berenvildan tebrikler canım. başarını alkışlıyorum süpersiniz hepinizde, ben hariçkızlar etap 5. yiz
beroşvildoş bireyselde 3. tebrikler
haftaya daha iiyiz inş
afiyet olsun ilnurcum bidaha olmsınn uzun zaman olduğu için ben affettimm ama bi daha olursa cıssssssssssMESAJ:15 SON
kızçeler ben fena yidim valla. tatlı uzun zamandır yemiyodum babamalmış getirmiş en çok sevdiğim tatlıyı (bağdat hurması tatlısı) çok yedim çoook 5-6 tane yidim valla yarın mekik çekip eriticem sözüm olsun sizee hepinize öpücüklerden bir demet (babişimin sözü) yarın görüşmek dileğiyle mutlu kalın tombul kuş ailem. bu arada mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadım haberiniz ola
daha iyi olmalıyız bencede iremcim...tebrikler ilknurcum...bu hafta hepimiz kilo verelimm arkadaşlarr hadi bakalım...kızlar etap 5. yiz
beroşvildoş bireyselde 3. tebrikler
haftaya daha iiyiz inş
menünü beğendimm canımm gayet güzel...sözün kesilsinn gelde uzun uzun konuşalımm...ne heycanlısındır sen şimdikızlar geç olsa da bugünkü menüm
sabah
maydonoz
peynir
yumurta
bir dilim kemep ekmeği
sekersiz çay
öğlen
bir kase yogurt
3 haşlanmış sosis
1 tabe domates
akşam
fırında tavuk
tarhan corbası
1 kase yoğurt
ara öğün yapmıyodum hiç bugün yaptım elma yedim :)
3 litre su içtim.
1 saat yürüyüs yarım saat parktaki spor aletleri
evde temizlik
berenvildan tebrikler canım. başarını alkışlıyorum süpersiniz hepinizde, ben hariç
aferimm sana medinecimm...kanat yağlı olurdu yanlız canımm neyse yemişin artıkk...bide medine sadece arkadaş tavsiyesi kola içme kardeşşş kalorisi yokk ama yinede içme benimm fikrimce..lahana şişliği ödemi alıyo faydası var suyununhayırlı geceler tombişlerim, bugün burdan çıktıktan sonra verdiğim kararın arkasına durarak dikkat etmeye çalıştım inşallahta edeceğim.
menüm
öğlen : 2 ufak kepek ekmek arasına light beyaz peynir 1 dilim domateste koyarak tost yaptım ve 1 fincan 7 otlu form çayı ile içtim
ara:1 fincan yeşilçay
akşam:5 adet fırında tavuk kanat,yanında 1.5 su bardağı light kola ve yağsız yeşillikli (marul+tere+nane) li salata
ara:lahana yedim gelip gidip 4-5 dal vardır
1 fincan salep içtim
şimdi bu saatte gecenin 3:16 sına 1 kupa lahana kürü içtim suyu yani, etki ediyormuş arkadaş tavsiyesiyle.
2 lt su tükettim .spor yok .
hepinize güzel mutlu bir haftasonu diliyorum ,spor yapamadım aklıma cezlarımda aklımda:)
berenvildan tebrikler canım. başarını alkışlıyorum süpersiniz hepinizde, ben hariç
öpüyorumm ablacımm ben küçük adamımla sende büyük adamınla ilgilen kzum asker kerdeşime selamlar ablalarını biliyomu çocukk şaşırmasınn nerden çıktı bu baldızlar :2:
Günaydınlar günaydınlarrr..ben cuma mesaj-su aporu listeledim bayanlar merak etmeyinizzAncak ilknur ablacımm senin su-spor bildirimini göremedim yaa gözden mi kaçırdım kii??
aslında kanat değil baget yapacaktım ama çözülmesi daha hızlı olur diye kanat tercih ettim zaten yandı resmen semsert oldu kemirdim :) kola kalorisi yok en azından şişirsin mideyi diye içmiştim ama selülüt yapıyormuş ,onun yerine lahana yicem fatoşum ama kolada iyi oluyodu yavvafiyet olsun ilnurcum bidaha olmsınn uzun zaman olduğu için ben affettimm ama bi daha olursa cıssssssssss
daha iyi olmalıyız bencede iremcim...tebrikler ilknurcum...bu hafta hepimiz kilo verelimm arkadaşlarr hadi bakalım...
menünü beğendimm canımm gayet güzel...sözün kesilsinn gelde uzun uzun konuşalımm...ne heycanlısındır sen şimdi
aferimm sana medinecimm...kanat yağlı olurdu yanlız canımm neyse yemişin artıkk...bide medine sadece arkadaş tavsiyesi kola içme kardeşşş kalorisi yokk ama yinede içme benimm fikrimce..lahana şişliği ödemi alıyo faydası var suyunun
günaydın canım. sıhhatler olsun canım güzelliğine güzellik katıcaksın demek ,o gün benim içinde güzel geçer kaşlar filanmesaj:1
günaydın bebişlerim.annemde kaldım akşam. sabah erken kalkmaya alışmışım uyku tutmadı.bu arada tebrikleriniz için teşkür ederim canlarım.bugün ablanız bi 10000 bakımına girecek kuaföre gidecek.o yüzden gelemezsem kızmayın hemii öpüyorum hepinizi.başkancım bu haftaki listemizi bi yayınlayalımda herkes bilsin sırasını.su spor ve mesaj sayma işini düzenli yapalım.bide kelebeğim hiltonum cuma günü istiyodu galiba istersen onu cuma gününe yaz.ayy çenem düştü.ben yine kahvaltı sonrası girerim.şimdi yemek zamanııııı
aslında kanat değil baget yapacaktım ama çözülmesi daha hızlı olur diye kanat tercih ettim zaten yandı resmen semsert oldu kemirdim :) kola kalorisi yok en azından şişirsin mideyi diye içmiştim ama selülüt yapıyormuş ,onun yerine lahana yicem fatoşum ama kolada iyi oluyodu yavv
günaydın canım. sıhhatler olsun canım güzelliğine güzellik katıcaksın demek ,o gün benim içinde güzel geçer kaşlar filan
mrb
kimse yok kızlar
su spordan ayyıldızım 4- olduğu için ptesi salı su spor mesaj ondan
kelebek.hill 1 -
berenvildan 1-
bur50 2-
diğerlerinin - yok
mesaj sayıları
fatoş0808---88
kelebek.hill--70
berenvildan--67
bur50--54
destina_88---54
ayyıldızım--41
tombikella --9 mazereti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?