Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm:
Sabah:
1 ev yapımı cevizli çörek
biraz peynir
azcık sarelle :)

Öğlen:
1 kase çorba
2 dilim kepek ekmek

Akşam:
1 kase çorba
1 fırında kaşarkı galeta unlu tavuk öğsü
biraz salata

Bugün hiç ara yokkk...ara olmadı ki ara olsun

Su:2 lt
Spor:yok

Akşam bi elma bi yarım portakal falan yiyeblirim bi de ya onu yazmadım ha bi de sabah çay vardı şekersiz tabiii...

menün de çok güzelmiş. meyvesiz nasıl yaşıyosun yaa.. ben beceremiorum da. başka kaçamak da yapmıosun, helal olsun.

bugün çok çalışılmış anlaşılan. menü de az, ohh ne güzel

çiftlerden birinin düşünceli olması şart. ben 3 gün önce nişanlanma yıldönümümüzü unuttum, ki birincisiydi henüz; sen benim gibi olma:).

bebişim aldım elime suyumu içiym bakalım.bırakmıyom ama şu 15 tatil mahfetti beni.bakalım ne olacak.bi bitsin.spor salonunda sabahlıycam valla.hoca kovana kadar kalcam salonda.

15 tatil bitmesin yaa, biz doyamadık daha tatile çocuklar çok hareketli, onlara uysak süper kalori harcarız

yine çok azzz.. cicim, vücudun güçsüz düşmüyor mu bu kadarla? tiroid problemin var mıydı senin? yarın diyetisyende bol şans, zayıflamış halinle gideceksin ne güzel

kocişinin doğumgünü derken, gelsin pideler, gitsin pastalar oldu demek:). bizim idolümüz, bu durumu telafi eder

bugünkü menüm:
0.25 x 1 Porsiyon Fırında Patates (263 kcal)66 kcal
0.25 x 100gr Domates Salçası (44 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)70 kcal
0.25 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)59 kcal
2.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
0.50 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)51 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
0.25 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal)36 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)81 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)18 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal

Alınan Kalori Toplamı1213 kcal

spor: 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
su: 2lt

bi de Fatoşçuğum sormuştu, eşim Bursalı:).

çok geçmiş olsun abla :) aynısı bende de var. bana da bi ton ilaç verdi doktor. ama 5 güne kalmadan geçiyo.salgınmış ya. benim bi tek burnum akıyo..

bugünkü menüm çok saçmaydı. benim canım hiç bişey istemedi.. bugünü sadece çorbayla geçirdim.

sabah

1 kase yoğurt çorbası

öğlen

1 bardak domates corbası

akşam

1 kase yoğurt corbası

bugün hiç bişey yiyemedim karnım çok ağrıyo.
kusura bakmayın bügn diyete uyamadım

suyuu içtim 3 litre olmasına 1 bardak kaldı. onu da birazdan içerim.

bugün 30 dakika zor yürüdüm belki tam 30 dakka olmayabilir.28 dakka falan olabılır. hakkınızı helal edin yaa bugün adam gibi bişey yapamadım. bi de aralarda hurma atıştırdım. toplam 4 tane hurma yedim.

çiftlerden birinin düşünceli olması şart. ben 3 gün önce nişanlanma yıldönümümüzü unuttum, ki birincisiydi henüz; sen benim gibi olma:).

Öyle tabii unutmamak lazımm ben unutmam yaaa...dicem ama ilk bi sene dolana dek tabi ayları hatırlatırdık birbirimize, kulardık..ama ben 3. ayı unutmuştum kendimi baya kötü hissetmiştim

15 tatil bitmesin yaa, biz doyamadık daha tatile çocuklar çok hareketli, onlara uysak süper kalori harcarız

Hehhe ohh ne güzel yaaa...bize tatil de yok artık yaaa..yaza saklıyorum ben bütün heveslerimiii

Son düzenleme:

Kız hakkınızı helal edn ne demek öyle şey olur mu sen sağlıklı ol yeter hayırdır kuşumneden böyle oldun canın falan mı sıkkın, sevgiline mi takılıyo aklın nedir??

Son düzenleme:
Kızlarr hepicinizi çok öptümm ben de biraz asker yarimle konuşur uyurum sonra, sabah yine adliyedeyim artık öğlene gelirim inşallahh..
İlknur ablacım senle de denkleşemedik ne zamndır kocacının doğum günüsü 15 tatil derken saldın az ama sakınn moral bozma hemmen toplucan eminimmm...
hatce hatceee sağlığa dikkatt...
kaptancım iremcim günaydınn diye güne başlarsın gene yaırn ama şimdiden günaydın burdan
fatoşum ablamm sana zaten özet geçtimm
lemancım senle de muhabbet etmedik bugün ama alışırsın sen de hemen grubumzaa cok tatlıyız biz burda mutluyuzz
özlemcik sana da cevaplarımı yazdımm..ama yalan dünya sanki eskisi kadar eğlendirmiyorr..arada gülüyoz da
medinecim sen de pek iyi toparlanamadın sanırım, Allah sağlık sorunlarını hepimizden uzak tutsunnn

veeee 12 de 150 gün kalıyorr..hepiciniz bana dua ediinn çabuk geçsin şu hasret dolu günlerr Askerde ayrılmayan bi daha zor ayrılırmış öyle derlerrr hatta evlenirmiş bizim niyetimiz de o tabi bırakmayacaamm onuu

Anam ne konuştumm kucak dolusu sevgilerr

Son düzenleme:
meaj 1
evet kızlar hadi hREKETE geçin olmuyo böle

geçmiş olsun cnm
saol canım benim.
bu arada beroşvildoş ptesi salı suspor mesaj sayımı senin
çarşamaba perşembede benim
cezalarımız
oy crzasınıda biliyo kaptan işte budur.
az deyilmi güzelim kalori hesabı olarak diyorum
saol cnmm..fena hastayız valla..güle güle kullansın zafer kardeşim..yakışır tabi askerimize...işlerin rat gitsin kuzum.
gayet güzell spor yapmaya halin kalmıyoki ablam senin.
Akşam bi elma bi yarım portakal falan yiyeblirim bi de ya onu yazmadım ha bi de sabah çay vardı şekersiz tabiii...
afiyet olsun kuzum..
menün de çok güzelmiş. meyvesiz nasıl yaşıyosun yaa.. ben beceremiorum da. başka kaçamak da yapmıosun, helal olsun.
bende severim meyveyii bende yaşayamam onsuz onlarsız..
sende hafıza çok kuvettiliymiş özlemmim yada çok romantikmişin diyeyim :)
ayenn valla çocukkluk ahh bir çocuk olsaydım :)
yine çok azzz.. cicim, vücudun güçsüz düşmüyor mu bu kadarla? tiroid problemin var mıydı senin? yarın diyetisyende bol şans, zayıflamış halinle gideceksin ne güzel
ya özlemimm ne zayıf eski halime göre zayıf tabim :)yok canım troidim... dünya şey yemişim cnaımm daha ne yiycem tatlımm ben depodan kullanıyomm vucudumdaki fazla depodan alıştım artık güçsüz kalmıyom troid veya herhangi hormonal bir bozukluğum yok talım..

çok geçmiş olsun abla :) aynısı bende de var. bana da bi ton ilaç verdi doktor. ama 5 güne kalmadan geçiyo.salgınmış ya. benim bi tek burnum akıyo..
sanada geçmiş olsun haticecimm çok fena ya ilaç bugün 1 oldu başladık inşallah 5 güne biter ablam bizmde.. hemde ne salgın ablam mübarek türkiye geneli.
üşenmem tatlımm hepinizin yazdıklarını okuyorum şekl a :) ne güzel ablam..evet 10 ay lazım eşininde 2 sene doldurması..sigortan bi başlasa senin 10 ay dolana kadar oda 2 seneyi dolduru bi bakmıssın yanında inşallah..canım
o nedemek canımm dikakt et kendine gribin tekralamasın vucdun düşer bu sefer daha fena olur canım
canımm benim nice seneler yaşayın kutlayın inşallah...ahh ahh gençlikk...zamanında bende böleydimm..şimdide aynıyım ama ozamanki heves le bir değil tabi ama romantiklik aynı :)
oy kuzum inşallah inşallah rabbim ayrılığın a sını bile göstermesin..nice yıllar yaşayın hatta kocayın dede nine olun şikayet eder olun birbirinizden tatlı atışmalarınız olsun son nefesinizde dahi tabii allah gecinden versin gözleriniz gözlerinizde olsun kuzum benim :)

Son düzenleme:
2 saat sonra hastaneye gitçem..diyeteisyene tabi önce endokrin bakar yine..bugün diyetisyene giremem kanımca tahlil sonuçları malumm yarına kalır belki fazla..hala uyumadımm..uykumda yok hastanede uyuklarım artık..eşim bırakacak allahtan yanımda arkadaşım olcak onunda fazlası var diyetisyene gelcek oda işte...bearber olcak eskisi gibim yanlız olmayacam..arasıda babası sabah kayınvalideme bırakacak bende işim bitince oraya gitçem eltime yani birlikteler..belki giremiyebilirim eşim akşam iş dönüşü alacak artık kaçta gelirse..bakalım..dua edin herşey yolunda gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…