ben evliyim fıstık bide kızım var 33 aylık annemlerde ziyarete geldiler bendeler bi süre
ben nevşehirdenim fıstık sen beroşvildoşla karıştırdın
hemen print screenliyorum burayı canım saol..yağ yakıcı besinler
elma
elma sirkesi
enginar
fasulye
kırmızı acı biber (iştahı da açabilir)
zerdeçal (hücre DNAsını tamir ediyor)
zencefil
rezene
yaban mersini ve diğer orman meyveleri
yeşil çay
C vitamini ( kivi, biber, kuşburnu, turunçgiller, maydanoz gibi yeşil yapraklılar C vit.den zengin)
Greyfurt sadece C vitamini yüzünden değil başka içeriği sebebiyle de yağ yakar
yoğurt (kalsiyum ve protein içerdiği için)
Çökelek-lor ( kalsiyum ve protein içerir, hem de Whey protein içerir, yağı azdır, kalsiyumu fazla, diğer peynirler kazein içer inek sütü alerjisini tetikler, lor ise kazein içermez, sindirimi daha kolay. bu arada yağ yaktırıcı olarak bilinen L-karnitin lor peynirinde bolca vardır)
yumurta ( protein ve vitamin içeriği sebebiyle, gene L-karnitin dahil bir çok aminoasidi içerir)
SU (susuz hiç bişey olmaz, baca tıkandığında soba yanmadığı gibi vücutta atıklar biriktiğinde yağlar yanmaz)
yağlı deniz balıkları
flavonoid (elma, armut, dolmalık biber)
Protein içeren besinler
ananas (içindeki bromelin yağ yaktırıyor)
Muz (potasyum sebebiyle vücut tuzunu da dengeliyor)
Çilek
Keten tohumu
Avakado
ceviz
Badem (güçlü alkali etkiye sahip)
Yulaf ve arpa ( yağ yaktırıcı etkiye sahip yalnız gluten alerjisi olanlar dikkat etmeli)
Quinona
Karpuz
antep fıstığı
Hindiba
Soğan,Sarmısak,Ispanak (glutatyon içerikleri kas kaybını önlüyor)
Mango
hatice benim ismim :) gruptan herkesi yazdıkları kadar tanıyorum ben de. bu arada benim de facebook hesabım var. Hatice Aslan
twitter hesabım da var o da " caylar_bendenn " :) ekleyin görüşelim :) cok garip oldu ama.
menun oldum haticecim..sende beni ekle canım fatma kara resimde kitap kapağı resmim var..
kızçeler yaa kurufasulyenin 4 kaşığı 1 porsiyon oluyomuuuş.bide yaprak sarmanın kaç tanesi 1 porsiyon yapar acep ki bileniniz var mıı?
tanesi 26 cal miş o sitede yazıyodu
cal hesaplamak için soruyosan
site site değişiyomesaj:8
evet canım ama diğer topikte arkadaş 2 tanesi 125 kalori dedi yaaa.o baya eski bide diyet konusunda.bide kuru fasulye çok yedim yaa 7-8 kaşık. o da 600 kalori diyo eğer 2 porsiyona eş değerse
canım üzülme ödem oluşmuştur. düzenl takip edilmezse gerçekten koyverliyor gidiyor. bu hafta eve alınan aburcuburlar da beni mahvettimesaj:2
iyi canım çok şükür. bugün bi tartıldım + 600 çıktım kızlar.bu hafta hiç motive olamadım diyetime.görünürde pek bişeyde yemedim ama düzenli menü takibi yapmam lazım. yediklerimi yazmıyodum 1 haftadır.bugün itibariyle tekrar yazmaya başladım.
canım geçmiş olsun allahım şifa versiniyiyim canım çok şükür. 2 gün önce yiğenim ani bi apandisit ameliyatı geçirdi.dün onu ziyarete gittim.tombişimi çok zayıflatmış hain doktorlar. 50 beden giyen tostosum 48 bedene düşmüş.şaka bi yana süzülmüş valla tosuncuğum içime oturdu.
süper menü de spordaBugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı252 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kcal
şimdilik bunlar canlar bugün yürüyüşü erkenden yaptımm rahatımm kalınca üşeniyo insan yav şimdi oğluşu doyurup hemen aranıza geliyorum canlar.
afiyet olsun kaptanım şu 1 yk kısırı yemeseydin yarı kalori ordan girmiş tühfatoşcum iyi olduğuna sevindim
benim bugünkü kalorim
0.25 x 100gr Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)248 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Alınan Kalori Toplamı479 kcal
nabersinizi fıstıklar??
destina_88 niye mesaj sayını yazmıyonnn :) bugün benim sayma günüm heycan yaptım o yüzden takip ediyorum en ince ayrıntısına kadar :)
kızçeler yaa kurufasulyenin 4 kaşığı 1 porsiyon oluyomuuuş.bide yaprak sarmanın kaç tanesi 1 porsiyon yapar acep ki bileniniz var mıı?
selam kızlar
bende yeni girebildim ancak
oğlum hastaydı ama bugün okula gitti ,ögretmenide evde dinlensin dedi gitmicek.
evdeyken sürekli tv seyretmek istiyor nasıl engel olacagım bilmiyorum sabah 7 de kalkıyor uyumak istemiyor ikindi vakti
kız uyurkende ses ayarı bozuk aniden bağırıyor :) telaşeliyim anlıcanız
neyse sabah ben bir kepekli tost yedim 160 kaloriymiş ,içine 2 dilim domates koymuştm ve light beyaz peynir ile yapmıştım.
altta diyor ki
Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.9 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.92 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.95 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.98 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1 kg verirsiniz
İNANMAKTA ZORLANDIM AMA DOĞRU MU SİZCE
mesela lahana sarması 62 calmiş tanesi .içi aynı yaprak sarması niye 26 da öbürü 62 bilmiyorum
anlamadım bende
olsun fıstık akşama hafif atlat
madem öyle şeyler seviosun, kitap değil de dizi tavsiye edeyim: Dexter. harika bişey. ben bağımlısı oldum. onunla yatıp onunla kalkıyorum. yanlış bişey anlaşılmasın bu cümleden tabimesaj:7
fatoşum o kitap nasıl bişey ben birazcık kitap okumayı severim deee gerçi ben gerilim korku polisiye seviyorum da merak ettim senin kitabı
madem öyle şeyler seviosun, kitap değil de dizi tavsiye edeyim: Dexter. harika bişey. ben bağımlısı oldum. onunla yatıp onunla kalkıyorum. yanlış bişey anlaşılmasın bu cümleden tabi
öyle ama ben kısırı çok severim öğün yerine oldu ondan yedimcanım üzülme ödem oluşmuştur. düzenl takip edilmezse gerçekten koyverliyor gidiyor. bu hafta eve alınan aburcuburlar da beni mahvetti
canım geçmiş olsun allahım şifa versin
süper menü de sporda
afiyet olsun kaptanım şu 1 yk kısırı yemeseydin yarı kalori ordan girmiş tüh
herşey doğru diyemeyiz ama kaloriyi otomatik hesaplaması insanın kendisini frenlemesine yardım ediyorselam kızlar
bende yeni girebildim ancak
oğlum hastaydı ama bugün okula gitti ,ögretmenide evde dinlensin dedi gitmicek.
evdeyken sürekli tv seyretmek istiyor nasıl engel olacagım bilmiyorum sabah 7 de kalkıyor uyumak istemiyor ikindi vakti
kız uyurkende ses ayarı bozuk aniden bağırıyor :) telaşeliyim anlıcanız
neyse sabah ben bir kepekli tost yedim 160 kaloriymiş ,içine 2 dilim domates koymuştm ve light beyaz peynir ile yapmıştım.
altta diyor ki
Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.9 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.92 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.95 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.98 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1 kg verirsiniz
İNANMAKTA ZORLANDIM AMA DOĞRU MU SİZCE
TOMBİKELLA
mesajları sen kendin sayıyorsun canım. biz belirtmiyoruz ,
ya da ben öyle yaptım yani üye üye tıklayıp paylaşmlarını sayabilirsin , ya da sayfalardan ilerleyerek kağıt kalem al eline hesaplayabilirsin.
bazen yazmadan giden ben gibi arkadaşlar olabilir diye garantiye almak daha iyi ,
herkes yazarsa bir manası kalmıyor sanki mesaj sayma işinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?