Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bur50_______16
kelebek.hill___14
berenvildan:__13
destina88_____8
ayase________0
tombikella____0 (mazereti var)

ah bebişim özür diliyorum yazmayı unutmuşum.2 mesajın var caınm.aldığım kağıtta ismin va ben buraya geçirmeyi unutmuşum.tekrar özürr
ayyıldızım:2___

ehh onda sen beni geçersin ama olsun bi azmedicem bakalım.varım yarışa.

bende dukan yapayım diyodum ama kendi kendime iyiyim galiba hiç girmeyeyim diğer diyet olaylarına.seninle de yarışıyorum.hadi bakalım topikte yarışş vaaaarrr.isteyen herkes birilerine meydan okusuuuunnnn fena karıyım ben yaaaa gaz gaz nereye kadar bilmeeem

Sağol özlemcimm evet bence de oyle yap o yesin erkeğe bi şey olmuyoo

Maşallahh aynı hız devam fatoşummm açıklamayı da bervilcik yapmışş yapmadım tekrar

Bu arada fatoş kelebek tebrik ederiz

Sağolunnn

Ah canımmm bu hafta bırak su dukanı gel bizim gibi az ye sadece işin özü fatoş ablamın da dediği gibi boğaz

Bence de izni boşver, buda motiveni geri yakala tatlımm moral bozmak yok, geçen haftalar benim bozmam gerekirdi ama bakk sıkıca sarıldımm başlığımıza sizeee

Arkadaşlar bildirimi benim gibi listeye ekleyerek devam ederek yaparsak daha düzenli olur bence kaptana da yardım olurr hem böyle arada kaçabiliyor gerçektenn

Bu arada sağol özlemcimm fotoma yorum yapmışsın, evet uzun sarı saçlarım uçları az daha açık röfle vardı dibim geldi ama o da sarıı zaten ilk ve son kez boyatmıştım yıpratıyo ya benim saçım çok narin yapmıycam bi daha

olur mu cicim? sen bizim ablamızsın, cezalarına da bayılıyorum. ben bu grupta olmasam hayatta 65 olamazdım. çünkü en son ortaokul son sınıfta görmüştüm bu kiloyu
tatlıya dayanamıyorum, bari ekstra yediklerim için ekstra spor yapayım, dedim. bu hafta kg verdim ama vücudumun kas kütlesinin artmasını da engelledim sanki, kaçamak yaparak.
ben seni çok seviyorum, grubumdaki herkesi de. abla-kardeş gibi geçindiğimizi düşünüyorum. insan ablasına alınmaz; o bişey diyosa doğrudur

bne de röfle yaptırdım, güzel yaptı adam ama doğal saç, daha güzel her zaman ya. sarı saç girince işin içine azıcık büyük gösterio insan. sankilim

bebişim bildirimimi yaptım.bu arada ayase ve tombikella dün hiç mesaj yazmadılar.bu hafta ikisini de listeye alma istersen eğer 14' e kadar bildirim yapmazlarsa

benim hedef kilomu gemişsin, ne güzel yaa darısı bizeçoook tebrik ediyorum cicim, maşallah
bu hafta sana takılmaya çalışıcam, senin tarzını tuttum

yok yok asla yapma derim ,bünye hemen kendini durduruyor ben dediğim gibi ilk gün kg kaybı oluyor ama bırakınca hop iştah patlaması olarak geri geliyor bende böyle oldu, bir daha diyet mi aslla. su ve spor şart bana bu hafta :)

tamam canım öyle yapayım , izin olayını kaldıralım kaptanım o zaman , devam devam ,ne kadarda güzel gidiyordum halbuki nerden geldi bu 1.100 gr bir hafta uğraşmam lazım şimdi

bne de röfle yaptırdım, güzel yaptı adam ama doğal saç, daha güzel her zaman ya. sarı saç girince işin içine azıcık büyük gösterio insan. sankilim

Evet ya kendi sarımı daha çok seviyorum zaten ama değişiklik yaptm geçici, açık sarı daha büyük gösteriyor bence deee

tamam canım öyle yapayım , izin olayını kaldıralım kaptanım o zaman , devam devam ,ne kadarda güzel gidiyordum halbuki nerden geldi bu 1.100 gr bir hafta uğraşmam lazım şimdi

Aynen izni boşver gaza devam , bi haftacık ne var hepiciği gider onlarınn

Son düzenleme:
***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8/62,9/-1,1/-%1,78)
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)Kilo bildirimi yapmadı.

6. TAKIM ORTALAMA=%0,63

beroşvildoşcum tombikella geçen hafta listedeydi. o yüzden bu hafta eklemem lazım. ayaseyi eklemedim zaten.
bu hafta çok iiyiz aslında genel olarak.

bizde seni seviyoruz.bebişimsin tatlım
benim hedef kilomu gemişsin, ne güzel yaa darısı bizeçoook tebrik ediyorum cicim, maşallah
bu hafta sana takılmaya çalışıcam, senin tarzını tuttum
valla bende de tarz yok ki bitanem.az yiyorum.çiko kola çekirdek ve şeker hiç yok.ama deli gibi çiko istiyorum şu bikaç gündür.3 litre su hergün mutlaka ve haftanın 4 günü enaz 1-1.5 saat spor.bu haftaki kilo vermemin sebebi geçen haftaki reglim diye düşünüyorum.çünkü geçen hafta hiç yemedim nerdeyse 600 anca gitti.bu hafta gösterdi kendini.şimdi bana ödül akşama bol bol balık yiycem 1 dilim ekmekle.ve tabi bol salata mutlaka

yapmıycam kuşum vazgeçtim.bu arada ne izniymiş o bu hafta fena kapışcaz.bu arada diyet arkadaşımda dünki kalori hesabı 780civarı oldu.hakkaten ben hiç yemek yemiym mu ki

bebişim izinli göstersek.malum bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyo ya. üzülürüm onun için, hem ortalama da etkilencek

bebişim izinli göstersek.malum bilgisayarı bozuk olduğu için giremiyo ya. üzülürüm onun için, hem ortalama da etkilencek

fıstık izinli göstermeyle, kilo bildirimi yapmadı rasında fark yok ikisindede ortalamaya katılıyo.
aşağıda niye yazamadı merak ettim

kızlar çoküzgünüm yaa bilgisayarım bozuldu babam tamire götürdü.istemeye geldiler üstüne. o kadar tıklım tıklım bir hafta geçirdim ki. bilgisayarım da daha yeni geldi. ancak yazıyorum geçmişi okuyodum yarım saattir
kızlar ben bu hafta 800 gram verdim.perçembe tartıldım 700 cıktı.bu sabah tartıldım 800 cıktı. sanırım sabahki doğru kilom. :)

tebrikler bebişm.bu arada nasıl geçti isteme işi verdiler mi seni.bizi bırakmazsın dimii

kızlar geçmişte okurken bi arkadaşımız yazmış. sporum için. 1 saat yürüyüş ve ev işi yazmıştım. ona az demişti.
ben normalde günde 3 saat rahat yürüyorum.koşarım da. ama istmeye gelcekler falan diye evde yaotığım temizliği bir görseydiniz...
cok zordu balkonları yıkadım temizledim banyo ve tuavlet.fayanslarını temizledim.halıları süpürdüm sildim fırcaladım.yerleri sildim.tozları aldım.yemek yaptım. o kadar uzun sürdü ki.bi de aynı yeri 4kez sildim nerdeyse pis gözükmesin toz olmasın diye. o bana yetti.
ama normalde hergün yaklasık 3 saat yürüyorum sadece 1 ssaati tempolu oluyor.diger 2 saat iş için bir yerden bir yere giderken oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…