Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ii söledin hadin herkes 3 er bardak su içsin içen beğensin mesajı

bebişim benim yanımda 1.5 litrelik şişe var.ben boyna içiym o sayılır mııı.bardak hesabı olunca unutuyom.sağlık ocağına gidip b12 mi ölçtüreyim diyorum.bi problem var galiba acayip unutkanım

şimdiye kadarki menüm
AldığınızKalori Miktarı

sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
ara
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)27 kcal
öğlen
1.00 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)140 kcal

Alınan Kalori Toplamı297 kcal

öğlende brokoli çorbası içcem onuda ekledim

sayılır tabi fıstık

demirede baktır o da yapıyo unutkanlık

hangi okuldaydın sen abla?

sağol hilalcim, ateş bitti bakalım balgamdan uyuyamadı gece , bende sabah 6 da uyudum 9da kalktım valla öcük gibiyim şuan
sağol canım benim

valla hiçbirşey yapmadım çocukları hastaneye götürdük geldik onun dışında eşim oğlanla yüzmeye gitti bende kızla yattım uyudum gündüz, gecede hep ateş bekledim sabaha doğru uyudum. ve bir şişe nutella bitirdim diyebilirim +400 gr da ben fazla çıktım ama kabızlıkta var ve regl olucam ben, lahana suyuna devam

ayyıldızım çok geçmiş olsun

sporun çok güzel haftasonu telafi etmişsin
çuku cıs var ama yakmışsın onu

sağol kaptanım.

Bizde sabah doktordan geldik..Arasın ciğerlere inmemiş temiz dedi öksürük şurubu soğuk algınlığı şurubu burun fısfısı verdi..
Benim ciğerlerde salgı var balgam sökücü,soğuk algınlığı,ağrı kesici,burun spreyi,antibiyotik verdi banada..
salgın çok fena aşırı sıcaktanda soğuktan da koruyucanız kendiniz aşırı sıcak soğuk yemeyecek kuru tozlu ortamda bulunmuyacağız.nemli ortam sağlanacak evin içinde.buharlı yani...bol sıvı tüketecekmişiz..bu söylediklerim ilaçlardan önemlidir dedii doktor amcamız :)çok kötüydümm inşallah geçer geçen gece sünisler dolu ağrısı kulağıma dişime vurdu ..4 saat oturdum ağladım gece..tabi doktor amcam hala cigara içtiğimide bilmiyor yarında diyetisyene gitçem gece 4 ten hastaneden randevu alınıyo erken gitmem lazım 10 kişi ye bakıyor..daha önceki diyetisyenim..tayini çıkmamış aynıusına gitçem...endokrin istemez inşallah önceden var çünkü kağıtlarım..kilo verdim ama yolum uzun bakalım o nasıl liste verecek..bizden böle sizler nasılsınız

Alınan Kalori

1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Yumurta (324 kcal) 324 kcal
3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 165 kcal
6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 48 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Fırında Tavuk (328 kcal) 656 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal
5.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 5 kcal
1.00 x 1 Adet (35gr) Ülker Dankek Muffin (160 kcal) 160 kcal
2.00 x 1 Litre Su (0 kcal) 0 kcal
Alınan Kalori Toplamı1442 kcal

Yakılan Kalori

1.00 x 1 Saat Gıda Alışverişi Yapmak (150 kcal)150 kcal
Yakılan Kalori Toplamı150 kcal

AldığınızKalori Miktarı

2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir (161 kcal)81 kcal
1.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal)50 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)48 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Tavuk Göğsü (Haşlanmış) (180 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (68 kcal)136 kcal
Alınan Kalori Toplamı926 kcal

YaktığınızKalori Miktarı

0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı125 kca

++++ ilaçlarım...

su 3 litreyi geçti ilaçlarla

spor doktorda yürüyerek geldim sabah eşim arabayla bıraktı işe gitti 1 saat hemen hemen ama ben 30 dakika ekledimm hesaplamaya bant yapmadımm eğer keyfim olursaa 30 dakika daha yürüyecemm..oda yoruyo beni çok

Kızlar dün şehir dışında olğum için yazamadım.Tabi bu 2 günde diyet filan gitdi :18:

Börekler,çörekler ne gördüysem yedim
olsunn cnmm hepimiz aynıydık ilk başlarda bundan sonra olmasın aynı pişmanlığı yaşama mühim olan o kuzum
annenn iyi besliyo kuzumm seni :) sana bişiler yazmıştım ama görmedin sanırsam :)
evet ama ben yine de endişeleniyorum. zaten çok takıntılı bir insan.iyice psikolojisi bozuluyo.beni de üzüyo hep.

bugün çok yoruldum yaa. bi de regldim.karnım ağrıyodu.hep istifar ettim.bugün diyetim bi garip oldu yaa..

kimse yok yine. yalnız kaldım

su ve sporu yazmayı unuttum

spor 35 dakka yürüyüş

su 3 litre
geçicek kuzum bu günler sen ne iş yapıyon hatice nikah kıysanız eş durumundan gelemez mi acaba benim eniştem gelmiştide öyle 3 sene önce kardeşim muhasebeci eniştem tuncelide öğretmendi şimdi ikiside bursada..
çok geçmiş olsun canımmm çocuk iyi olsun sen istersen + 2 çık...canımm...ama salma tabi orasıda ayrı medinoşum..
Günaydın kızlar.BU sabah tam qazla diyete devam.uyanır uyanmaz 2 bardak su içdim.Kahvaltı yapamadım:18:

Tatlım,korkudan tartıya çıkamadım
ahh o tartı korkusu yokmu zamanla verdikçe hergün çıkmak isteyeceksin ..canımyine soruyom adın neydi..isimle hitabı severimde :)
günaydın fıstıklaaaaaarrrr

gününüz aydın
neşeniz bol
rejiminiz tam olsun
amin aminnn iremim...
lellikcim haftasonunu unut bugünden itibaren dikkat et
aynen... cnm
oy seninle kilolarımız bir değil ama sen benim idöllerimdensinn salma kuzum kendini
fıstık öle deme baştan bırakma daha kaç gün var bugünden itibaren dikkat edeceğiz hepimiz
aynen katılıyorum
bebişim aldım elime suyumu içiym bakalım.bırakmıyom ama şu 15 tatil mahfetti beni.bakalım ne olacak.bi bitsin.spor salonunda sabahlıycam valla.hoca kovana kadar kalcam salonda.
onada 1 hafta kaldı kuzum oda biter geçer takılma sıkma kendini...eski formda ki günlerine sonn günler..
çocuklar akıl koymuyo cnmm ondanda oluyo ee hastalandı sende ben gibi... geçecek kuzm bu günler..
güzel başkanım gayet...
öylen yemek yiyemedim 4 kayısı kurusu+8 fındık+1 meyva yedim
afiyet olsun cnmm

kimseler yokk allata 2 ziyaretçi görüyomm gelin kuzularımmm kimsiniz :)
hilal özledimm seni yavv randevulaşalımmı yavrum napalım acaba :)

nerdesiniz kızlar yaaa kimseler yok bugün.
evet kızlar hadi hREKETE geçin olmuyo böle

geçmiş olsun cnm

Aldığınız
Kalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)
80 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)
23 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
27 kcal
3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
27 kcal
1.00 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)
140 kcal
6.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
54 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
81 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etli) (260 kcal)
260 kcal
3.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal)
78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)
84 kcal
Alınan Kalori Toplamı
854 kcal

bu arada beroşvildoş ptesi salı suspor mesaj sayımı senin
çarşamaba perşembede benim
cezalarımız

tamam bebiş ben bugün yarın alıyorum notlarımı.bugün hiç canım yemek yemek istemedi dün hüplettim herşeyi bugün pişmanlığını yaşıyorum.son bi prs. kapuska yoğurt 1 dilim ekmeğimi yiyimde günü kapatim barii

kimseler yokk allata 2 ziyaretçi görüyomm gelin kuzularımmm kimsiniz :)
hilal özledimm seni yavv randevulaşalımmı yavrum napalım acaba :)

Ayy ben de özledim vallaaa...ya sabah bi girdim sonra koşa koşa adliyeye gittim gene, tam diyorum bugün ses yok heralde oturacam hopp bi şey cıkıyo, adliyeden 4 gibi işim bitti geri ofise dönmedim amaa akşam da bi kaç saat sevdiceğime spor ayakkabı baktım vee sonunda aldımmm...öldüm bugün gene öldümm yorgunluktan sabahtan beri :) cuma günü sevdiceğime kargo yolluyorummm, 14 şubat yıldönümümüzeee spor ayakkabı aldım, bi tişört aldım öyle gezerken hoşuma gitti çok yakışır dedimm fotolar,mektup, dergi mergi baya bi şey yollucam işte Çenem açıldı şimdi deee..hahahaha ama sizlere çok geçmiş olsun hepiziniz hasta oldunuz üzüldüm vallah denkleşemedik de bii..

destina kıs niye bişi yazmadan çıktın
sabahtan beri yoksun
kelebek hiltoşta yok

Ay evet gene koşturdular beni bugün yahuu giremedim bi dahaa...özledim sizleriii bi d eyukarda yazdığım üzere akşam da sevdiceğim için uğraştımm..8 de de yalan dünya izlicem bugün spor mpor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…