- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
geçmiş olsun bebişim.regl dönemleri için bayanlara özel(sanırım ismi buydu) diye bi çay var ondan kullansana biraz rahatlatır seni.tabi sözlemcem diye vurdun kendini yerden yere böyle hasta oldun dimi15 tatilden dolayı değildi benimki yaa. regl den dolayı.felaket ağrı çekiyorum...
hoşgeldin en yeni tombul kuuuş. ( bu arada biz birbirimizi tombul kuşlar ailesi olarak görüyoruz.)kendimi tanıtayım.ismim ilknur.28 yaşındayım.1 kızım var 5 yaşında.(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo)şuanda 15 tatili madurlarındanım.spor salonuna gidiyodum ama kızım evde olduğu için gidemiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Ben ipek :)
Valla uzun olmak çok işime yarıyor boyum 1,78 civarı :) zaten kilom bir yerde değil odun kıvamındayım..Kilom eşit olarak her yere dağılmış durumda...Ben şu an özel bir diyet yapmıyorum ara öğünlerimle beraber düzenli ve sağlıklı besleniyorum...
bu arada Ankara hastanesinde akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum.. bu konu hakkında da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...
yaaa bebişim bi de çocuk doğur.benim gibi 16 saat sunu sancı çekip bide sezeryana girdinmi deyme keyfine. pek katmerli oluyo.hee :) ya karnım öyle kötü ağrıyo ki. kadın olmak ne zor yaa... bütün hormonları değişiyo insanın..
bebişkom.menü süper olmuş.şu çikoyu da attıkmı ohhhh tam mikkemmel oluuyyymenüm
sabah
domates
biber
4 zeytin
kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmek
bir şekersiz çay
öğlen
limonlu etiform
süt
akşam
mercimek yemeği 2 kaşık
pırasa yemeği 2 kaşık
süzme yoğurt
ara olarak elma yedim 2 tane
bi de öğleden sonra yarım fıstıklı çikolata yedim.
50 dakka yürüyüş
10 dakka mekik
3 litre su
ilaçların suları ile beraber 3 bucuk etmiştir ama..
merhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)
[/QUOTE]
6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
6.TAKIM KURALLARI
1.Her cuma sabah 14 e kadar takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 30'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu ve içtiği su miktarını paylaşmak zorundadır.menu bıldırımın altına kac dk oldugunu ve hangı sporu yaptıgınızı belırtebılırsınız.
4.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
5.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
6.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...l#post25505232 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
7.Tüm üyelerin paylasım alanını takıp etmesı zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-gruplari/diyet-...sim-alani.html (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
9.Hergün kac tane mesaj yazdıgını sayıp parantez ıcınde belırtmenız gerekıyor kı takım dakı mesaj sayısını kontrol edelım.Örn en son yazdıgınız ve netten cıkcagınız o gun attıgınız mesajları sayıp (5) yazıp belırtebılırsınız.
10. Menulerını ıstedıgınız zaman sabah ogle dıye belırtebılırsınız .ancak gun sonu herkesin bır mesaj ıcınde ogunku tum yedıgı seylerın menusunu paylasmak zorundadır.Bu bıldırımın altına kac dk. spor yaptıgı da yazılması gerekmektedır.
11.Mesaj sayımlarının takıbı dönüşümlü olarak takım üyelerince sırayla yapılır. saat 00.00 den gece 00.00 arası degerlendırılecek ve raporlamasını bur50 haftalık olarak bıldırecektır.Kaptan yardımcımız ecz.imistir.
6.TAKIM
KADINLAR KULÜBÜ
bur50
6.Takım Kaptanı bur50
Ben ipek :)
Valla uzun olmak çok işime yarıyor boyum 1,78 civarı :) zaten kilom bir yerde değil odun kıvamındayım..Kilom eşit olarak her yere dağılmış durumda...Ben şu an özel bir diyet yapmıyorum ara öğünlerimle beraber düzenli ve sağlıklı besleniyorum...
bu arada Ankara hastanesinde akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum.. bu konu hakkında da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...
hoşgeldinmerhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)
anladım 2. takım kaptanı bizde başladı demişti o başkasıyla karıştırmış sorun yoksevgili takım kaptanım
benim grupta olmamda acaba bir sıkıntı var mıdır?
paylaşım alanında gördüm de sanırım 2. takımaydı yazmıştım ben aranıza katılabilir miyim diye. o arada siz paylaşım alanından davet edince ben de 6. takıma geldim. tabi diğer takıma da hemen haber verdim. bir sorun yaratmamışımdır umarım. bir hevesim kırıldı gönderebilirim gibi yazmışsınız da.. :2:
dünkü su spor mesajlarımız
su spor mesaj
kelebek.hill + - 7
berenvildan göremedim 7
bur50 - + 8
tombikella + + 5
destina_88 + + 5
fatoş0808 bildirim yok 1 mazereti var
ayyıldızım bildirim yok 0 mazereti var
epack yeni üye 1
lethem yeni üye 1
mutsuzmutlu yeni üye 1
lelik 0 nereye gitti beroşvildoş senin haberin var mı
arkadaşlar yeni üyelere rastlarsanız kuralları menü su spor mesaj kurallarımızı hatırlatırmısınız
bide mesaj sayılarımızda oldukça azaldı önceden 15-20 lerde oluyordu katılımı arttırmaya çalışırsak motivasyonumuzda artar
edelim fıstık akşam ben zor giriyorum ama girsekte yeni üyelerle biraz arttırsak muhabbeti birer mesaj yazıp çıkmışlargünaydın kaptanım iremim.biraz sohbet edelim yaa özledim muhabbet etmeyi kıııız.bu arada benim su + ,spor - malesefff
hoşgeldin melikeagünaydın ben gruba yeni katıldım
18 yaşındayım 92.7 kiloyum 96 ile başladım 163 boyundayım :)
hoşgeldin melikea
ben takım kaptanı bur50
günde en az 5 mesaj kuralımız var
gün sonunda o günkü mesaj sayımız
menü
içtiğimiz su
yaptığımız sporu paylaşıyoruz
birlikte vereceğiz kiloları fıstık
daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı ilk migünaydın ben gruba yeni katıldım
günaydın ben gruba yeni katıldım
günaydın melikea aramıza hoşgeldin canım.
katıldım ama 8, takımdı ben katıldığım sıralar dağılıyordu zaten ondan sonra hiç katılmadmdaha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı ilk mi
önceki üyeler farklı şekilde kaydediliyorda
bengün içinde 5 mesajı geçerim yalnız benim evdeki bilgisayarın şarj kablosu bozuldu bugün yarın yenisi gelicektir bugün gelmediyse gün sonu bildirimini yarın sabah yapabilirim ama büyük ihtimal gelmiştir :)
listeye girmişmiydin hiçkatıldım ama 8, takımdı ben katıldığım sıralar dağılıyordu zaten ondan sonra hiç katılmadm
ben
tmm
adın melike mi
kendinden biraz bahset
bende 30 yaşındayım evliyim 1 bebişim var adım irem
96 ile başlamışsın 93 e nasıl düştün
belirli uygyladığın diyet varmı
listeye girmişmiydin hiç
bu arada başlığa kaçıncı mesaj olduğunu yazarsan saymakta zorluk çekmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?