kııızzzz ben ne zaman bitcek diye bakıyom yaaa ne spor yapabiliyorum ne diyeet karıştım iyice15 tatil bitmesin yaa, biz doyamadık daha tatileçocuklar çok hareketli, onlara uysak süper kalori harcarız
edeceğimde benim küçük cadalozum engelliyo.işin kötüsü çarşamba yine gezmedeyim.kayınvalidemler görümceme gelecekmiş.kocişinin doğumgünü derken, gelsin pideler, gitsin pastalar oldu demek:). bizim idolümüz, bu durumu telafi eder
inşallah eşim erken gelirde menümü paylaşırımm yoksa yarına artıkk sayan arkadaş bekle beni :)
su spor mesaj
kelebek_____ + - 8
destina_88__ + + 8
tombikella___ + - 5
berenvildan__ + - 6
ayyıldizim___ bildirim yok 2
lelik________ bildirim yok 5
bur50______ + + 10 (6 nollu mesajı:3 8 nolu mesajı: kere yazmışsın)
fatoş0808___ + + 6
kızçeler 50 dakika dediğiniz sporları da + saydım haberiniz la.zaten spor yapamıyz dğru düzgün dedim.siz de fikrinizi söyleyin
günaydın kıslarmenün de çok güzelmiş. meyvesiz nasıl yaşıyosun yaa.. ben beceremiorum da. başka kaçamak da yapmıosun, helal olsun.
yok cnm güzel teşekkürlermesaj:3
yazarken pek afilli gözüküyodu ama yayınlayınca birbirine girmiş azıcık sanki:26::26:
lelikcimöylen yemek yiyemedim 4 kayısı kurusu+8 fındık+1 meyva yedim
kimse yokmu kıs kaç saattir
nerdesiniz
bozuldu derken katılım azalmasını mı kastediyorsunmesaj:4
burdayım bebişim.kimsecikler yok sıkıldım.face te takılıyodum.bu düzen çok bozuldu bişeyler yapmak lazım yaa
bozuldu derken katılım azalmasını mı kastediyorsun
yeni bi arkadaş çağırdım exact
az kaldık izinliler artınca
80 üstü yeni arkadaşlar çağırabiliriz katılımı arttırmak için
birde bir spor önerim var evde olanlar için belki duymuşsunuzdur leslie
bi ara yaptım ben ücretsiz izindeyken bebekten dolayı çıkamıyodum burdan duymuştum
leslie adlı bayan evde müzik eşliğinde yürüyor
videoyu izlerken sen de yürüyosun nasıl geçtiğini anlamıyorsun
link veriyim bi bakın
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
3 mil 5 millik 500 adımlık videoları var hoş.
ayyıldızım ve evdeyken sana uygun öneri olabilir diye düşündüm beroşvildoş
bende indircem bilgisayara fırsat buldukça yapmayı düşünüyorum
bi bakın derim ben
bebişim benim cd var evde leslie değilde micheal diye de benim toto bi kalksa yapacak ta kalkmıyo işte.bozuldu derken katılım azaldı gün boyu kimseler yok onu demek istiyorum yaa
mazeretin olduğu sürece idare ederiz tabiarkadaşlar ben giremiyorum , girsemde çok kalamıcam geçmişi bile okuyamıyorum paçama yapışıyor oğlum
paff hem hastalar hem de iki çocukla epey yoğunum
beni idare eder misiniz oğluş okula başlayınca rahatlıcam şimdi kızı banyo yatırdım ilaçları verdim yatırdım sıra oğlana geldi bende uyucam sanırım .
mesaj sayım az sanırsam ve menüler nerdeyse hiç paylaşmadım cumadan beri
:26:
meaj 1
saol canım benim.
oy crzasınıda biliyo kaptan işte budur.
az deyilmi güzelim kalori hesabı olarak diyorum
saol cnmm..fena hastayız valla..güle güle kullansın zafer kardeşim..yakışır tabi askerimize...işlerin rat gitsin kuzum.
gayet güzell spor yapmaya halin kalmıyoki ablam senin.
afiyet olsun kuzum..
bende severim meyveyii bende yaşayamam onsuz onlarsız..
sende hafıza çok kuvettiliymiş özlemmim yada çok romantikmişin diyeyim :)
ayenn valla çocukkluk ahh bir çocuk olsaydım :)
ya özlemimm ne zayıf eski halime göre zayıf tabim :)yok canım troidim... dünya şey yemişim cnaımm daha ne yiycem tatlımm ben depodan kullanıyomm vucudumdaki fazla depodan alıştım artık güçsüz kalmıyom troid veya herhangi hormonal bir bozukluğum yok talım..
sanada geçmiş olsun haticecimm çok fena ya ilaç bugün 1 oldu başladık inşallah 5 güne biter ablam bizmde.. hemde ne salgın ablam mübarek türkiye geneli.
üşenmem tatlımm hepinizin yazdıklarını okuyorum şekl a :) ne güzel ablam..evet 10 ay lazım eşininde 2 sene doldurması..sigortan bi başlasa senin 10 ay dolana kadar oda 2 seneyi dolduru bi bakmıssın yanında inşallah..canım
o nedemek canımm dikakt et kendine gribin tekralamasın vucdun düşer bu sefer daha fena olur canım
canımm benim nice seneler yaşayın kutlayın inşallah...ahh ahh gençlikk...zamanında bende böleydimm..şimdide aynıyım ama ozamanki heves le bir değil tabi ama romantiklik aynı :)
oy kuzum inşallah inşallah rabbim ayrılığın a sını bile göstermesin..nice yıllar yaşayın hatta kocayın dede nine olun şikayet eder olun birbirinizden tatlı atışmalarınız olsun son nefesinizde dahi tabii allah gecinden versin gözleriniz gözlerinizde olsun kuzum benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?