bel koptu kopacak, 60-62 cm arasında geziniorum.
teşekkür ederim canım. karnım gur gur :)) açlıktan gece 2 yumurta omlet yaptım eşim sağolsun bir lokma yemeden hepsini bitirdi ,bende bir bardak şekersiz çay içtim 1-2 lokma omlet yemiştim acıktım ,acil toparlamasamda bu dukandan sonraki gün kg artışı olurmuş spor yapamamak beni çok strese sokuyor koşu bandının yerini değiştireceğim sanırım
canım alerjim var kesin,2 ay önce başladım bu çaylara 5,1 arada çay içerken hiç böyle olmamıştı sanırım 9 lu çaya geçtim 4 bitkiden birisi alerji yaptı resmen kaşıntı başlıyor sonra kaşı kaşı yara yapıyorum kanıyorhani çok kaşıyınca yıpranır ya o şekilde amaiçmiyorum 3 gündür, iştah kapatıcı ne var tere dışında terede böbrekte kum yaparmış ,
canım alerjim var kesin,2 ay önce başladım bu çaylara 5,1 arada çay içerken hiç böyle olmamıştı sanırım 9 lu çaya geçtim 4 bitkiden birisi alerji yaptı resmen kaşıntı başlıyor sonra kaşı kaşı yara yapıyorum kanıyorhani çok kaşıyınca yıpranır ya o şekilde amaiçmiyorum 3 gündür, iştah kapatıcı ne var tere dışında terede böbrekte kum yaparmış ,
gelcenn tabii bugünn temizlik yaptım gelemedimm ....inşallah canımm ogünleride görcem
Ayy sağol fatoş ablacımmm gelirim ben zaten her fırsatta yarın sabah ofisteyim sanırım hemmen başlığa damlarımm...dikkat ediyorum ediyorum cidden, ve şu an gene midem kaznıyor ama yemeyim diye 7 buçuk gibi dişlerimi fırçaladım
Vayy kocaman tebrik etcem valla seniii..neden çakılasın bence bu gazla devamm 90 lar 80 ler derken bi bakcan 70 lerr..hoppmaşallah bu hafta cidden baya çene düşük ,mideye girenler de sınırlıydı tebriklerr sanaa
Maşallahh menülerinize gayet iyi, bence de bu hafta daha iyi olcak ve gaza gelip daha da iyi devam edecez haydin kızlarrrr
helal olsun sanada tombikellalmadaa arkadaş budur işteKızlar ben tombikella'nın arkadaşıyım. Bana şifresini de gönderip size bunları bildirmemi istedi.
Bilgisayarında bir sorun çıkmış hiç girememiş hala da giremiyor sanırım. Dün onu istemeye geldiler zaten heyecandan hiçbişey yiyememiş doğru düzgün :) Bugünkü menüsünü de benim aracılığımla size gönderdi;
Kahvaltı: beyaz peynir, maydonoz, haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 4 zeytin, 1 d. kepek ekmeği
Öğlen: tabakta döner, yanında salata, 1 d. kepek ekmeği
Akşam: yoğurt çorbası, 3 kaşık patates salatası.
3 lt su
2 saat yürüyüş
Kızlar ben vazifemi yaptım çıkıyorum :) Hepinize sağlıklı kilo vermeler, hayırlı akşamlar...
inşallah medinecimm inşallah...zor tabii her günn değişiyoo şuu ödevlerr yapınca az ye barimm abcımm :9iyi güzel kararında sporları görünce ben utanıyorum ahh ben kılımı kıpırdatamıyorum rakibem ne olcak benim bu halim paf
paslanıyorum
canım bu dünküydü yani pazartesininkiydi.
canım bu aile etkinlik ödevi 3 tane ödev var haftanın salı günleri tv kapanıyor ,cocuk ve anne baba etkinlik yapıyor ,en sevdiği pastayı yaptık sonra taşlarla oynadık ve sonra rakamları çalıştık babasıyla yarış yaptı .anaokulu olduğu için özel aile içi etkinlik günleri oluyor ,geçen haftada kanguruları araştırıp resimlerini filan çizmiştik bu haftaki hiç uymadı pasta bozdu beni of
maşallah bomba fatmam hadi bakalım ,seni yaza getirdik mi ne tutabilene aşk olsun mu olsunn hadi bakem görelim seni grubun iftirahi tombişi ,2 kg veremem ben yarım kg versem gene iyi çok kaçamak yaptım çok(
gayet güzel beslenilmiş afiyet olsun
harika ne diyeyim bomba bir menü süperötesi
oy ne heyecanlıdır şimdi ,hayırlısı olsun inşallah , güzelde beslenmiş onun yanında 2 saatlik yürüyüşte harika ,
allah kabul etsinnnmenü
sabah: 1 fincan yeşil çay , 2 kepek ekmeğe beyaz peynirle tost ,yaında 4-5 dal maydanoz
ara:1 light zero sıfır şeker 0.3 kalori
akşam:3 kepçe eşkili köfte yemeği
1 adet et köfte
ara:mozaik pasta tamamı 4 parmak boyunca ve çok enli değildi
ve 5 beyaz leblebi 5 adet tuzlu yer fıstığı :18:
spor yok
su miktarım 2.5 lt
felaket bozuldu canım ,dünkü dukandan sonra sanırım iştah açılması yaptı akşam yediğim yemek acıydı ondan da olabilir ama dikkat son 2 günyarın niyetliyim inşallah ,şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun yoldaşlarım
herlal beee kim tutarGünaydddııın kızlar, kandilinizin mübarek olsun. inşallah dualarımız gerçekleşir
dünkü son mesaj sayım:11
dünkü menüm:
sabah: 1 kase sütlü müsli
ara: 1 çay bardağı leblebi,
öğle: 250 gr activia yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 2 meyve
akşam: 1,5 tabak pırasa
ara: 5 kestane
ara: yarım bardak süt, 1 meyve
su: 2 lt
spor: 45 dk sahil yürüyüşü+40 dk eliptik bisiklet
ayrıyeten yediğim kaçamaklar için (3 şeker, 1 kurupasta) 40 dk yürüdüm
yeni sloganım: KAÇAMAĞIMI DA YAPARIM, SPORUMU DA YAPARIM
inşallah canımmgünaydın fıstıklaaar
nbrsiniz
evt bende merak etmiştim tombikellayı. umarım kısa zamanda hallolur problem ve aramıza gelir.
dünkü mesaj sayılarımız
fatoş0808=24(süpersin hep böle gidersin inş.)
berenvildan=15
destina_88=11
kelebek.hill=9
bur50=9
ayyıldızım=7
ayase=5
tombikella=1(mazereti var bilgisayar sorunu)
kelebekcim tmm sen cuma günleri su ve sporu al o zaman listede düzenleme yapcam ben.
Aminnnn inşallahhh senin de duaların kabul olsun fatosum ablam...bekliyoz ablacık seniii
merhaba arkadaşlar nasılsınz bugün yürüyüşümü yaptım1,5 saat. Lahananın son günü menüm yine sabah öğle akşam lahana çorbası.
ayyıldızım farkedip etmediğini sormuş. Farketmiş gibi hissediyorum ama tartılmadım. Cuma sabah tartılcam. Çok sık tartılmak istemiyorum. Kilo verememişsem moralim bozuluyo.
teşekkürler hepimizn kandili mübarek olsun
ne sorun olcak bebişim
ayyy ne heyecanlıdır şimdi bizim tombikellamııız.
olsun bebiş bugün sıkı tut
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...
seninde kandilin mubarek olsun canııım.en hayırlı dua müminin mümine ettiği duaymış.dualarınızda beni unutmayın...
ayy bebiş sen bize hergün hatırlat.tabi bizde takip edelim sıramızı yine
yok bebiş spor ve suyu + kaptanımızın
bebişim haklısın.çay bahçesine gittik dün komşularla. mantı ve gözleme vardı.akşamı beklersem akşam çok yerim diye yedim mecburen. ama bugün 50 mekik cezam var onu yapıcam mutlaka
Ooo hadi gene iyiyiz yandan yandan gızlarrrşimdilik öğle yemeğine kaçıyorum sanırım bugün öğleden sonra da burdayımm.. bu gidişle ben akşam kesin sporumu da yaparımm
Ben de tam yemeğe gidiyorum yazmıştımm..
Napayım valla bugün sakinim ofisteyim, arada iş arada ingilizce çalışıyorum aynı devam ablacık..şimdilik kaçtım gelirim buralardaysan kocaman öptümm
bende dünkü menümü yazem bari size
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 dilim çavdar ekmeğinden peynirli tost
-1 salatalık
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
- 1 gözleme (malesef)
-1 bardak ayran
ara:
- 1 fincan 9'lu çay
akşam
-2 tavuk butu fırında yağsız
-1 bardak ayran
ara:12 den sonra oldu
-1 bardak şekersiz tarçınlı süt
3 litre su
20 dakika yürüyüş
eşimin yanında söylemeyin bunları sakın, 'çok acımazsın.'deyip duruyor zaten
eli maşalı, disiplinli olmazsak zayıflayamayız. ünlüleri zayıflatan bi kadın var da, şeyda coşkun, bugün onunla ilgili yazılanları okudum; Allah'ım ne kadar sert, disiplinli. ama 40 günde 10-12 kg verdirtmiş. ondan etkilendim bugün heralde ben de
menüde gözleme cıs olmuşş cezanı sen seç
mrb fıstıklar bugün ben niyetliyim gecede kalktım canım bişi istemedi su içtim yattım.
inş akşam hafif geçiririm siz naptınız bakiim
ben hiç duymadım.kim bu şeyda coşkun cicişim.
bebiş 50 mekik cezam var.yaa bi gözleme 4 dilm ekmek demek mi? yandım desene neyse bugün hiç ekmek yemicem o zaman 340 kalori diye gördüm bende ama bugünkü spor da sadece aletlerde 300 kalori vermişim.plates ve diğer bölge çalıştıran aletler hariç bugün dengelemişim onu
Aynen di mi di miiiiçikolar yok çaylarda şeker yok kahve bile içmiyorum eğer haftasonuna istediğim kiloya ulaşırsam ödül uygulucam ben de..ama küçük ödüller az kalorili çikolata falan...
merhaba arkadaşlar bugün lahana çorbası yanında meyve de yedim bayağı zor oluyo versem bile geri almam inş.
merak edenler için çorbamın tarifi
Yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye
atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber
veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.
10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
Menüm
Sabah
çeyrek ekmek arası peynir-domates-biberli sandviç
Öğle
1 kase çorba
yarım tabak makarna
yarım tabak menemen
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pırasa
Salata
2 lt su
1 tane helva
1 saat plates-dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?