bur50_______16
kelebek.hill___14
berenvildan:__13
destina88_____8
ayase________0
tombikella____0 (mazereti var)
ehh onda sen beni geçersin ama olsun bi azmedicem bakalım.varım yarışa.yapalımm canımmm ama yüzdeye vurma olurmuuu benimm kilomm çok haliyle yüzdeye vuruncaa benim verdiğim kilo çok olsada sen geçersinn durumm şekil liste cnmmm kilo yarışına varsan bende varımm ne dersin ? inşallah bu haftadaa güzel veririmm bu arada..
tamam işte tam olarak istediğim buydu çok çok teşekkür ederim ilknurumm.. o kadar yazdımmm il defa anladığım şekilde biri cevap yazdı senden ii öğretmen olurmuş :)
7 otlu diye doğanın çayını almıştım şimdi onla kahvaltı yapayım. daha sonra ev temzleyip ,biraz harekete geçeyim bu hafta su da çok az içtim çok ,sucumu biliyorum ben ,bu dukan zaten başlıbaşına bir hatydı benim için ,
maşallah cicim, çok güzel gidiosun; resmine de bayıldımne güzel, uzun sarı saçların var senin
ben de evdeki abur cuburların, özellikle çikolatalrın hepsini bu akşam eşimin ağzına tıkıcam; o yesin de bitsin
SÖLEYEYİMM CANIMMM..2.100 GR
GEÇEN HAFTA 100.600
BU HAFTA 98.500
İNAŞŞALLH HEP BÖLE DEVAM EDERİM...
AMA ŞU İŞLEMİ Bİ AÇIKLAMALI YAP ÖĞRETMENİMM...ÖĞRENMEK İSTİYORUM HESAP MAKİNASINDAN YAPIYORUMM İŞLEM SIRASINADA DİKKAT EDİYORUM AMA YAPAMADIMM YAV...
Bu arada fatoş kelebek tebrik ederiz
be nbir lavaboya gidip tartılayım gece uyumadım ,saat 8 bucukta yattım şimdi kalktım ,
cerraha gögüs muayenesi için gidicektim kızlar, sağ kolumdan gögsüme bir sızı var ,hem emzirmeyi bıraktığı halde gögsümden hala süt gelmeye devam ediyori
bu arada fatoş ve kelebek destine çok güzel kg vermiişsiniz . kaptanımıda tebrik ediyorum .
ah ben ahhh du bakalım kg aldım kesin ,gece belliydi öküz gibi yedim kızlar afedersiniz ,yarım ekmek arası ne buldumsam ve hoşbeş büüyük gofretin yarısı ve bir muz ,bunlar listede yer almadı cünkü gece yarısı yedim hatta sucuk bile pişirip yedim. stresten sanırım
ben hesapları alt üst ettim ,hesaplmayıda bilmiyorum 1.1 kg almışımçok kötü ,ben izne ayrılmasam mı kızlar daha fena olurum sanki
bu ne ,hep bu dukan diyeti yüzünden pazartesi sabahı 61.8 dim ,salı sabahı 61.1 idim ,4 günde lop lop geri geldi
buldum bebişim güzelmiş gerçekten.
ayy bebiş azıcık fazla kaçmış.sende seda sayana bağla bizim gibi. açııızz açıızzzz.sana ceza 50 mekik yada 30 dakika ekstra spor
güzelmiş bebişim ama kaçamaklar fena.spor kaçamağı yakmış ama yediklerin kalmıştır.sporun amacı kaçamak değil yediklerimizi yakmak o yüzden az kaçamak hatta mümkünse hiç bol spor ki gün içinde yediklerimizi yaksın.umarım haddimi aşmamışımdır.nacizane fikrim.
evet hakkaten güzelmiş.
maşşallah benim tombiş kuşumaaa
şimdi geldim bebişim bildiririm az sonra
olsun bebişim olmuş olan haftaya daha dikkatli olursun. hem senin mazeretin var.hem bu arada meydan okumayı kazandım haberin olsun.bu hafta 62.5'i gördüüümm
Bu arada sağol özlemcimm fotoma yorum yapmışsın, evet uzun sarı saçlarım uçları az daha açık röfle vardı dibim geldiama o da sarıı zaten ilk ve son kez boyatmıştım yıpratıyo ya benim saçım çok narin yapmıycam bi daha
bebişim bildirimimi yaptım.bu arada ayase ve tombikella dün hiç mesaj yazmadılar.bu hafta ikisini de listeye alma istersen eğer 14' e kadar bildirim yapmazlarsa
yok yok asla yapma derim ,bünye hemen kendini durduruyor ben dediğim gibi ilk gün kg kaybı oluyor ama bırakınca hop iştah patlaması olarak geri geliyor bende böyle oldu, bir daha diyet mi aslla. su ve spor şart bana bu hafta :)mesaj:8
ehh onda sen beni geçersin ama olsun bi azmedicem bakalım.varım yarışa.
bende dukan yapayım diyodum ama kendi kendime iyiyim galiba hiç girmeyeyim diğer diyet olaylarına.seninle de yarışıyorum.hadi bakalım topikte yarışş vaaaarrr.isteyen herkes birilerine meydan okusuuuunnnnfena karıyım ben yaaaa gaz gaz nereye kadar bilmeeem
Sağol özlemcimm evet bence de oyle yap o yesin erkeğe bi şey olmuyoo
Maşallahh aynı hız devam fatoşummmaçıklamayı da bervilcik yapmışş yapmadım tekrar
Sağolunnn
Ah canımmm bu hafta bırak su dukanı gel bizim gibi az ye sadece işin özü fatoş ablamın da dediği gibi boğaz
Bence de izni boşver, buda motiveni geri yakala tatlımm moral bozmak yok, geçen haftalar benim bozmam gerekirdi ama bakk sıkıca sarıldımm başlığımıza sizeee
bne de röfle yaptırdım, güzel yaptı adam ama doğal saç, daha güzel her zaman ya. sarı saç girince işin içine azıcık büyük gösterio insan. sankilim
tamam canım öyle yapayım , izin olayını kaldıralım kaptanım o zaman , devam devam ,ne kadarda güzel gidiyordum halbuki nerden geldi bu 1.100 gr bir hafta uğraşmam lazım şimdi
bizde seni seviyoruz.bebişimsin tatlımolur mu cicim? sen bizim ablamızsın, cezalarına da bayılıyorum. ben bu grupta olmasam hayatta 65 olamazdım. çünkü en son ortaokul son sınıfta görmüştüm bu kiloyu
tatlıya dayanamıyorum, bari ekstra yediklerim için ekstra spor yapayım, dedim. bu hafta kg verdim ama vücudumun kas kütlesinin artmasını da engelledim sanki, kaçamak yaparak.
ben seni çok seviyorum, grubumdaki herkesi de. abla-kardeş gibi geçindiğimizi düşünüyorum. insan ablasına alınmaz; o bişey diyosa doğrudur
valla bende de tarz yok ki bitanem.az yiyorum.çiko kola çekirdek ve şeker hiç yok.ama deli gibi çiko istiyorum şu bikaç gündür.3 litre su hergün mutlaka ve haftanın 4 günü enaz 1-1.5 saat spor.bu haftaki kilo vermemin sebebi geçen haftaki reglim diye düşünüyorum.çünkü geçen hafta hiç yemedim nerdeyse 600 anca gitti.bu hafta gösterdi kendini.şimdi bana ödül akşama bol bol balık yiycem 1 dilim ekmekle.ve tabi bol salata mutlakabenim hedef kilomu gemişsin, ne güzel yaadarısı bize çoook tebrik ediyorum cicim, maşallah
bu hafta sana takılmaya çalışıcam, senin tarzını tuttum
yok yok asla yapma derim ,bünye hemen kendini durduruyor ben dediğim gibi ilk gün kg kaybı oluyor ama bırakınca hop iştah patlaması olarak geri geliyor bende böyle oldu, bir daha diyet mi aslla. su ve spor şart bana bu hafta :)
tamam canım öyle yapayım , izin olayını kaldıralım kaptanım o zaman , devam devam ,ne kadarda güzel gidiyordum halbuki nerden geldi bu 1.100 gr bir hafta uğraşmam lazım şimdi
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8/62,9/-1,1/-%1,78)
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)Kilo bildirimi yapmadı.
6. TAKIM ORTALAMA=%0,63
beroşvildoşcum tombikella geçen hafta listedeydi. o yüzden bu hafta eklemem lazım. ayaseyi eklemedim zaten.
bu hafta çok iiyiz aslında genel olarak.
mesaj:11kızlar tombikella aşağıdaydı gördünüzmü niye bildirim yapmadıki
bebişim izinli göstersek.malum bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyo ya. üzülürüm onun için, hem ortalama da etkilencek
mesaj:11kızlar çoküzgünüm yaa bilgisayarım bozuldu babam tamire götürdü.istemeye geldiler üstüne. o kadar tıklım tıklım bir hafta geçirdim ki. bilgisayarım da daha yeni geldi.ancak yazıyorum geçmişi okuyodum yarım saattir
kızlar ben bu hafta 800 gram verdim.perçembe tartıldım 700 cıktı.bu sabah tartıldım 800 cıktı. sanırım sabahki doğru kilom. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?