Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun cicim. umarım tüm sonuçlar iyi çıkar.

fikrinizi bekliyorum tmm dicem

merhaba kızlar. 2 gündür çok hastayım.dün yazamadım.dün diyet de yapamadım.bugünden sonra telafi edicem inş. bu 2 günü. sizi çok seviyorum..özledim valla. :)

nasılsınız neler yapıyosunuz?

3.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)165 kcal
0.50 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
2.00 x 1 Adet Izgara Köfte (Dana Eti - Orta Yağlı) (60 kcal)120 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Portakallı Kereviz (170 kcal)85 kcal
3.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)204 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Adet Armut (70 kcal)18 kcal
2.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)15 kcal
0.50 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekersiz) (47 kcal)24 kcal
0.25 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)29 kcal
Alınan Kalori Toplamı1228 kcal

spor: 1 saat hızlı gtempoda yürüyüş
su: 2lt

merhaba kızlar. 2 gündür çok hastayım.dün yazamadım.dün diyet de yapamadım.bugünden sonra telafi edicem inş. bu 2 günü. sizi çok seviyorum..özledim valla. :)
nasılsınız neler yapıyosunuz?

Biz de seni özledik kiii..sen nasılsınn?? geçmiş olsun tatlımm...telafi edersin takma kafana biz aynı devam ediyoruz napalım, yani 15 tatil bazı üyeleri vurdu ama bende değişen bi şey olmadığı için

Maşallah kızz bugün 1200 lerdesinn ben de paylaşcam ama benim ki 1400 lerde yaa poff.. bugün spor da yapmıcam..

Menümm:

Sabah:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Kaşar Peynir (121 kcal) 121 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 30 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal) 184 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Sade Pirinç Pilavı (260 kcal) 260 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 36 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Kereviz (165 kcal) 41 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Dolma) (268 kcal) 268 kcal

1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal) 151 kcal

Alınan Kalori Toplamı 1477 kcal

Su:2 lt
Spor: yok

Menümde görüldüğü üzere sabah güne çok iyi başlamışım sonra baya kaçırmışım yaa..benim bu kalorileri 1200 lere çekmem lazım artık bence daha hızlı ve güzel olur, yalnız baya motive oldum ben burda yaa artık tutmayın benii böyle de kendi menümü de kendim yorumlarımm

Son düzenleme:
mantarlı, balıklı çok güzel bir menü evde bebiş varken yapamıorum diosun ama bak ne güzel bi menü, bayıldım cicim
bitanem balık mantarlı değildi ama başka bulamadım onu yazdım.bugün fenaydı ama börekler tatlılar havada uçuştu yedim de malesef ama öğlen yeyince akşam yemedim bob bol da su içtim.bakalım ne olacak sonuç

bebişim senin de dediğin gibi kahvaltı iyi başlamışta devamı çok iyi değil.sarma malesef yüksek kalorili.bi de kuru fasulye daha çok kalorisi diye biliyodum ama düzeltmişler herhalde.geçenlerde ben yemiştim 360 diyodu kalorisi sonra pişman olmuştum.

hoşgeldin cicim grubumuzun en uzun boylu olduğu, bu nedenle de en avantajlı üyesi olacaksın bence. adını bilmioruz yalnızz..

Ben ipek :)

Valla uzun olmak çok işime yarıyor boyum 1,78 civarı :) zaten kilom bir yerde değil odun kıvamındayım..Kilom eşit olarak her yere dağılmış durumda...Ben şu an özel bir diyet yapmıyorum ara öğünlerimle beraber düzenli ve sağlıklı besleniyorum...

bu arada Ankara hastanesinde akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum.. bu konu hakkında da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...

hoş geldinnnnnnnn :):):) vay bee 1.78 boy.. aramızda rahat 20 santim var

evet ya akşam yemeyeydim iyiydi yaaa o sarmaları ıspanak harika olcaktıı

Boyun maşallahı varmışş..aramıza hoşgeldin ipek, kilo neydi ben kaçırdımm??

15 tatilden dolayı değildi benimki yaa. regl den dolayı.felaket ağrı çekiyorum...

Yok canım sana demedim zaten berenvildan ve ayyıldızım öyle mesela örnekti o yani

Şimdilik ben kaçarr..yarın görüşmek üzere bayan tobidiklerim benimmm atcaz gitcek kilolarıı ohh
iyi gecelerr yedi cücelerrr

menüm

sabah

domates
biber
4 zeytin
kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmek
bir şekersiz çay

öğlen

limonlu etiform
süt

akşam

mercimek yemeği 2 kaşık
pırasa yemeği 2 kaşık
süzme yoğurt

ara olarak elma yedim 2 tane

bi de öğleden sonra yarım fıstıklı çikolata yedim.

50 dakka yürüyüş
10 dakka mekik
3 litre su
ilaçların suları ile beraber 3 bucuk etmiştir ama..

merhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)

sevgili takım kaptanım
benim grupta olmamda acaba bir sıkıntı var mıdır?
paylaşım alanında gördüm de sanırım 2. takımaydı yazmıştım ben aranıza katılabilir miyim diye. o arada siz paylaşım alanından davet edince ben de 6. takıma geldim. tabi diğer takıma da hemen haber verdim. bir sorun yaratmamışımdır umarım. bir hevesim kırıldı gönderebilirim gibi yazmışsınız da.. :2:

merhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)

Hoşgeldin mutsuzmutlu kendini kısaca tanıtırsan seviniriz, ayrıca birinci sayfada takım kuralları yer alıyor, gerçi geçenlerde kaptan (bur50) tekrar yayınlamıştı o mesajı bulabilirsen o d agüzel olur, mesajlarımızı sayarak yazıyoruz ve akşamları o günkü menü, su ,sporumuzu paylaşıyoruz, boy kilo hakkında bilgilendir bizi ben hilal bu arada boy 165,kilo 64 lerdeydi en son bakalım bu hafta nolcakkk..kilo çizelgesi de yapabilirsen bizim gibi rahat edersin, imza kısmında olandan

Canım benim bu konuda bi bilgim yok ama hevesin kırılmasın öyle bi muhabbet varsa sundan vardır, takım kurallarına uymak içindir, yani bu konuyla ilgili ne kural var bilmiyorum ama acıklar bur50 tatlım, yoksa takımımızda seni görmek isteriz tabi ki lethemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…