Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın bayanlarrr..sabah sabah bi uğrayım dedim yine dışarı çıkacam, adliyedir tapudur uğraşcam, ama ilk fırsatta damlarım genee aha bu da kahvaltım bugün öğlen ve akşam daha az yemeyi düşünüyorum hadi bakalım

1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal) 60 kcal
2.00 x 1 Kibrit Kutusu Kaşar Peynir (121 kcal) 242 kcal
Alınan Kalori Toplamı427 kcal

Ama artık gerçekten çikolata istegimi falan baskılıyorum çok güzelll :) ya ben 1400 kalorilerle kilo verebildiğime göre önceden kaç kalori alıyomuşum onu merak ettim heee yaktığım kalorinin de etkisi var tabi ki ama gene de demek ki daha fazla fazlaa alıyodum kı gitmiyordu kilocuklarrr, artık gidin gidinnn hadi bu hafta bi 63,5 falan cıksın yaaa cok iyi olurduu yarın tartılcam bakalımm

15 tatilden dolayı değildi benimki yaa. regl den dolayı.felaket ağrı çekiyorum...
geçmiş olsun bebişim.regl dönemleri için bayanlara özel(sanırım ismi buydu) diye bi çay var ondan kullansana biraz rahatlatır seni.tabi sözlemcem diye vurdun kendini yerden yere böyle hasta oldun dimi
hoşgeldin en yeni tombul kuuuş. ( bu arada biz birbirimizi tombul kuşlar ailesi olarak görüyoruz.)kendimi tanıtayım.ismim ilknur.28 yaşındayım.1 kızım var 5 yaşında.(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo)şuanda 15 tatili madurlarındanım.spor salonuna gidiyodum ama kızım evde olduğu için gidemiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

hee :) ya karnım öyle kötü ağrıyo ki. kadın olmak ne zor yaa... bütün hormonları değişiyo insanın..
yaaa bebişim bi de çocuk doğur.benim gibi 16 saat sunu sancı çekip bide sezeryana girdinmi deyme keyfine. pek katmerli oluyo.
bebişkom.menü süper olmuş.şu çikoyu da attıkmı ohhhh tam mikkemmel oluuyyy
merhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)

kurarız tatlım kurarız gel sen bizim aileye tanıt bi kendini, bizim kızçeler hemen hoşgeldin deyip dökülürler. bizim çene fena düşük bu topikte.

[/QUOTE]
kuralları bir daha ekliyim sizde yeni arkadaşları görürseniz bu mesajı alıntılarmısınız

hoşgeldin cnm kurallar yukarıda
benim bilgim yok tedavi konusunda

merhaba
ben yeniyim , kaptanınız sanırım davet etti
inşallah güzel arkadaşlıklar kurup güzel kilolar veririz :)
hoşgeldin
anladım 2. takım kaptanı bizde başladı demişti o başkasıyla karıştırmış sorun yok

günaydın kaptanım iremim.biraz sohbet edelim yaa özledim muhabbet etmeyi kıııız.bu arada benim su + ,spor - malesefff

dünkü su spor mesajlarımız

su spor mesaj
kelebek.hill + - 7
berenvildan göremedim 7
bur50 - + 8
tombikella + + 5
destina_88 + + 5
fatoş0808 bildirim yok 1 mazereti var
ayyıldızım bildirim yok 0 mazereti var
epack yeni üye 1
lethem yeni üye 1
mutsuzmutlu yeni üye 1
lelik 0 nereye gitti beroşvildoş senin haberin var mı

arkadaşlar yeni üyelere rastlarsanız kuralları menü su spor mesaj kurallarımızı hatırlatırmısınız
bide mesaj sayılarımızda oldukça azaldı önceden 15-20 lerde oluyordu katılımı arttırmaya çalışırsak motivasyonumuzda artar

görmedim canım bende de yoktu 2 gündür su sporu ama mesaj yazmıştı.başka bi topikte de beraber yazıyoruz orda da yok.benim su+, spor - bebiş ben bildirdim az önce sen listeyi düzenliyormuşsun

günaydın kaptanım iremim.biraz sohbet edelim yaa özledim muhabbet etmeyi kıııız.bu arada benim su + ,spor - malesefff
edelim fıstık akşam ben zor giriyorum ama girsekte yeni üyelerle biraz arttırsak muhabbeti birer mesaj yazıp çıkmışlar
lelik de yok ortada 2 gündür

dünkü su spor mesajlarımız

su spor mesaj
kelebek.hill + - 7
berenvildan + - 7
bur50 - + 8
tombikella + + 5
destina_88 + + 5
fatoş0808 bildirim yok 1 mazereti var
ayyıldızım bildirim yok 0 mazereti var
epack yeni üye 1
lethem yeni üye 1
mutsuzmutlu yeni üye 1
lelik 0 nereye gitti beroşvildoş senin haberin var mı

arkadaşlar yeni üyelere rastlarsanız kuralları menü su spor mesaj kurallarımızı hatırlatırmısınız
bide mesaj sayılarımızda oldukça azaldı önceden 15-20 lerde oluyordu katılımı arttırmaya çalışırsak motivasyonumuzda artar

günaydın ben gruba yeni katıldım
18 yaşındayım 92.7 kiloyum 96 ile başladım 163 boyundayım :)

günaydın ben gruba yeni katıldım
18 yaşındayım 92.7 kiloyum 96 ile başladım 163 boyundayım :)
hoşgeldin melikea
ben takım kaptanı bur50

günde en az 5 mesaj kuralımız var
gün sonunda o günkü mesaj sayımız
menü
içtiğimiz su
yaptığımız sporu paylaşıyoruz

birlikte vereceğiz kiloları fıstık

gün içinde 5 mesajı geçerim yalnız benim evdeki bilgisayarın şarj kablosu bozuldu bugün yarın yenisi gelicektir bugün gelmediyse gün sonu bildirimini yarın sabah yapabilirim ama büyük ihtimal gelmiştir :)

gün içinde 5 mesajı geçerim yalnız benim evdeki bilgisayarın şarj kablosu bozuldu bugün yarın yenisi gelicektir bugün gelmediyse gün sonu bildirimini yarın sabah yapabilirim ama büyük ihtimal gelmiştir :)
ben
tmm
adın melike mi
kendinden biraz bahset
bende 30 yaşındayım evliyim 1 bebişim var adım irem

96 ile başlamışsın 93 e nasıl düştün
belirli uygyladığın diyet varmı

ben
tmm
adın melike mi
kendinden biraz bahset
bende 30 yaşındayım evliyim 1 bebişim var adım irem

96 ile başlamışsın 93 e nasıl düştün
belirli uygyladığın diyet varmı

evet adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sondayım uyguladığım bir diyet yok biraz dikkat ediyorum şekeri ve ekmeği bıraktım aslında diyete ilk başladığımda 94e düştüm ondan sonra 95 falan oldu bir kaç hafta o arada gittim geldim spor salonuna gidecek vaktim yok hem üni hazırlığı hemde staj dershane okul hiç vakit kalmıyor sonra yürüyüşlerimi arttırdım abur cuburu kestim bugünden itibarende 9lu bitki çayına başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…