Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aha mesaj yazarken başlık kısmına sayıyı mı yazıyoruzz
yeni farkettimm

5. mesajımmış :)

Son düzenleme:
ben gidip bulaşıkları yıkayayımm
ardından da müzik açıp azcık kudurayımm
akşam olunca canım hareket etmek istemiyecek biliyorumm

Takım kaptanım ben bu hafta cuma listesine dahil olacak mıyım?
düzenli paylaşıma devam edersen evet

yeni farkettimm

evet başlığa yazıyoruz gün sonundada menüyle beraber içtiğimiz su miktarı yaptığımız sporu yazıyoruz(bu mesajın başlığına su spor yazarsan kontrol eden arkadaşa kolaylık olur) ertesi gün buna +- veriyoruz liste halinde
bu listeleri de sırayla hazırlıyoruz

ben gidip bulaşıkları yıkayayımm
ardından da müzik açıp azcık kudurayımm
akşam olunca canım hareket etmek istemiyecek biliyorumm
ok
ben de bugün yarım saat yürüyüş yaptım 1,5 lt su içtim 2 ye tamamlıycam inş sporada biraz daha ekliycem

Evvet eski tempoya devam rakibemm..yoksa geçicem seni haberin olsunn

Müzik olsun hareket olsunnn yeterr ohh

yeni farkettimm

Eet kesinlikle yazıyoruz tatlımm Haftalık 30 mesaj kuralı olduğu iin sayıyoruz ki gün sonunda toplaması kolay oluyorr

Son düzenleme:
birde tombikella haftalık mesaj sayısı ptesi-cuma 19 dikkat mesaj sayısına biraz daha paylaşım arttıralım 30 mesaj altı 2 hafta üstüste olursa diskalifiye kuralını hatırlatayım

evet geliyorum bu hafta varmı ulen beni geçcek

Vayyytt geçecemmm ulenn kapışalımm hep berabeerr

oo, kaptanım hızlı geliyor. vücudu şaşırtmnak lazım bence, farklı taktikler lazım. bu hafta bi zayıflama çorbası deneyeyim ben de

Dene anam dene hepimiz coşalım ben ne denesem napsam hergün spor yaparım ben deee

Son düzenleme:
Yalnız ben de şunu yemeyim şu çorbayı içeyim demiyorum ha anca spor yapayım yememden daha da kısar mıyım hiçç şaka bi yana ben de bu hafta 1200 lere çekmeye uğraşacammm,çekemediğim gün de kesin spor yapacamm

Bi de fatoş ablamın menülerde kefir gördüm, bilgisi olan paylaşsın bayanlar faydalı bi şeyse ben de içcemmm

kızlar 4. takımdan bu hafta bireyselde birinci zeburusun neler yaptığı paylaşayım dedim

iyi geceler arkadaşlar.ben 4. takımdan nilay.

bu hafta çok önemli bir karar alarak dukan diyetine başladım.
bu kiloma kadar diyet yapmadan geldim.spora ağırlık vererek hem sevdiğim yiyeceklerden uzak kalmadım hem de 4 ay gibi bir zamanda hedefime oldukça yaklaştım.ancak hedefime yaklaştıkça bu defa da kilomu nasıl koruyabilirim düşüncesi sardı beni.araştırırken dukanın ömür boyu kilo korumaya yönelik evresi dikkatimi çekti ve denemeye değer olacağını düşündüm.bugün dukanda 3. günümdü.1.8 kilom öyle gitti (bünye diyete alışık değil tabi hemen tepki verdi).günde 3 saat eliptik bisikletimle spor yaptım.hergün 600 mekik çektim.3-4 litre su tükettim.e regl dönemini de bu hafta atlatınca ortaya güzel bir sonuç çıktı.
bu kadar yol katetmemi sağlayan takım arkadaşlarıma ve özellikle takımımızı yeniden toparlayıp hareketlendiren pegasusa çok çok teşekkür ediyorum.
bu inatçı kilolarla savaşında herkese başarılar diliyorum..

biliyorum canım. o günde cumartesi gideyim de adetim epey bitme noktsında olur bir muayene olayım kanamam bu kadar değildi doğumdan sonra hiç muayene olmadım açıkcası korkuyorumda, eğer o an birşey yok derse taktırıcam mecburum yoksa 3. gelicek

yok canım geçemezsin bende şimdi 40 dk yürüyüşümü yaptım mis gibi ,yeşilçay içeçeğim

kilo ermek için her yolu deneyeceğim bana da destek olur musunuz

Elimizden geleni yaparız canım sen yeterki istikrarlı ol

Hahahahah zorlayacağımmm geçeceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…