Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın bebişim.bana su spor- yaz bebişim.ben dün iyice salladım.

günaydın bebişlerim.bugün anneme misafir gelecek pasta börekle uğraşıyorum.girmeye uğraşıcam inşallah

5
günaydın bebişim.bana su spor- yaz bebişim.ben dün iyice salladım.

günaydın bebişlerim.bugün anneme misafir gelecek pasta börekle uğraşıyorum.girmeye uğraşıcam inşallah

sallama ilknurum bugünde yap ama yeme bak listemi paylaşınca yanlışlarımızı görcen canım küçük parmak kadarda olsa yasakk hamur işi gerçi siz benim kadar değilsiniz

Son düzenleme:
Kuzenime gideceğim bugünkü son mesajım:

dünkü su-sporlar:

Destina_88 bildirim yok

Fatos0808 +-

Berenvildan --

Bur50 --

Ayyıldızım bildirim yok

Kelebek.hill ++

Tombikella bildirim yok

Melikea123 +-

Epack2013 +-

2 artı alan da bi tek ben varım mucklarr kuzende net var mı bilmiyorum ya orda kalacağım bugün evi çok uzak da

bu arada az önce 1 saat spor yaptımmmm haftasonu demedennn yemeden içmedenn

Son düzenleme:
5

sallama ilknurum bugünde yap ama yeme bak listemi paylaşınca yanlışlarımızı görcen canım küçük parmak kadarda olsa yasakk hamur işi gerçi siz benim kadar değilsiniz

yemedim bebişim. 1 lahmacun yedim yanına bol salata.başka bişey yemedim.kapıdan her giren misafir ne kadar çok zayıflamışsın dedi.bende yiyemedim onlar sayesinde birazda
şimdi bi elma yiyeyim bari açım dostlar aaaçççıııımmmmm şerefe

Desteğin için teşekkür ediyorum :)) bu hafta malum adet dönemim, sporu iyice kafama oturtucam :))

09/02/2013

buda bugünkü listem.. Ama biraz kaçtı... ben hastalık zamanları çok hakim olamıyorum ama inanın tuttuğum kadar budur...

0.50 x 1 Adet Gözleme (378 kcal)189 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Biber Dolma (226 kcal)226 kcal
1.00 x 1 Adet Etli Patlıcan Dolması (224 kcal)224 kcal
1.00 x 1 Dilim Peynirli Tepsi Böreği / Börek (345 kcal)345 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)20 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Pirinç Çorbası (Salçalı) (114 kcal)114 kcal
2.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı) (150 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Dilim Mozaik Pasta (133 kcal)133 kcal

Alınan Kalori Toplamı1739 kcal
Yakılan Kalori toplamı 380 kcal

Su : 2 litre
Spor: 2 saat alışveriş :)

Buda benden Sigara: yok :) (21 gün oldu)

Bu haftayı biran önce atlatmak istiyorum ....

günaydın fıstıklar
dün giremedim
dün temizlik yaptım akşama kadar canım çıktı

menüm
sabah
menemen(179 cal)
1 kk peynir(62 cal)
akşam
iskender(1000 cal)

toplam1241 cal

spor yok
su 1.5 lt falan

günaydınkaptanım bende dün misafir dolayısıyla giremedim.şimdi de aldım elime 9 lu çayımı bi bakim tombişler aileme dedim ama kimsecikler yoktur dedim seni yakaladım.

evet bebişim normalde çenemin maşallahı var ama annemde olunca zor oluyo.kızıyo bana bizimi görmeye geldin bilgisayarımı diye. o yüzden pek oturmuyorum bilgisayarın başına.

daha yeni kalktım azıcık ayılıyım da haftalık değerlendirmeleri yapcam +-mesaj:87::119:
şu kupalı smile lı bulamadım

daha yeni kalktım azıcık ayılıyım da haftalık değerlendirmeleri yapcam +-mesaj:87::119:
şu kupalı smile lı bulamadım

kaptancım.benim evdeki netin kotası bitmek üzereydi.kocişim eğer bilgisayarı çok kullandıysa eve gidince nete giremeyebilirim.bugünde annemin teyzesi vefat etmişti ona gidicem baş sağlığına uzak biyere.ama en geç 5.5 6 gibi gelirim inşallah.

tamam canım başınız sağolsun

aynen valla sorma.pazartesi içn spora başlıcam ya bilmem neden pek bi heyecan kapladı içimi.özledim galiba hadi al bi çay şerefe kaptanım
alıyım sen ver bana daha demlemedim
gözümü açtım burdayım

dün iskender yedim diyede vicdan azabı çekiyorum canım bişey istemiyo kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…