doğrudur kendisi otomatik hesaplıyor , bu arada seni ve ilknuru buldum ama arkadaş ekleme olayı yokmuş :) denk geldikçe ordanda bakarım ben mamalarınızabi kişinin sayfasında tebrikler 7,5 kg verdiniz yazıyor ama kendisi 5 kg verdiğini söyledi. hareketine bağlı.
tamam canım yapmaya çalışırım ,eğer yazamazsam arkadaş bakıcak mecburen, ben üyelere tek tek basıp mesajlarını saydım kendileri saysada ve kısa arka arkaya 3-4 mesaj yazılmasın ,son dakika gelinsede lütfen geçmişten yazılar okunsun kızlar ,bu şekilde daha çok anlaşılırız.öyle ama ben kısırı çok severim öğün yerine oldu ondan yedim
herşey doğru diyemeyiz ama kaloriyi otomatik hesaplaması insanın kendisini frenlemesine yardım ediyor
bide cal değerleri markayla verilmiş çoğu ürünün
en azından son mesaja sayı yazalım canım çünkü tek tek saymak çok zor
bizim için sadece kendi mesajımızı saymak kolay herkesinkini bu şekilde saymak zor
hepimiz yazalım sayan kişide son mesajlara bakıp sayıyı not alıp listeyi hazırlar
canım ben okumadım o kitabı ben facede KİTAPSEVERLER sayfasında adminim büyük harf ve bitişik yazılıyo ordan almıştım inan konusunu şuan hatırlamıyorum mart doğumluyum resim çok hoşuma gitmişti..ama bir çok kitabım var çok severim kitaplarımı onlarda beni :)mesaj:7
fatoşum o kitap nasıl bişey ben birazcık kitap okumayı severim deee gerçi ben gerilim korku polisiye seviyorum da merak ettim senin kitabı
ah kaç kaç bilmem ama sarmaya bayılırım hergün yesem yerim bıkmam çokta güzel edrimm bu arada yaparım yani adını bile duyunca şaftım kayıyomesaj:8
kızçeler yaa kurufasulyenin 4 kaşığı 1 porsiyon oluyomuuuş.bide yaprak sarmanın kaç tanesi 1 porsiyon yapar acep ki bileniniz var mıı?
çok iyi ama böle karışık olunca insanın aklı karışıyoporsiyon kaç cal bilmiyorum ama
tanesi 26 cal miş o sitede yazıyodu
cal hesaplamak için soruyosan
canım üzülme ödem oluşmuştur. düzenl takip edilmezse gerçekten koyverliyor gidiyor. bu hafta eve alınan aburcuburlar da beni mahvetti
canım geçmiş olsun allahım şifa versin
süper menü de sporda
afiyet olsun kaptanım şu 1 yk kısırı yemeseydin yarı kalori ordan girmiş tüh
geçmiş olsun anaokulanamı gidiyor tatil değil dimi onlara benimde pek inansım gelmiyo ama ben uyumlu kilo veriyom bana doğru çıkıyo yani :)selam kızlar
bende yeni girebildim ancak
oğlum hastaydı ama bugün okula gitti ,ögretmenide evde dinlensin dedi gitmicek.
evdeyken sürekli tv seyretmek istiyor nasıl engel olacagım bilmiyorum sabah 7 de kalkıyor uyumak istemiyor ikindi vakti
kız uyurkende ses ayarı bozuk aniden bağırıyor :) telaşeliyim anlıcanız
neyse sabah ben bir kepekli tost yedim 160 kaloriymiş ,içine 2 dilim domates koymuştm ve light beyaz peynir ile yapmıştım.
altta diyor ki
Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.9 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.92 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.95 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.98 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1 kg verirsiniz
İNANMAKTA ZORLANDIM AMA DOĞRU MU SİZCE
aynen benim diyet listemdede aynı yazıyo = 2 kaşık makarna bende ayrıntılı liste var üşenmesemde yazsam buraya ama yazacam çok uzun..ben 2 tane diyetisyenden de aynı şeyi duydum
2 yk pilav=2 yk kısır=2 sarma=1 dilim ekmek
yemek kaşıkları tepeleme dolu olmayacakmış, silme.
kuru fasulye verirken de diyetisyenler 5-6 yk veriyor. 1 porsion dedikleri o kadar mı bilemiorum.
bak bak bak sen özlemimemadem öyle şeyler seviosun, kitap değil de dizi tavsiye edeyim: Dexter. harika bişey. ben bağımlısı oldum. onunla yatıp onunla kalkıyorum. yanlış bişey anlaşılmasın bu cümleden tabi
kuru fasulyenin kalorisi yüksek olur bence de canım enerji değeri yüksek ya benim diyetisyenim et yemezsen kuru fasul ye ye demişti aynı besin değerlerine sahipmiş.mesaj:11
başka bi siteden baktım 4 yemek kaşığı kuru fasulye için 70 kalori diyo ayy kafam döndü valla
hilalcim canım senin yazınıda almıştım ama nere gitti anlamadım canımm iyim ablacım saol bomba gibim hemde bi arkadaşım çok üzmüştü beni ondan dün kötüydüüm çok ben çok takarım kafama böle şeyleri..ohh sefan olsun canım annenle ne güzel bir gün geçirmissin daim olsun...
selam kızlar
bende yeni girebildim ancak
oğlum hastaydı ama bugün okula gitti ,ögretmenide evde dinlensin dedi gitmicek.
evdeyken sürekli tv seyretmek istiyor nasıl engel olacagım bilmiyorum sabah 7 de kalkıyor uyumak istemiyor ikindi vakti
kız uyurkende ses ayarı bozuk aniden bağırıyor :) telaşeliyim anlıcanız
neyse sabah ben bir kepekli tost yedim 160 kaloriymiş ,içine 2 dilim domates koymuştm ve light beyaz peynir ile yapmıştım.
altta diyor ki
Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.9 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.92 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.95 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.98 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1 kg verirsiniz
İNANMAKTA ZORLANDIM AMA DOĞRU MU SİZCE
saol cnm sorun çözüldü kökten konuşmuyoruz ben küsmeyi pek bilmem ama zarar veren arkadaşıda istemem damarıma basana dek susarım koparsada biter işte öle bişiler.
Evet bugün keyfin yerine geldiği için problem yokk..inşallah aranızdaki problem de çözülmüştür, ben şen şakrak ablacımı isterimm
Biraz az gibi ama sanki seninkinde bi problem olmasın?? Benimkinde günde 1250 ye falan yazıyor ayda 4 kilo öyle bi şeydi...
canımm benim allah kolaylık versinnGün boyu dışardaydım hatunlar yaa...anam öldüm öldüm bugün, rahat bi 5 saat sporum varama eşofmanla yapmadığımdan yazmıyorum ama gerçekten saat 10 akşam 6 arası sadece yemek yerken ve otobüste boş yer olduğunda oturdum ki pek boş yer olmuyor istanbulda ama yemek yemesem eyiydi bugün, menüm berbat, ama bi çoğunu yaktığımı düşünüyorummm...
o kadarda fena değil ebnce çokta hareketli bir güğn geçirmişin.Bugünkü menüm:
Sabah: (burdan başlıyoz diyete aykırılıklara)
1,5 poğaça
1 su bardağı çay
Öğlen:
1 tavuklu kaşarlı krep
4-5 patates kızartması
biraz karışık salata
1 ayran
Ara:çiko (eti canga)
Akşam:
1 porsiyon barbunya
1 dilim ekmek
Su:2 lt
Spor:yok (5 saat yürüsem de spor yazamadım)
fena fenaa....kalori hesabına göre bugün 1800 falan aldım, tavuklu falan krep yoktu içindeki malzemeleri yazmaya çalıştım ben de...öyle yani bugün böyle oldu
yat dinlen ablamm kıyamamAkşama da kimse kalmıyor tabi ben tek kaldım bu sfeer deee ühüüü...
Fena soğuk vardı bugün yaaa...sıcacık yatağıma gömülcem sanırım bi an öncee..
Yarın inşallah ofiste olur az otururum da sizlerle özlem gideririm yahuu özledim resmen, arıyorum başlığımızı :44:görüşmek üzereee
az önce geldim eve. arkadaşla biraz gezmeye çıktık. :) bugün çok hareket ettim. ee siz naptınız?
canımmm haticem ohh keyif senin kuzum gez gez en güzel günleriniz enişteylemi gezdin bizde gezerdik heygidi zaman...nasıl geçiyo..yaznı gördüm yazmadan çıkamadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?