Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah eşim erken gelirde menümü paylaşırımm yoksa yarına artıkk sayan arkadaş bekle beni :)

15 tatil bitmesin yaa, biz doyamadık daha tatile çocuklar çok hareketli, onlara uysak süper kalori harcarız
kııızzzz ben ne zaman bitcek diye bakıyom yaaa ne spor yapabiliyorum ne diyeet karıştım iyice
kocişinin doğumgünü derken, gelsin pideler, gitsin pastalar oldu demek:). bizim idolümüz, bu durumu telafi eder
edeceğimde benim küçük cadalozum engelliyo.işin kötüsü çarşamba yine gezmedeyim.kayınvalidemler görümceme gelecekmiş.
inşallah eşim erken gelirde menümü paylaşırımm yoksa yarına artıkk sayan arkadaş bekle beni :)

ben ben yine bende.olsun bebişim sen iyi ol yeterki bildirimini yap ben sayarım ne olcak yavyuuuumm

su spor mesaj
kelebek_____ + - 8
destina_88__ + + 8
tombikella___ + - 5
berenvildan__ + - 6
ayyıldizim___ bildirim yok 2
lelik________ bildirim yok 5
bur50______ + + 10 (6 nollu mesajı:3 8 nolu mesajı: kere yazmışsın)
fatoş0808___ + + 6
kızçeler 50 dakika dediğiniz sporları da + saydım haberiniz la.zaten spor yapamıyz dğru düzgün dedim.siz de fikrinizi söyleyin

yazarken pek afilli gözüküyodu ama yayınlayınca birbirine girmiş azıcık sanki:26::26:

menün de çok güzelmiş. meyvesiz nasıl yaşıyosun yaa.. ben beceremiorum da. başka kaçamak da yapmıosun, helal olsun.
günaydın kıslar

menüme akşam 2 avuç beyaz leblebide ekledim
kaloriside baya varmış 100 gramı 360 cal
heralde 100 gr vardı

fıstık haftasonu yaptım bende kaçamak toparlamaya çalışıyorum elmalı pasta falan yemiştim. Meyveyi aramam ama.Evde öle bi yiyen olupda bi dilim verirse belki yerim.Gidip de alıp yemek aklıma bile gelmez.

öylen yemek yiyemedim 4 kayısı kurusu+8 fındık+1 meyva yedim
lelikcim
gün sonunda mesaj sayınla o gün yaptığın spor ve içtiğin su miktarını belirtir misin

birde spor su mesaj sayımı yapıyoruz bugün berenvildan yaptı bu hafta yapacaklar belli
sende incele sıran gelince yapcaksın

burdayım bebişim.kimsecikler yok sıkıldım.face te takılıyodum.bu düzen çok bozuldu bişeyler yapmak lazım yaa
bozuldu derken katılım azalmasını mı kastediyorsun
yeni bi arkadaş çağırdım exact

az kaldık izinliler artınca
80 üstü yeni arkadaşlar çağırabiliriz katılımı arttırmak için

birde bir spor önerim var evde olanlar için belki duymuşsunuzdur leslie

bi ara yaptım ben ücretsiz izindeyken bebekten dolayı çıkamıyodum burdan duymuştum

leslie adlı bayan evde müzik eşliğinde yürüyor
videoyu izlerken sen de yürüyosun nasıl geçtiğini anlamıyorsun
link veriyim bi bakın
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
3 mil 5 millik 500 adımlık videoları var hoş.

ayyıldızım ve evdeyken sana uygun öneri olabilir diye düşündüm beroşvildoş
bende indircem bilgisayara fırsat buldukça yapmayı düşünüyorum
bi bakın derim ben

menüm
sabah
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
ara
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal
öğlen
1.00 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)140 kcal
Alınan Kalori Toplamı299 kcal

bebişim benim cd var evde leslie değilde micheal diye de benim toto bi kalksa yapacak ta kalkmıyo işte.bozuldu derken katılım azaldı gün boyu kimseler yok onu demek istiyorum yaa

bebişim benim cd var evde leslie değilde micheal diye de benim toto bi kalksa yapacak ta kalkmıyo işte.bozuldu derken katılım azaldı gün boyu kimseler yok onu demek istiyorum yaa

evet öel oldu malesef
yeni üye çağıralım ama seçici olalım ilk katılan
biraz kilolulardan
bizde arttıralım paylaşımı
başka senin öenrin varmı

arkadaşlar ben giremiyorum , girsemde çok kalamıcam geçmişi bile okuyamıyorum paçama yapışıyor oğlum
paff hem hastalar hem de iki çocukla epey yoğunum
beni idare eder misiniz oğluş okula başlayınca rahatlıcam şimdi kızı banyo yatırdım ilaçları verdim yatırdım sıra oğlana geldi bende uyucam sanırım .
mesaj sayım az sanırsam ve menüler nerdeyse hiç paylaşmadım cumadan beri
:26:

mazeretin olduğu sürece idare ederiz tabi

Güzel dualarınn kabul olsun inşallahhh...ağzın bal yesin fatoş ablacımmm

Herkese selamlarrr..ben de bugün giremedim gene bu ara yoğun işler, oturdum azcık ama dilekçe yazıyorum gene çıkıcam az sonra... yemelerime dikkat ediyorum gayettt ama iki gündür karnımda bi şişlik hissediyorum ödem mi acaba nası bi şey o ödemse ne yapabilirim acabaa???

İdare ederiz tabi ki medicenim sen elinden geldiği kadar gir de...ilknur ablayla sen 15 tatil mağduru oldunuz,sizin veletler sağolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…