Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizim bi arkadaşa kaşıntı yapmıştı o çay ama
iyi bi araştır istersen

önerebileceğim bir site var
biz akşam menümüzü yazarken ordan kalorisini hesaplayıp buraya ekliyoruz
adı diyetarkadaşım
üye olunca sol üste yediğin şeyleri tek tek yazıyosun sonra onayla ekle
günlük toplam kaloriyi hesaplıyabiliyosun

bende öyle bir siteye üyeyim ama isimler farklı ama orayada üye olurum

senin bugün itibariyle başlangıç kilon hedef kilon ne
normalde yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var
katılımın iyi olursa listeye daha çabuk girebilirsin

merhaba kızlar. 2 gündür çok hastayım.dün yazamadım.dün diyet de yapamadım.bugünden sonra telafi edicem inş. bu 2 günü. sizi çok seviyorum..özledim valla. :)

nasılsınız neler yapıyosunuz?
geçmiş olsun canım

hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.

hoşbulduk inşAllah hepimiş istediğimiz kiloya ulaşırız

melikem bende tanıtayım kendimi.gerçi kelebeğim hiltonum beni daha güzel tanıtıyo ama neyse
ismim ilknur.bursada yaşıyorum.1 kızım var 5 yaşında.7 yıllık evliyim.normalde tekstil teknikeriyim ama çalışmıyorum ev hanımıyım.boyum 1.68 (en son böyleydi lisedeyken.herhalde aynıdır)kilom 62.200 dü geçen hafta ama bu hafta + çıkmazsam iyi.15 tatil nedeniyle spor yapamıyorum.pazartesi den itibaren devam inşallah.kız okula ben spora valla böyle işte

memnun oldum tanıştığımıza allah bağışlasın kızını boyunda uzunmuş şimdi inceciktirsin sen kilolarını ne kadar sürede verdin uyguladığın bir diyet varmı? :)

memnun oldum tanıştığımıza allah bağışlasın kızını boyunda uzunmuş şimdi inceciktirsin sen kilolarını ne kadar sürede verdin uyguladığın bir diyet varmı? :)

ah bebişim ne inceciği simit var bende yapıştı gitmiyo yahu.sporla halletcem inşallah uğraşıyorum.özel diyetim yok bebişim.az yiyorum.ekmek günde en fazla 2-3 dilim.aburcuburu kestim.şekeri kestim.sebze ağırlıklı yiyorum.akşam en geç 19:30 da son yemeğimi yiyorum.6 öğünyapıyorum.3 ana, 3 ara öğün.bide spor yapmaya çalışıyorum ama 15 gündür yapamıyorum malesef.

simitleri eritmek daha zordur daha o evreye hiç gelmediğimden bilmiyorum

gelirsin bebişim bende 72 den indim.azim yaptın mı hırs yaptın mı hepsi olur.hergün menünü paylaş ki doğrunu yanlışını görebilesin ilk öncesi o gerisi geliyo zaten

benimde kalçadan değil tamamen göbekten sorunum var ah bir erise menülerimide sürekli paylaşırım zaten şimdi öğlen yemeğine inerim

öğlen menüm:
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
5-6 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
biliyorum biraz fazla ama eve geç gideceğim bugün ve evde büyük ihtimal yemek yemem çünkü yorgun oluyorum ve direk yatıyorum belki 1 kase yoğurt yerim

aynı gün, hem balık, hem mantar yemişsin. ikisi de sağlıklı ve az kalorili ya, o yüzden dedim cicim

ben 2-3 hafta kadar kullanmıştım. diyetin başında diyetisyen vermişti, yardım cı oluyor tabiki akupunktur ama diyetin başında zaten kilo veriliyor, o yüzden net göremedim tesirini. ama sana daha çok faydası olacağını düşünüyorum. iştah kesmede etkili ama öyle müthiş bi etkisi de yok.

hoşgeldin Melikecim özlem ben. 24 yaşında, yeni evliyim. 1.74 boyundayım. ben de öss'ye hazırlanırken bundan 10 kg fazlaydım, çok alınıyor sınav zamanı. ama sen önlem almışsın ne güzel erkenden. staj varsa kız meslek ya da ticaret meslektir?? öğle menün güzeldi, yaşına, kilona göre normal. ama pilav, makarna gibi karbonhidrat dolu yemekleri haftada 1-2 kez yemeye çalış. ara öğününü de ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…