ii söledin hadin herkes 3 er bardak su içsin içen beğensin mesajı
sayılır tabi fıstıkmesaj:4
bebişim benim yanımda 1.5 litrelik şişe var.ben boyna içiym o sayılır mııı.bardak hesabı olunca unutuyom.sağlık ocağına gidip b12 mi ölçtüreyim diyorum.bi problem var galiba acayip unutkanım
seminerlerde muhakkak görmüşümdür o zaman. valla cicim, eğer çook yeni olsaydı, biraz daha sıkıntılı geçerdi ama insan oralarda yaşayınca sistemi oturtuyor. mesela köydeki okulunda o gün dersini bitirdin, geldin şehre, havayı koklayınca anlıyorsun bi müddet sonra olay çıkmış mı, çıkacak mı, o an güvende misin, değil misin, ona göre ayarlıyosun kendini. mesela hangi mahallere girilebilir, hangi mahallere girilmez, nerelerde dolaşmak daha güvenli, nerelere giderse molotof kokteyli yer, nerelerde olursa gaz bombası yer, artık o, bu sistemi oturtmuştur. 1 yıl olduysa o, kendini korumayı öğrenmiştir, o yüzden müsterih ol. insanlara yaklaşım da önemli. sen esnafa iyi davranırsan, o da senden ekmek parası kazandığın için seni kollar, bu her yerde böyle. orda daha da egemen bu durum.
kolay değil tabiki, sen gitsen zorlanırsın şimdi, ama o, hayatını kolaylaştırmanın yollarını bulmuştur. ben cizre'de tek başına kalabildiysem, biraz yüreği olan herkes bunu başarabilir.
ahhh canım bende de gündür diyet yalan oldu
maşallahın var fıstık.nazar değmesin
sağol hilalcim, ateş bitti bakalım balgamdan uyuyamadı gece , bende sabah 6 da uyudum 9da kalktım valla öcük gibiyim şuan
Valla inşallah dediğin gibidir kızzzçok harcadıysak azcık kaçırmanın zararı olmaz sanırım sabah da bi iki çatal sarelle aldım azcık azıkk
Çok geçmiş olsun yaa cidden herkes de bi rahatsızlık bi sıkıntı,Allah yardımcınız olsun yardımcımız olsun kızlarrr
Günaydınnn canım, destina haklı zamanla oturuyor merak etme her şeyden azar azar yemeye alışıp başlıyorsun,kalori pişmanlıkları başlıyor sonraaa
sağol canım benimmaşallahın var canım kurtuldun eski çikolata krizlerinden.buda nazarlık olsun
ahhh canım bende de gündür diyet yalan oldu
geçmiş olsun canım.aman dikkat et.bu ay hastalıklar bırakmadı peşinizi
maşallahın var fıstık.nazar değmesin
valla hiçbirşey yapmadımmesaj:2
günaydın minişler.neler yaptınız haftasonu bakiim.valla ben iyi yedim haa.şimdiden +700 çıktım.bakalım cuma günü ne lcam.bu spora gidememem benim motivasyonumu fena düşürdü.diyet yalan ldu.kola,pasta,pide,yağda(hemde bol yağda)kızarmış tavuk daha nellleeeer neeeleeeer.birsürü yedim valla.cuma günü ne olcam bakalım.benden bu hafta bi cacık olmaz ama bakalım.
ayyıldızım çok geçmiş olsun
sporun çok güzel haftasonu telafi etmişsin
çuku cıs var ama yakmışsın onu
Kızlar dün şehir dışında olğum için yazamadım.Tabi bu 2 günde diyet filan gitdi :18:
olsunn cnmm hepimiz aynıydık ilk başlarda bundan sonra olmasın aynı pişmanlığı yaşama mühim olan o kuzumBörekler,çörekler ne gördüysem yedim
annenn iyi besliyo kuzumm seni :) sana bişiler yazmıştım ama görmedin sanırsam :)olsun, sporunu da yapmışsın. bu malum günler bizi böyle tatlıya yöneltti bu haftasonuAllah'tan o günlerde vücut daha fazla enerji harcıyormuş, yanlış hatırlamıosam bazal metabolizma 150 kalorilik mi ne, daha fazla enerji harcıyodu. yarın, haftasonu yediklerimizi telafi etme vakti .
benim menüm:
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal
6.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)372 kcal
2.00 x 100gr Patates Püresi (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
0.25 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)29 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)8 kcal
0.50 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal)22 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Adet Izgara Köfte (Dana Eti - Orta Yağlı) (60 kcal)240 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (15 kcal)30 kcal
Alınan Kalori Toplamı1276 kcal
menüm:
evet ama ben yine de endişeleniyorum. zaten çok takıntılı bir insan.iyice psikolojisi bozuluyo.beni de üzüyo hep.
bugün çok yoruldum yaa. bi de regldim.karnım ağrıyodu.hep istifar ettim.bugün diyetim bi garip oldu yaa..
kimse yok yine. yalnız kaldım
menüm
sabah
tulum peynir
maydonoz
roka
1 kızarmış sosis
bir haşlanmış yumurta
domates
salatalık
öğlen
yoğurt çorbası
akşam
4 sarma
bir kase yoğurt
öğlen yarım nar yedim.
geçicek kuzum bu günler sen ne iş yapıyon hatice nikah kıysanız eş durumundan gelemez mi acaba benim eniştem gelmiştide öyle 3 sene önce kardeşim muhasebeci eniştem tuncelide öğretmendi şimdi ikiside bursada..su ve sporu yazmayı unuttum
spor 35 dakka yürüyüş
su 3 litre
çok geçmiş olsun canımmm çocuk iyi olsun sen istersen + 2 çık...canımm...ama salma tabi orasıda ayrı medinoşum..Haftasonu durgunluğu yaşanmış , benim kızda ateşliydi 2 gündür hastanedeiz ,
2 gecedir uyumuyorum e gündüzde fırsat buldukça yattığımdan yogundu ve stresten yedim kg almışımdır kesin neyse dikkat etmem lazım. tam en azimlenmem gerektiği kg da tekrar yukarı çıkmam iyi olmaz
Günaydın kızlar.BU sabah tam qazla diyete devam.uyanır uyanmaz 2 bardak su içdim.Kahvaltı yapamadım:18:
ahh o tartı korkusu yokmu zamanla verdikçe hergün çıkmak isteyeceksin ..canımyine soruyom adın neydi..isimle hitabı severimde :)Tatlım,korkudan tartıya çıkamadım
amin aminnn iremim...günaydın fıstıklaaaaaarrrr
gününüz aydın
neşeniz bol
rejiminiz tam olsun
aynen... cnmlellikcim haftasonunu unut bugünden itibaren dikkat et
oy seninle kilolarımız bir değil ama sen benim idöllerimdensinn salma kuzum kendinimesaj:2
günaydın minişler.neler yaptınız haftasonu bakiim.valla ben iyi yedim haa.şimdiden +700 çıktım.bakalım cuma günü ne lcam.bu spora gidememem benim motivasyonumu fena düşürdü.diyet yalan ldu.kola,pasta,pide,yağda(hemde bol yağda)kızarmış tavuk daha nellleeeer neeeleeeer.birsürü yedim valla.cuma günü ne olcam bakalım.benden bu hafta bi cacık olmaz ama bakalım.
aynen katılıyorumfıstık öle deme baştan bırakma daha kaç gün var bugünden itibaren dikkat edeceğiz hepimiz
onada 1 hafta kaldı kuzum oda biter geçer takılma sıkma kendini...eski formda ki günlerine sonn günler..mesaj:3
bebişim aldım elime suyumu içiym bakalım.bırakmıyom ama şu 15 tatil mahfetti beni.bakalım ne olacak.bi bitsin.spor salonunda sabahlıycam valla.hoca kovana kadar kalcam salonda.
çocuklar akıl koymuyo cnmm ondanda oluyo ee hastalandı sende ben gibi... geçecek kuzm bu günler..mesaj:4
bebişim benim yanımda 1.5 litrelik şişe var.ben boyna içiym o sayılır mııı.bardak hesabı olunca unutuyom.sağlık ocağına gidip b12 mi ölçtüreyim diyorum.bi problem var galiba acayip unutkanım
güzel başkanım gayet...şimdiye kadarki menüm
AldığınızKalori Miktarı
sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
ara
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)27 kcal
öğlen
1.00 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)140 kcal
Alınan Kalori Toplamı297 kcal
öğlende brokoli çorbası içcem onuda ekledim
afiyet olsun cnmmöylen yemek yiyemedim 4 kayısı kurusu+8 fındık+1 meyva yedim
evet kızlar hadi hREKETE geçin olmuyo bölemesaj:5
nerdesiniz kızlar yaaa kimseler yok bugün.
geçmiş olsun cnmBizde sabah doktordan geldik..Arasın ciğerlere inmemiş temiz dedi öksürük şurubu soğuk algınlığı şurubu burun fısfısı verdi..
Benim ciğerlerde salgı var balgam sökücü,soğuk algınlığı,ağrı kesici,burun spreyi,antibiyotik verdi banada..
salgın çok fena aşırı sıcaktanda soğuktan da koruyucanız kendiniz aşırı sıcak soğuk yemeyecek kuru tozlu ortamda bulunmuyacağız.nemli ortam sağlanacak evin içinde.buharlı yani...bol sıvı tüketecekmişiz..bu söylediklerim ilaçlardan önemlidir dedii doktor amcamız :)çok kötüydümm inşallah geçer geçen gece sünisler dolu ağrısı kulağıma dişime vurdu ..4 saat oturdum ağladım gece..tabi doktor amcam hala cigara içtiğimide bilmiyor yarında diyetisyene gitçem gece 4 ten hastaneden randevu alınıyo erken gitmem lazım 10 kişi ye bakıyor..daha önceki diyetisyenim..tayini çıkmamış aynıusına gitçem...endokrin istemez inşallah önceden var çünkü kağıtlarım..kilo verdim ama yolum uzun bakalım o nasıl liste verecek..bizden böle sizler nasılsınız
bu arada beroşvildoş ptesi salı suspor mesaj sayımı senin
çarşamaba perşembede benim
cezalarımız
kimseler yokk allata 2 ziyaretçi görüyomm gelin kuzularımmm kimsiniz :)
hilal özledimm seni yavv randevulaşalımmı yavrum napalım acaba :)
destina kıs niye bişi yazmadan çıktın
sabahtan beri yoksun
kelebek hiltoşta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?