tatil canım ama ev içinde sürekli çizgi film izlemek istiyor öğretmenide okulda anneleri çalışan çocuklar gidiyor ,bende gönderdim bugün ama artık göndermeyeceğim. tv izlesede yinede evi seviyor en fazla 2 hafta izlicek bakalım ,rahat geçer inşallah .canım ben okumadım o kitabı ben facede KİTAPSEVERLER sayfasında adminim büyük harf ve bitişik yazılıyo ordan almıştım inan konusunu şuan hatırlamıyorum mart doğumluyum resim çok hoşuma gitmişti..ama bir çok kitabım var çok severim kitaplarımı onlarda beni :)
ah kaç kaç bilmem ama sarmaya bayılırım hergün yesem yerim bıkmam çokta güzel edrimm bu arada yaparım yani adını bile duyunca şaftım kayıyo
çok iyi ama böle karışık olunca insanın aklı karışıyo
geçmiş olsun anaokulanamı gidiyor tatil değil dimi onlara benimde pek inansım gelmiyo ama ben uyumlu kilo veriyom bana doğru çıkıyo yani :)
aynen benim diyet listemdede aynı yazıyo = 2 kaşık makarna bende ayrıntılı liste var üşenmesemde yazsam buraya ama yazacam çok uzun..
bak bak bak sen özlemime
kuru fasulyenin kalorisi yüksek olur bence de canım enerji değeri yüksek ya benim diyetisyenim et yemezsen kuru fasul ye ye demişti aynı besin değerlerine sahipmiş.
oo süpersin rakibem
Evet bugün keyfin yerine geldiği için problem yokk..inşallah aranızdaki problem de çözülmüştür, ben şen şakrak ablacımı isterimm
Biraz az gibi ama sanki seninkinde bi problem olmasın?? Benimkinde günde 1250 ye falan yazıyor ayda 4 kilo öyle bi şeydi...
olsun spor spordur bu yolda yapılan herşey mübahtır.Gün boyu dışardaydım hatunlar yaa...anam öldüm öldüm bugün, rahat bi 5 saat sporum varama eşofmanla yapmadığımdan yazmıyorum ama gerçekten saat 10 akşam 6 arası sadece yemek yerken ve otobüste boş yer olduğunda oturdum ki pek boş yer olmuyor istanbulda ama yemek yemesem eyiydi bugün, menüm berbat, ama bi çoğunu yaktığımı düşünüyorummm...
onlar erimiş gitmiştir canımBugünkü menüm:
Sabah: (burdan başlıyoz diyete aykırılıklara)
1,5 poğaça
1 su bardağı çay
Öğlen:
1 tavuklu kaşarlı krep
4-5 patates kızartması
biraz karışık salata
1 ayran
Ara:çiko (eti canga)
Akşam:
1 porsiyon barbunya
1 dilim ekmek
Su:2 lt
Spor:yok (5 saat yürüsem de spor yazamadım)
fena fenaa....kalori hesabına göre bugün 1800 falan aldım, tavuklu falan krep yoktu içindeki malzemeleri yazmaya çalıştım ben de...öyle yani bugün böyle oldu
benimde dikkatimi çekti yarım 20 dk 5-6 kg hızında yürüsem en fazla 60 kalori gidiyor yarım saatte 125 çok bence, sen yarısını baz alabilirsinAldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Çoban Salata (114 kcal)114 kcal
1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal)100 kcal
0.50 x 1 Adet Bazlama (246 kcal)123 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Karışık Turşu (54 kcal)54 kcal
Alınan Kalori Toplamı953 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kcal
benim aklım şunu alamadı arkadaşlar ben yürüme bandında yürüyorum ya orda 2 km re gözüküyo 30 dkaikada yaktığım kaloriyide 60 gösteriyo ama burda 30 dakikaya 125 kalori diyor anlamadım anlayan varmı.
günaydın herkeseeeee... :):):)
kelebek.hill : +- 5 mesaj (amaçok hareket etmiş belki o eksi + olabilir) ?
bur50 : +- 14 mesaj
tombikella : ++ 9
berenvildan : su spor göremedim 12
fatos0808 : ++ 13
ayyıldızım : +- 7
destine_88 : su spor göremedim 11
berenvildan : su spor göremedim 12
destine_88 : su spor göremedim 11
1 bardak sütü unutmuşum+110kahvaltım
1 haşlama yumurta-80
2 kk peynir-124
1 ceviz-27
toplam cal-231
Kızlar bende sizin takımla yarışmak istiyorum.73,5 kq ile başladım diyete ve başlayalı daha 2 gün oldu.Beni de,takıma alın )))
Uydum bile))) Ama şubatda 1 hafta yurtdışında olacaım için yazamam .Amma şartlarınız bana uyar bende size uyarsam sizin takımdayım)))mrb hoşgeldin
2 hafta deneme süresi var
hergün menümüzü yazıyoruz
su ve sporu yazıyoruz
günde 5 mesaj (en az) şartımız var(haftada 30 iki hafta uymayan diskalifiye ediliyor)
ilk sayfada diğer kurallar yazıyor
uyabilirsen katıl bize
Uydum bile))) Ama şubatda 1 hafta yurtdışında olacaım için yazamam .Amma şartlarınız bana uyar bende size uyarsam sizin takımdayım)))
berenvildan : +- 12 ( valla kendi isteğiyle - koydum tam yarım saat olmadığı için sanırım) :) olsun yine de çok iyi
destine_88 : 4- 11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?