sağol canım.tamam canım başınız sağolsun
alıyım sen ver bana daha demlemedim
gözümü açtım burdayım
dün iskender yedim diyede vicdan azabı çekiyorum canım bişey istemiyo kahvaltı
bu hafta benim en az bir kilo sözüm varsağol canım.
aa kaptanım.ben dün açtım resmen akşam domatesli makarna öğle lahmacun yedim.fazla kaçırmadan.bakalım bugün ne olacak.pazartesi milat günüm ama inşallah sıkı bi şekilde tekrar dönüş yapıcam.
hadi bay fıstık çıkıyorum grşrz
kahvaltılık bişeyler hazırlıyım
benim bebiş kalkar şimdi
bende bazen tepki görüyorum ama burası da bağımlılık yapıyo bakmayınca merak ediyor insan
Bi şişlik durumu falan mı var kii..çünkü yemen gayet düzenli diye hatırlıyorum ondan kaptanım , bu hafta daha dikkat edersn takmak yokkk kilocuklara veda vaktii
Haydinn bakalımmm, ben de 1 kilo verim bu hafta da artık 62 görim yaaa
Hoşgeldinn yasemenn :) bizimle başarıya koşacaksınn
Ayy fatoş ablacım benim inan aynı duyguları ben de hisediyorum, gerçekten şanslıyız bu başlığa girdiğimiz gün için ve dua ediyorum ki senin için her şey bundan sonra daha da harika olcak, özlemin dediği gibi fıstıklı lokummm olcann
Bayıldım şu fıstıklı lokuma kızz tam fatos abla olmuş ciddennn
Aaaa harika harikaaaAy evet kızz bu hafta ben bile şaşırdım kendime, ama kesinlikle harekete borçluyum haklısınn
aynen valla sorma.pazartesi içn spora başlıcam ya bilmem neden pek bi heyecan kapladı içimi.özledim galibahadi al bi çay şerefe kaptanım
sağol canım.
aa kaptanım.ben dün açtım resmen akşam domatesli makarna öğle lahmacun yedim.fazla kaçırmadan.bakalım bugün ne olacak.pazartesi milat günüm ama inşallah sıkı bi şekilde tekrar dönüş yapıcam.
kaptancım.benim evdeki netin kotası bitmek üzereydi.kocişim eğer bilgisayarı çok kullandıysa eve gidince nete giremeyebilirim.bugünde annemin teyzesi vefat etmişti ona gidicem baş sağlığına uzak biyere.ama en geç 5.5 6 gibi gelirim inşallah.
Kuzenime gideceğim bugünkü son mesajım:
dünkü su-sporlar:
Destina_88 bildirim yok
Fatos0808 +-
Berenvildan --
Bur50 --
Ayyıldızım bildirim yok
Kelebek.hill ++
Tombikella bildirim yok
Melikea123 +-
Epack2013 +-
2 artı alan da bi tek ben varımmucklarr kuzende net var mı bilmiyorum ya orda kalacağım bugün evi çok uzak da
bu arada az önce 1 saat spor yaptımmmm haftasonu demedennn yemeden içmedenn
evet bebişim normalde çenemin maşallahı var ama annemde olunca zor oluyo.kızıyo bana bizimi görmeye geldin bilgisayarımı diye. o yüzden pek oturmuyorum bilgisayarın başına.
bende bazen tepki görüyorum ama burası da bağımlılık yapıyo bakmayınca merak ediyor insan
bu hafta benim en az bir kilo sözüm var
elimdem geleni yapcamm
su sporlarım hep + olcak bu hafta
Kızlar paylaşmadan edemiycem.. Tatlı krizime yanik düştüm ara öğün olarak bitter çikolatalı gofret yedim...
annemin arkadaşı bana küçükken, fıstık mısın, lokum musun, diye sorarmış. ben de, fıstıklı lokumum ben, dermişim; ordan geldi aklıma
cuma günü tekrar nete girerim diye mesaj sayısını yazmamıştım, sayıp yazmışsın cicim kusura bakma. cuma akşamı tayinim açıklandı, tamamen ona yöneldim. su-spor bildirmi de yapmadım.. doğrudan tayine adapte oldum. unuytkanlığım had safhada diye her mesajda mesaj sayımı yazmıorum, en son mesajda toptan ssasyıp, mesaj numarasını yazıp son olduığunu belirtiyorum. su-sporu da o mesajda belirtiyorum ama yine dediğin gibi yazarım cicim mesaj başına su-spor diye
su-spor bildirimi
destina_88:+,-
helal olsun sana ayrıyeten cicim, insanın kilo verdikçe veresi geliyor galiba, ben de yeni görevime başlamadan 63 olmak istiorum
bende az önce pingui yedim.babam ağzıma tıktı ama öğlen bitek patarws salatası yedim.bi de yarım simit.Kızlar paylaşmadan edemiycem.. Tatlı krizime yanik düştüm ara öğün olarak bitter çikolatalı gofret yedim...
nereye çıktı bebişim tayinin karacabey falan mı?15 tatil bitiyor, herkes düzene giriyorben de düzenimi bozuyorum eşimden 2,5 saatçik uzak bi yere atandım. ama çok şükür aynı ildeyiz
başınız sağolsun cicim, Allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin.
kızlar kusura bakmayın bi heves guruba katılma kararı aldım ama her gün 5 mesaj vs vs.. hiç bana göre değil
sizlere kilo verme serüveninde başarılar
Bugünkü menüm de çok iyi değil ama hemen 1 sa yürüyüş yapıp erittim
Sabah:
Biraz sucuklu yumurta
1 adet maydonozlu soğanlı krep
azcık mutella
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 Türk kahvesi
Akşam:
10 adet etli yaprak dolma
1 kase yoğurt
1 porsiyon çikolatalı puding
Spor: 1 saat yürüyüş
Su:2 lt
kızlar kusura bakmayın bi heves guruba katılma kararı aldım ama her gün 5 mesaj vs vs.. hiç bana göre değil
sizlere kilo verme serüveninde başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?