Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mazeretin olduğu sürece idare ederiz tabi
canım valla çok zorlanıyorum ,oğlanı gündüz uyutuyorum 2-3 saat uyusun diye ama sabah erken ben uyandığım için bende dayanamayıp yatıyorum 2 gündür akşam yemeklerimizde geç yeniyor. ve oğlum gece 12 de yatıyor eşim pek memnun değil bu durumdan :) ama ne yapabilirim kaldı 3 gün, gündüz daha zorlanmak yerine akşam kendiside varken oynasın dursun napim valla.

İdare ederiz tabi ki medicenim sen elinden geldiği kadar gir de...ilknur ablayla sen 15 tatil mağduru oldunuz,sizin veletler sağolsunn
tşk ederim canım. valla aht ettim stresten yiyorum da rakibem ,spor yapacagım dedim sen okula git tek kafam rahat olsun dedim :) annecim birlikte yapalım mı diyor,enerji süper çocukta.
sende mi çok yoğunsun gülüm valla bitsin artık diyorum kaldı 3 gün sonra babası evde olur rahat oluruz

hoşgeldin ,ne güzel kg vermişsin zamanında yine verirsin eminim. simitler için spor şart valla bendede göbek möbek duruyor, suratımdan gitti biraz spora başlıcam pzt inşallah.

bugünkü menü
sabah: 1 haşlama yumurta soğan ve maydanozla acı toz biberli yenildi, 2 yeşil sallama çay bir büyük kupaya yapılıp içildi ve biraz tere limonlandı yenildi.
ara:5 fındık
akşam 2 kepçe acılı kıymalı kurufasulye
ekmek arası nutella yedim biraz 3 dilim ekmek vardır niye yedim onuda bilmiyorum.
biraz lahana yedim 2 dal falan ,
sonrada haşlama lahana suyu içildi ve yatıldı
2 lt su, spor yok

sevgili rakibem yazıma eklemeyi unuttum ödem atıcı şeyler sormuşsun canım
rokayı haşlayıp suyunu içersen ,lahana haşlayıp suyunu içersen ve maydanozu direk çiğden yersen ödem çok iyi atarsın
bunlardan bir tanesini yap ama hepsini birden yapma.

40 dk yürüyüş
2 lt su
menümde yazdığımaek
1 kepçe kuru fasülye
1 porsiyon erişteli mercimek çorba
salata

Merhabalar ben geldim...

Aranızda olmak çok güzel.. gün içerisinde aktif olarak çok paylaşım yapamayacağım ama akşam elimden geldiğince yazmaya çalışacağım :))
Mrb epack hosgeldin ben takim kaptani bur50
takim kurallarimiz ilk sayfada yaziyor
Ama sen ve yeni arkadaslar icin ozetle
gunde en az bes mesaj sarti var
o gunku mesaj sayimizi
ictigimiz su miktari ve yaptigimiz sporu belirtiyoruz son mesajimizda
ve bunlari gunluk olarak sayiyoruz sirayla.

mesaj ve su spor bildirimi

fatoş0808___6 mesaj su spor bildirimi yok (göremedim bebişim varsa yaz düzeltelim)
destina_88__7 mesaj su + , spor -
kelebek.hill__8mesaj su + ,spor +
ayyıldızım___1 mesaj su + ,spor -(mazeretli olduğu için insiyatif kullandım)
lelik________mesaj yok. su spor bildirimi yok (bugün hiç gelmedi)
bur50______12 mesaj su + ,spor -
berenvildan__6 mesaj su + ,spor -
arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin.
kızçeler tek spor yapan kelebeğim hiltonum.toparlanmamız lazım

Son düzenleme:

6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT

6.TAKIM KURALLARI
1.Her cuma sabah 14 e kadar takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 30'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu ve içtiği su miktarını paylaşmak zorundadır.menu bıldırımın altına kac dk oldugunu ve hangı sporu yaptıgınızı belırtebılırsınız.
4.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
5.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
6.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...l#post25505232 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
7.Tüm üyelerin paylasım alanını takıp etmesı zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...sim-alani.html (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
9.Hergün kac tane mesaj yazdıgını sayıp parantez ıcınde belırtmenız gerekıyor kı takım dakı mesaj sayısını kontrol edelım.Örn en son yazdıgınız ve netten cıkcagınız o gun attıgınız mesajları sayıp (5) yazıp belırtebılırsınız.
10. Menulerını ıstedıgınız zaman sabah ogle dıye belırtebılırsınız .ancak gun sonu herkesin bır mesaj ıcınde ogunku tum yedıgı seylerın menusunu paylasmak zorundadır.Bu bıldırımın altına kac dk. spor yaptıgı da yazılması gerekmektedır.
11.Mesaj sayımlarının takıbı dönüşümlü olarak takım üyelerince sırayla yapılır. saat 00.00 den gece 00.00 arası degerlendırılecek ve raporlamasını bur50 haftalık olarak bıldırecektır.Kaptan yardımcımız ecz.imistir.

6.TAKIM
KADINLAR KULÜBÜ
bur50

6.Takım Kaptanı bur50[/QUOTE]

dünkü menüm
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 27 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
0.25 x 100gr Domates Salçası (44 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal) 70 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Tavuk Sote (200 kcal) 200 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00* 100 gram palamut balığı 168 kcal
1.00*1 mandalina 50 kcal
1.00*1 fincan form çayı 3 kcal
1.00* marul salatası 84 kcal
spor yok
su 2-2.5 litre

ben 40 dk yürüyüş yazmıştım saymıyonmu yürüyüşü

düzeltme yaptım.

yarım saat + olcek fıstık öle yapıyoduk baştan beri

naptın bu arada

bi kişi daha çağırdım yeni arkadaşlara rastlarsanız kuralları hatırlatırmısınız

yarım saat + olcek fıstık öle yapıyoduk baştan beri

naptın bu arada

bi kişi daha çağırdım yeni arkadaşlara rastlarsanız kuralları hatırlatırmısınız

evet bebişim ben unutmuşum.bu unutkanlık beni mahfedecek.bugün yokum bebişim.kayınvalidem kayınpederim geliyolar görümceme.gitmesem olmayacak mecburen oraya gidiyorum.büyük ihtimal geç dönerim.diğer tombiş kuşlarım ilgilenirler kızçelerle.bu arada yeni gelen herkese hoşgeldiniz diyoruuuuummm. veee hepinizi öperekten kaçıyoruuuummm.

Ben de memnun oldum lethemcim, takım kaptanımız bur50 sana açıklamalar yapmış zatenn

Bekliyoruzz fatoş ablamm,merak ediyorum senii :26:

Tamam rakibem sağol, özlem de sen de hemmen imdada koştunuz, en kolayı maydonoz geldi hemen attım ağzıma sabah bi de akşam baya spor yaptım indi şimdilik sorun yokk

Hem de ne spor tam 1,5 sa hiç dinlenmedimm..örnek alın kızlarrr hehe haydin hep beraber sporaaa

Ben de erkenden girdim diye seviniyordumm..kimsecikler yok kii..ben de adliyeye çıkıyorum yineee

Son düzenleme:
Merhabalar ben geldim...

Aranızda olmak çok güzel.. gün içerisinde aktif olarak çok paylaşım yapamayacağım ama akşam elimden geldiğince yazmaya çalışacağım :))

hoşgeldin cicim grubumuzun en uzun boylu olduğu, bu nedenle de en avantajlı üyesi olacaksın bence. adını bilmioruz yalnızz..

kızlar bi konu var paylaşım alanında
chentiq diye bi üye varmış daha önceden paylaşım yetersizliğinde diskalifiye edilmiş
yeniden katılmak istiyormuş
o zaman kuralları falan bilmiyomuş takım oylarını da istiyorlar
bizim içinde katılmasının bir sakıncası olmadığını söyleyeceğim
onaylayanlar beğensin

ben meslektaşınım cicim kaptancığımız bur50 kitap okuma kuralı var mıydı daha önce? ben bugün öğrendim ilk kez. benim işim eglir. ondan da artı atıcaz mı kızlar?

mantarlı, balıklı çok güzel bir menü evde bebiş varken yapamıorum diosun ama bak ne güzel bi menü, bayıldım cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…