evet tombul kelebeğim 50 mekik az olduğu için - istedim senden.
saol cnm sorun çözüldü kökten konuşmuyoruz ben küsmeyi pek bilmem ama zarar veren arkadaşıda istemem damarıma basana dek susarım koparsada biter işte öle bişiler.
canımm benim allah kolaylık versinn
o kadarda fena değil ebnce çokta hareketli bir güğn geçirmişin.
yat dinlen ablamm kıyamam
gel bu hafta denk gelemedik bi türlü
az önce geldim eve. arkadaşla biraz gezmeye çıktık. :) bugün çok hareket ettim. ee siz naptınız?
oo süpersin rakibem
olsun spor spordur bu yolda yapılan herşey mübahtır.
onlar erimiş gitmiştir canım
günaydın herkeseeeee... :):):)
kelebek.hill : +- 5 mesaj (amaçok hareket etmiş belki o eksi + olabilir) ?
bur50 : +- 14 mesaj
tombikella : ++ 9
berenvildan : su spor göremedim 12
fatos0808 : ++ 13
ayyıldızım : +- 7
destine_88 : su spor göremedim 11
Uydum bile))) Ama şubatda 1 hafta yurtdışında olacaım için yazamam .Amma şartlarınız bana uyar bende size uyarsam sizin takımdayım)))
kızçeler bugün gezmeye gidiyorum. hemde pastalı börekli. mümkün mertebe yememeye çalışacağım ama ilk defa gideceğim bi yer.bana şans dileyin.
kızçeler bugün gezmeye gidiyorum. hemde pastalı börekli. mümkün mertebe yememeye çalışacağım ama ilk defa gideceğim bi yer.bana şans dileyin.
beroşvildoş dayanamıyosan sadece tadına bak sadece
kelebekcim bugün fatoşla destina sayınca 1 turu (1 kere spor sayımı+1 kere su sayımı) tamamlamış oluyoruz
yarın 2. tur başlıycak ikisinide say sıranı sav bence
Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
yok cnm sporları sencicim hem spor hem su mu sayıcam ben?
hoşgeldin ,inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ,Men Azeriyim ))Baküden yazıyorum.Söz konusu kilolarıma geldiyi zaman son 4 ayda tam 10 kilo aldim pisbogazlığım yüzünden 73,5 leri gördüm)))Bugün diyetimin 3 cü günümdeyim )))İyi gidiyor hiç kaçamak yok....
yok cnm sporları sen
mesajları fatoş saycak bugün böylece bir turu tamamlıcaz(1 kere mesaj 1 kere su sayma=1tur)
beroşvildoş dayanamıyosan sadece tadına bak sadece
kelebekcim bugün fatoşla destina sayınca 1 turu (1 kere spor sayımı+1 kere su sayımı) tamamlamış oluyoruz
tamam, sabah bildirim yaparım.
Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
ne güzel cnmm iyi yapmışınız.yok ya burda 13. gruptan bir arkadaşım var. benim en yakın arkadaşım dostum kardeşim. onla beraber bi kaç tur attık. :)
fatoş abla bu arada sen menünü paylaşmış mıydın sporun suyun? ben göremedim belkide. :)
aa tamam buldum liste kalorili olunca kafam karıştı da :) güzelmiş ama..
aha o neymiş alda faydası olursa bizde alırız:)menümü paylaşıp yatıyorum yarın sabah mesajları sayıp yazarım cünkü herkes menüsünü yazmamıs.ben de cok fazla kalamıyorum o yüzden sabah yapıcam inş. kusura bakmayın...
sabah
peynir
maydonoz
2 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz kahve
öğlen
bir nar
3 köfte
bir bardak ayran
kıvırcık salatası
akşam
işkembe çorbası
gün boyunca 3 litre su yarım saat spor 20 dakka koşu :) yakında ip atlamaya başlıcam. özel bir ip sipariş ettim. yaktığın kaloriyi gösteren bir ip. o gelsin ip atlicam.
medinoşum çekecemm bak saçını biskrem bitti dankek sakınn bu sefer gerçek son olsun kuzum.çarşamba menüsü
saat 2 de :2 kepek ekmek arasına light beyaz peynirle tost 2 dilim domates vardı içinde
ara:1 dilim ekmek arasına sarımsak niye bilmiyorum
akşam:3 kepçe ekşili köfte nohutlu
ara:yarım dankek8 li kek kalorisi 110
1.5 kepçe acılı tavuk suylu şehriyel çorba
ara:1 fincan nescafe
ara:1 avuç lahana
gece:1 kupa haşlama lahana suyu
su:2 lt
spor <.yok
regl haftamda olduğum iiçn sanırı mdicem ama bu hafta gibi diger haftada berbattı ama bu sondu.
günaydın herkeseeeee... :):):)
kelebek.hill : +- 5 mesaj (amaçok hareket etmiş belki o eksi + olabilir) ?
bur50 : +- 14 mesaj
tombikella : ++ 9
berenvildan : su spor göremedim 12
fatos0808 : ++ 13
ayyıldızım : +- 7
destine_88 : su spor göremedim 11
eline sağlık canımgünaydın fıstıklaar
tombikella ve ayyıldızım teşekkürler mesajımızı su sporumuzu saydınız
bugün sayma sırası
su ve spor destina-88
mesajları fatoş0808
gel canım hoş geldin bizde tombul kelebekler ailesi ve en tombiğiniz. fatoşKızlar bende sizin takımla yarışmak istiyorum.73,5 kq ile başladım diyete ve başlayalı daha 2 gün oldu.Beni de,takıma alın )))
memnun oldum canımm oy menim azari kardaşam çok severim ben azaeri kardeşlerimizi..hoş gelmişssin canım benim..istediğin kiloya indirirz biz seni ismin ne bu arada canım ..Men Azeriyim ))Baküden yazıyorum.Söz konusu kilolarıma geldiyi zaman son 4 ayda tam 10 kilo aldim pisbogazlığım yüzünden 73,5 leri gördüm)))Bugün diyetimin 3 cü günümdeyim )))İyi gidiyor hiç kaçamak yok....
ohh iyi dinlenmişsindir canım benimmm
Vall abi uyumuşum dünnn fatoşum ablammevet fena menü ama hareketli olunca bence çok takılmadımm bi denk gelemedik yahuu
amana ilknurum gözümün nuru uzak dur cnm başını önce sağa sonra sola sonrada teşekkür de ikramlara gerçi belkide yedin şimdiyemesaj:4
dengelersin canımm bişi olmaz...Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))
iremcim şimdi herkes bizde sayınca 2 kez mi saymış olcak çünkü özlemle benim 2 olacak saymak sorun değil onun için yazmıyomda 1 tur bitecek demişin ya anlamadım cnmberoşvildoş dayanamıyosan sadece tadına bak sadece
yok cnm sporları sen
mesajları fatoş saycak bugün böylece bir turu tamamlıcaz(1 kere mesaj 1 kere su sayma=1tur)
aynen ben gece bakabilirsem bakarım olmadı sabah bildirim yaparım bende :)tamam, sabah bildirim yaparım.
Oluyo arada böyle şeylerben de öğlen kaçırdıysan akşam dengele ya da spor yap prensibine katılıyorum
kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim
ne güzel cnmm iyi yapmışınız.
aha o neymiş alda faydası olursa bizde alırız:)
medinoşum çekecemm bak saçını biskrem bitti dankek sakınn bu sefer gerçek son olsun kuzum.
eline sağlık canım
gel canım hoş geldin bizde tombul kelebekler ailesi ve en tombiğiniz. fatoş
memnun oldum canımm oy menim azari kardaşam çok severim ben azaeri kardeşlerimizi..hoş gelmişssin canım benim..istediğin kiloya indirirz biz seni ismin ne bu arada canım ..
ohh iyi dinlenmişsindir canım benimmm
amana ilknurum gözümün nuru uzak dur cnm başını önce sağa sonra sola sonrada teşekkür de ikramlara gerçi belkide yedin şimdiye
dengelersin canımm bişi olmaz...
iremcim şimdi herkes bizde sayınca 2 kez mi saymış olcak çünkü özlemle benim 2 olacak saymak sorun değil onun için yazmıyomda 1 tur bitecek demişin ya anlamadım cnm
aynen ben gece bakabilirsem bakarım olmadı sabah bildirim yaparım bende :)
seninn prensibini yerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?