Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet öel oldu malesef
yeni üye çağıralım ama seçici olalım ilk katılan
biraz kilolulardan
bizde arttıralım paylaşımı
başka senin öenrin varmı
yani en azından birileri katılırsa yeni kalabalık olur diye düşündüm bende.öğle yemeğimi yeni yiycem onu hazırlıyodum canım

senin mazeretin var bebişim problem yok.sömestr tatili bize yaramadı malesef

yalan dünya, bana da komik gelmedi dün hiç. sabreden derviş muradına erermiş. .çok güzel, formda böyle incecik bi gelin olacaksın kısmetse. Zafer geldiğince seni gtanıyabilecek mi acba

yalan dünya, bana da komik gelmedi dün hiç. sabreden derviş muradına erermiş. .çok güzel, formda böyle incecik bi gelin olacaksın kısmetse. Zafer geldiğince seni gtanıyabilecek mi acba

İnşallahh özlemcimm...amin aminn Ay benim amacım da onu az da olsa şaşırtmak, o da şimdiden senin kocacın gibi başladı sen yemiyon bak sürekli geziniyon hasta olcan, ben memnunum san anoluyo ama ben de diyorum daha güzel olcak amaaa böyle demeleri bi yandan çok güzel tabi ki amaaa bırakmak yokk hatta ben birazdan pilatese koyuluyorumm pilatesimi de ekleyip menümü de paylaşayımm

Menümm:

Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal) 98 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 30 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 3 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal) 184 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal) 124 kcal
0.50 x 1 Bardak (250ml) Fanta Portakal (124 kcal) 62 kcal
0.25 x 100gr Kornişon Turşu (37 kcal) 9 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 36 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal) 104 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal

1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal) 169 kcal
Alınan Kalori Toplamı1440 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)350 kcal
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal

Sanırım şu kaloriyi az daha düşürmeliyim yaaa...çok kaçıyor...
Su:2 lt
Spor:1 sa platess

merhaba arkadaşlar kısaca kendimden bahsedeyim
hiç zayıf oldugumu hatırlamıyorum. hep balık etliydim. özelllikle göbek ve kalça problemim var.
3 sene kadar önceydii sanırım burdaki 4. takımdaydım ve hedef kiloma çok yaklaşmışken bıraktım. sonra kilo almadım ama hedef kilomun daha aşağıda olduğunu fark ettim. boyum çook kısa o yüzden hedefim sizlere göre aşağıda olabilir :44:

şubat tatiline gelmeden 49 kilo civarıydım ama şuan kaç bilmiyorum. zaten aranıza da pazartesi katılayım. annemlerde kilo veremiyorum. pazartesi kilo bildirimi yaparım. hedef kilom 45.
nisan ayına kadar ulaşmam lazım ki o ara nişanım olacak

ayrıca spora yazılacam yada evde bir düzen oturtacam. bel bölgemde 49 kiloda bile simit var yani.
bir kaç kere gruplara katılayım dedim ama bir türlü cesaret edemedim. ancak şimdi süre kısıtlı. önümde 2 ay var.
elimden geldiğince paylaşım yapar size de destek olurum.
grupla kilo vermenin faydasını biliyorum. 3 yıl önceki grupta 53ten düşmüştüm. burda da güzel arkadaşlıklar kurmuştum.
şunu da bu yıl farkettim ben zayıf insanları kıskanıyorum. bildiğin uyuz oluyorum

ara ara bakmaya çalışcam ama pazartesi kesin katılırım aranızaa.
herkese sağlıklı kilo vermelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence gayet makul bir kalori ama yakılan enerji toplamı çook daha fazladır. sonuçta yemek yaparken bile kalori yakarız

Hoşgeldin lethem..evet yakılan kalori fazladr zaten genelde pek oturarak geçmiyor günüm ama onları site otomatik düşüyor ben ekstra yaptıgım sporu eklıyorum sadcee

Senin boyun kaç ki yahu 49 kilo sana bu denli çooookk geliyor şaştım kaldım valla ben 64 kiloyum sn kadar şikayetçi değilim he Ben hilal bu arada, yaş 23, boy 165, stj avukatım ,istanbuldan...

Nişanına kadar inşallah istediğin kiloya gelirsin tatlım bazı kurallar var kaptan bur50 yardımcı olur sana ama ilk sayfada yazıyor zaten kurallar, kolay gelsin tatlımmm

Son düzenleme:

spor yapmıycaktım ben bugün, çok yürüdüm diye. beni de gaza getiriosun, ben de mi yapsam acaba?
benim gelinlik hususunda şöyle bişey oldu, düğün günü beni ilk kez görenler beni 36 beden sanmış, ertesi, gün tekrar görünce,'aa, biz seni 36 beden sanmıştık.' dediler. orjinal halim bu, dedim üstüm ince olabilir ama totomuz varr bizim. benimki küçüldü de, kocişinki büyüdü
evde çikolatalar gırla gidiyor, ablam, annem, eniştem. uzatılan her tatlıyı reddetmek kolay olmuyor şu an

kendini gayet güzel özetlemişsin beden kitle endeksini merak ettim

bana diyetisyen vermişti leslie'nin videosunu. kulaklığı takıp müzik dinlerken çok güzel spor yapılıyor. bu arada daha kilolu üyeleri alma fikri çok güzel. biz de bakalım mı bu durum için yeni üye arayışına?

Gözleriniz gözlerinizde olsun ne güzel bir dilek o öyle ben kalas gibiyim bu konularda yaaa, ha özlem, ha odun. eşim gayet romantik, o romantik bişeyler yapınca bana gülme krizi geliyo.

diyetisyenle bugünkü maceren nasıl geçti, merak ettim cicim. neler dedi? neler önerdi? yaz bize muhakkak

cicim, ödem olabilir. midede sıkışma da olabilir, eğer öyleyse, kimyon katarak ye yemekleri, o sıkışıklığı alıyormuş. ödemse, tarçın, zencefil, zerdeçal karışımında 1 çay kaşığı ye yoğurtla, sabah ve akşam aç karnına. o iyi gelir. sebze yememişsin hiç bugün, kurufasulye, pilav şişkinliğini daha da arttırır cicim. lahana suyu da ödem attırır.

4.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)220 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)160 kcal
0.25 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)33 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal)170 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)30 kcal
Alınan Kalori Toplamı1288 kcal

spor:-
su: 2lt

1200 kalorinin altına inmek çok zor çok..

Son düzenleme:

Yap kızzz sen de yapp hatta ben naptım kızlarrr...leslie ye bi bakayım dedimm güya ben de yorgundumm, 1 sa plates üstünee yarım saat de yürüyüş yapmış oldum leslie ile, baya da sevdim ben bunuuuu bana yrın 3 artı falan verin bi bucuk sa spor yaptımmm neyse kı sporu seviyorum yaa yoksa ben zor kilo verirdim 1400 lerle haha sağolunnn kızlarrr

Aman dikkat et canımm yeme yeme onları öcüüü...anladım senin sıkıntını çok iyi, çok yakın bi arkadaşım da aynı dertten müzdaripp..bendeki tam tersi bel kalın ama inceliyooorrr

Evettt ben de merak ettim fatoş ablamm naptın bugünn, ve o kadar güzel dileklerdi ki cidden özleme çok katılıyorumm

Evet haklısın yaa ama ne pişirirlerse onu yiyorum ben ondan oluyoo hiç ugrasamıyom, anneme diyorum aslında ama o da bi yandan abimle babamı doyurmaya çalıştıgından bazen kolaya kacıyo yazık kadına daa sağol tavsiyeler için özlemcim deniycem hemen

Bence de çok zor yaaa fatos hergun 900 falan alıyo kızz nası yapıyolarrr

Merhabalar ben geldim...

Aranızda olmak çok güzel.. gün içerisinde aktif olarak çok paylaşım yapamayacağım ama akşam elimden geldiğince yazmaya çalışacağım :))

İyi geceler yedi cücelerrr (bir genç kızın gizli defteri okurduk bi zmaanlar hey gidi heyyy büyüdük mü nee) sağlıklı bi uyku çekeyim yarın aha çok meyve yeyim inşallaahhh

lethem hoşgeldin
bundan önceki grubun ve o gruptan nasıl ayrılmıştın

4. takımdaydım daha once ama 3 yıl kadar olmustur. o zaman hazırlandığım bir sınav vardı ve diyet yapamamaya başlayınca bırakmıştım. hem çalışan biri olduğumdan hem de yürümeyi seven biri olduğumdan sanırım kilo almadım. ama bölgesel olarak fazlalıklarım var. spor ve azcık diyetle sanırım nisana kadar yapabilirim :44:

memnun oldum hilalcim. ben sitede isim kullanmıyorum o yüzden lethem diyebilirsin
boyumu 155 diye tahmin etmekle beraber bir kaç santim daha az olabilir diye tahmin ediyorum 27 yaşındayım canım öğretmenim
kurallara baktım. kitap okumak eskiden yoktu sanırım ama olsun iyi bir şey. gerçi ben okulda orda burda sürekli okuyorum zaten illa roman olması gerekmez inş

takım kaptanımız kim? destina mı? ben kalori hesabı yapmadan vermeye çalışırım sanırım. inş hepimiz istediğimiz kiloya gelirizz

başaknım bugün doktordaydım 2 gün daha doktordayım endokrin + diyetisyen cumaya kadar izin istiyorum doktordan sonra eve gelemiyorum çocuk kaynanmda oraya gidiyom eşim alıyo akşam geç geliyom gelince ayrıntıları yazıcam canlarımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…