Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

He ya sporlar olmasa ben de veremem kolay kolay zatn yaaa...kalorilerim 1300 lerden inmiyo malesf pek..ama ben de bol bol hareket ediyorumm seninki de o kadar kötü değil yahuu olur o kadar özel dönemde insan kendini dah azor tutuyorrr

İpekcim yukarda profılın yanında kontrol paneli var, ne güzel imza yapmıştın, orada profil ayarlarında çizelge diye bi kutucuk var oraya yapıştırırsan her mesajında çıkar

Son düzenleme:
İpekcim yukarda profılın yanında kontrol paneli var, ne güzel imza yapmıştın, orada profil ayarlarında çizelge diye bi kutucuk var oraya yapıştırırsan her mesajında çıkar

Tatlım beceriksizim galiba.. Ama inan bulamadım... Senden öncede forumda baktımaraştırdım yok arkadaş ben o yeri bulamadı. ancak her seferinde girip kopyala yapıştır yaparsan bulabiliyorum (( Size de çok soru sorup bezdirmek istemedim açıkcası...

arkadaşlar merhaba
ben gruba pazartesi katılacam demiştim ama bugünden diyete başladım. takım kaptanım uygun mudur bugünden dahil olabilir miyim?

menümü de yazayım
sabah uyanınca nescafe (haftasonu böyle oluyor)
kahvaltı geç yaptım nerdeyse öğlendi
kahvaltı - menemen, 2 dilim ekmek ( menemen her zaman 1 domates 1 biber 1 yumurta oluyor)
akşam - kepek ekmeğine domates beyaz peynirli tost
ara 2 kaşık sütlü tatlı

spor olarak da 1 saate yakın yürümüşümdür. zaman tutmadım tempolu değildi zaten.

Sanıyorum yaptım :) Lütfen başarmış olayım ....

İstediğini sor canım ne demek ama evet başarmışsınnn tebrklerr

İstediğinde katıl canım farketmez, listeye eklenme tarihin değişir belki sadcee sen grub akatıl ki motivasyonun sağlam kalsın menünde de hiç bi şey yok maşallahhh...hemencik vercez kız kilocuklarıı sen de istersen kilo çizelgesi yap bizim gibi, takip etmek güzel oluyor insan veridği kiloları gördükçe gaza geliyor

15 tatil bitiyor, herkes düzene giriyor ben de düzenimi bozuyorum eşimden 2,5 saatçik uzak bi yere atandım. ama çok şükür aynı ildeyiz

inş aynı yere de atanırsınız canım. ben de öğretmenim. bekarım ama anlıyorum ayrı kalan eşleri.

arkadaşlar benim su sorunum var ya su içmeyi unuttuyorum. toplasan 1 lt içmemişimdirr :26:

Şimdilik kaçıyorum bayanlarr..çok girmediniz başlığa haftasonu ama haftaiçi telafi eeriz umarım herkese iyi gecelerr

saol kelebekçim hemen bakayım kilo çizelgesine
bu sabah 48.5 kiloydum. tartım digital ama çok güvenmiyorum bazen farklı gösteriyor.
hedefim 45. daha önce de demiştim boyum pek kısa malesef. ve nisan ayına kadar hedefime ulaşmak istiyorum
inşşş hepimiz istediğimizz kiloya gelirizzz

arkadaşlar benim hedefim 45. ama bu çizelgelerde en az 46 olabilir yazıyor. ben de 46ya göre yaptım. 46 da iyi olur aslında ama
hedefim 45.

acayip acıktım şuan yahu
hemen yattığım odaya geçip uyku moduna geçecem kızlarr mutfaktan olabildiğince uzaklaşcammm

hepinize iyi uykularrrr

Hepinize kocaman günaydınlar...

Yüzümüzün güldüğü, herşeyin istediğimiz gibi olduğu mutlulukla kol kola gezdiğimiz cuma günü en az 1 kilo verdiğimizmükemmel bir hafta olur inaşallah :))

Bu arada şaka gibi site sesimi duyuyor galiba ben tatlı krizindeyim dedikçe, şimdide yanlara nutella reklamı konulmuş hoho :))

KK benim sabrımı sınıyor bence, ama üzgünüm ben galip gelicem :))

Akşam görüşmek üzere...

arkadaşlar benim hedefim 45. ama bu çizelgelerde en az 46 olabilir yazıyor. ben de 46ya göre yaptım. 46 da iyi olur aslında ama
hedefim 45.
fark etmez bebişkom o senin takip etmen için

aminnn canım.günaydınlaar.evet nutellayı görünce nevrim döndü resmen bu ne yaaaa biz burda cebelleşiyoruz.ekrana yapışıp sevesim geldi valla.senin kıymetini bilemedim başkaları bilsin diyee

günaydın minik kuşlarıııımmm.şimdi kızımı okula gönderdim.veeee nihayet spoooorrrra gidiyorum.şimdilik öpüyorum.gelince konuşuruuuzz byeee...

Günaydın canlarım karanlık ve yağmurlu bir izmir sabahı tamda pazartesi depresifliğine uygun...nasılsınız iyi bir hafta bol kilo verimli bir hafta olsun inşallah.

Diyetisyenin bana verdiği ihtiyacım olan 1800 kalorilik listem canlar

günlük alınması gereken yiyecek durupları
süt gurubu 3 porsiyon
et gurubu 5 porsiyon
ekmek ve yerine geçecekler gurubu 10 porsiyon
sebze gurubu 2 porsiyon
meyve gurubu 4 porsiyon
yağ gurubu 4 porsiyon
çiğ sebze yağsız serbest

kahvaltı 08:00
2 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir = 60 gr
7-8 adet zeytin /veya 10 fındık /veya 3 ceviz
1 adet haşlanmış yumurta (haftada 2-3 kez)
3 ince dilim ekmek (tam buğday,bol tahıllı,çavdar )=75 gr
yağsız çiğ sebze (serbeest)

*yumurtayı yağda kırıp yediğin gün haftada 2 kere olablir zeytin yemeyeceksin.

Ara öğün 10:30
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt /yoğurt /kefir

öğle 13:00
3 köfte büyüklünde et /tavuk/hindi /balık /peynir/kuru baklagiller
yarım su bardağı yoğurt
yağsız salata serbest

ara öğün 15-16 arası
yarım paket siyet bisküvi veya 2 adet kepekli galete
1 porsiyon meyve

akşam 18-19
8 yemek kaşığı sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
yağsız salata serbest

ara öğün 21:30
2 porsiyon meyve
1 subardağı süt /yoğurt /kefir

bunun yanında
yasaklar
öneriler
porsiyon ölçü miktarları
besinlerin değişim tabloları ne neyin yerine geçer. onlarda var
günlük 30-45 dakka yürüyüş
2 litre su
türk kahvesi sade içilebilir
nescafe yasak
1 kilo sebze 3 yemek kaşığı yağla pişicek
zeytin yağı çiçek yağı kalori olarak fark yok aralarında.
kabuklu meyveleri kabuğuyla tüketin
şekersiz çay içebilirsin
sirke,salça,hardal,baharatlar tatlandırıcılar serbest ama ölçülü tabi :)
böle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…