- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
asıl hepinizi ben geçicem:111::118::122:
bebişkom ben yapayımda kota dolmuş benim cezayı başkası alsın da benim kota 16 sında açılcak ben o zaman yapayım ne dersin kaptanımmerhaba kızlar
haftalık değerlendirme yapmamıştım yapayım
mesaj sayıları
fatoş0808=10 mazereti var
ayyıldızım=5 mazereti var
kelebek.hill=42
destina_88=36
berenvildan=34
bur50=55
melikea=25 son 2 gün var
epack=4
mutsuzmutlu=6
spor su
berenvildan 6-
fatoş0808 2-
bur50=3-
ayyıdızım=1-
tombikella=1-
destina_88=1-
buna göre ptesi salı beroşvildoş saysın su spor mesaj sonrasını sıraya koycaz
gördüm ve gözlerim yuvalarından oynadı.günde 600 mekik ne demek yahu ben bu hatunun kaslarını pek merak ettim vallakızlar 4. takımdan bu hafta bireyselde birinci zeburusun neler yaptığı paylaşayım dedim
iyi geceler arkadaşlar.ben 4. takımdan nilay.
bu hafta çok önemli bir karar alarak dukan diyetine başladım.
bu kiloma kadar diyet yapmadan geldim.spora ağırlık vererek hem sevdiğim yiyeceklerden uzak kalmadım hem de 4 ay gibi bir zamanda hedefime oldukça yaklaştım.ancak hedefime yaklaştıkça bu defa da kilomu nasıl koruyabilirim düşüncesi sardı beni.araştırırken dukanın ömür boyu kilo korumaya yönelik evresi dikkatimi çekti ve denemeye değer olacağını düşündüm.bugün dukanda 3. günümdü.1.8 kilom öyle gitti (bünye diyete alışık değil tabi hemen tepki verdi).günde 3 saat eliptik bisikletimle spor yaptım.hergün 600 mekik çektim.3-4 litre su tükettim.e regl dönemini de bu hafta atlatınca ortaya güzel bir sonuç çıktı.
bu kadar yol katetmemi sağlayan takım arkadaşlarıma ve özellikle takımımızı yeniden toparlayıp hareketlendiren pegasusa çok çok teşekkür ediyorum.
bu inatçı kilolarla savaşında herkese başarılar diliyorum..
Aha hatun sporunu yaptı geldi bileee ilknur ablaaa al sana alkışş
nam nam nam
Elimizden geleni yaparız canım sen yeterki istikrarlı ol
Hahahahah zorlayacağımmm geçeceğimmm
nam nam namvarımm :))
1 nisanda 57 kg karşındayım kelebeğim
sana güveniyorum kaptanım geçemesende yaklaşırsın
öyle diyimde azimlenelim.
valla bugün 40 dk yürüdüm gerisi gelirr ,
koşu bandındada akşam yarım saat yürürüm, bacağım ağrımaz inşallah
ben yürürken kollarımı sala sala yürümeliyim ya koşu bandını sevmiyorum onu farkettim bugün , diğer odaları geze geze yürüdüm çok eğlenceli ve hep yürüyeceğim.
gün içinde toplam en az 1 saat yürüyüş ve 250 mekik çekicem
bel ve yan içinde en az 200 diyorum
ve bugün start verdim. haftaya bacak egzersizleride gelicek malum bu hafta mazeretim var
koş medi koş medi hop hop hop medii
kızlar 4. takımdan bu hafta bireyselde birinci zeburusun neler yaptığı paylaşayım dedim
iyi geceler arkadaşlar.ben 4. takımdan nilay.
bu hafta çok önemli bir karar alarak dukan diyetine başladım.
bu kiloma kadar diyet yapmadan geldim.spora ağırlık vererek hem sevdiğim yiyeceklerden uzak kalmadım hem de 4 ay gibi bir zamanda hedefime oldukça yaklaştım.ancak hedefime yaklaştıkça bu defa da kilomu nasıl koruyabilirim düşüncesi sardı beni.araştırırken dukanın ömür boyu kilo korumaya yönelik evresi dikkatimi çekti ve denemeye değer olacağını düşündüm.bugün dukanda 3. günümdü.1.8 kilom öyle gitti (bünye diyete alışık değil tabi hemen tepki verdi).günde 3 saat eliptik bisikletimle spor yaptım.hergün 600 mekik çektim.3-4 litre su tükettim.e regl dönemini de bu hafta atlatınca ortaya güzel bir sonuç çıktı.
bu kadar yol katetmemi sağlayan takım arkadaşlarıma ve özellikle takımımızı yeniden toparlayıp hareketlendiren pegasusa çok çok teşekkür ediyorum.
bu inatçı kilolarla savaşında herkese başarılar diliyorum..
mersi bebişim evelallah fazladan stepte yaptım bugün özlemişim valla kıııııız spor yapmayııı.1.5 ay sonrada yüzmeye mi yazılsam diyom.salonu bırakıp
nam nam namvarımm :))
1 nisanda 57 kg karşındayım kelebeğim
helal olsun medim valla süpersin.koş medi koş diyorum.yaşasın spor yapmak.
bugün 3 arkadaşımla buluştum.hepsinin ağzı açık kaldı valla.bayıldım ben bu diyet işine bu arada hepsi benden zayıftı bu kızanların
kızçelerim ben şimdi kaçar.yine gelmeye çalışıcam kota izin verirse ama zor son damlası kotam can çekişiyo.bana su spor +
selaaamm
ben de öğleden sonra 20 dk internette bulduğum bir cardio dance yaptım. sonra 20-25 dk kadar da hopladım tepindimm
akşam da çorba yoğurt yedim. ama erken yedim sanırım acıkırım. meyve yerim olmadı..
bana spor + da
su - sanırım. günde kaç lt içince + alıyoruz ki? ben 1lt anca ya içtim ya içmedim yine
günde 2 lt ye 1 artı canım, suya alıştır kendini pişman olmazsın
çikolata canın çok istiyorsa bence 2 günde 1, tek parça at ağına. ama 1 tam çikolata değil tabiki. bence öyle yaparsan 1 günde toplam 600 kalorilik çikolata yemeye mahkum olmazsın. regl döneminde de canın çok tatlı istiosa sütlü tatlı ye. çok daha az kalorili.
Bence de yahuu biraz şanssızız sanırsam,gelen bi duramadı istikrarlı olamadı..hadi bakalım hayırlısı
Merhabalar,
Takımınıza davet aldım, burada olmaktan mutluyum, diyete motive oldum bile şu anda. Yarından itibaren liste uygulamaya başlayacağım.
78 civarı kiloyum yarın sabah daha net bildiririm kilomu, çok mutsuzum kilomdan dolayı. Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım hamilelik hariç. 60'dan 70'e çıktığım bir dönemde hamile kaldım ve olan oldu 87 ile doğuma gittim, emzirdiğim için diyet yapmadım. Şimdi kızım 7.5 aylık hala emiyor ama ek gıda destekliyiz. İlk hedefim 70 sonra 60. Bakalım hayırlısı.
2 kızım var diğeri de 4.5 yaşında. Küçüğü uyuttum, büyükle ilgileneceğim, ilerleyen saatlerde yazarım yeniden. Herkesle tanışmak için heyecanlıyım.
Menümm:
Sabah:
1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal) 175 kcal
0.50 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal) 88 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Nutella Çikolata (108 kcal) 108 kcal
3.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal) 270 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal) 225 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal) 78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Keşkek (522 kcal) 522 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
Alınan Kalori Toplamı1589 kcal
belki bi de elma yerimm
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
Spor:1 sa
Su:2 lt
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bunu çok sevdim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?