bizim bi arkadaşa kaşıntı yapmıştı o çay amaevet adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sondayım uyguladığım bir diyet yok biraz dikkat ediyorum şekeri ve ekmeği bıraktım aslında diyete ilk başladığımda 94e düştüm ondan sonra 95 falan oldu bir kaç hafta o arada gittim geldim spor salonuna gidecek vaktim yok hem üni hazırlığı hemde staj dershane okul hiç vakit kalmıyor sonra yürüyüşlerimi arttırdım abur cuburu kestim bugünden itibarende 9lu bitki çayına başlıyorum
bizim bi arkadaşa kaşıntı yapmıştı o çay ama
iyi bi araştır istersen
önerebileceğim bir site var
biz akşam menümüzü yazarken ordan kalorisini hesaplayıp buraya ekliyoruz
adı diyetarkadaşım
üye olunca sol üste yediğin şeyleri tek tek yazıyosun sonra onayla ekle
günlük toplam kaloriyi hesaplıyabiliyosun
senin bugün itibariyle başlangıç kilon hedef kilon ne
normalde yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var
katılımın iyi olursa listeye daha çabuk girebilirsin
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar. 2 gündür çok hastayım.dün yazamadım.dün diyet de yapamadım.bugünden sonra telafi edicem inş. bu 2 günü. sizi çok seviyorum..özledim valla. :)
nasılsınız neler yapıyosunuz?
evet adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sondayım uyguladığım bir diyet yok biraz dikkat ediyorum şekeri ve ekmeği bıraktım aslında diyete ilk başladığımda 94e düştüm ondan sonra 95 falan oldu bir kaç hafta o arada gittim geldim spor salonuna gidecek vaktim yok hem üni hazırlığı hemde staj dershane okul hiç vakit kalmıyor sonra yürüyüşlerimi arttırdım abur cuburu kestim bugünden itibarende 9lu bitki çayına başlıyorum
hoşbulduk inşAllah hepimiş istediğimiz kiloya ulaşırızgeçmiş olsun canım
hoşgeldin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım.
hoşbulduk inşAllah hepimiş istediğimiz kiloya ulaşırız
melikem bende tanıtayım kendimi.gerçi kelebeğim hiltonum beni daha güzel tanıtıyo ama neyse
ismim ilknur.bursada yaşıyorum.1 kızım var 5 yaşında.7 yıllık evliyim.normalde tekstil teknikeriyim ama çalışmıyorum ev hanımıyım.boyum 1.68 (en son böyleydi lisedeyken.herhalde aynıdır)kilom 62.200 dü geçen hafta ama bu hafta + çıkmazsam iyi.15 tatil nedeniyle spor yapamıyorum.pazartesi den itibaren devam inşallah.kız okula ben spora valla böyle işte
memnun oldum tanıştığımıza allah bağışlasın kızını boyunda uzunmuş şimdi inceciktirsinsen kilolarını ne kadar sürede verdin uyguladığın bir diyet varmı? :)
ah bebişim ne inceciği simit var bende yapıştı gitmiyo yahu.sporla halletcem inşallah uğraşıyorum.özel diyetim yok bebişim.az yiyorum.ekmek günde en fazla 2-3 dilim.aburcuburu kestim.şekeri kestim.sebze ağırlıklı yiyorum.akşam en geç 19:30 da son yemeğimi yiyorum.6 öğünyapıyorum.3 ana, 3 ara öğün.bide spor yapmaya çalışıyorum ama 15 gündür yapamıyorum malesef.
simitleri eritmek daha zordur daha o evreye hiç gelmediğimden bilmiyorum
gelirsin bebişim bende 72 den indim.azim yaptın mı hırs yaptın mı hepsi olur.hergün menünü paylaş ki doğrunu yanlışını görebilesin ilk öncesi o gerisi geliyo zaten
bitanem balık mantarlı değildi ama başka bulamadım onu yazdım.bugün fenaydı ama börekler tatlılar havada uçuştu yedim de malesef ama öğlen yeyince akşam yemedim bob bol da su içtim.bakalım ne olacak sonuç
bebişim senin de dediğin gibi kahvaltı iyi başlamışta devamı çok iyi değil.sarma malesef yüksek kalorili.bi de kuru fasulye daha çok kalorisi diye biliyodum ama düzeltmişler herhalde.geçenlerde ben yemiştim 360 diyodu kalorisi sonra pişman olmuştum.
Ben ipek :)
Valla uzun olmak çok işime yarıyor boyum 1,78 civarı :) zaten kilom bir yerde değil odun kıvamındayım..Kilom eşit olarak her yere dağılmış durumda...Ben şu an özel bir diyet yapmıyorum ara öğünlerimle beraber düzenli ve sağlıklı besleniyorum...
bu arada Ankara hastanesinde akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum.. bu konu hakkında da bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...
bebişlerim bi sohbet edek yaaa canım sıkıldı valla.hadi bana yemek önerin yemek yapcam öğlenlik.
evet adım melike 18 yaşındayım okuyorum lise sondayım uyguladığım bir diyet yok biraz dikkat ediyorum şekeri ve ekmeği bıraktım aslında diyete ilk başladığımda 94e düştüm ondan sonra 95 falan oldu bir kaç hafta o arada gittim geldim spor salonuna gidecek vaktim yok hem üni hazırlığı hemde staj dershane okul hiç vakit kalmıyor sonra yürüyüşlerimi arttırdım abur cuburu kestim bugünden itibarende 9lu bitki çayına başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?