Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vall abi uyumuşum dünnn fatoşum ablamm evet fena menü ama hareketli olunca bence çok takılmadımm bi denk gelemedik yahuu

az önce geldim eve. arkadaşla biraz gezmeye çıktık. :) bugün çok hareket ettim. ee siz naptınız?

Ohh gez yavrum gezz...ben de dün orda burda iş peşinde koşum öldüm öldüm...bugün de oturdum şimdilik bakalımm

oo süpersin rakibem

olsun spor spordur bu yolda yapılan herşey mübahtır.

onlar erimiş gitmiştir canım

Sağol rakibem, erimiştir inşallah vallaa

Hahah hemen de notunu almış taze gelin spor yerine çok koşturduğumu iliştirivermiş bi köşeye, sağol bacımm

Uydum bile))) Ama şubatda 1 hafta yurtdışında olacaım için yazamam .Amma şartlarınız bana uyar bende size uyarsam sizin takımdayım)))

Hoşgeldin canım, yurtdışı olayı önemli değil izinli sayılırsın paylaşım yapmazsın sorun olmaz

Son düzenleme:
Bu arada yarın da listenin biri gene bende di mi?? açık varsa ikisi de olur yani problem yokk

kızçeler bugün gezmeye gidiyorum. hemde pastalı börekli. mümkün mertebe yememeye çalışacağım ama ilk defa gideceğim bi yer.bana şans dileyin.

Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))

beroşvildoş dayanamıyosan sadece tadına bak sadece

kelebekcim bugün fatoşla destina sayınca 1 turu (1 kere spor sayımı+1 kere su sayımı) tamamlamış oluyoruz
yarın 2. tur başlıycak ikisinide say sıranı sav bence

cicim hem spor hem su mu sayıcam ben?

Kızlar öylen yemeyine dünden kalan hindi ızqara ile çoban salatası yedim...Hindi bir az fazla oldu ,amma olsun akşam denegelerim onu)))

hoşgeldin cicim azerileri çok severim ben yaa, üniversite'de azerbeycan'da okutulan ders kitaplarını incelemiştim, özel bi ilgi alanım vardı azerilere karşı
yaşın ve boyun??

hoşgeldin ,inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ,

tamamdır ben kabulüm kaptanım cumaları ben sıramı savayım, cumartesi sabah yayınlarım listeleri gene ayy yarın tartı günü o yüzden daha dikkatli ol ilknurum ablammm :)

Son düzenleme:

Oluyo arada böyle şeyler ben de öğlen kaçırdıysan akşam dengele ya da spor yap prensibine katılıyorum

kızçeler ben geldiim.valla yedim kızçeler.ama az yedim.
1 içli köfte çok az kızarmıştı
1 parmak uzunluğunda 1 parça ıspanaklı börek
1 ufak kase mantının yarısını= 2 kaşık kadar
çok mu olmuş ne üzerine 1 fincan form çayı içtim

yok ya burda 13. gruptan bir arkadaşım var. benim en yakın arkadaşım dostum kardeşim. onla beraber bi kaç tur attık. :)
ne güzel cnmm iyi yapmışınız.
fatoş abla bu arada sen menünü paylaşmış mıydın sporun suyun? ben göremedim belkide. :)

aa tamam buldum liste kalorili olunca kafam karıştı da :) güzelmiş ama..

aha o neymiş alda faydası olursa bizde alırız:)
medinoşum çekecemm bak saçını biskrem bitti dankek sakınn bu sefer gerçek son olsun kuzum.

günaydın fıstıklaar
tombikella ve ayyıldızım teşekkürler mesajımızı su sporumuzu saydınız

bugün sayma sırası

su ve spor destina-88
mesajları fatoş0808
eline sağlık canım

Kızlar bende sizin takımla yarışmak istiyorum.73,5 kq ile başladım diyete ve başlayalı daha 2 gün oldu.Beni de,takıma alın )))
gel canım hoş geldin bizde tombul kelebekler ailesi ve en tombiğiniz. fatoş
memnun oldum canımm oy menim azari kardaşam çok severim ben azaeri kardeşlerimizi..hoş gelmişssin canım benim..istediğin kiloya indirirz biz seni ismin ne bu arada canım ..

Vall abi uyumuşum dünnn fatoşum ablamm evet fena menü ama hareketli olunca bence çok takılmadımm bi denk gelemedik yahuu

ohh iyi dinlenmişsindir canım benimmm
kızçeler bugün gezmeye gidiyorum. hemde pastalı börekli. mümkün mertebe yememeye çalışacağım ama ilk defa gideceğim bi yer.bana şans dileyin.
amana ilknurum gözümün nuru uzak dur cnm başını önce sağa sonra sola sonrada teşekkür de ikramlara gerçi belkide yedin şimdiye
dengelersin canımm bişi olmaz...
iremcim şimdi herkes bizde sayınca 2 kez mi saymış olcak çünkü özlemle benim 2 olacak saymak sorun değil onun için yazmıyomda 1 tur bitecek demişin ya anlamadım cnm
yok cnm sporları sen
mesajları fatoş saycak bugün böylece bir turu tamamlıcaz(1 kere mesaj 1 kere su sayma=1tur)

tamam, sabah bildirim yaparım.
aynen ben gece bakabilirsem bakarım olmadı sabah bildirim yaparım bende :)

Oluyo arada böyle şeyler ben de öğlen kaçırdıysan akşam dengele ya da spor yap prensibine katılıyorum

seninn prensibini yerim ben

bak gelmişin bile canım ben yazana kadar olmuş artık ,ilknurum akşamı hafif atıştır...aslında çok ta değil öğle yemeği

yedim bebişim öğlen yemeği niyetine ama çok abartmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…