tamam canım aynen devam
Evet ya kendi sarımı daha çok seviyorum zaten ama değişiklik yaptm geçici, açık sarı daha büyük gösteriyor bence deee
Aynen izni boşver gaza devam , bi haftacık ne var hepiciği gider onlarınn
bende versydim süper olurdu off yaa kaptanım çok sinir oldum kendime şuan***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8/62,9/-1,1/-%1,78)
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3//)Kilo bildirimi yapmadı.
6. TAKIM ORTALAMA=%0,63
beroşvildoşcum tombikella geçen hafta listedeydi. o yüzden bu hafta eklemem lazım. ayaseyi eklemedim zaten.
bu hafta çok iiyiz aslında genel olarak.
görüşürücizzzz şimdi 7 otlu çayımı içtim 3 dk mezdeke oynadımmesaj:9
bizde seni seviyoruz.bebişimsin tatlım
valla bende de tarz yok ki bitanem.az yiyorum.çiko kola çekirdek ve şeker hiç yok.ama deli gibi çiko istiyorum şu bikaç gündür.3 litre su hergün mutlaka ve haftanın 4 günü enaz 1-1.5 saat spor.bu haftaki kilo vermemin sebebi geçen haftaki reglim diye düşünüyorum.çünkü geçen hafta hiç yemedim nerdeyse 600 anca gitti.bu hafta gösterdi kendini.şimdi bana ödül akşama bol bol balık yiycem 1 dilim ekmekle.ve tabi bol salata mutlaka
yapmıycam kuşum vazgeçtim.bu arada ne izniymiş o bu hafta fena kapışcaz.bu arada diyet arkadaşımda dünki kalori hesabı 780civarı oldu.hakkaten ben hiç yemek yemiym mu ki
kim dedi canım 1 saat yürüyüşe az diye söyle bakim , ben 10 dk yürüsem ona seviniyorum valla 1 saat hayatta yürüyemem süper bence.kızlar geçmişte okurken bi arkadaşımız yazmış. sporum için. 1 saat yürüyüş ve ev işi yazmıştım. ona az demişti.
ben normalde günde 3 saat rahat yürüyorum.koşarım da. ama istmeye gelcekler falan diye evde yaotığım temizliği bir görseydiniz...
cok zordu balkonları yıkadım temizledim banyo ve tuavlet.fayanslarını temizledim.halıları süpürdüm sildim fırcaladım.yerleri sildim.tozları aldım.yemek yaptım. o kadar uzun sürdü ki.bi de aynı yeri 4kez sildim nerdeyse pis gözükmesin toz olmasın diye. o bana yetti.
ama normalde hergün yaklasık 3 saat yürüyorum sadece 1 ssaati tempolu oluyor.diger 2 saat iş için bir yerden bir yere giderken oluyo.
tebrikler bebişm.bu arada nasıl geçti isteme işi verdiler mi seni.bizi bırakmazsın dimii
tamam canım aynen devam
bende versydim süper olurdu off yaa kaptanım çok sinir oldum kendime şuan
görüşürücizzzz şimdi 7 otlu çayımı içtim 3 dk mezdeke oynadım
kızı yatırınca 20 dk koridorda yürüyüş yapacagım koşu bandını açamıyorum sesi oluyor kız da pat ses duysa hemen uyanıyor ,o yüzden koridorda yürüyeceğim .
akşam 20 dk da koşu bandında yürürüm mekik cezamla dahil 200 mekik çekicem ve 200 yanlara eğilme ve oklava hareketi ,bacakları yattığım yerden 30 ar bunları rutin her gün yapacagım sevgili dostum
kim dedi canım 1 saat yürüyüşe az diye söyle bakim , ben 10 dk yürüsem ona seviniyorum valla 1 saat hayatta yürüyemem süper bence.
bu arada ne oldu verdiler mi canım isteyenlere
bravo benim canım arkadaşım.işte sen zaten hiç kaçmadın ki spordan diyetten maşallah. bu hafta olmadı haftaya bomba gibi geleceksin inşallahtamam canım aynen devam
bende versydim süper olurdu off yaa kaptanım çok sinir oldum kendime şuan
görüşürücizzzz şimdi 7 otlu çayımı içtim 3 dk mezdeke oynadım
kızı yatırınca 20 dk koridorda yürüyüş yapacagım koşu bandını açamıyorum sesi oluyor kız da pat ses duysa hemen uyanıyor ,o yüzden koridorda yürüyeceğim .
akşam 20 dk da koşu bandında yürürüm mekik cezamla dahil 200 mekik çekicem ve 200 yanlara eğilme ve oklava hareketi ,bacakları yattığım yerden 30 ar bunları rutin her gün yapacagım sevgili dostum
verdiler evet:) yarın sözüm var.
bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi hayatım çok seviyorum hepinizi. talihsizlikler gelince başıma tabiyazamadım. arkadaşımdan rica ettim.
bravo benim canım arkadaşım.işte sen zaten hiç kaçmadın ki spordan diyetten maşallah. bu hafta olmadı haftaya bomba gibi geleceksin inşallah
hadi hayırlı olsun bitaneeemm sevindim çok senin adına
hayırlı olsun en güzel anlar bu anlar, tadında yaşa canım. daha enerjiksindir bol kg vermeler taze gelinverdiler evet:) yarın sözüm var.
bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi hayatım çok seviyorum hepinizi. talihsizlikler gelince başıma tabiyazamadım. arkadaşımdan rica ettim.
inşallah canım şimdi yarım lt suyumu içtim ,yürüyüşe başlıyoreeben senin telafi edeceğine inanıyorum
listeyi de yukarıdaki gibi ekliyorum haberiniz olsun
inşallah canım. siz olmasanız napardım bilmiyorum sanırım yemeye devam ederdim. ama yok artık yemek yok ,mesaj:12
bravo benim canım arkadaşım.işte sen zaten hiç kaçmadın ki spordan diyetten maşallah. bu hafta olmadı haftaya bomba gibi geleceksin inşallah
hadi hayırlı olsun bitaneeemm sevindim çok senin adına
bana uyar :52mesaj:13
kızçeler faceden de arkadaş olsak yaaa
hayırlı olsun en güzel anlar bu anlar, tadında yaşa canım. daha enerjiksindir bol kg vermeler taze gelin
inşallah canım şimdi yarım lt suyumu içtim ,yürüyüşe başlıyoree
inşallah canım. siz olmasanız napardım bilmiyorum sanırım yemeye devam ederdim. ama yok artık yemek yok ,
bana uyar :52
hayırlı olsun en güzel anlar bu anlar, tadında yaşa canım. daha enerjiksindir bol kg vermeler taze gelin
profilde civcivler var canım o mu ,yanlış eklemeyelim :))benim hırslı arkadaşım işte bu ne yemeğiymiş.bu zamana kadar yedikte ne oldu.yok yemek falan hadi kızlar.cıs yapmayalım bu haftaa
banada uyar.ismim ilknur çalıkoğlu acar.ama sizde burdan bildirin gönderiyorum faceden arkadaşlık diye çünkü tanımadığımı kaydetmiyorum problem olmasın diye
mesaj:13profilde civcivler var canım o mu ,yanlış eklemeyelim :))
ekledim kabul etmesaj:13
evet canım o
kızçeler faceden de arkadaş olsak yaaa
aynı şeyi ben de düşünmüştüm. nasıl yapalım? özelden bildirelim birbirimize tam adları ya da mail adreslerini??
ben ismimi yazdım ya canım arkadaşlık gönder bana civcivli profilim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?