Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugünkü mesaj sayım 11, hepinizi öpüyorum kızlar. yarın dikiş kursum var sabahtan, biraz geç girerim.
spor:65 dk yürüyüş
su: 2,5 lt

10 ya geçerimm tabii yarışıyoz ozaman kuzmm buarada ekledim faceden mesajda attımm eklersinn cnmmm güzel hatunmuşsunn beğendim tombul kuşum :)
olsunn cnmm benimm üzlek bişi yokk arkadaşınn yazdı bzie ne heycanlısınndır şimdii cnaımm benimm...en güzel zamanların
verdiler evet:) yarın sözüm var.

bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi hayatım çok seviyorum hepinizi. talihsizlikler gelince başıma tabi yazamadım. arkadaşımdan rica ettim.
ne güzell canımm rabbiim tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluk huzur versin...
kızçeler faceden de arkadaş olsak yaaa
ekledimm kuşum :)
aynı şeyi ben de düşünmüştüm. nasıl yapalım? özelden bildirelim birbirimize tam adları ya da mail adreslerini??
diğer kızlardan ekleyelimm fatma kara profil resmimm kitapp kapağı mart menekşeleri kitabının kappağı
kızlar patlıcan salatasına ne koyuyosunuz yaparken?
ben kzölenmiş patlıcana soğan domatres yeşil ssoğan arzuya göre yağ az tuz az katıyom sarımsak bol ekşi koyuyorum cnmm...
bugünkü mesaj sayım 11, hepinizi öpüyorum kızlar. yarın dikiş kursum var sabahtan, biraz geç girerim.
spor:65 dk yürüyüş
su: 2,5 lt
görüşürüz özlemcimm...

Son düzenleme:
Bugunkü Menüm:

Sabah:
1 porsiyom patatesli yumurta
1 dilim kepek ekmek
azcık peynir

Ara:
1 az şkerli Türk kahvesi

Öğlen:
1 patlıcan dolması
1 bardak ayran

Akşam:
1 porsiyon ıspanak
1 porsiyon havuç salatası
1 dilim kepek ekmek

1 elma
Yarım avuç kabak çekirdeği
1 ballı adaçayı

Su:2,5 lt
Spor:1 saat plates-dans-bel diski karışımı

Ve kalori hesabına göre:

1.00 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta (240 kcal) 240 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal) 98 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal) 23 kcal
1.00 x 1 Adet Etli Patlıcan Dolması (224 kcal) 224 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kıymalı Ispanak (276 kcal) 138 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal) 144 kcal
0.25 x 100gr Kabak Çekirdeği (Çekirdek) (571 kcal) 143 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Adaçayı (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 35 kcal

Alınan Kalori Toplamı1308 kcal

Alınan Kalori

0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal) 85 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 4 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 15 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kuru Fasulye (336 kcal) 168 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal) 50 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal) 115 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 24 kcal
0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal) 85 kcal
3.00 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
0.50 x 1 Paket (40gr) Eti Crax Sade Çubuk Kraker (154 kcal) 77 kcal
Alınan Kalori Toplamı745 kcal

Yakılan Kalori

0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kcal

Günlük Durum: -2128 kcal (-0.28 kg)

Bugünlük menü karışık gibii sabah öğlen saatlerii anlaşılmıyo gibi ama yarından itibaren daha düzenlii paylaşçamm hesaplayıpp böle daha iyi oldu sankiimm :)

Anam dikkat et fatoşumm 1000 den de az olmasa mı acep yahu??? orda da yazıyor 1000 den azı sağlıklı olmayabilir diye dikkat et sağlığına da hee maşallahın varr amaa zaten 1000 kaloriyle de cok rahat verirsin yanii

Bi de ben de 3 kalori daha var bak çayı yazmadımm

Son düzenleme:
evett bakk bendee yarını böle hesaplıycamm kuzucummm ne güzell dimii menünde güzel ablamm kabak çekirdeğii ben hiçç yemem kolay kolayy çok kalorili çünkü ama az yemişin bişicik olmaz :) hadi bizde geçtimm site yalanmı diyo :)

Ya yarım avuç bilem yemedim aslında ama çeyrek porsiyon var mıdır bilmem gene de yazdım mecbur tabii olsun eksik hesaplama olmasın daa Ben de çok yemem öyle de annem yanımda çatır çutur yiyodu az attım ağzıma bi de 7 den sonra ne yeseler de karşımda yemiyorumm en fazla çay yanii

bende kahveyi yazmayı unutmuşum 2 fincan kahvem varr
aslında bakınca bende düşündümm bu listeyi diyetisyen görse kafamı kırar varyaa ölüm diyetii diye ama verdikçede hevesimm geliyoo canımm iştahımmda yokk bu aralarr nasıl olduysa hayret bişi şu mide bulantısı olayı beni mahvettii bakalımm ya dahada düzene sokacammm en azından günlük 1500 kalori almam lazımm ki diyetisyenim bana 2300 kalorilik liste vermişti bana canımm..ama ben okadarda yiyemem yersemm verdiğim kiloyu 2 katı alırımm ben kendimi biliyomm oy oy

Çıkalım o zman sen de oğluşunla ilgilen ablacık, bugün daha girmem ben de askerimle ilgilencem biraz telefonda platesten sonra öpücüklerrr

öpüyorumm ablacımm ben küçük adamımla sende büyük adamınla ilgilen kzum asker kerdeşime selamlar ablalarını biliyomu çocukk şaşırmasınn nerden çıktı bu baldızlar :2:

kızçeler ben fena yidim valla. tatlı uzun zamandır yemiyodum babamalmış getirmiş en çok sevdiğim tatlıyı (bağdat hurması tatlısı) çok yedim çoook 5-6 tane yidim valla yarın mekik çekip eriticem sözüm olsun sizee hepinize öpücüklerden bir demet (babişimin sözü) yarın görüşmek dileğiyle mutlu kalın tombul kuş ailem. bu arada mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadım haberiniz ola

su-2lt
spor-50 dk yürüyüş
menümü yarın yazıyım çok yorgunum ii geceler
bugün su spor ayasenindi.yok. kaldı sayma işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…