Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım kendimi size emanet ediyorum . İş yerinde çok merak ediyorum neler konuşuyorsunuz bu arada şaka maka çok dikkat ediyorum akşamları size hesap vericem diye :))

Yaknı zbir sorunum var önceden de belirttim. iş yerinden girme imkanım yok ben sadece akşamları çok kısıtlı bir zamanda mesaiye kalmaz isem size yazabilirim. bu konuda affınıza sığınıyorum.

günlük menümü paylaşmaya özen göstereceğim :)

bu arada ben kilo çizelgesi yapmak her yazımın altınada koymak istiyorum yardımcı olurmusunuz??

Son düzenleme:
kııızz 2000 kalori ne demeeek.ben kendimi yırtıyom 1000 i çok geçmesin diyeee.geliyom yanına.sana bi ceza daha iç bakim 3 bardak su hemencik

İçtim bileee hemmennn yaa evet ben kaloriden aşırı fedakarlık yapamamışım bu hafta ama bakalım yarın tartı amca ne diceekkk

Ya boyun baya uzun ya hani çok mu zorluyon acaba bünyeni ya da zamanla alışır mı bilemedim ki ben onu ben hukukçuyum onu bi sağlıkcıya sormalı

verirsin verirsin, bu hafta güzel spor yaptın. ama karnın şişmişse, yarın azıcık fazla çıkabilirsin, umarım olmaz.

Ay inşallah yaa şişim kalmadı gbi ama hadı hayırlısı özlemcim

Seninki bana göre iyi yaaa ben menümü paylaşmaya utandım yani düşün

Özledik bileee ben de çok öptüm kiii

Canım kilo çizelgesini tickerfactory.com dan yapıp kontrol panelinden çizelge kısmına ekliyoz, bunun yapılışı bi başlıkta anlatılmıştı diyet grupları ana başlıkta olması gerekiyo, bakarsın bi kıvıramazsın gene gel anacım beraber kıvıralım
elinden geldiğince girmeye çalışırsın tatlım, 5 mesajı saymaya ve tamamlamaya calıs bi de dediğin gibi menülere dikkat paylaşım önemli

Son düzenleme:
Ayyy bi güzell sporumu da yaptım ohhh 45 dk leslie ile yürüdüm, 15 dk mekik dans karışık attım ortayaa
Spor:1 sa
Su: 2,5 lt

Sanırım imza olayımı hallettim.. Ama her seferinde siteden mi eklemem gerekiyor imzaya nereden ekleniyor bilemiyorum :) Bunuda başardım.. Gidin kilolar gidin...

hoşbulduk canım, tanıtayım kendimi 1,76 boy , 81 kiloyum hedefim 70
hamileliğimde 100 leri görmüştüm anca bu kadar verebildim oğlum 3,5 yaşında bu arada
3,5 senedir anca bu kadar zayıflayabildim :) biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım :)
bursadayım, evliyim, 33 yaşındayım, işletmeciyim ama şimdilik evdeyim çalışmıyorum

kuralları bir daha ekliyim sizde yeni arkadaşları görürseniz bu mesajı alıntılarmısınız

hoşgeldin cnm kurallar yukarıda
benim bilgim yok tedavi konusunda[/QUOTE]
okudum kuralları teşekkürler kaptancım

günaydın ben gruba yeni katıldım
18 yaşındayım 92.7 kiloyum 96 ile başladım 163 boyundayım :)
sende hoşgeldin arkadaşım ,

bursada nerdesin canım, ben merinos parkının altında oturuyorum etibankta

kızlar benim paşam çok aşırı kuduruk , o uyudukça gelebilirim , ama elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya çalışacağım
su çok içerim, yeşil çayı çok içerim ( yapraklarını bile yerim çok severim yani:)
ama ben gece otururken yiyorum işte çerez tatlı çikolata , onları bırakmaya çalışıyorum

menümüde yazayım bugün saçma sapan bişey oldu ama

sabah 2 dilim ekmek, beyaz peynir, 3-4 zeytin, bol yeşillik, çay (tek şekerli)
ara dışardaydım oğlumun çubuk krakerlerinden yedim biraz , bir bardak çay
1 kağıt helva, iki yudum simit

akşam, bir kase çorba, biraz arnavut ciğeri, yağsız makarna, ayran

iki parça kabak tatlısı

gecede meyve

başkada bişey yok , daha ne olsun dimi

yaa doğum falan hiç girme o konulara abla çok korkuyorummm

menümm

sabah

domates
salatalık
mor salata
peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

ara:elma

öğlen

yoğurtun içine salatalık doğrayıp yedim

ara:eti form mısır patlağı

akşam:

çoban salata
yarım kase yoğurt
ıspanak yemeği 4 kaşık

tam 3 litre su az önce oldu
40 dakka yürüyüş 20 dakka spor aletleri

menün süermiş canım, brova valla :)
bende acıktım aslında ama bir türk kahvesi içtim , bu saatte yenmez bişey

ben suyu çok içiyorum 4 litreyi falan geçiyor, neden bilmiyorum çok susuyorum
sporda genelde yürüyüşe çıkarım , zaten sabahtan akşama kadar çocuk peşinde koşuyorum oda bir spor sayılabilir :)

kızlar benim kg bildirimini 61.9 olarak kayda geçersiniz.
sabah doktora gidecez malum telaştan tartılamayabilirim perşembe günkü kg dikkate alayım.
gelmem gecikebilir, gözüm için muayene gidicem ,oğlanıda götürücem hiperaktif mi değilmi anlamak istiyorum artık çocuk psikiyatriden randevumuz var sabah 9 da. bakalım ne dicek. bu enerjiyi nerden alıyo yaramaz mı hiperaktif mi ögrenmek istiyorum ,bir haftadır evde sıkıldı patladı bu çocuk ,babası gelince akşam dötü yer görmüyor ancak tv çizgi film olursa duruyor ki bebekkende hep hareketliydi ve çok meraklı. dua edin hiperaktif çıkmasın :18:

08/02/2013 kilo bildirimi; 111,8

Pufff
Neden böyle oldu bilemiyorum. Adet dönemim yaklaştı ben en azından 1 kilo gider diyordum.. Olsun yılmak yok yola devam :)

Kilo bildirimimi yapıp çıkmak zorundayımm..listeye yazacaktım yoktu.

Kelebek Hill(64,2/63,4/0,8/%1,25)

Bekledğimden iyi verdim mutluyum huzurluyum, spora devam, demek ki az daha az yesem haftada 1 kilo gitcek deee görüşmek üzeree

leslie yi biliyorum bazen akşamları yapmaya çalışıyorum çok zevkli oluyor insan sıkılmıyor hala gelmemiş şarj aleti gelsinde başlayayım

bize de stajyerler gelio lise son sınıf, çok tatlı oluyolar, senden tatlı olmasın. amin, Allah önce fit, sağlıklı bir vücut, sonra iş, sonra eş versin
amin eşde önce birde güzel üniversite versin çok şeymi istedim

iki yeni arkadaş gelmiş hoşş gelmişler... biri daha 18 yaşında hemde. o kilolar hemen gidicekk
hoşşbuduk evvet bu kilolar hemen gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…