Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 294. ETAP***

fatos0808 (97,5//)
ayyildizim (61,5/61,9/-0,4/-%0,65)
bur50 (66,0/66,3/-0,3/-%0,45)
berenvildan(62,3//)
kelebek.hill(64,2/63,4/0,8/%1,25)
destina_88(64,9//)
tombikella(91,65//)

6. TAKIM ORTALAMA=

günaydın listeye yüzde ekleyerek devam edelim

günaydın melike senin paylaşımın iyi tartıldıysan listeye ekleyebilirim seni
gruba giriş kilo
şimdiki kilo
hedef kilo
belirtirsen

okudum kuralları teşekkürler kaptancım

sende hoşgeldin arkadaşım ,

bursada nerdesin canım, ben merinos parkının altında oturuyorum etibankta[/QUOTE]
bebiş sende bursalısın heee.ben çamlıca da oturuyorum.annem beşyolda oturuyo.ben beşyol civarında büyüdüm.
saat 7:30 8 den sonra yeme hiçbişey faydasını görürsün canım.
yaa doğum falan hiç girme o konulara abla çok korkuyorummm

canım güzel menün ama hiç yemek yok burda yemek yemezsen metobolizmanı tembelleştirir veremezsin kiloları.az az yemen lazım
ahh bebişim sana bu 15 tatil, doktor tatili oldu yaaa.ama hiperaktif değildir.benim kızımda çok hareketliydi götürmeyi düşünüyodum.hemşire b. arkadaşım 'hiperaktif çocuk farketmeden hareketliliği yüzünden kendine zarar verir.koşarken düşer kendini biyere çarpar' demişti.eğer oğlun dikkatli ise korkma ama kendini de vuruyosa koştururken o zaman bi ihtimal
afferin bebişkoma iyi vermişşşş.

ahh ahh yok anacım 100 gram anca gitti.

tansiyon.. doğru aslında olabilir. untkanlık had safhada benim de. hemencecik özledim ben mesela

günaydın kızlar. bildirimimi yapıp kaçıcam hemen. azıcık yoğun bugün. 64,9/64,5/ %0,616. öpüldünüz, sonra uğrayıp inceliycem forumu

fatos0808 (97,5//)
berenvildan(62,3//)
destina_88(64,9/64,5/%0,616)
tombikella(91,65//)

***6. TAKIM 295. ETAP***

fatos0808 (97,5//)
berenvildan(62,3/62,2/0,1/%0,16)
destina_88(64,9//)
tombikella(91,65//)

6. TAKIM ORTALAMA=

günaydın listeye yüzde ekleyerek devam edelim

mesaj su spor
destina_88 9 + +
berenvildan 12 + -
bur50 12 + +
kelebek.hill 10 + +
tombikella 5 + +
ayyıldızım 1 mazereti var
fatoş0808 0 mazereti var
epack2013 3 + -
melikea 18 bildirim yok
mutsuzmutlu 6 bildirim yok

yeni arkadaşlar 5 mesajı tamamlamaya çalışalım ve yaptığımız spor ve suyu bildirelim lütfen
haftada 30 mesaj kuralımız var

***6. TAKIM 295. ETAP***

fatos0808 (97,5//)
destina_88(64,9/64,5/%0,62)
tombikella(91,65//)

6. TAKIM ORTALAMA=

Başla canım başla beraber kurtulak fazlalıklardan ohh

Kaptanım senin neden böyle oldu yahu sen çok da yemiyosunn

Vermişim valla beni kurtaran, hareket bitmek bilmeyen enerjim yaa yoksa kaçamağım oluyo yani napimm :26:

Son düzenleme:

Sanırım imza olayımı hallettim.. Ama her seferinde siteden mi eklemem gerekiyor imzaya nereden ekleniyor bilemiyorum :) Bunuda başardım.. Gidin kilolar gidin...

Canım gayet halletmişsin imzanı o yapıştırdıgın linki kontrol panelinde çizelge kısmına yapıştır her mesajında o çıkar, kilon değiştikçe yenileyip oray ayapıştır tatlım

Memnun oldumm o zmaannn, ben de istanbuldayım sabahları iş yoğunluğuna göre ben de giremiyorum bazen ama denk geldikçe giriyoruz,konuşuyoruz,motive olup rahatlıyoruz her şey buurddaa

yaa doğum falan hiç girme o konulara abla çok korkuyorummm

Canım takma biz şimdi baya zayıf olcaz sonra hamile kalsak da en fazla balıkete döncez boşverr

08/02/2013 kilo bildirimi; 111,8

Pufff
Neden böyle oldu bilemiyorum. Adet dönemim yaklaştı ben en azından 1 kilo gider diyordum.. Olsun yılmak yok yola devam :)

Tabi ki pes etmek yok, ben de ne aşamalardan geçtim burda ablalarım bi anlatsa sanaa ohoo..yeri geldi sinir bozukluğu, gerginlik, kiloya da yansıdı,veremedim, yedim yedim falan..ama en son başarıya koşuyorum

Son düzenleme:
Günaydın canlarım.3 gündür giremedim.salı günü gittim hastaneye endokrine.tüm tahlillerim yapıldı.hormonal bir bozukluğum yok herşey normal.bende biliyordum :) öncedende yaptırmıştım.yanlız hdl çok düşük çıktı normal değerlerden çok düşük.tokluk kan şekerimde çok düşük çıktı.tahlilere bakınca doktor ilk bana ani acıkma hissin varmı dedi yok dedim ama diyete başlayınca oldu dedim 4 aydır diyet yaptığımı anlattım işte..hdl kötü huylu kolestrol çok düşük bu dedi ani acıkma hissi yaratır insanda dedi ve tokluk şekerinde çok düşük iştah açıklığı olur bu durumda dedi..sana ilaç vericem kolestrolden kaynaklanan bu iştahını kesecek dedi..1 ay sonra banada gelecen kilona bakıcam ilaca bakıcam duruma göre dedi.yarında diyetisyene git sevk etti işte..ama endokrin doktorunu çok beğendim kızlar..ve çok mutluyum.dün diyetisyene gittim.eski diyetisyenim değil.eski sistemde değişmiş 2 yıl önceki 10 kişi alıyodu içeri konferans veriyodu sonrada sıraya göre bakıyodu.ve çok sertti..ama şimdiki diyetisyen yeni diye korkuyla girdim.tek tek numarana göre alıyo arasam inanın kızlar özelde bulamazdım böyle doktor tüm hayat hikayemi dinledi.80 kiloda evlendim ilk yıl evliliğin rahatlığı iştah + kilo 1 yılın üstüne gebelik erken doğum hastanede yatma..üstüne 1 yıl göbek fıtığı ameliyatı hepsi üst üste geldi dedim katlandı kilom 5 yılda 2 katına dedim.beni kurtarın her şeyimiz düzeldi oğlum büyüdü ben iyleştim artık kendime bakma zamanım geldi uzun zmaandır yapıyorum diyet arada bozdum fazlasıyla aldım dedim halada yapıyorum dedim hepsini anlattırdı yani..öncelikle bilinçli bir hastasın tebrik ederim dedi yüüzn çok güzel bak azimle 23 kişlo vermişsin ama ne kadar yapsanda sonunda bırakacaktın dedi çünkü metabolizman bi yerden sonra pes ettiriyor dedi diyetisyensiz yapılan kendi diyetlerinizde dedi.sen beni bırakma ben seni bırakmam sana numaralar vericem bende başka kimse ilgilenmiycek senle arayacaksın burdaysam geleceksin dedi..kendim yaparken neler yediğimi sordu not aldı..vucut ki,tle endeksimi hesaplayıp ihtişyacım olan 1800 kalorilik bir diyet listesi verdi.15 gün sonra gel bakalım nasıl durum dedi..öteki diyetisyen kontrole çağırmıyodu ayda bir bişz arıyoduk ölçülerimizi istiyodu o yüzdende sevmemiştim onu kontrolsuz diyetmi olur..şükür arkadaşlar gönlüme göre diyetisyen buldum..listemde çok güzel..isterseniz paylaşırım..ne serbest ne yasak kaç ggram besinler ne ne yin yerine geçer..artık önce sağlığım için sonrada beni sevenler için yoluma devam edeceğim..hak ettiğim hayatı yaşayacağım benim vucuduma bunu yapmaya hakkım yok ama işte etkenler nedenler..ama artık yok.yeni hayatıma merhaba..saolun dualarınız dilekleriniz için allah sizlerdende razı olsun..heleki annemin babamın kaynanamın eşimin muytluluğunu görseniz kızlar..onların en büyük derdi benim kilom üzülüyorlar..onlarıda üzmüycem yüzlerini güldürcem inşallah.

Ayy benim canımm fatoş ablamm hikayeni okudum yeni diyetisyenine inan ki çok mutlu oldum, Allah'ın izniyle başaracaksın ben sana inanıyorum ve etrafında seni seven onca insan varken hep moralin de yüksek olacak, beni de bizi de unutma tabii hep burda olcamm çok tatlı bi ablacımsın sen benim, Allah kolaylık versin ablacımmm başaracaksın tabi kiii

Son düzenleme:

fatoşum.canım bitanem inan içimde senin yazını okuduktan sonra kelebekler uçuştu.çok mutlu odum senin adına.diyetisyenine de helal olsun dedim valla.işini hakkıyla yapıyo.seni de bizi de motive etti.sen o kadar yüreklisin ki,inşallah süper olacak herşey.sen istedikten sonra önünde dağ olsa duramaz bu kilolar.diyet listeni de paylaş bizimle bizde bilgilenelim.canımsın.ayyy yerim seni.nasıl mutlu oldum anlatamam. tombiş kelebeğim.

***6. TAKIM 295. ETAP***

fatos0808(97,5/96,2/1,3/%1,33)
destina_88(64,9/64,5/%0,62)
tombikella(91,65//)

6. TAKIM ORTALAMA=

tombikella kaldı

bilmiyom ya dün sabah 1 kilo azdım bir günde 1 kilo alınırmı alcak bişeyde yemedim
dün

sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 1 türk kahve
öğlen 1 kase yoğurt 1 avuç ceviz fındık karışımı
akşam 1 porsiyon fırında patatesli tavuk
6 sarma
2 kuru incir yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…