kııızz 2000 kalori ne demeeek.ben kendimi yırtıyom 1000 i çok geçmesin diyeee.geliyom yanına.sana bi ceza daha iç bakim 3 bardak su hemencik
cezalarının hastasıyım. benim bugün 1273 oldu, akşam yiyeceğim meyveyi de saydım. ya siizn de öyle oluyor mu kızlar? benim vücudum güçsüzleşmeye başladı artık. bugün 64,5'u gördüm. 65'in altına inince vücudum titriyor. bugün çok güçsüzdüm, vücudumda titreme.. vücut ideal kiloyu bulunca, inmek istemiyor galiba daha fazla. boyumla, kilom arasında 10 birim oldu bugün itibariyle (1.74cm-64.5kg). ideal olan 10 birim olması diyorlar ya..
verirsin verirsin, bu hafta güzel spor yaptın. ama karnın şişmişse, yarın azıcık fazla çıkabilirsin, umarım olmaz.
bugün ben de Hilalcim gibi çok da iyi beslenmedim. ama yine de yazıcam
0.50 x 1 Porsiyon Mıhlama (225 kcal)113 kcal
2.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)7 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Muzlu Puding (163 kcal)163 kcal
1.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Patatesli Poğaça (Ev Yapımı) (162 kcal)162 kcal
1.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal)43 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Adet Kuru Pasta (75 kcal)75 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
Alınan Kalori Toplamı1318 kcal
su:2,5 lt.
spor: 1 saat hızlı tempoda yürüyüş
bebişim bende baş dönmesi göz kararması oluyo.ama tansiyonla ilgili diye düşünüyorum.bide malum unutkanlık çok var hele bu sıralarda daha fazla
kızçelerim suyu yatana kadar 2 litre hatta fazlası yaparım.spor malesef yine yok.yarın yine annemdeyim.gitmeden bildirimimi yaparım.öptüm hepinizi gıdınızdan beni özleyin anacım byeeee
Kaptanım kendimi size emanet ediyorum . İş yerinde çok merak ediyorum neler konuşuyorsunuz bu arada şaka maka çok dikkat ediyorum akşamları size hesap vericem diye :))
Yaknı zbir sorunum var önceden de belirttim. iş yerinden girme imkanım yok ben sadece akşamları çok kısıtlı bir zamanda mesaiye kalmaz isem size yazabilirim. bu konuda affınıza sığınıyorum.
günlük menümü paylaşmaya özen göstereceğim :)
bu arada ben kilo çizelgesi yapmak her yazımın altınada koymak istiyorum yardımcı olurmusunuz??
hoşbulduk canım, tanıtayım kendimi 1,76 boy , 81 kiloyum hedefim 70
Hoşgeldin mutsuzmutlu kendini kısaca tanıtırsan seviniriz, ayrıca birinci sayfada takım kuralları yer alıyor, gerçi geçenlerde kaptan (bur50) tekrar yayınlamıştı o mesajı bulabilirsen o d agüzel olur, mesajlarımızı sayarak yazıyoruz ve akşamları o günkü menü, su ,sporumuzu paylaşıyoruz, boy kilo hakkında bilgilendir biziben hilal bu arada boy 165,kilo 64 lerdeydi en son bakalım bu hafta nolcakkk..kilo çizelgesi de yapabilirsen bizim gibi rahat edersin, imza kısmında olandan
Canım benim bu konuda bi bilgim yok ama hevesin kırılmasın öyle bi muhabbet varsa sundan vardır, takım kurallarına uymak içindir, yani bu konuyla ilgili ne kural var bilmiyorum ama acıklar bur50 tatlım, yoksa takımımızda seni görmek isteriz tabi ki lethemcim
sende hoşgeldin arkadaşım ,günaydın ben gruba yeni katıldım
18 yaşındayım 92.7 kiloyum 96 ile başladım 163 boyundayım :)
bursada nerdesin canım, ben merinos parkının altında oturuyorum etibanktamelikem bende tanıtayım kendimi.gerçi kelebeğim hiltonum beni daha güzel tanıtıyo ama neyse
ismim ilknur.bursada yaşıyorum.1 kızım var 5 yaşında.7 yıllık evliyim.normalde tekstil teknikeriyim ama çalışmıyorum ev hanımıyım.boyum 1.68 (en son böyleydi lisedeyken.herhalde aynıdır)kilom 62.200 dü geçen hafta ama bu hafta + çıkmazsam iyi.15 tatil nedeniyle spor yapamıyorum.pazartesi den itibaren devam inşallah.kız okula ben spora valla böyle işte
geçmiş olsun bebişim.regl dönemleri için bayanlara özel(sanırım ismi buydu) diye bi çay var ondan kullansana biraz rahatlatır seni.tabi sözlemcem diye vurdun kendini yerden yere böyle hasta oldun dimi
hoşgeldin en yeni tombul kuuuş. ( bu arada biz birbirimizi tombul kuşlar ailesi olarak görüyoruz.)kendimi tanıtayım.ismim ilknur.28 yaşındayım.1 kızım var 5 yaşında.(kendisi 6 olduğunu iddia ediyo)şuanda 15 tatili madurlarındanım.spor salonuna gidiyodum ama kızım evde olduğu için gidemiyorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
yaaa bebişim bi de çocuk doğur.benim gibi 16 saat sunu sancı çekip bide sezeryana girdinmi deyme keyfine. pek katmerli oluyo.
bebişkom.menü süper olmuş.şu çikoyu da attıkmı ohhhh tam mikkemmel oluuyyy
kurarız tatlım kurarız gel sen bizim aileye tanıt bi kendini, bizim kızçeler hemen hoşgeldin deyip dökülürler. bizim çene fena düşük bu topikte.
hoşbulduk canım,
bu saatte pek kimse olmuyor galiba
leslie yi biliyorum bazen akşamları yapmaya çalışıyorum çok zevkli oluyor insan sıkılmıyor hala gelmemiş şarj aleti gelsinde başlayayım
Kalkıp içiyorum hemennnnvall aben unutuyom ilknurum ablam arada hatırlat bak sularım 2 lt ye düştü onu da eve gelince tamamlıyorum hemen, ya bi de işteyken şu sıkıntı oluyo, sürekli lavobaya gitmem gerekiyor o kadar su içersem o da pek hoş olmuyor ilerde düşünüyorum da ne gıcık olur, duruşmadayım hopp sıkıştım anammm baya kötü olur, aniden geliveriyo benmki çünküüü
Kısmet neden olmasınndaha önünde şans var gençsin
Valla güzel olur canımm, katılın beraber kıvırak oramız buramız incelsin2-3 aydır düzenli olarak yapıyorum ben plates evde yaptığım için bu ara değişiklik olsun diye, leslie nin yürüyüşlerde yapacağım arada, arkadaşlar paylaşmıştı ilgilnirsen bulursun youtube dan tatlımm
Hadi bakalım gelmiş mi gelmemiş mi bi bakıver
amin eşde önce birde güzel üniversite versin çok şeymi istedimbize de stajyerler gelio lise son sınıf, çok tatlı oluyolar, senden tatlı olmasın. amin, Allah önce fit, sağlıklı bir vücut, sonra iş, sonra eş versin
hoşşbuduk evvet bu kilolar hemen gidecekiki yeni arkadaş gelmiş hoşş gelmişler...biri daha 18 yaşında hemde. o kilolar hemen gidicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?