Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım başınız sağolsun
sağol canım.
alıyım sen ver bana daha demlemedim
gözümü açtım burdayım

dün iskender yedim diyede vicdan azabı çekiyorum canım bişey istemiyo kahvaltı

aa kaptanım.ben dün açtım resmen akşam domatesli makarna öğle lahmacun yedim.fazla kaçırmadan.bakalım bugün ne olacak.pazartesi milat günüm ama inşallah sıkı bi şekilde tekrar dönüş yapıcam.

bu hafta benim en az bir kilo sözüm var
elimdem geleni yapcamm
su sporlarım hep + olcak bu hafta

annemin arkadaşı bana küçükken, fıstık mısın, lokum musun, diye sorarmış. ben de, fıstıklı lokumum ben, dermişim; ordan geldi aklıma
cuma günü tekrar nete girerim diye mesaj sayısını yazmamıştım, sayıp yazmışsın cicim kusura bakma. cuma akşamı tayinim açıklandı, tamamen ona yöneldim. su-spor bildirmi de yapmadım.. doğrudan tayine adapte oldum. unuytkanlığım had safhada diye her mesajda mesaj sayımı yazmıorum, en son mesajda toptan ssasyıp, mesaj numarasını yazıp son olduığunu belirtiyorum. su-sporu da o mesajda belirtiyorum ama yine dediğin gibi yazarım cicim mesaj başına su-spor diye
su-spor bildirimi

aynen valla sorma.pazartesi içn spora başlıcam ya bilmem neden pek bi heyecan kapladı içimi.özledim galiba hadi al bi çay şerefe kaptanım

15 tatil bitiyor, herkes düzene giriyor ben de düzenimi bozuyorum eşimden 2,5 saatçik uzak bi yere atandım. ama çok şükür aynı ildeyiz

pazartesi hepimiz sporlara kaldığımız yerden devam edelim. ben cuma-cumartesi 1300'ü geçmedim ama spor da yapamadım gezmekten. siz kaptancığımla iskender, lahmacun yemişsiniz, ben de 3 günde 2 porsiyon sütlü tatlı

başınız sağolsun cicim, Allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin.

destina_88:+,-
helal olsun sana ayrıyeten cicim, insanın kilo verdikçe veresi geliyor galiba, ben de yeni görevime başlamadan 63 olmak istiorum

evet bebişim normalde çenemin maşallahı var ama annemde olunca zor oluyo.kızıyo bana bizimi görmeye geldin bilgisayarımı diye. o yüzden pek oturmuyorum bilgisayarın başına.

Biliri çenenniii ama haklısın tabi ki ilknur ablacım, anneni ziyarete gidince falan da sürekli giremezsin yanii

bende bazen tepki görüyorum ama burası da bağımlılık yapıyo bakmayınca merak ediyor insan

Kesinlikle bağımlılık yapıyor yaa, ben dün akşam giremedim resmen meraklandımm

bu hafta benim en az bir kilo sözüm var
elimdem geleni yapcamm
su sporlarım hep + olcak bu hafta

Hadi bakalımmm ya ben dün biraz kaçıtdım tabi ev gezmesinde amaa toparlarım hemenn ayrıca sporu asla bırakmam en azından yediklerimi eritcemm

Kızlar paylaşmadan edemiycem.. Tatlı krizime yanik düştüm ara öğün olarak bitter çikolatalı gofret yedim...

Oluyo canım arada önemli olan gümletmekk

Yok canım zaten normalde dikkat ediyordun biliyorum,öneml değil olur tbi ki arada nolcak kızz Tayinine de sevindim gene aynı şehirdesiniz buna şükür yanii

destina_88:+,-
helal olsun sana ayrıyeten cicim, insanın kilo verdikçe veresi geliyor galiba, ben de yeni görevime başlamadan 63 olmak istiorum

Sağol kızımm Verdikçe veresi geliyor aynen akşam biraz tatlı kaçırdım o yüzden şimdi hemen 1 saat spor yapıp eriteceğimmm 63 olursun yahu bencee kolay artık bize vızz gelirrr

kızlar kusura bakmayın bi heves guruba katılma kararı aldım ama her gün 5 mesaj vs vs.. hiç bana göre değil

sizlere kilo verme serüveninde başarılar

Kızlar paylaşmadan edemiycem.. Tatlı krizime yanik düştüm ara öğün olarak bitter çikolatalı gofret yedim...
bende az önce pingui yedim.babam ağzıma tıktı ama öğlen bitek patarws salatası yedim.bi de yarım simit.
15 tatil bitiyor, herkes düzene giriyor ben de düzenimi bozuyorum eşimden 2,5 saatçik uzak bi yere atandım. ama çok şükür aynı ildeyiz
nereye çıktı bebişim tayinin karacabey falan mı?
başınız sağolsun cicim, Allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin.

sağol bebişim.allah razı olsun.

Bugünkü menüm de çok iyi değil ama hemen 1 sa yürüyüş yapıp erittim

Sabah:
Biraz sucuklu yumurta
1 adet maydonozlu soğanlı krep
azcık mutella
2 dilim kepek ekmek

Ara:
1 Türk kahvesi

Akşam:
10 adet etli yaprak dolma
1 kase yoğurt

1 porsiyon çikolatalı puding

Spor: 1 saat yürüyüş
Su:2 lt

Son düzenleme:

Yürüyüş felan süpersin tatlım... Ben bugün yazmaya utanıyorum inan haddi hesabı yok gibi geliyor ( adet dönemlerim resmen ızdırap ama bu en çok dişimi sıkmış halim.. Dur bende paylaşayım listemi ..

10/02/2013 Pazar Utanç Tablom

0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta (365 kcal)183 kcal
0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal)118 kcal
1.00 x 1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata (295 kcal)295 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (197 kcal)197 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata (295 kcal)295 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal)90 kcal
0.50 x 100gr Helva Çeşitleri (380 kcal)190 kcal

Alınan Kalori Toplamı1618 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

Su:1,5 lt
Spor: yok...

Bu çikolatalar tatlılar beni mahvetti bugün... Ama yılmak yok 1 gün bozdum diye durmayacağım yarın teleafi edeceğim.. Beynime sporu yazıyorum önümüzdeki hafta yürüyüş bandımda akşamları 30 dak olmak üzere yürümeye başlıyorum kızlarrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…