- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yürüyüş felan süpersin tatlım... Ben bugün yazmaya utanıyorum inan haddi hesabı yok gibi geliyor( adet dönemlerim resmen ızdırap ama bu en çok dişimi sıkmış halim.. Dur bende paylaşayım listemi ..
10/02/2013 Pazar Utanç Tablom
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)183 kcal
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)118 kcal
1.00 x 1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata (295 kcal)295 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (197 kcal)197 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata (295 kcal)295 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal)90 kcal
0.50 x 100gr Helva Çeşitleri (380 kcal)190 kcal
Alınan Kalori Toplamı1618 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal
Su:1,5 lt
Spor: yok...
Bu çikolatalar tatlılar beni mahvetti bugün... Ama yılmak yok 1 gün bozdum diye durmayacağım yarın teleafi edeceğim.. Beynime sporu yazıyorum önümüzdeki hafta yürüyüş bandımda akşamları 30 dak olmak üzere yürümeye başlıyorum kızlarrr:)))
İpekcim yukarda profılın yanında kontrol paneli var, ne güzel imza yapmıştın, orada profil ayarlarında çizelge diye bi kutucuk var oraya yapıştırırsan her mesajında çıkar
İpekcim yukarda profılın yanında kontrol paneli var, ne güzel imza yapmıştın, orada profil ayarlarında çizelge diye bi kutucuk var oraya yapıştırırsan her mesajında çıkar
Sanıyorum yaptım :) Lütfen başarmış olayım ....
menümü de yazayım
sabah uyanınca nescafe (haftasonu böyle oluyor)
kahvaltı geç yaptım nerdeyse öğlendi
kahvaltı - menemen, 2 dilim ekmek ( menemen her zaman 1 domates 1 biber 1 yumurta oluyor)
akşam - kepek ekmeğine domates beyaz peynirli tost
ara 2 kaşık sütlü tatlı
spor olarak da 1 saate yakın yürümüşümdür. zaman tutmadım tempolu değildi zaten.
15 tatil bitiyor, herkes düzene giriyorben de düzenimi bozuyorum eşimden 2,5 saatçik uzak bi yere atandım. ama çok şükür aynı ildeyiz
İstediğinde katıl canım farketmez, listeye eklenme tarihin değişir belki sadcee sen grub akatıl ki motivasyonun sağlam kalsınmenünde de hiç bi şey yok maşallahhh...hemencik vercez kız kilocuklarıı sen de istersen kilo çizelgesi yap bizim gibi, takip etmek güzel oluyor insan veridği kiloları gördükçe gaza geliyor
Şimdilik kaçıyorum bayanlarr..çok girmediniz başlığa haftasonu ama haftaiçi telafi eeriz umarım herkese iyi gecelerr
fark etmez bebişkom o senin takip etmen içinarkadaşlar benim hedefim 45. ama bu çizelgelerde en az 46 olabilir yazıyor. ben de 46ya göre yaptım. 46 da iyi olur aslında ama
hedefim 45.
Hepinize kocaman günaydınlar...
Yüzümüzün güldüğü, herşeyin istediğimiz gibi olduğu mutlulukla kol kola gezdiğimiz cuma günü en az 1 kilo verdiğimizmükemmel bir hafta olur inaşallah :))
Bu arada şaka gibi site sesimi duyuyor galiba ben tatlı krizindeyim dedikçe, şimdide yanlara nutella reklamı konulmuş hoho :))
KK benim sabrımı sınıyor bence, ama üzgünüm ben galip gelicem :))
Akşam görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?