Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım aynen devam
bende versydim süper olurdu off yaa kaptanım çok sinir oldum kendime şuan
görüşürücizzzz şimdi 7 otlu çayımı içtim 3 dk mezdeke oynadım
kızı yatırınca 20 dk koridorda yürüyüş yapacagım koşu bandını açamıyorum sesi oluyor kız da pat ses duysa hemen uyanıyor ,o yüzden koridorda yürüyeceğim .
akşam 20 dk da koşu bandında yürürüm mekik cezamla dahil 200 mekik çekicem ve 200 yanlara eğilme ve oklava hareketi ,bacakları yattığım yerden 30 ar bunları rutin her gün yapacagım sevgili dostum

***6. TAKIM 293. ETAP***
fatos0808 (100,6/98,5/2,1/%2,09)
ayyildizim (61,8/62,9/-1,1/-%1,78)
bur50 (66,3/65,8/0,5/%0,75)
berenvildan(64/62,5/1,5/%2,34)
kelebek.hill(65,7/64,7/1/%1,52)
destina_88(65,5/65,0/0,5/%0,76)
lvy(71,7//)Paylaşım yetersizliği diskalifiye.
oradabenisevenbirivar(59,7//)İzinli
tombikella(93,3/92,5/0,8/%0,86)

6. TAKIM ORTALAMA=%0,73

kim dedi canım 1 saat yürüyüşe az diye söyle bakim , ben 10 dk yürüsem ona seviniyorum valla 1 saat hayatta yürüyemem süper bence.
bu arada ne oldu verdiler mi canım isteyenlere

ben senin telafi edeceğine inanıyorum
listeyi de yukarıdaki gibi ekliyorum haberiniz olsun

kim dedi canım 1 saat yürüyüşe az diye söyle bakim , ben 10 dk yürüsem ona seviniyorum valla 1 saat hayatta yürüyemem süper bence.
bu arada ne oldu verdiler mi canım isteyenlere

verdiler şükürler olsun :)

ya bilmiyorum. :) belkı de ben yanlış anlamış olabilirim. :) dün mesela ben bütün gün yürüdüm. saat 10bucuktan 5 e kadar yürüdüm. :) istanbulda olanlar bilir. beyazıttan başladım çemberlital sultanahmet gülhane sirkeci eminönü falan. bi daha eminönünden beyazıta kadar.ordan da fatih e geçtim.

bravo benim canım arkadaşım.işte sen zaten hiç kaçmadın ki spordan diyetten maşallah. bu hafta olmadı haftaya bomba gibi geleceksin inşallah
verdiler evet:) yarın sözüm var.

bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi hayatım çok seviyorum hepinizi. talihsizlikler gelince başıma tabi yazamadım. arkadaşımdan rica ettim.

hadi hayırlı olsun bitaneeemm sevindim çok senin adına

verdiler evet:) yarın sözüm var.

bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi hayatım çok seviyorum hepinizi. talihsizlikler gelince başıma tabi yazamadım. arkadaşımdan rica ettim.
hayırlı olsun en güzel anlar bu anlar, tadında yaşa canım. daha enerjiksindir bol kg vermeler taze gelin

ben senin telafi edeceğine inanıyorum
listeyi de yukarıdaki gibi ekliyorum haberiniz olsun
inşallah canım şimdi yarım lt suyumu içtim ,yürüyüşe başlıyoree
inşallah canım. siz olmasanız napardım bilmiyorum sanırım yemeye devam ederdim. ama yok artık yemek yok ,

kızçeler faceden de arkadaş olsak yaaa
bana uyar :52

benim hırslı arkadaşım işte bu ne yemeğiymiş.bu zamana kadar yedikte ne oldu.yok yemek falan hadi kızlar.cıs yapmayalım bu haftaa
banada uyar.ismim ilknur çalıkoğlu acar.ama sizde burdan bildirin gönderiyorum faceden arkadaşlık diye çünkü tanımadığımı kaydetmiyorum problem olmasın diye

profilde civcivler var canım o mu ,yanlış eklemeyelim :))

benimki dışardn aramaya kapalı snırım ilknur eklerse destine bende eklim seni canım.
foto vs pek eklemiyorum birkaç grup var orda paylaşıyorum ama duvarda size özel eklerim zayıfladıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…