ben
tmm
adın melike mi
kendinden biraz bahset
bende 30 yaşındayım evliyim 1 bebişim var adım irem
96 ile başlamışsın 93 e nasıl düştün
belirli uygyladığın diyet varmı
öğlen menüm:
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
5-6 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
biliyorum biraz fazla ama eve geç gideceğim bugün ve evde büyük ihtimal yemek yemem çünkü yorgun oluyorum ve direk yatıyorum belki 1 kase yoğurt yerim
mantar yemedim bebişim.sadece palamut yedim.diyet arkadaşımda sade palamutun kalorisi gözükmüyodu mecburen mantarlıyı yazmak zorunda kaldımaynı gün, hem balık, hem mantar yemişsin. ikisi de sağlıklı ve az kalorili ya, o yüzden dedim cicim
sebze seviosan, portakallı kereviz, et seviosan patlıcan kebap, yağsız tavada tavuk incikbakma böyle gurma gibi konuştuğuma, daha 6 ay önce öğrendim yemek yapmayı
memurum ama nöbetli çalışıyorum yani iş saatim daha çok gece-akşamsen çalışıyo muydun kaptancığım? fizikçisin galiba?
hoşgeldin Melikecimözlem ben. 24 yaşında, yeni evliyim. 1.74 boyundayım. ben de öss'ye hazırlanırken bundan 10 kg fazlaydım, çok alınıyor sınav zamanı. ama sen önlem almışsın ne güzel erkenden. staj varsa kız meslek ya da ticaret meslektir?? öğle menün güzeldi, yaşına, kilona göre normal. ama pilav, makarna gibi karbonhidrat dolu yemekleri haftada 1-2 kez yemeye çalış. ara öğününü de ihmal etme.
akşam hafif geçirirsen iyi
pilav biraz çok olmuş
onun yerine yemek daha fazla olsaydı iyi olurdu
günaydın ben gruba yeni katıldım
18 yaşındayım 92.7 kiloyum 96 ile başladım 163 boyundayım :)
melikem bende tanıtayım kendimi.gerçi kelebeğim hiltonum beni daha güzel tanıtıyo ama neyse
ismim ilknur.bursada yaşıyorum.1 kızım var 5 yaşında.7 yıllık evliyim.normalde tekstil teknikeriyim ama çalışmıyorum ev hanımıyım.boyum 1.68 (en son böyleydi lisedeyken.herhalde aynıdır)kilom 62.200 dü geçen hafta ama bu hafta + çıkmazsam iyi.15 tatil nedeniyle spor yapamıyorum.pazartesi den itibaren devam inşallah.kız okula ben spora valla böyle işte
yerim seni.aklıma gelmişken hadi su içeliiiiimmmmm
Aramıza hoşgeldin tatlımmBen de hilal,yaş 23, kilo 64 civarında, boy 165,stj avukatım, grubun pilatesci başıyım çok yerim(yani genele göre) ama çok hareketliyim çok da spor yaparımm
hahah ilknur ablam aynı zamanda su cadısıdırrr..melike aklında olsun haydi 3 bardk su içiyoz dendiğinde içmek zorundasınnnyani kırmak istemicen burdaki tatlı ablaları allışcan hemen gruba
bu ara gerçekten az yazıyoruz ama 15 tatile veriyorum sizinkileri..benim de bu ara peşpeşe yoğun oldu neden bilmem elimden geldiğince akşamları da giriyorum ama kimse olmuyr napiimm
Mesela adliyeden yeni geldim gene, canım çokkk çikolata çektii ben de bi dilim sarelle yedim bari sussun midem diye
Aramıza hoşgeldin tatlımmBen de hilal,yaş 23, kilo 64 civarında, boy 165,stj avukatım, grubun pilatesci başıyım çok yerim(yani genele göre) ama çok hareketliyim çok da spor yaparımm
hahah ilknur ablam aynı zamanda su cadısıdırrr..melike aklında olsun haydi 3 bardk su içiyoz dendiğinde içmek zorundasınnnyani kırmak istemicen burdaki tatlı ablaları allışcan hemen gruba
bu ara gerçekten az yazıyoruz ama 15 tatile veriyorum sizinkileri..benim de bu ara peşpeşe yoğun oldu neden bilmem elimden geldiğince akşamları da giriyorum ama kimse olmuyr napiimm
yerim seni.aklıma gelmişken hadi su içeliiiiimmmmm
neyse gofret vya çikoltadan iyi enazından
memnun oldum hep avukat olmak istemiştimbenimde plates topum var bir 5 kilo daha vereyim başlayacağım platese grupta bir platesci başının olması ne güzel
kızlar benim çıkmam gerekiyorum toplar 8 bardak su içtim evdede büyük ihtimal içerim inşallah bilgisayarımın şarjı gelmiştirde evdede girebilirim hepinizi öpüyorum
Valla bugün menümü paylaşmak istemiyorum yaaa hiç begenmedimmmsporu yapınca spor suyu paylasırım ama 2000e yakın kalori almışım gene yaaa pofff bi de tartı öcesi kilo veremezsemmmm yaaaaaa
evet anadolu meslek okuyorum bilişim bölümü zaten akşama büyük ihtimal yiyemem dediğim gibi eve geç gideceğim ve yorgun olur yatarım o yüzden yemem meyve veya yoğurtla geçiştiririm :) tanıştığıma memnun oldum allah bir yastık da kocatsın:)
kııızz 2000 kalori ne demeeek.ben kendimi yırtıyom 1000 i çok geçmesin diyeee.geliyom yanına.sana bi ceza daha iç bakim 3 bardak su hemencik
Valla bugün menümü paylaşmak istemiyorum yaaa hiç begenmedimmmsporu yapınca spor suyu paylasırım ama 2000e yakın kalori almışım gene yaaa pofff bi de tartı öcesi kilo veremezsemmmm yaaaaaa
cezalarının hastasıyım. benim bugün 1273 oldu, akşam yiyeceğim meyveyi de saydım. ya siizn de öyle oluyor mu kızlar? benim vücudum güçsüzleşmeye başladı artık. bugün 64,5'u gördüm. 65'in altına inince vücudum titriyor. bugün çok güçsüzdüm, vücudumda titreme.. vücut ideal kiloyu bulunca, inmek istemiyor galiba daha fazla. boyumla, kilom arasında 10 birim oldu bugün itibariyle (1.74cm-64.5kg). ideal olan 10 birim olması diyorlar ya..
ben 2-3 hafta kadar kullanmıştım. diyetin başında diyetisyen vermişti, yardım cı oluyor tabiki akupunktur ama diyetin başında zaten kilo veriliyor, o yüzden net göremedim tesirini. ama sana daha çok faydası olacağını düşünüyorum. iştah kesmede etkili ama öyle müthiş bi etkisi de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?