Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatos0808 ________ 9
ayyildizim _______ 4
bur50 _______ 8
berenvildan _______ 8
kelebek.hill _______ 7
destina_88 _______ 5
tombikella _______ 7

lelik ________ 7

:119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
kızlar ben çok kötüyüm yatamıyom inanırmısınız burnumun akıntısındaa gözlerim yaşlanmasından napçamm bilmiyorumm öksürüğü sölemiyorum bile

Hayırlı sabahlar kızlar..Bugün tartıda 72 i gördün....Bugün dietimin 4 cü günü ve ben 3 günde tam 1,5 kilo vermişim.Tabi verdiyim ödem ama olsun tartıda eksileri görmek çok güzel))))))

***6. TAKIM 294. ETAP***

fatos0808 (98,5//)
ayyildizim (62,9//)
bur50 (65,8//)
berenvildan(62,5/)
kelebek.hill(64,7/64,2/0,5/%0,77)
destina_88(65,0//)
tombikella(92,5//)

6. TAKIM ORTALAMA

kızlar listeyi yenileyerek devam edelim

Bu hafta hem kaçırdım hem de bugün regl oldum, bu kadar oldu hiç halm yok ama şimdi adliyeye gitmek zorundayım, geçmişi de okudum cevaplayamadım, akşam artık bol bol yazarım...

kızlar ben çok kötüyüm yatamıyom inanırmısınız burnumun akıntısındaa gözlerim yaşlanmasından napçamm bilmiyorumm öksürüğü sölemiyorum bile
çok geçmiş olsun canım .benimde oğlan iyileşti bugünde kız ateşli akşam doktora gidicez kış bitsin artık

Hayırlı sabahlar kızlar..Bugün tartıda 72 i gördün....Bugün dietimin 4 cü günü ve ben 3 günde tam 1,5 kilo vermişim.Tabi verdiyim ödem ama olsun tartıda eksileri görmek çok güzel))))))
tebrikler canım.

kelebeğim ben yüzde hesaplaymıyorum çok tembelim.
61.5 kg dan selamlar olsun sana
bu hafta çok abur cubur yedim ama ful acı ile metabolizmam hareketteydi sanırım
ve kendime hedef koyuyorum 61kg olacağım haftaya

Özlemcimm seni de göremiyorum kız kaç gündürr..
bugün gene acilen çıktım gelemedim yaa..bi ara sabah iyi kaynatıyoduk durulduk ya da ben duruldum ondan öyle geliyor

günaydınn aynen yavrum yaa,benim de bu ara sabahları işlerim oluyo. bu ara eş durumu tayinine falan başvruyorum, kafam karışık birazcık cicim. sen de yoğunsun, anladığım kadarıyla, bakıyorum sabahları sen de yoksun.

vayy, tebrik ederim hoşbeşlere, biskremlere rağmen süpersin. ben bu hafta abur cuburu kestim ama fayda etmedi, ters tepti

bence gayet ucuza kapatmışsın işi önemli olan bi hiç yememek, bi çok yemek değil; aslında şimdiden geleceğimize yatırım yapıoruz bzi. yemek yerken kolay kolay aşırıya kaçmayız artık. nadir de olsa, o herkesin oluyor. bana diyetisyen şey demişti: bizim iştahımız açılmıyor mu sanıyosun? ben de bazen yemek, tatlı diye çıldırıyorum; herkes gibi, herkes kadar. ama vücudumu kontrol etmeye çalışıorum ve herkes gibi edemediğim zamanlar da oluyor; sonuçta hepimiz insanız, zaaflarımız olacak..

İlknur'a önce sağa, sonra sola bak, demişsin ya; çok güldüm yaa; süpersin her zamanki gibi

mesaj 3

***6. TAKIM 294. ETAP***

fatos0808 (98,5/97,5/1%1,0152)
ayyildizim (62,9//)
bur50 (65,8//)
berenvildan(62,5/)
kelebek.hill(64,7/64,2/0,5/%0,77)
destina_88(65,0//)
tombikella(92,5//)

6. TAKIM ORTALAMA

kızlar listeyi yenileyerek devam edelim

doğrumu yaptım bilmiyorum kızlar bilen biri kontrol etsin bu haftaki kilom 97,5 fark 1 kg

Son düzenleme:
Allah şifa versin canım...

allah razı olsunn canım..ismini sordum merak ediyorum azari kardeşim adını...gayet güzel - herzaman mutluluk denektir...inşallah hep - leri görürüsün cnm...
Bu hafta hem kaçırdım hem de bugün regl oldum, bu kadar oldu hiç halm yok ama şimdi adliyeye gitmek zorundayım, geçmişi de okudum cevaplayamadım, akşam artık bol bol yazarım...
kolaylıklar diliyorum ablacım en azından vermişin cnmm daha nolsun..
çok geçmiş olsun canım .benimde oğlan iyileşti bugünde kız ateşli akşam doktora gidicez kış bitsin artık

tebrikler canım.
sizede geçmiş olsun cnaımm çocuklar hasta olmasın büyükler öle böle katlanıyo..
aynı ben güa geçen hafta ilknur öğretti hesapladım ama doğruluğundan emin değilim :)
gönlüne göre olur arkadaşım inşallah..sen eşinden ayrı şehirdemisin özlemcim şimdi nerdesinki :)
İlknur'a önce sağa, sonra sola bak, demişsin ya; çok güldüm yaa; süpersin her zamanki gibi

teşekkürler şekerim çok ısrar ediyolar canım misafirlikte red etmeyi kibarca hayır demeyi öğrenmeliyiz

öretmenim özlemim hesaplamam doğrumu kontrol edermiisn canım yanlışsa sakın - yi basma
arkadaşuz dimü tatlummmmmmm

şırnak'taydım, 2 ay önce geldim eşimin yanına ama ilçe milli eğitimde ar-ge kısmındayım, okullarda yer yok, yaşlı öğretmenlerden. tekrar okula geçmek için başvuru yapıyorum. okulda öğretmenlik yapmayı özledim. burası rahat ama çocuklarla çok eğleniorum ben, birinci sınıflar mesela, harikalar çok eğleniorum onlarla, ama burdayken proje vs. masabaşı işler.

bu menüye göre, iyi kilo vermişsin cicim; bazen yemek gerekiyor ya; ben bu hafta kaçamağı minimuma indirdim, olmadı. 1200'ün altına düşmemiştin sen de hatırlıorum.

gayet doğru cicim sporları kontrol ediyorum, azcık acımasızımdır

anladım cnaım tabi öğretmenlik çok güzell inşallah geçersin cnım okula ben okuldasın sanıyodumm..inşallah olur arkadaşım..sınıf öğretmenisin ozaman kaç yıllık öğretmensin 2 mi 4 mü.ay şırnakta yapmışın ne zor geçmiştir o dönem

et kuzum et bas + yı - yi ben ödevimi yaptım nasılsa elektrik vardı bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…