düzenli paylaşıma devam edersen evetTakım kaptanım ben bu hafta cuma listesine dahil olacak mıyım?
evet başlığa yazıyoruz gün sonundada menüyle beraber içtiğimiz su miktarı yaptığımız sporu yazıyoruz(bu mesajın başlığına su spor yazarsan kontrol eden arkadaşa kolaylık olur) ertesi gün buna +- veriyoruz liste halindeaha mesaj yazarken başlık kısmına sayıyı mı yazıyoruzz
yeni farkettimm
5. mesajımmış :)
okben gidip bulaşıkları yıkayayımm
ardından da müzik açıp azcık kudurayımm
akşam olunca canım hareket etmek istemiyecek biliyorumm
evet canım şükür geldim, spor vs de yapacağım eskisi gibi vermem lazım. takıldım kaldım hatta bugün +700 ödemle oturuyorum. fatoştan sonra beni sevk eder mi acaba kadın doğumcu diye düşünmeye başladım. diyetisyene gitmek çok iyi olur aslında, bir araştırayım belki kurum sevk eder giderim bende
güne erken başlayınca daha çok yiyorum tabi kiii dün ne güzel 2 öğün yapmıştım
bugünkü menüm
sabah yarım tost çay
ara çubuk kraker
öğlen patatesli yumurta azcık mayonezle tatlandırılmış, 2 dilim ekmek
ara 2-3 ceviz
akşam çorba ve yoğurt. ekmek yemem inş.
sabahları erkenden okula gittiğim için tost yiyorum arkadaşlar. yarın alabilirsem kepekli sandviç ekmeği alıp kendim hazırlamayı düşünüyorum. öğlen de kahvaltı gibi yaparım hep. genelde yumurtalı şeyler menemen, vs
ben özellikle akşamı erken saatte yiyip dikkat etmeye çalışacam. bünyem gündüzü yakıyor çünkü çok yatmayı seven biri değilim amaa akşamı eritemiyorum, ağırlık oluyor.
spor olarak da 30-40 dakika müziği açıp hoplayıp zıplayacam
aha mesaj yazarken başlık kısmına sayıyı mı yazıyoruzz
yeni farkettimm
5. mesajımmış :)
ok
ben de bugün yarım saat yürüyüş yaptım 1,5 lt su içtim 2 ye tamamlıycam inş sporada biraz daha ekliycem
birde tombikella haftalık mesaj sayısı ptesi-cuma 19 dikkat mesaj sayısına biraz daha paylaşım arttıralım 30 mesaj altı 2 hafta üstüste olursa diskalifiye kuralını hatırlatayımmerhaba kızlar
haftalık değerlendirme yapmamıştım yapayım
mesaj sayıları
fatoş0808=10 mazereti var
ayyıldızım=5 mazereti var
kelebek.hill=42
destina_88=36
berenvildan=34
bur50=55
melikea=25 son 2 gün var
epack=4
mutsuzmutlu=6
spor su
berenvildan 6-
fatoş0808 2-
bur50=3-
ayyıdızım=1-
tombikella=1-
destina_88=1-
buna göre ptesi salı beroşvildoş saysın su spor mesaj sonrasını sıraya koycaz
Ohh sımdıden yürüyüşler yapılmış 1,5 litre içilmişş ben daha yeni 1 lt yaptım ama aklşama kadarr coşarım dahaa
evet geliyorum bu hafta varmı ulen beni geçcek
evet geliyorum bu hafta varmı ulen beni geçcek
oo, kaptanım hızlı geliyor. vücudu şaşırtmnak lazım bence, farklı taktikler lazım. bu hafta bi zayıflama çorbası deneyeyim ben de
kilo ermek için her yolu deneyeceğim bana da destek olur musunuzaeben beni davet ettiğin için teşekkürler.73 kiloydum geçen hafta diyete başladım.şimdi 72 oldum.daha da vericem inşallah.
biliyorum canım. o günde cumartesi gideyim de adetim epey bitme noktsında olur bir muayene olayım kanamam bu kadar değildisevindim bebişlerin iyileştiğine
fena regl olduysan spiral daha arttırıyo ben söliyimde sen yine araştır
inş
türk kahvesi şekersiz çok berbat ben bi kere yaptım içemedim
1 tane şeker atıyorum o zaman iyi oluyo
yok canım geçemezsin
Evvet eski tempoya devam rakibemm..yoksa geçicem seni haberin olsunn
Müzik olsun hareket olsunnn yeterr ohh
Eet kesinlikle yazıyoruz tatlımmHaftalık 30 mesaj kuralı olduğu iin sayıyoruz ki gün sonunda toplaması kolay oluyorr
tmm canımkilo ermek için her yolu deneyeceğim bana da destek olur musunuz
kilo ermek için her yolu deneyeceğim bana da destek olur musunuz
biliyorum canım. o günde cumartesi gideyim de adetim epey bitme noktsında olur bir muayene olayım kanamam bu kadar değildidoğumdan sonra hiç muayene olmadım açıkcası korkuyorumda, eğer o an birşey yok derse taktırıcam mecburum yoksa 3. gelicek
yok canım geçemezsinbende şimdi 40 dk yürüyüşümü yaptım mis gibi ,yeşilçay içeçeğim
yeni üye konusunda şanssızmıyız ne
ce deyip gidiyorlar
asıl hepinizi ben geçicem
Elimizden geleni yaparız canım sen yeterki istikrarlı ol
Hahahahah zorlayacağımmm geçeceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?