Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tombikella nerede niye bildirim yapmadı

kızlar haftaya yeni bir başlangıç yeni üyelerimizle beraber
en az 1 kilo vercem ben kararlıyım hepimiz öle olalım

***6. TAKIM 295. ETAP***

fatos0808(97,5/96,2/1,3/%1,33)
ayyildizim (61,5/61,9/-0,4/-%0,65)
bur50 (66,0/66,3/-0,3/-%0,45)
berenvildan(62,3/62,2/0,1/%0,16)
kelebek.hill(64,2/63,4/0,8/%1,25)
destina_88(64,9/64,5/%0,62)
tombikella(91,65//)bildirimde bulunmadı

6. TAKIM ORTALAMA=0.323

***6. TAKIM 295. ETAP***

ayyildizim (61,5/61,9/-0,4/-%0,65)
bur50 (66,0/66,3/-0,3/-%0,45)
berenvildan(62,3/62,2/0,1/%0,16)
kelebek.hill(64,2/63,4/0,8/%1,25)
destina_88(64,9/64,5/%0,62)
tombikella(91.65/91.40/0.25/%0.27)

6. TAKIM ORTALAMA=0.36

6. takımla yeni bir kilo verme sürecine merhaba diyorum arkadaşlar

hoşgeldin cnm
kurallarımızı ekliycem
yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var
günde 5
haftada 30 mesaj şartımız var
bol paylaşım yaparsan daha çabuk listeye alınırsın
gün içinde menü içilen su ve yapılan sporu belirtiyoruz
buna göre +- veriyoruz
katıldıkça öğrenirsin

ya kızlar ben çalışıyorum o yüzden hep geç kalıyorum kilo bildirimine yaa..
evet geç kalıyorsun
bir gün önce sabahtan bildir istersen

Benden yazın fatos ablamaaa geçen hafta 97,5 degil mi dogru baktım??

inşallah canlarımm allah sizlerden sevenlerimden sevdikleimden razı olsun..şimdiye kadar ölmediysem onlar için zaten çok zor zamanlar geçirdim..kızlar allahıma bin şükür ki bu diyetisyen mucize gibi geldii..iyiki varsınız iyiki hepinizi çok seviyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum hepinize..hilalim öz bacım gibi seviyorum seni inan..ilknurum senide can dostttum gibi inanki canım..tabi hepinizi çok seviyorum..iremimin yeri ayrı medinemin.özlemiminhaticemin azaeri kardeşimin..hepinizin iyiki varsınız..ilknurum 3 gündür hiç işe bakamadım canım yazıcam en ince ayrıntısına kadar canım benim..hamur işi ve tatlı hiç yok kızlar..

iremcim en az sizin kadar sevdiğim bi arkadaşım var onuda alıcam cnm gurubumuza izninle kk ya üye yaptım gurubumuz için he dersen hemen alıcam..

tamam o zaman kaptanım. ben artık öyle yapıcam. yada sabah namazından hemen sonra bildirim yapıcam. :):)

senin adına çok çok sevindim ne güzel her şey gönlüne göre olmuş benimde endokrine gitmem lazım sen istanbulda yaşıyorsa hangi doktora gittiğini söyler misin bende ona gideyim

birazda çıkacağım ben hepinizi öpüyorum evde girebilirim inşallah :)
mesaj sayım:8
su:9

gözlerimi doldurdun ama sen yaa.. zorlu bir mücadelen olmuş, psikolojik durumlar da yeme biçimini çok güzel etkiliyor. zaten fıstık gibi bi yüzün var, nisan ayına kadar fıstıklı lokum gibi olacaksın zati ayrıyeten direnişini, mücadeleni ayakta alkışlıyorum

üniversiteden önce eş yok zaten, ona karşıyız cicim. önce elin ekmek tutacak, çıkar yolu yok başka

Son düzenleme:

Benden yazın fatos ablamaaa geçen hafta 97,5 degil mi dogru baktım??

Fatoşçum 96'ya düştü hee, helal olsun. 15 günlük kontrollerle şimdi daha da güzel zayıflar. diyetisyenin söylediği güzel taktikleri de anlatmayı unutma bize. doktordan gelir gelmez yaz, unutma cicim

Bi şişlik durumu falan mı var kii..çünkü yemen gayet düzenli diye hatırlıyorum ondan kaptanım , bu hafta daha dikkat edersn takmak yokkk kilocuklara veda vaktii

tombikella nerede niye bildirim yapmadı

kızlar haftaya yeni bir başlangıç yeni üyelerimizle beraber
en az 1 kilo vercem ben kararlıyım hepimiz öle olalım

Haydinn bakalımmm, ben de 1 kilo verim bu hafta da artık 62 görim yaaa

6. takımla yeni bir kilo verme sürecine merhaba diyorum arkadaşlar

Hoşgeldinn yasemenn :) bizimle başarıya koşacaksınn

Ayy fatoş ablacım benim inan aynı duyguları ben de hisediyorum, gerçekten şanslıyız bu başlığa girdiğimiz gün için ve dua ediyorum ki senin için her şey bundan sonra daha da harika olcak, özlemin dediği gibi fıstıklı lokummm olcann

Bayıldım şu fıstıklı lokuma kızz tam fatos abla olmuş ciddennn

regl dönemi vücut 200 kalori fazldan harcıyormuş, onu net olarak öğrendim. kızıııımm yine süper kilo vermişsin, nazar değdircem şimdi, kaşı kendini. adliye koridorlarına dua et senn

Aaaa harika harikaaa Ay evet kızz bu hafta ben bile şaşırdım kendime, ama kesinlikle harekete borçluyum haklısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…