Bir kuralımızı daha hatırlatmak isterim, menümüzün içinde ya da ayrıca su-spor paylaşacağımızda mesaj sayısını yazdığımız başlığa su-spor diye yazalım ki su-sporlarımız gözden kaçmasın
Geçmişi okumayan arkadaşlarım bu mesajı da görmeyecek ama ben bi süre paylaşmayı düşünüyorum bunları, çünkü bi sistem oturtmaya çalışıyoruz, bur50 berenvildan destina fatos kuralı en güzel uygulayanlarbir de ben sanırım yeni arkadaşlar da alışmaya çalışıyor ama hatırlatmak istedim
su-spor listesini sonra yayınlıycam çünkü bildirim yapmayan çok var belki yaparlar
günaydın bebişim.bana su spor- yaz bebişim.ben dün iyice salladım.
günaydın bebişlerim.bugün anneme misafir gelecek pasta börekle uğraşıyorum.girmeye uğraşıcam inşallah
5
sallama ilknurum bugünde yap ama yeme bak listemi paylaşınca yanlışlarımızı görcen canım küçük parmak kadarda olsa yasakk hamur işi gerçi siz benim kadar değilsiniz
Günaydınnn..hayırlısı canım bi örüşürsün akupunktur için kafana yatarsa başlarsın tedaviye, sınavında başarılar kolay elsin tatlımm
Sporu da yakın zamanda hallet beynine yerleştir çok büyük faydası var çünküü
haftasonu biraz tenha oluyor yarın canlanırGünaydın....
Mutlu güzel pazarlar olsun...
Şaşırdım akşamdan beri kimsecikler yok buralarda....
günaydın fıstıklar
dün giremedim
dün temizlik yaptım akşama kadar canım çıktı
menüm
sabah
menemen(179 cal)
1 kk peynir(62 cal)
akşam
iskender(1000 cal)
toplam1241 cal
spor yok
su 1.5 lt falan
Dünkü mesaj sayılarımız:
Lütfen mesajlarımızı başlıkta saymaya özen gösterelim,ayrıca günde 5 mesaj tamamlamaya da dikkat edersek tam süper olur
Bur50 13
Kelebek.hill 11
Destina88 7
Melikea123 7
Fatos0808 4 mazereti var
Tombikella 4 5 tamamlayalım kızlarr
Epack2013 4 5 tamamlayalım kızlarr
Berenvildan 3 5 tamamlarsın normalde ama
Ayyılıdızım 1 mazereti var
Yasemenn 1 cee deyip kaçmış yeni üye
Lelik ses seda yok
bende bazen tepki görüyorum ama burası da bağımlılık yapıyo bakmayınca merak ediyor insanevet bebişim normalde çenemin maşallahı var ama annemde olunca zor oluyo.kızıyo bana bizimi görmeye geldin bilgisayarımı diye. o yüzden pek oturmuyorum bilgisayarın başına.
daha yeni kalktım azıcık ayılıyım da haftalık değerlendirmeleri yapcam +-mesaj:87::119:
şu kupalı smile lı bulamadım
bende bazen tepki görüyorum ama burası da bağımlılık yapıyo bakmayınca merak ediyor insan
kaptancım.benim evdeki netin kotası bitmek üzereydi.kocişim eğer bilgisayarı çok kullandıysa eve gidince nete giremeyebilirim.bugünde annemin teyzesi vefat etmişti ona gidicem baş sağlığına uzak biyere.ama en geç 5.5 6 gibi gelirim inşallah.
alıyım sen ver bana daha demlemedimaynen valla sorma.pazartesi içn spora başlıcam ya bilmem neden pek bi heyecan kapladı içimi.özledim galibahadi al bi çay şerefe kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?