başaknım bugün doktordaydım 2 gün daha doktordayım endokrin + diyetisyen cumaya kadar izin istiyorum doktordan sonra eve gelemiyorum çocuk kaynanmda oraya gidiyom eşim alıyo akşam geç geliyom gelince ayrıntıları yazıcam canlarımm...
yok ne kitabı yaben meslektaşınım cicimkaptancığımız bur50 kitap okuma kuralı var mıydı daha önce? ben bugün öğrendim ilk kez. benim işim eglir. ondan da artı atıcaz mı kızlar ?
kızlar bi konu var paylaşım alanında
chentiq diye bi üye varmış daha önceden paylaşım yetersizliğinde diskalifiye edilmiş
yeniden katılmak istiyormuş
o zaman kuralları falan bilmiyomuş takım oylarını da istiyorlar
bizim içinde katılmasının bir sakıncası olmadığını söyleyeceğim
onaylayanlar beğensin
merhaba kızlar. 2 gündür çok hastayım.dün yazamadım.dün diyet de yapamadım.bugünden sonra telafi edicem inş. bu 2 günü. sizi çok seviyorum..özledim valla. :)
nasılsınız neler yapıyosunuz?
3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)165 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
2.00 x 1 Adet Izgara Köfte (Dana Eti - Orta Yağlı) (60 kcal)120 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal)85 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)204 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Adet Armut (70 kcal)18 kcal
2.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekersiz) (47 kcal)24 kcal
0.25 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)29 kcal
Alınan Kalori Toplamı1228 kcal
spor: 1 saat hızlı gtempoda yürüyüş
su: 2lt
bitanem balık mantarlı değildi ama başka bulamadım onu yazdım.bugün fenaydı ama börekler tatlılar havada uçuştu yedim de malesef ama öğlen yeyince akşam yemedim bob bol da su içtim.bakalım ne olacak sonuçmantarlı, balıklı çok güzel bir menüevde bebiş varken yapamıorum diosun ama bak ne güzel bi menü, bayıldım cicim
Menümm:
Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Kaşar Peynir (121 kcal) 121 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 30 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal) 184 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Sade Pirinç Pilavı (260 kcal) 260 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 36 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kereviz (165 kcal) 41 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Dolma) (268 kcal) 268 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal) 151 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1477 kcal
Su:2 lt
Spor: yok
hoşgeldin cicimgrubumuzun en uzun boylu olduğu, bu nedenle de en avantajlı üyesi olacaksın bence . adını bilmioruz yalnızz..
Biz de seni özledik kiii..sen nasılsınn?? geçmiş olsun tatlımm...telafi edersin takma kafanabiz aynı devam ediyoruz napalım, yani 15 tatil bazı üyeleri vurdu ama bende değişen bi şey olmadığı için
Ben ipek :)
Valla uzun olmak çok işime yarıyor boyum 1,78 civarı :) zaten kilom bir yerde değil odun kıvamındayım..Kilom eşit olarak her yere dağılmış durumda...Ben şu an özel bir diyet yapmıyorum ara öğünlerimle beraber düzenli ve sağlıklı besleniyorum...
bu arada Ankara hastanesinde akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum.. bu konu hakkında da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...
bitanem balık mantarlı değildi ama başka bulamadım onu yazdım.bugün fenaydı ama börekler tatlılar havada uçuştu yedim de malesef ama öğlen yeyince akşam yemedim bob bol da su içtim.bakalım ne olacak sonuç
bebişim senin de dediğin gibi kahvaltı iyi başlamışta devamı çok iyi değil.sarma malesef yüksek kalorili.bi de kuru fasulye daha çok kalorisi diye biliyodum ama düzeltmişler herhalde.geçenlerde ben yemiştim 360 diyodu kalorisi sonra pişman olmuştum.
Ben ipek :)
Valla uzun olmak çok işime yarıyor boyum 1,78 civarı :) zaten kilom bir yerde değil odun kıvamındayım..Kilom eşit olarak her yere dağılmış durumda...Ben şu an özel bir diyet yapmıyorum ara öğünlerimle beraber düzenli ve sağlıklı besleniyorum...
bu arada Ankara hastanesinde akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum.. bu konu hakkında da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...
15 tatilden dolayı değildi benimki yaa. regl den dolayı.felaket ağrı çekiyorum...
merhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)
sevgili takım kaptanım
benim grupta olmamda acaba bir sıkıntı var mıdır?
paylaşım alanında gördüm de sanırım 2. takımaydı yazmıştım ben aranıza katılabilir miyim diye. o arada siz paylaşım alanından davet edince ben de 6. takıma geldim. tabi diğer takıma da hemen haber verdim. bir sorun yaratmamışımdır umarım. bir hevesim kırıldı gönderebilirim gibi yazmışsınız da.. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?