Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar geç olsa da bugünkü menüm

sabah

maydonoz
peynir
yumurta
bir dilim kemep ekmeği
sekersiz çay

öğlen

bir kase yogurt
3 haşlanmış sosis
1 tabe domates

akşam
fırında tavuk
tarhan corbası
1 kase yoğurt

ara öğün yapmıyodum hiç bugün yaptım elma yedim :)
3 litre su içtim.
1 saat yürüyüs yarım saat parktaki spor aletleri
evde temizlik

hayırlı geceler tombişlerim, bugün burdan çıktıktan sonra verdiğim kararın arkasına durarak dikkat etmeye çalıştım inşallahta edeceğim.
menüm
öğlen : 2 ufak kepek ekmek arasına light beyaz peynir 1 dilim domateste koyarak tost yaptım ve 1 fincan 7 otlu form çayı ile içtim
ara:1 fincan yeşilçay
akşam:5 adet fırında tavuk kanat,yanında 1.5 su bardağı light kola ve yağsız yeşillikli (marul+tere+nane) li salata
ara:lahana yedim gelip gidip 4-5 dal vardır
1 fincan salep içtim
şimdi bu saatte gecenin 3:16 sına 1 kupa lahana kürü içtim suyu yani, etki ediyormuş arkadaş tavsiyesiyle.

2 lt su tükettim .spor yok .
hepinize güzel mutlu bir haftasonu diliyorum ,spor yapamadım aklıma cezlarımda aklımda:)

afiyet olsun ilnurcum bidaha olmsınn uzun zaman olduğu için ben affettimm ama bi daha olursa cıssssssssss
kızlar etap 5. yiz

beroşvildoş bireyselde 3. tebrikler

haftaya daha iiyiz inş
daha iyi olmalıyız bencede iremcim...tebrikler ilknurcum...bu hafta hepimiz kilo verelimm arkadaşlarr hadi bakalım...
menünü beğendimm canımm gayet güzel...sözün kesilsinn gelde uzun uzun konuşalımm...ne heycanlısındır sen şimdi
berenvildan tebrikler canım. başarını alkışlıyorum süpersiniz hepinizde, ben hariç

aferimm sana medinecimm...kanat yağlı olurdu yanlız canımm neyse yemişin artıkk...bide medine sadece arkadaş tavsiyesi kola içme kardeşşş kalorisi yokk ama yinede içme benimm fikrimce..lahana şişliği ödemi alıyo faydası var suyunun

hayırlı cumartesile çalışanlara kolaylıklar dilerimm çalışmayanlara ailesiyle hoş vakitler dilerimm tommbull kuşlar ailemm benim..adamı bekliyomm kahvaltı hazır kalsada yesek :)

berenvildan tebrikler canım. başarını alkışlıyorum süpersiniz hepinizde, ben hariç

günaydın bebişlerim.annemde kaldım akşam. sabah erken kalkmaya alışmışım uyku tutmadı.bu arada tebrikleriniz için teşkür ederim canlarım.bugün ablanız bi 10000 bakımına girecek kuaföre gidecek.o yüzden gelemezsem kızmayın hemii öpüyorum hepinizi.başkancım bu haftaki listemizi bi yayınlayalımda herkes bilsin sırasını.su spor ve mesaj sayma işini düzenli yapalım.bide kelebeğim hiltonum cuma günü istiyodu galiba istersen onu cuma gününe yaz.ayy çenem düştü.ben yine kahvaltı sonrası girerim.şimdi yemek zamanııııı

Günaydınlar günaydınlarrr..ben cuma mesaj-su aporu listeledim bayanlar merak etmeyinizz Ancak ilknur ablacımm senin su-spor bildirimini göremedim yaa gözden mi kaçırdım kii??

öpüyorumm ablacımm ben küçük adamımla sende büyük adamınla ilgilen kzum asker kerdeşime selamlar ablalarını biliyomu çocukk şaşırmasınn nerden çıktı bu baldızlar :2:

He koca adamımla ilgilendim ben deee gece nöbetçiydi de oturduk beraber birazzz Yok yokk şaşırmaz haberi varr

25.01.2013 mesaj sayıları:

Ayyıldızım_______21 (Ayyıldızımm seni bi mesaj saymaya alıştıramadık kızz)
Fatos0808______18 :124:
Berenvildan_____15 :124:
Kelebek.hill_____12 :121:
Destina_88_____11 :119:
Bur50_________11 :119:
Tombikella______8 :128: (Tebrikler tombikellacım mazeretin var bize de yetiştin aha da mazeret: :132: )

Son düzenleme:
İlknur ablam bugün giremeyecem demiş listeyi bu şekilde yazıyorum o zaman:

Su Spor

Fatos0808 + +

Tombikella + +

Destina_88 + +

Kelebek.hill + +

Bur50 + +

Ayyıldızım + -

Berenvildan (bildirimi yok ya da ben göremedim)

Son düzenleme:
25.01.13 Su Spor

Fatos0808 + +

Tombikella + +

Destina_88 + +

Kelebek.hill + +

Bur50 + +

Ayyıldızım + -

Berenvildan + +

Son düzenleme:
Kahvaltım :)

1.00 x 1 Adet Kaşarlı Tost (Yağsız) (267 kcal)267 kcal
0.50 x 1 Paket (50gr) Eti Form Limon Lifli Kepekli Bisküvi (199 kcal)100 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı389 kcal

Kahvaltıda annemler su böreği yedi ama benn yemedimm neden çünkü kaloriye bi baktım 1 porsiyonu 900 kaloriiiii bi de boyoze bu kadar şaşırmıştım onun tanesi de 700 kaloriymişşş....hemen bırakmıştım (bi ara taksimde yiyordum da sabahlarııı çok oldu bırakalı) anammm kalori hesaplı daha iyi oluyor ya bu site çok işimize yaradı, hem her seyden yiyip az yiyoz hem aşırı kalorili olandan yemiyoz

aslında kanat değil baget yapacaktım ama çözülmesi daha hızlı olur diye kanat tercih ettim zaten yandı resmen semsert oldu kemirdim :) kola kalorisi yok en azından şişirsin mideyi diye içmiştim ama selülüt yapıyormuş ,onun yerine lahana yicem fatoşum ama kolada iyi oluyodu yavv

günaydın canım. sıhhatler olsun canım güzelliğine güzellik katıcaksın demek ,o gün benim içinde güzel geçer kaşlar filan

kusura bakmayın kızlar mesaj saymam gerekiyor kafam yoğun olduğundan saymadan kaçıyorum sanırım .daha dikkat etmeye çalışacağım inşallah.
sabah aç karnına bir fincan lahana suyumu içtim
2 yeşil zeytin,1 yumurta haşlaması soğan ve maydanoz acı toz biberle ve 2kepek ekmekle yedim.
1 çatal ayva reçeli,yarım çaykaşığı tereyağ azcık bal sürdüm ,
gece 3 te yattım sabah 9 da kalktım ,sanırım artık daha erken yatmaya alışmam lazım
oğluş ve kociş yüzmeye gitti bende kızı doyurup 1 saat sonra yatıp uyuyacağım çok halsizim uykumu alamıyorum bir türlü

mesaj:3bakımını yaptırdımgeldim canım.kimse kalmamış kaçmış yaaa

mrb
kimse yok kızlar

su spordan ayyıldızım 4- olduğu için ptesi salı su spor mesaj ondan

kelebek.hill 1 -
berenvildan 1-
bur50 2-

diğerlerinin - yok

mesaj sayıları
fatoş0808---88
kelebek.hill--70
berenvildan--67
bur50--54
destina_88---54
ayyıldızım--41
tombikella --9 mazereti var

İyi oldu bu her şeyi sayma not alma işimiz :) daha dikkatli oluyoz hemmm ..bugün spor yapmıycam ama yarın annemle hava güzel olursa yürüyüşe gitcezz olmadı ben gene evde platesimi yaparım arkadaşş

Öğlen profiterol kaçırdım hemen kalorisine baktımm 390, öğle yemeğine saydım tabi, akşam misafir gelcek ama şimdiye dek yoplam 802 kalori almışım çok dikkatli yicem akşam, çorba içerim diğerlerinden bi iki kaşık o kadar..insan alışıyor bi yerden sonra yaa..bugün kendime ödülüm bi çikom vardı zaten ama madoya oturunca tatlıdan kaçamadım neyse ki sütlü tatlı..yine tabi kalori çok ama öğün saydık bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…