tombikella nerede niye bildirim yapmadı
kızlar haftaya yeni bir başlangıç yeni üyelerimizle beraber
en az 1 kilo vercem ben kararlıyım hepimiz öle olalım
yeni geldin sanırım hoşgeldinn6. takımla yeni bir kilo verme sürecine merhaba diyorum arkadaşlar
6. takımla yeni bir kilo verme sürecine merhaba diyorum arkadaşlar
evet geç kalıyorsunya kızlar ben çalışıyorum o yüzden hep geç kalıyorum kilo bildirimine yaa..
Benden yazın fatos ablamaaa geçen hafta 97,5 degil mi dogru baktım??
fatos0808(97,5/96,2/1,3/%1,33)
Ayy benim canımm fatoş ablamm hikayeni okudum yeni diyetisyenine inan ki çok mutlu oldum, Allah'ın izniyle başaracaksın ben sana inanıyorum ve etrafında seni seven onca insan varken hep moralin de yüksek olacak, beni de bizi de unutma tabii hep burda olcamm çok tatlı bi ablacımsın sen benim, Allah kolaylık versin ablacımmm başaracaksın tabi kiii
fatoşum.canım bitanem inan içimde senin yazını okuduktan sonra kelebekler uçuştu.çok mutlu odum senin adına.diyetisyenine de helal olsun dedim valla.işini hakkıyla yapıyo.seni de bizi de motive etti.sen o kadar yüreklisin ki,inşallah süper olacak herşey.sen istedikten sonra önünde dağ olsa duramaz bu kilolar.diyet listeni de paylaş bizimle bizde bilgilenelim.canımsın.ayyy yerim seni.nasıl mutlu oldum anlatamam. tombiş kelebeğim.
hoşgeldin cnm
kurallarımızı ekliycem
yeni üyeler için 2 hafta deneme süresi var
günde 5
haftada 30 mesaj şartımız var
bol paylaşım yaparsan daha çabuk listeye alınırsın
gün içinde menü içilen su ve yapılan sporu belirtiyoruz
buna göre +- veriyoruz
katıldıkça öğrenirsin
evet geç kalıyorsun
bir gün önce sabahtan bildir istersen
iremcim en az sizin kadar sevdiğim bi arkadaşım var onuda alıcam cnm gurubumuza izninle kk ya üye yaptım gurubumuz için he dersen hemen alıcam..
senin adına çok çok sevindim ne güzel her şey gönlüne göre olmuş benimde endokrine gitmem lazım sen istanbulda yaşıyorsa hangi doktora gittiğini söyler misin bende ona gideyimGünaydın canlarım.3 gündür giremedim.salı günü gittim hastaneye endokrine.tüm tahlillerim yapıldı.hormonal bir bozukluğum yok herşey normal.bende biliyordum :) öncedende yaptırmıştım.yanlız hdl çok düşük çıktı normal değerlerden çok düşük.tokluk kan şekerimde çok düşük çıktı.tahlilere bakınca doktor ilk bana ani acıkma hissin varmı dedi yok dedim ama diyete başlayınca oldu dedim 4 aydır diyet yaptığımı anlattım işte..hdl kötü huylu kolestrol çok düşük bu dedi ani acıkma hissi yaratır insanda dedi ve tokluk şekerinde çok düşük iştah açıklığı olur bu durumda dedi..sana ilaç vericem kolestrolden kaynaklanan bu iştahını kesecek dedi..1 ay sonra banada gelecen kilona bakıcam ilaca bakıcam duruma göre dedi.yarında diyetisyene git sevk etti işte..ama endokrin doktorunu çok beğendim kızlar..ve çok mutluyum.dün diyetisyene gittim.eski diyetisyenim değil.eski sistemde değişmiş 2 yıl önceki 10 kişi alıyodu içeri konferans veriyodu sonrada sıraya göre bakıyodu.ve çok sertti..ama şimdiki diyetisyen yeni diye korkuyla girdim.tek tek numarana göre alıyo arasam inanın kızlar özelde bulamazdım böyle doktor tüm hayat hikayemi dinledi.80 kiloda evlendim ilk yıl evliliğin rahatlığı iştah + kilo 1 yılın üstüne gebelik erken doğum hastanede yatma..üstüne 1 yıl göbek fıtığı ameliyatı hepsi üst üste geldi dedim katlandı kilom 5 yılda 2 katına dedim.beni kurtarın her şeyimiz düzeldi oğlum büyüdü ben iyleştim artık kendime bakma zamanım geldi uzun zmaandır yapıyorum diyet arada bozdum fazlasıyla aldım dedim halada yapıyorum dedim hepsini anlattırdı yani..öncelikle bilinçli bir hastasın tebrik ederim dedi yüüzn çok güzel bak azimle 23 kişlo vermişsin ama ne kadar yapsanda sonunda bırakacaktın dedi çünkü metabolizman bi yerden sonra pes ettiriyor dedi diyetisyensiz yapılan kendi diyetlerinizde dedi.sen beni bırakma ben seni bırakmam sana numaralar vericem bende başka kimse ilgilenmiycek senle arayacaksın burdaysam geleceksin dedi..kendim yaparken neler yediğimi sordu not aldı..vucut ki,tle endeksimi hesaplayıp ihtişyacım olan 1800 kalorilik bir diyet listesi verdi.15 gün sonra gel bakalım nasıl durum dedi..öteki diyetisyen kontrole çağırmıyodu ayda bir bişz arıyoduk ölçülerimizi istiyodu o yüzdende sevmemiştim onu kontrolsuz diyetmi olur..şükür arkadaşlar gönlüme göre diyetisyen buldum..listemde çok güzel..isterseniz paylaşırım..ne serbest ne yasak kaç ggram besinler ne ne yin yerine geçer..artık önce sağlığım için sonrada beni sevenler için yoluma devam edeceğim..hak ettiğim hayatı yaşayacağım benim vucuduma bunu yapmaya hakkım yok ama işte etkenler nedenler..ama artık yok.yeni hayatıma merhaba..saolun dualarınız dilekleriniz için allah sizlerdende razı olsun..heleki annemin babamın kaynanamın eşimin muytluluğunu görseniz kızlar..onların en büyük derdi benim kilom üzülüyorlar..onlarıda üzmüycem yüzlerini güldürcem inşallah.
Günaydın canlarım.3 gündür giremedim.salı günü gittim hastaneye endokrine.tüm tahlillerim yapıldı.hormonal bir bozukluğum yok herşey normal.bende biliyordum :) öncedende yaptırmıştım.yanlız hdl çok düşük çıktı normal değerlerden çok düşük.tokluk kan şekerimde çok düşük çıktı.tahlilere bakınca doktor ilk bana ani acıkma hissin varmı dedi yok dedim ama diyete başlayınca oldu dedim 4 aydır diyet yaptığımı anlattım işte..hdl kötü huylu kolestrol çok düşük bu dedi ani acıkma hissi yaratır insanda dedi ve tokluk şekerinde çok düşük iştah açıklığı olur bu durumda dedi..sana ilaç vericem kolestrolden kaynaklanan bu iştahını kesecek dedi..1 ay sonra banada gelecen kilona bakıcam ilaca bakıcam duruma göre dedi.yarında diyetisyene git sevk etti işte..ama endokrin doktorunu çok beğendim kızlar..ve çok mutluyum.dün diyetisyene gittim.eski diyetisyenim değil.eski sistemde değişmiş 2 yıl önceki 10 kişi alıyodu içeri konferans veriyodu sonrada sıraya göre bakıyodu.ve çok sertti..ama şimdiki diyetisyen yeni diye korkuyla girdim.tek tek numarana göre alıyo arasam inanın kızlar özelde bulamazdım böyle doktor tüm hayat hikayemi dinledi.80 kiloda evlendim ilk yıl evliliğin rahatlığı iştah + kilo 1 yılın üstüne gebelik erken doğum hastanede yatma..üstüne 1 yıl göbek fıtığı ameliyatı hepsi üst üste geldi dedim katlandı kilom 5 yılda 2 katına dedim.beni kurtarın her şeyimiz düzeldi oğlum büyüdü ben iyleştim artık kendime bakma zamanım geldi uzun zmaandır yapıyorum diyet arada bozdum fazlasıyla aldım dedim halada yapıyorum dedim hepsini anlattırdı yani..öncelikle bilinçli bir hastasın tebrik ederim dedi yüüzn çok güzel bak azimle 23 kişlo vermişsin ama ne kadar yapsanda sonunda bırakacaktın dedi çünkü metabolizman bi yerden sonra pes ettiriyor dedi diyetisyensiz yapılan kendi diyetlerinizde dedi.sen beni bırakma ben seni bırakmam sana numaralar vericem bende başka kimse ilgilenmiycek senle arayacaksın burdaysam geleceksin dedi..kendim yaparken neler yediğimi sordu not aldı..vucut ki,tle endeksimi hesaplayıp ihtişyacım olan 1800 kalorilik bir diyet listesi verdi.15 gün sonra gel bakalım nasıl durum dedi..öteki diyetisyen kontrole çağırmıyodu ayda bir bişz arıyoduk ölçülerimizi istiyodu o yüzdende sevmemiştim onu kontrolsuz diyetmi olur..şükür arkadaşlar gönlüme göre diyetisyen buldum..listemde çok güzel..isterseniz paylaşırım..ne serbest ne yasak kaç ggram besinler ne ne yin yerine geçer..artık önce sağlığım için sonrada beni sevenler için yoluma devam edeceğim..hak ettiğim hayatı yaşayacağım benim vucuduma bunu yapmaya hakkım yok ama işte etkenler nedenler..ama artık yok.yeni hayatıma merhaba..saolun dualarınız dilekleriniz için allah sizlerdende razı olsun..heleki annemin babamın kaynanamın eşimin muytluluğunu görseniz kızlar..onların en büyük derdi benim kilom üzülüyorlar..onlarıda üzmüycem yüzlerini güldürcem inşallah.
leslie yi biliyorum bazen akşamları yapmaya çalışıyorum çok zevkli oluyor insan sıkılmıyor hala gelmemiş şarj aleti gelsinde başlayayım
amin eşde önce birde güzel üniversite versin çok şeymi istedim
hoşşbuduk evvet bu kilolar hemen gidecek
Ama güpletiyosam hüpletiyosam gümletiyom da yaniii(doğru mu yazdım yaa )
Benden yazın fatos ablamaaa geçen hafta 97,5 degil mi dogru baktım??
***6. TAKIM 295. ETAP***
ayyildizim (61,5/61,9/-0,4/-%0,65)
bur50 (66,0/66,3/-0,3/-%0,45)
berenvildan(62,3/62,2/0,1/%0,16)
kelebek.hill(64,2/63,4/0,8/%1,25)
destina_88(64,9/64,5/%0,62)
tombikella(91,65//)
6. TAKIM ORTALAMA=
tombikella kaldı
bilmiyom ya dün sabah 1 kilo azdım bir günde 1 kilo alınırmı alcak bişeyde yemedim
dün
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 1 türk kahve
öğlen 1 kase yoğurt 1 avuç ceviz fındık karışımı
akşam 1 porsiyon fırında patatesli tavuk
6 sarma
2 kuru incir yedim
tombikella nerede niye bildirim yapmadı
kızlar haftaya yeni bir başlangıç yeni üyelerimizle beraber
en az 1 kilo vercem ben kararlıyım hepimiz öle olalım
6. takımla yeni bir kilo verme sürecine merhaba diyorum arkadaşlar
inşallah canlarımm allah sizlerden sevenlerimden sevdikleimden razı olsun..şimdiye kadar ölmediysem onlar için zaten çok zor zamanlar geçirdim..kızlar allahıma bin şükür ki bu diyetisyen mucize gibi geldii..iyiki varsınız iyiki hepinizi çok seviyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum hepinize..hilalim öz bacım gibi seviyorum seni inan..ilknurum senide can dostttum gibi inanki canım..tabi hepinizi çok seviyorum..iremimin yeri ayrı medinemin.özlemiminhaticemin azaeri kardeşimin..hepinizin iyiki varsınız..ilknurum 3 gündür hiç işe bakamadım canım yazıcam en ince ayrıntısına kadar canım benim..hamur işi ve tatlı hiç yok kızlar..
gözlerimi doldurdun ama sen yaa.. zorlu bir mücadelen olmuş, psikolojik durumlar da yeme biçimini çok güzel etkiliyor. zaten fıstık gibi bi yüzün var, nisan ayına kadar fıstıklı lokum gibi olacaksın zati ayrıyeten direnişini, mücadeleni ayakta alkışlıyorum
regl dönemi vücut 200 kalori fazldan harcıyormuş, onu net olarak öğrendim. kızıııımm yine süper kilo vermişsin, nazar değdircem şimdi, kaşı kendini. adliye koridorlarına dua et senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?