Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende az önce pingui yedim.babam ağzıma tıktı ama öğlen bitek patarws salatası yedim.bi de yarım simit.

nereye çıktı bebişim tayinin karacabey falan mı?

sağol bebişim.allah razı olsun.

Günaydın kızlarrr yavruşum tayinim balıkesir'in dursunbey ilçesine çıktı. keşke karacabey olsaydı, en azından eşimin memleketi haftaiçi başka bi şehirde, haftasonu başka bi şehirde yaşıycam artık. 1 sene böyle. tayinim çıktığı an, eşimin ilk cümlesi, sen öğretmenevinde kalırsan şimdi, nasıl her akşam sebze yemeği bulabileceksin, sorusu oldu. ben en iyisi yeni görevime başlayana kadar, 63 olup kendimi sağlama alayım, 63 olamk için 1 ayım var; zaten haftada en fazla 500 gr veriorum

Günaydın çalışkan Fatoşçum üşenmemiş yazmışsın, bi de üşenmemiş üstüne spor yapıosun. maşallah Fatoşçuğumuza; o bir çıpçıtııırrrr

ekmeklerin tamamını bence sen yemezsin gibi geliyor bu diyette. ama kas dengenin oluşumu için pilav, makarna yeme ama ekmeklerini tam ye bence. paylaştığın için çok sağol. kefirle zayıflayan çok duymuştum.

çikolata canın çok istiyorsa bence 2 günde 1, tek parça at ağına. ama 1 tam çikolata değil tabiki. bence öyle yaparsan 1 günde toplam 600 kalorilik çikolata yemeye mahkum olmazsın. regl döneminde de canın çok tatlı istiosa sütlü tatlı ye. çok daha az kalorili.

şunu anladım tatlı falan yediğimizde, kaçamak yaptığımızda, elden bişey gelmiyorsa o gün kaloriyi dengelemek de bize çok şey fayda sağlıyor.

ben de alıştım diyetisyenden 1 kg'ye 2 yk yağ koyuyorum, baharatlarla tatlandırıyorum, öyle yağsız tuzsuz bişey de olmuyor.

inş aynı yere de atanırsınız canım. ben de öğretmenim. bekarım ama anlıyorum ayrı kalan eşleri.

arkadaşlar benim su sorunum var ya su içmeyi unuttuyorum. toplasan 1 lt içmemişimdirr :26:

eşimle birlikte yine tayinciyiz 1 sene sonra, başka bir şehirde birleşiriz artık inşallah. küçük bardaklar kullanmamanı tavsiye ederim. ya büyük bardak kullan, ya da minimum 0.75'lik şişeler. 0.50'lik bile yetmiyor

merhaba kızlar
haftalık değerlendirme yapmamıştım yapayım

mesaj sayıları
fatoş0808=10 mazereti var
ayyıldızım=5 mazereti var
kelebek.hill=42
destina_88=36
berenvildan=34
bur50=55
melikea=25 son 2 gün var
epack=4
mutsuzmutlu=6

spor su
berenvildan 6-
fatoş0808 2-
bur50=3-
ayyıdızım=1-
tombikella=1-
destina_88=1-

buna göre ptesi salı beroşvildoş saysın su spor mesaj sonrasını sıraya koycaz

süper canım devam devam maşallah,

günaydın kızlar. bildirimimi yapıp kaçıcam hemen. azıcık yoğun bugün. 64,9/64,5/ %0,616. öpüldünüz, sonra uğrayıp inceliycem forumu
tebrikler canım 400 gr bile çok iyi .

kilo bildirimim
1.300 gr biri hesaplasın sevabına çok yorgunum 3 günün yorgunluğu var..
süperr

fatoşcum çok sevindim canım diyetisyenin gerçekten iyi ve anlayışlı biri , listeyi bende görmek isterim en azından neler tavsiye etmiş bizede fikir olur. bu aniden acıkma bendede var hatta ne bulsam yemek istiyorum o bicimde

yeni gelen arkadaşlara hoşgelmişler diyorum ,,istedikleri kiloya en kısa sürede ulaşırlar inşallah
nasılsınız kızlar ben çok iyiyim ,oğlum iyileşti ,kızım iyileşiyor gibi ve en güzeli okul açıldı yahuu
oğlan sabahtan kalktı 7 bucukta anne bana çizgi film açar mısın dedi bende olur tabi bugün okul var dedim, off ya hayatım hiç güzel değil keşke daha çok tatil olsaymış dedi yinede çizgi film izledi oğluş bu arada psikiyatriye götürmüştüm hiperaktif mi diye doktor afacan dedi ve bize evde uygulamamız gereken kurallara uyma vs anlattı anlattı öyle şükür geldik .şimdi okul açıldı oğlan okulda olucak bende kızla uyudum dinlendim kendime geldim ,öcük gibi geziyordum bir haftadır.
bugünde dikkat edeceğim artık takıldığım şu 61-62 arası serüvenimden kurtulmak istiyorum. çok fena regl oldum kızlar ,hep böyleydi gerçi doğumdan sonra sanırım normal doktora cumartesi gidicem spiral taktırtmaya ,göz muayenisindende gözüme kirpik kaçtı diye üfelediğimden enfeksiyon kapmış damla verdi onu kullanıyorum. geriye kaldı bacağımdaki varis ve genel cerraha gidip gögüs muayenesi olma kaldı .

merhaba arkadaşlarrr
okuldan eve geldimm yazdıklarınıza göz attımm
çok açım şimdi öğle yemeğimi yiyeyim sonra uğrar menümü yazarımmm

bol kilo vermeli bir hafta olsunnn inş

çok güzelmiş liste fatoşcum oldukça doyurucu

Günaydınn canımm..nutellayla bizi sınasalar da bizi yenemiycekler, gerçi ben az önce bi kaşık kadar kaçırdımm ama reklamı görmeden önceydi

günaydın minik kuşlarıııımmm.şimdi kızımı okula gönderdim.veeee nihayet spoooorrrra gidiyorum.şimdilik öpüyorum.gelince konuşuruuuzz byeee...

Ohhh tam gaz spora devammm ilknur ablacımm

Günaydın canlarım karanlık ve yağmurlu bir izmir sabahı tamda pazartesi depresifliğine uygun...nasılsınız iyi bir hafta bol kilo verimli bir hafta olsun inşallah.

Günaydınn fatoş ablacım, depresiflik falan yokk bol çene bol kalori yakma mevsimi haydinn

bende aras yatarken yürüyüş yapayımda geleyim kızlar...

Ohh diyet listelerinde sporun da harika gidiyorrr haydi bakalımmm

Hadi yeni görev yerin hayırlı olsun özlemcim, aman 63 ne ki yaa oluverirsin bu hafta yeter ki istee

Benim su ve spor yazılmamış

Selamlarr rakibemm sonunda gelebildin aramızaa..gelişmeleri okudm sevindim canım bebişlerinee gözüne dikkat edersen geçer hemen bi şeycik kalmazzz...her şeyi doktor kontrolüne almışınz zatenn en güzeli

Son düzenleme:
güne erken başlayınca daha çok yiyorum tabi kiii dün ne güzel 2 öğün yapmıştım

bugünkü menüm
sabah yarım tost çay
ara çubuk kraker
öğlen patatesli yumurta azcık mayonezle tatlandırılmış , 2 dilim ekmek
ara 2-3 ceviz
akşam çorba ve yoğurt. ekmek yemem inş.

sabahları erkenden okula gittiğim için tost yiyorum arkadaşlar. yarın alabilirsem kepekli sandviç ekmeği alıp kendim hazırlamayı düşünüyorum. öğlen de kahvaltı gibi yaparım hep. genelde yumurtalı şeyler menemen, vs
ben özellikle akşamı erken saatte yiyip dikkat etmeye çalışacam. bünyem gündüzü yakıyor çünkü çok yatmayı seven biri değilim amaa akşamı eritemiyorum, ağırlık oluyor.

spor olarak da 30-40 dakika müziği açıp hoplayıp zıplayacam

evet canım şükür geldim, spor vs de yapacağım eskisi gibi vermem lazım. takıldım kaldım hatta bugün +700 ödemle oturuyorum. fatoştan sonra beni sevk eder mi acaba kadın doğumcu diye düşünmeye başladım. diyetisyene gitmek çok iyi olur aslında, bir araştırayım belki kurum sevk eder giderim bende

pardon fıstık seninde 2 - vardı onu yazmamışım

türk kahvesi tek şekerli iyi oluyor da sadesi nasıl olur acaba ben çok severim de
hardal serbest mi? yani mayonez ketcap gibi değil o zaman değil mi?? öyleyse bundan sonra hardal tüketirim mayonez yerine. ben çoğu şeye mayonez ekliyorum da
paylaşım içinn teşekkürlerrr

bu smileyi pek sevdim

sevindim bebişlerin iyileştiğine
fena regl olduysan spiral daha arttırıyo ben söliyimde sen yine araştır

merhaba arkadaşlarrr
okuldan eve geldimm yazdıklarınıza göz attımm
çok açım şimdi öğle yemeğimi yiyeyim sonra uğrar menümü yazarımmm

bol kilo vermeli bir hafta olsunnn inş
inş
türk kahvesi şekersiz çok berbat ben bi kere yaptım içemedim
1 tane şeker atıyorum o zaman iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…