yeni üye çağıralım ama seçici olalım ilk katılan
biraz kilolulardan
bizde arttıralım paylaşımı
başka senin öenrin varmı
arkadaşlar ben giremiyorum , girsemde çok kalamıcam geçmişi bile okuyamıyorum paçama yapışıyor oğlum
paff hem hastalar hem de iki çocukla epey yoğunum
beni idare eder misiniz oğluş okula başlayınca rahatlıcam şimdi kızı banyo yatırdım ilaçları verdim yatırdım sıra oğlana geldi bende uyucam sanırım .
mesaj sayım az sanırsam ve menüler nerdeyse hiç paylaşmadım cumadan beri
:26:
Kızlarr hepicinizi çok öptümm ben de biraz asker yarimle konuşur uyurum sonra, sabah yine adliyedeyim artık öğlene gelirim inşallahh..
İlknur ablacım senle de denkleşemedik ne zamndır kocacının doğum günüsü 15 tatil derken saldın az ama sakınn moral bozma hemmen toplucan eminimmm...
hatce hatceee sağlığa dikkatt...
kaptancım iremcim günaydınn diye güne başlarsın gene yaırn ama şimdiden günaydın burdan
fatoşum ablamm sana zaten özet geçtimm
lemancım senle de muhabbet etmedik bugün ama alışırsın sen de hemen grubumzaa cok tatlıyız biz burda mutluyuzz
özlemcik sana da cevaplarımı yazdımm..ama yalan dünya sanki eskisi kadar eğlendirmiyorr..arada gülüyoz da
medinecim sen de pek iyi toparlanamadın sanırım, Allah sağlık sorunlarını hepimizden uzak tutsunnn
veeee 12 de 150 gün kalıyorr..hepiciniz bana dua ediinn çabuk geçsin şu hasret dolu günlerrAskerde ayrılmayan bi daha zor ayrılırmış öyle derlerrr hatta evlenirmiş bizim niyetimiz de o tabi bırakmayacaamm onuu
Anam ne konuştumm kucak dolusu sevgilerr
yalan dünya, bana da komik gelmedi dün hiç. sabreden derviş muradına erermiş. .çok güzel, formda böyle incecik bi gelin olacaksın kısmetse. Zafer geldiğince seni gtanıyabilecek mi acba
Menümm:
Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal) 98 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 30 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 3 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal) 184 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 124 kcal
0.50 x 1 Bardak (250ml) Fanta Portakal (124 kcal) 62 kcal
0.25 x 100gr Kornişon Turşu (37 kcal) 9 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 36 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal) 104 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal) 169 kcal
Alınan Kalori Toplamı1440 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)350 kcal
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal
Sanırım şu kaloriyi az daha düşürmeliyim yaaa...çok kaçıyor...
Su:2 lt
Spor:1 sa platess
merhaba arkadaşlar kısaca kendimden bahsedeyim
hiç zayıf oldugumu hatırlamıyorum. hep balık etliydim. özelllikle göbek ve kalça problemim var.
3 sene kadar önceydii sanırım burdaki 4. takımdaydım ve hedef kiloma çok yaklaşmışken bıraktım. sonra kilo almadım ama hedef kilomun daha aşağıda olduğunu fark ettim. boyum çook kısa o yüzden hedefim sizlere göre aşağıda olabilir :44:
şubat tatiline gelmeden 49 kilo civarıydım ama şuan kaç bilmiyorum. zaten aranıza da pazartesi katılayım. annemlerde kilo veremiyorum. pazartesi kilo bildirimi yaparım. hedef kilom 45.
nisan ayına kadar ulaşmam lazım ki o ara nişanım olacak
ayrıca spora yazılacam yada evde bir düzen oturtacam. bel bölgemde 49 kiloda bile simit var yani.
bir kaç kere gruplara katılayım dedim ama bir türlü cesaret edemedim. ancak şimdi süre kısıtlı. önümde 2 ay var.
elimden geldiğince paylaşım yapar size de destek olurum.
grupla kilo vermenin faydasını biliyorum. 3 yıl önceki grupta 53ten düşmüştüm. burda da güzel arkadaşlıklar kurmuştum.
şunu da bu yıl farkettim ben zayıf insanları kıskanıyorum. bildiğin uyuz oluyorum
ara ara bakmaya çalışcam ama pazartesi kesin katılırım aranızaa.
herkese sağlıklı kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
İnşallahh özlemcimm...amin aminnAy benim amacım da onu az da olsa şaşırtmak, o da şimdiden senin kocacın gibi başladı sen yemiyon bak sürekli geziniyon hasta olcan, ben memnunum san anoluyo ama ben de diyorum daha güzel olcak amaaa böyle demeleri bi yandan çok güzel tabi ki amaaa bırakmak yokk hatta ben birazdan pilatese koyuluyorumm pilatesimi de ekleyip menümü de paylaşayımm
merhaba arkadaşlar kısaca kendimden bahsedeyim
hiç zayıf oldugumu hatırlamıyorum. hep balık etliydim. özelllikle göbek ve kalça problemim var.
3 sene kadar önceydii sanırım burdaki 4. takımdaydım ve hedef kiloma çok yaklaşmışken bıraktım. sonra kilo almadım ama hedef kilomun daha aşağıda olduğunu fark ettim. boyum çook kısa o yüzden hedefim sizlere göre aşağıda olabilir :44:
şubat tatiline gelmeden 49 kilo civarıydım ama şuan kaç bilmiyorum. zaten aranıza da pazartesi katılayım. annemlerde kilo veremiyorum. pazartesi kilo bildirimi yaparım. hedef kilom 45.
nisan ayına kadar ulaşmam lazım ki o ara nişanım olacak
ayrıca spora yazılacam yada evde bir düzen oturtacam. bel bölgemde 49 kiloda bile simit var yani.
bir kaç kere gruplara katılayım dedim ama bir türlü cesaret edemedim. ancak şimdi süre kısıtlı. önümde 2 ay var.
elimden geldiğince paylaşım yapar size de destek olurum.
grupla kilo vermenin faydasını biliyorum. 3 yıl önceki grupta 53ten düşmüştüm. burda da güzel arkadaşlıklar kurmuştum.
şunu da bu yıl farkettim ben zayıf insanları kıskanıyorum. bildiğin uyuz oluyorum
ara ara bakmaya çalışcam ama pazartesi kesin katılırım aranızaa.
herkese sağlıklı kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
bozuldu derken katılım azalmasını mı kastediyorsun
yeni bi arkadaş çağırdım exact
az kaldık izinliler artınca
80 üstü yeni arkadaşlar çağırabiliriz katılımı arttırmak için
birde bir spor önerim var evde olanlar için belki duymuşsunuzdur leslie
bi ara yaptım ben ücretsiz izindeyken bebekten dolayı çıkamıyodum burdan duymuştum
leslie adlı bayan evde müzik eşliğinde yürüyor
videoyu izlerken sen de yürüyosun nasıl geçtiğini anlamıyorsun
link veriyim bi bakın
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
3 mil 5 millik 500 adımlık videoları var hoş.
ayyıldızım ve evdeyken sana uygun öneri olabilir diye düşündüm beroşvildoş
bende indircem bilgisayara fırsat buldukça yapmayı düşünüyorum
bi bakın derim ben
meaj 1
saol canım benim.
oy crzasınıda biliyo kaptan işte budur.
az deyilmi güzelim kalori hesabı olarak diyorum
saol cnmm..fena hastayız valla..güle güle kullansın zafer kardeşim..yakışır tabi askerimize...işlerin rat gitsin kuzum.
gayet güzell spor yapmaya halin kalmıyoki ablam senin.
afiyet olsun kuzum..
bende severim meyveyii bende yaşayamam onsuz onlarsız..
sende hafıza çok kuvettiliymiş özlemmim yada çok romantikmişin diyeyim :)
ayenn valla çocukkluk ahh bir çocuk olsaydım :)
ya özlemimm ne zayıf eski halime göre zayıf tabim :)yok canım troidim... dünya şey yemişim cnaımm daha ne yiycem tatlımm ben depodan kullanıyomm vucudumdaki fazla depodan alıştım artık güçsüz kalmıyom troid veya herhangi hormonal bir bozukluğum yok talım..
sanada geçmiş olsun haticecimm çok fena ya ilaç bugün 1 oldu başladık inşallah 5 güne biter ablam bizmde.. hemde ne salgın ablam mübarek türkiye geneli.
üşenmem tatlımm hepinizin yazdıklarını okuyorum şekl a :) ne güzel ablam..evet 10 ay lazım eşininde 2 sene doldurması..sigortan bi başlasa senin 10 ay dolana kadar oda 2 seneyi dolduru bi bakmıssın yanında inşallah..canım
o nedemek canımm dikakt et kendine gribin tekralamasın vucdun düşer bu sefer daha fena olur canım
canımm benim nice seneler yaşayın kutlayın inşallah...ahh ahh gençlikk...zamanında bende böleydimm..şimdide aynıyım ama ozamanki heves le bir değil tabi ama romantiklik aynı :)
oy kuzum inşallah inşallah rabbim ayrılığın a sını bile göstermesin..nice yıllar yaşayın hatta kocayın dede nine olun şikayet eder olun birbirinizden tatlı atışmalarınız olsun son nefesinizde dahi tabii allah gecinden versin gözleriniz gözlerinizde olsun kuzum benim :)
Güzel dualarınn kabul olsun inşallahhh...ağzın bal yesin fatoş ablacımmm
Herkese selamlarrr..ben de bugün giremedim gene bu ara yoğun işler, oturdum azcık ama dilekçe yazıyorum gene çıkıcam az sonra...yemelerime dikkat ediyorum gayettt ama iki gündür karnımda bi şişlik hissediyorum ödem mi acaba nası bi şey o ödemse ne yapabilirim acabaa???
spor yapmıycaktım ben bugün, çok yürüdüm diye. beni de gaza getiriosun, ben de mi yapsam acaba?
benim gelinlik hususunda şöyle bişey oldu, düğün günü beni ilk kez görenler beni 36 beden sanmış, ertesi, gün tekrar görünce,'aa, biz seni 36 beden sanmıştık.' dediler. orjinal halim bu, dedimüstüm ince olabilir ama totomuz varr bizim . benimki küçüldü de, kocişinki büyüdü
evde çikolatalar gırla gidiyor, ablam, annem, eniştem. uzatılan her tatlıyı reddetmek kolay olmuyor şu an
Gözleriniz gözlerinizde olsunne güzel bir dilek o öyle ben kalas gibiyim bu konularda yaaa, ha özlem, ha odun . eşim gayet romantik, o romantik bişeyler yapınca bana gülme krizi geliyo .
diyetisyenle bugünkü maceren nasıl geçti, merak ettim cicim. neler dedi? neler önerdi? yaz bize muhakkak
cicim, ödem olabilir. midede sıkışma da olabilir, eğer öyleyse, kimyon katarak ye yemekleri, o sıkışıklığı alıyormuş. ödemse, tarçın, zencefil, zerdeçal karışımında 1 çay kaşığı ye yoğurtla, sabah ve akşam aç karnına. o iyi gelir. sebze yememişsin hiç bugün, kurufasulye, pilav şişkinliğini daha da arttırır cicim. lahana suyu da ödem attırır.
4.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)220 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)160 kcal
0.25 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)33 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal)170 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)30 kcal
Alınan Kalori Toplamı1288 kcal
spor:-
su: 2lt
1200 kalorinin altına inmek çok zor çok..
lethem hoşgeldin
bundan önceki grubun ve o gruptan nasıl ayrılmıştın
Hoşgeldin lethem..evet yakılan kalori fazladr zaten genelde pek oturarak geçmiyor günüm ama onları site otomatik düşüyor ben ekstra yaptıgım sporu eklıyorum sadcee
Senin boyun kaç ki yahu 49 kilo sana bu denli çooookk geliyor şaştım kaldımvalla ben 64 kiloyum sn kadar şikayetçi değilim he Ben hilal bu arada, yaş 23, boy 165, stj avukatım ,istanbuldan...
Nişanına kadar inşallah istediğin kiloya gelirsin tatlım bazı kurallar var kaptan bur50 yardımcı olur sana ama ilk sayfada yazıyor zaten kurallar, kolay gelsin tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?