- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aldığınız
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)
80 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)
23 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
27 kcal
3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
27 kcal
1.00 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)
140 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
54 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
81 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etli) (260 kcal)
260 kcal
3.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal)
78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)
84 kcal
Alınan Kalori Toplamı
854 kcal
Menüm:
Sabah:
1 ev yapımı cevizli çörek
biraz peynir
azcık sarelle :)
Öğlen:
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek
Akşam:
1 kase çorba
1 fırında kaşarkı galeta unlu tavuk öğsü
biraz salata
Bugün hiç ara yokkk...ara olmadı ki ara olsun
Su:2 lt
Spor:yok
Ayy ben de özledim vallaaa...ya sabah bi girdim sonra koşa koşa adliyeye gittim gene, tam diyorum bugün ses yok heralde oturacam hopp bi şey cıkıyo, adliyeden 4 gibi işim bitti geri ofise dönmedim amaa akşam da bi kaç saat sevdiceğime spor ayakkabı baktım vee sonunda aldımmm...öldüm bugün gene öldümm yorgunluktan sabahtan beri :) cuma günü sevdiceğime kargo yolluyorummm, 14 şubat yıldönümümüzeeespor ayakkabı aldım, bi tişört aldım öyle gezerken hoşuma gitti çok yakışır dedimm fotolar,mektup, dergi mergi baya bi şey yollucam işte Çenem açıldı şimdi deee..hahahaha ama sizlere çok geçmiş olsun hepiziniz hasta oldunuz üzüldüm vallah denkleşemedik de bii..
Ay evet gene koşturdular beni bugün yahuu giremedim bi dahaa...özledim sizleriiibi d eyukarda yazdığım üzere akşam da sevdiceğim için uğraştımm..8 de de yalan dünya izlicem bugün spor mpor yok
bebişim aldım elime suyumu içiym bakalım.bırakmıyom ama şu 15 tatil mahfetti beni.bakalım ne olacak.bi bitsin.spor salonunda sabahlıycam valla.hoca kovana kadar kalcam salonda.
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir (161 kcal)81 kcal
1.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal)50 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)48 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış) (180 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (68 kcal)136 kcal
Alınan Kalori Toplamı926 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kca
++++ ilaçlarım...
destina kıs niye bişi yazmadan çıktın
sabahtan beri yoksun
kelebek hiltoşta yok
günaydın minişler.neler yaptınız haftasonu bakiim.valla ben iyi yedim haa.şimdiden +700 çıktım.bakalım cuma günü ne lcam.bu spora gidememem benim motivasyonumu fena düşürdü.diyet yalan ldu.kola,pasta,pide,yağda(hemde bol yağda)kızarmış tavuk daha nellleeeer neeeleeeer.birsürü yedim valla.cuma günü ne olcam bakalım.benden bu hafta bi cacık olmaz ama bakalım.
Bizde sabah doktordan geldik..Arasın ciğerlere inmemiş temiz dedi öksürük şurubu soğuk algınlığı şurubu burun fısfısı verdi..
Benim ciğerlerde salgı var balgam sökücü,soğuk algınlığı,ağrı kesici,burun spreyi,antibiyotik verdi banada..
salgın çok fena aşırı sıcaktanda soğuktan da koruyucanız kendiniz aşırı sıcak soğuk yemeyecek kuru tozlu ortamda bulunmuyacağız.nemli ortam sağlanacak evin içinde.buharlı yani...bol sıvı tüketecekmişiz..bu söylediklerim ilaçlardan önemlidir dedii doktor amcamız :)çok kötüydümm inşallah geçer geçen gece sünisler dolu ağrısı kulağıma dişime vurdu ..4 saat oturdum ağladım gece..tabi doktor amcam hala cigara içtiğimide bilmiyor yarında diyetisyene gitçem gece 4 ten hastaneden randevu alınıyo erken gitmem lazım 10 kişi ye bakıyor..daha önceki diyetisyenim..tayini çıkmamış aynıusına gitçem...endokrin istemez inşallah önceden var çünkü kağıtlarım..kilo verdim ama yolum uzun bakalım o nasıl liste verecek..bizden böle sizler nasılsınız
geçicek kuzum bu günler sen ne iş yapıyon hatice nikah kıysanız eş durumundan gelemez mi acaba benim eniştem gelmiştide öyle 3 sene önce kardeşim muhasebeci eniştem tuncelide öğretmendi şimdi ikiside bursada.. [/QUOTE .!.:öncelikle bu kadar alıntı yapabildiğin için seni tebrik ediyorum :) nasıl da üşenmedin :)
ben bi yardım kuruluşunda çalışıyorum. sosyal yardımlaşma derneği. reklam yapim "Kudüs Dayanışma Derneği" daha yeni başladım sigortam da yeni başlicak.benim sigortamın 10 aylık olması gerekıyomuş onun buraya gelebilmesi için.10 beklicez napalım. çünkü o daha 1.senesini yeni bitirdi şırnakta.
çiftlerden birinin düşünceli olması şart. ben 3 gün önce nişanlanma yıldönümümüzü unuttum, ki birincisiydi henüz; sen benim gibi olma:).
15 tatil bitmesin yaa, biz doyamadık daha tatileçocuklar çok hareketli, onlara uysak süper kalori harcarız
bugünkü menüm çok saçmaydı. benim canım hiç bişey istemedi.. bugünü sadece çorbayla geçirdim.
sabah
1 kase yoğurt çorbası
öğlen
1 bardak domates corbası
akşam
1 kase yoğurt corbası
bugün hiç bişey yiyemedim karnım çok ağrıyo.
kusura bakmayın bügn diyete uyamadım
suyuu içtim 3 litre olmasına 1 bardak kaldı. onu da birazdan içerim.
bugün 30 dakika zor yürüdüm belki tam 30 dakka olmayabilir.28 dakka falan olabılır. hakkınızı helal edin yaa bugün adam gibi bişey yapamadım. bi de aralarda hurma atıştırdım. toplam 4 tane hurma yedim.
saol canım benim.evet kızlar hadi hREKETE geçin olmuyo böle
geçmiş olsun cnm
oy crzasınıda biliyo kaptan işte budur.bu arada beroşvildoş ptesi salı suspor mesaj sayımı senin
çarşamaba perşembede benim
cezalarımız
az deyilmi güzelim kalori hesabı olarak diyorumAldığınız
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)
80 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)
23 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
27 kcal
3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
27 kcal
1.00 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)
140 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
54 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
81 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etli) (260 kcal)
260 kcal
3.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal)
78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)
84 kcal
Alınan Kalori Toplamı
854 kcal
saol cnmm..fena hastayız valla..güle güle kullansın zafer kardeşim..yakışır tabi askerimize...işlerin rat gitsin kuzum.
Ayy ben de özledim vallaaa...ya sabah bi girdim sonra koşa koşa adliyeye gittim gene, tam diyorum bugün ses yok heralde oturacam hopp bi şey cıkıyo, adliyeden 4 gibi işim bitti geri ofise dönmedim amaa akşam da bi kaç saat sevdiceğime spor ayakkabı baktım vee sonunda aldımmm...öldüm bugün gene öldümm yorgunluktan sabahtan beri :) cuma günü sevdiceğime kargo yolluyorummm, 14 şubat yıldönümümüzeeespor ayakkabı aldım, bi tişört aldım öyle gezerken hoşuma gitti çok yakışır dedimm fotolar,mektup, dergi mergi baya bi şey yollucam işte Çenem açıldı şimdi deee..hahahaha ama sizlere çok geçmiş olsun hepiziniz hasta oldunuz üzüldüm vallah denkleşemedik de bii..
Ay evet gene koşturdular beni bugün yahuu giremedim bi dahaa...özledim sizleriiibi d eyukarda yazdığım üzere akşam da sevdiceğim için uğraştımm..8 de de yalan dünya izlicem bugün spor mpor yok
gayet güzell spor yapmaya halin kalmıyoki ablam senin.Menüm:
Sabah:
1 ev yapımı cevizli çörek
biraz peynir
azcık sarelle :)
Öğlen:
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek
Akşam:
1 kase çorba
1 fırında kaşarkı galeta unlu tavuk öğsü
biraz salata
Bugün hiç ara yokkk...ara olmadı ki ara olsun
Su:2 lt
Spor:yok
afiyet olsun kuzum..Akşam bi elma bi yarım portakal falan yiyeblirim bi de ya onu yazmadımha bi de sabah çay vardı şekersiz tabiii...
bende severim meyveyii bende yaşayamam onsuz onlarsız..menün de çok güzelmiş. meyvesiz nasıl yaşıyosun yaa.. ben beceremiorum da. başka kaçamak da yapmıosun, helal olsun.
sende hafıza çok kuvettiliymiş özlemmim yada çok romantikmişin diyeyim :)çiftlerden birinin düşünceli olması şart. ben 3 gün önce nişanlanma yıldönümümüzü unuttum, ki birincisiydi henüz; sen benim gibi olma:).
ayenn valla çocukkluk ahh bir çocuk olsaydım :)15 tatil bitmesin yaa, biz doyamadık daha tatileçocuklar çok hareketli, onlara uysak süper kalori harcarız
ya özlemimm ne zayıf eski halime göre zayıf tabim :)yok canım troidim... dünya şey yemişim cnaımm daha ne yiycem tatlımm ben depodan kullanıyomm vucudumdaki fazla depodan alıştım artık güçsüz kalmıyom troid veya herhangi hormonal bir bozukluğum yok talım..yine çok azzz.. cicim, vücudun güçsüz düşmüyor mu bu kadarla? tiroid problemin var mıydı senin? yarın diyetisyende bol şans, zayıflamış halinle gideceksin ne güzel
bugünkü menüm:
0.25 x 1 Porsiyon Fırında Patates (263 kcal)66 kcal
0.25 x 100gr Domates Salçası (44 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)70 kcal
0.25 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)59 kcal
2.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
0.50 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)51 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
0.25 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal)36 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)81 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)18 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1213 kcal
spor: 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
su: 2lt
maşallah gayet güzel..
bi de Fatoşçuğum sormuştu, eşim Bursalı:).
sanada geçmiş olsun haticecimm çok fena ya ilaç bugün 1 oldu başladık inşallah 5 güne biter ablam bizmde.. hemde ne salgın ablam mübarek türkiye geneli.çok geçmiş olsun abla :) aynısı bende de var. bana da bi ton ilaç verdi doktor. ama 5 güne kalmadan geçiyo.salgınmış ya. benim bi tek burnum akıyo..
üşenmem tatlımm hepinizin yazdıklarını okuyorum şekl a :) ne güzel ablam..evet 10 ay lazım eşininde 2 sene doldurması..sigortan bi başlasa senin 10 ay dolana kadar oda 2 seneyi dolduru bi bakmıssın yanında inşallah..canımöncelikle bu kadar alıntı yapabildiğin için seni tebrik ediyorum :) nasıl da üşenmedin :)
ben bi yardım kuruluşunda çalışıyorum. sosyal yardımlaşma derneği. reklam yapim "Kudüs Dayanışma Derneği" daha yeni başladım sigortam da yeni başlicak.benim sigortamın 10 aylık olması gerekıyomuş onun buraya gelebilmesi için.10 beklicez napalım. çünkü o daha 1.senesini yeni bitirdi şırnakta.
o nedemek canımm dikakt et kendine gribin tekralamasın vucdun düşer bu sefer daha fena olur canımbugünkü menüm çok saçmaydı. benim canım hiç bişey istemedi.. bugünü sadece çorbayla geçirdim.
sabah
1 kase yoğurt çorbası
öğlen
1 bardak domates corbası
akşam
1 kase yoğurt corbası
bugün hiç bişey yiyemedim karnım çok ağrıyo.
kusura bakmayın bügn diyete uyamadım
suyuu içtim 3 litre olmasına 1 bardak kaldı. onu da birazdan içerim.
bugün 30 dakika zor yürüdüm belki tam 30 dakka olmayabilir.28 dakka falan olabılır. hakkınızı helal edin yaa bugün adam gibi bişey yapamadım. bi de aralarda hurma atıştırdım. toplam 4 tane hurma yedim.
canımm benim nice seneler yaşayın kutlayın inşallah...ahh ahh gençlikk...zamanında bende böleydimm..şimdide aynıyım ama ozamanki heves le bir değil tabi ama romantiklik aynı :)
Öyle tabii unutmamak lazımm ben unutmam yaaa...dicem ama ilk bi sene dolana dek tabi ayları hatırlatırdık birbirimize, kulardık..ama ben 3. ayı unutmuştum kendimi baya kötü hissetmiştim
Hehhe ohh ne güzel yaaa...bize tatil de yok artık yaaa..yaza saklıyorum ben bütün heveslerimiii
oy kuzum inşallah inşallah rabbim ayrılığın a sını bile göstermesin..nice yıllar yaşayın hatta kocayın dede nine olun şikayet eder olun birbirinizden tatlı atışmalarınız olsun son nefesinizde dahi tabii allah gecinden versin gözleriniz gözlerinizde olsun kuzum benim :)Kızlarr hepicinizi çok öptümm ben de biraz asker yarimle konuşur uyurum sonra, sabah yine adliyedeyim artık öğlene gelirim inşallahh..
İlknur ablacım senle de denkleşemedik ne zamndır kocacının doğum günüsü 15 tatil derken saldın az ama sakınn moral bozma hemmen toplucan eminimmm...
hatce hatceee sağlığa dikkatt...
kaptancım iremcim günaydınn diye güne başlarsın gene yaırn ama şimdiden günaydın burdan
fatoşum ablamm sana zaten özet geçtimm
lemancım senle de muhabbet etmedik bugün ama alışırsın sen de hemen grubumzaa cok tatlıyız biz burda mutluyuzz
özlemcik sana da cevaplarımı yazdımm..ama yalan dünya sanki eskisi kadar eğlendirmiyorr..arada gülüyoz da
medinecim sen de pek iyi toparlanamadın sanırım, Allah sağlık sorunlarını hepimizden uzak tutsunnn
veeee 12 de 150 gün kalıyorr..hepiciniz bana dua ediinn çabuk geçsin şu hasret dolu günlerrAskerde ayrılmayan bi daha zor ayrılırmış öyle derlerrr hatta evlenirmiş bizim niyetimiz de o tabi bırakmayacaamm onuu
Anam ne konuştumm kucak dolusu sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?