kızlar ben çok kötüyüm yatamıyom inanırmısınız burnumun akıntısındaa gözlerim yaşlanmasından napçamm bilmiyorumm öksürüğü sölemiyorum bile
çok geçmiş olsun canım .benimde oğlan iyileşti bugünde kız ateşli akşam doktora gidicez kış bitsin artıkkızlar ben çok kötüyüm yatamıyom inanırmısınız burnumun akıntısındaa gözlerim yaşlanmasından napçamm bilmiyorumm öksürüğü sölemiyorum bile
tebrikler canım.Hayırlı sabahlar kızlar..Bugün tartıda 72 i gördün....Bugün dietimin 4 cü günü ve ben 3 günde tam 1,5 kilo vermişim.Tabi verdiyim ödem ama olsun tartıda eksileri görmek çok güzel))))))
Özlemcimm seni de göremiyorum kız kaç gündürr..
bugün gene acilen çıktım gelemedim yaa..bi ara sabah iyi kaynatıyoduk durulduk ya da ben duruldum ondan öyle geliyor
kelebeğim ben yüzde hesaplaymıyorum çok tembelim.
61.5 kg dan selamlar olsun sana
bu hafta çok abur cubur yedim ama ful acı ile metabolizmam hareketteydi sanırım
ve kendime hedef koyuyorum 61kg olacağım haftaya
kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim
İlknur'a önce sağa, sonra sola bak, demişsin ya; çok güldüm yaa; süpersin her zamanki gibine güzel cnmm iyi yapmışınız.
aha o neymiş alda faydası olursa bizde alırız:)
medinoşum çekecemm bak saçını biskrem bitti dankek sakınn bu sefer gerçek son olsun kuzum.
eline sağlık canım
gel canım hoş geldin bizde tombul kelebekler ailesi ve en tombiğiniz. fatoş
memnun oldum canımm oy menim azari kardaşam çok severim ben azaeri kardeşlerimizi..hoş gelmişssin canım benim..istediğin kiloya indirirz biz seni ismin ne bu arada canım ..
ohh iyi dinlenmişsindir canım benimmm
amana ilknurum gözümün nuru uzak dur cnm başını önce sağa sonra sola sonrada teşekkür de ikramlara gerçi belkide yedin şimdiye
dengelersin canımm bişi olmaz...
iremcim şimdi herkes bizde sayınca 2 kez mi saymış olcak çünkü özlemle benim 2 olacak saymak sorun değil onun için yazmıyomda 1 tur bitecek demişin ya anlamadım cnm
aynen ben gece bakabilirsem bakarım olmadı sabah bildirim yaparım bende :)
seninn prensibini yerim ben
spor yok
su 2lt
menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
1 bardak süt
2kk beyaz peynir
1kk kaşar peynir
ara türk kahvesii
öğlen
1 porsiyon fırında patatesli tavuk
akşam
2 kaşık ıspanak
ara
10 fındık
***6. TAKIM 294. ETAP***
fatos0808 (98,5/97,5/1%1,0152)
ayyildizim (62,9//)
bur50 (65,8//)
berenvildan(62,5/)
kelebek.hill(64,7/64,2/0,5/%0,77)
destina_88(65,0//)
tombikella(92,5//)
6. TAKIM ORTALAMA
kızlar listeyi yenileyerek devam edelim
Allah şifa versin canım...
allah razı olsunn canım..ismini sordum merak ediyorum azari kardeşim adını...gayet güzel - herzaman mutluluk denektir...inşallah hep - leri görürüsün cnm...Hayırlı sabahlar kızlar..Bugün tartıda 72 i gördün....Bugün dietimin 4 cü günü ve ben 3 günde tam 1,5 kilo vermişim.Tabi verdiyim ödem ama olsun tartıda eksileri görmek çok güzel))))))
kolaylıklar diliyorum ablacım en azından vermişin cnmm daha nolsun..Bu hafta hem kaçırdım hem de bugün regl oldum, bu kadar olduhiç halm yok ama şimdi adliyeye gitmek zorundayım, geçmişi de okudum cevaplayamadım, akşam artık bol bol yazarım...
sizede geçmiş olsun cnaımm çocuklar hasta olmasın büyükler öle böle katlanıyo..çok geçmiş olsun canım .benimde oğlan iyileşti bugünde kız ateşli akşam doktora gidicez kış bitsin artık
tebrikler canım.
aynı ben güa geçen hafta ilknur öğretti hesapladım ama doğruluğundan emin değilim :)kelebeğim ben yüzde hesaplaymıyorum çok tembelim.
61.5 kg dan selamlar olsun sana
bu hafta çok abur cubur yedim ama ful acı ile metabolizmam hareketteydi sanırım
ve kendime hedef koyuyorum 61kg olacağım haftaya
gönlüne göre olur arkadaşım inşallah..sen eşinden ayrı şehirdemisin özlemcim şimdi nerdesinki :)günaydınnaynen yavrum yaa,benim de bu ara sabahları işlerim oluyo. bu ara eş durumu tayinine falan başvruyorum, kafam karışık birazcık cicim. sen de yoğunsun, anladığım kadarıyla, bakıyorum sabahları sen de yoksun.
İlknur'a önce sağa, sonra sola bak, demişsin ya; çok güldüm yaa; süpersin her zamanki gibi
allah razı olsunn canım..ismini sordum merak ediyorum azari kardeşim adını...gayet güzel - herzaman mutluluk denektir...inşallah hep - leri görürüsün cnm...
kolaylıklar diliyorum ablacım en azından vermişin cnmm daha nolsun..
sizede geçmiş olsun cnaımm çocuklar hasta olmasın büyükler öle böle katlanıyo..
aynı ben güa geçen hafta ilknur öğretti hesapladım ama doğruluğundan emin değilim :)
gönlüne göre olur arkadaşım inşallah..sen eşinden ayrı şehirdemisin özlemcim şimdi nerdesinki :)
teşekkürler şekerim çok ısrar ediyolar canım misafirlikte red etmeyi kibarca hayır demeyi öğrenmeliyiz
öretmenim özlemim hesaplamam doğrumu kontrol edermiisn canım yanlışsa sakın - yi basma
arkadaşuz dimü tatlummmmmmm
Menüm:
Sabah:
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)49 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
0.25 x 100gr Tahin Helvası (Sade) (434 kcal)109 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Domates Çorbası (161 kcal)161 kcal
1.00 x 100gr Patates Kızartması (280 kcal)280 kcal
0.50 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)74 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Ara:
1.00 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal)218 kcal
Akaşm:
1.00 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk (259 kcal)259 kcal
0.50 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Adaçayı (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Alınan Kalori Toplamı1473 kcal
Su:2,5 lt
Spor:ne yazık ki yok her yanım ağrıyr ayoll dinlenmem gerekk
İşte menüm de böyleee...bu hafta acayip iştahım açık yine ben tutuyorum elimden geldiğince bayanlarrrr...
şırnak'taydım, 2 ay önce geldim eşimin yanına ama ilçe milli eğitimde ar-ge kısmındayım, okullarda yer yok, yaşlı öğretmenlerden. tekrar okula geçmek için başvuru yapıyorum. okulda öğretmenlik yapmayı özledim. burası rahat ama çocuklarla çok eğleniorum ben, birinci sınıflar mesela, harikalarçok eğleniorum onlarla, ama burdayken proje vs. masabaşı işler.
gayet doğru cicimsporları kontrol ediyorum, azcık acımasızımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?