Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal) 169 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Adet Kepekli Simit (185 kcal) 185 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal) 56 kcal
0.25 x 100gr Fındık Ezmesi (590 kcal) 148 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal) 332 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal) 166 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 48 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal) 15 kcal
Alınan Kalori Toplamı1299 kcal

su:+
spor:-

bütün yazılanları okudum, yorumlarım yarına kızlar, iyi geceler hepinize

Of offff :)))

Sizin şu şikayet ettiğiniz kilolarda olmak benim için ne kadar önemli bir bilseniz....

bugün eski kıyafetlerimi çıkarttım artık kendime ayakkabı ve çanta dışında yeni bir şey almıyorum. Söz verdim artık eskilerin içine giricem pırıl pırıl tertemizler... Kilolarımı sevmiyorum. Herkez kendimle çok barışık olduğumu düşünüyor.. ay ne kadar güler yüzlü ne pozitifsin diyorlar. onlar anlamıyor ama belki siz içimde kopan fırtınaları anlarsınız... yüzümde sahte bir maske var resmen... kilo verikçe güvenimin yerine geleceğine inanıyorum.. avantajlı olmamın tek yanı boyumun 1,78 olması bakıldığında 110 gibi durmuyorum gören herkes en fazla 90 sın diyor. Bozuntuya vermiyorum tabi :) ama ben zaten bi 90 olsam varya çok güzel olacak yaaa:)))

İçimden gelenleri yazmak istedim size :)

inş napsam pet şişelerden mi alsam. böyle ne kadar içtiğimi bilemiyorum
leslie yle ben de baya yürümüştüm geçen sene severim ben de

Ben bayıldım ya bu grup sayesinde keşfettim harika harikaa eğlencelii 4 gündür üstüste yapıyorum, ama araya plates koycam onu da çok seviyorumm

Selamlarr..hoşgeldin aramıza eğer istikrarlı olursan bize alışırsın bize alışırsan da diyete motive olursun bu da oolunca bizi daha çok seversin falan..devam edeeerrr giderr..ben bekarım 23 yaşındayım, 165 boy, artık 63 lerde kilom stj avukatım, çalışıp staj yapıyorum bi yandan , seni de tanımak isterizzz Allah bebişlerine de sana da ailene de sağlık sıhhat versinn

Hiç unutur muyum seni ipekcimm gayet iyi gidiyosun paylaşımlarında sen maşallahh..gündüzleri ben d ehergün giremiyorum ama önemli olan takip en çok kiloyu sen ver kızz hadi bakalım herkes yarıştaaa

Aynen ya çok zevkli vall aben hemencik alıştımmm

Surat asmak yokkk ve kola yokk canım kalorin gayet iyi, spor da eklersen bence halledersin ki yüzden gereği hızlı kilo vereceksin bence önemli ola istemekkk , ama maşallah iyi boy varmış cidden şanslısın

Menün çok iyiymişş kızzz, yani makarna azcık çok kaçmış ama kalorin iyi maşallahh

İçimizden geçenleri paylaşmak için burdayız ipek bacıı, ben de bi zamnlarrrr 73 kiloydum, boyum da senin kadar yok ama neyse ki kemikliyim ve orantılı bi vücudum var, ben de çok göstermesem de yine de sevmiyordum taşan kısımları, eminim ki sen de inanıp başaracaksınn.. 110 çok gibi geliyo kulağa haklısın ama zaten yarın bir gün öyle bi şey olmucakk kiii

takıma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldilerrr gerçi ben de yeniyim

arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi

spor +
su -

gördüğüm kadarıyla sizin tam tersi oluyor. su içiyorsunuz hepiniz. yarın ilk iş bir pet şişe alacam ama 2 lt hiç sanmıyorum yani içemem ki o kadarr :2:

kelebekcimm leslie yaparım yine ama sen de nivea body cd sini denemediysen bir dene derim. ben onu da severek yapıyordum.

bugünlük benden bu kadar herkese iyi gecelerr

aslında idealsin canım :) resmini gördüğüm kadarıyla ,şimdi artık sıkılaşıp fit olma zamanı senin için.

hoşgeldin canım. benimde 2 çocuğum var birisi 5 yaşında oğlan diğeri 13.5 aylık kız, oğlum okula gittiği için rahatım ,kızımda çok şükür sıkıntı yapacak bir bebek değil.
bende 56 ile hamile kalıp 77 ile doğuma girmiştim ,kırkım çıkarken 62 kg gördüm fakat tek gögüs ile emzirdiğim için 70 kg kadar ulaştım tekrar, ve eylül ayında bu gruba geldim 67.5 ile ,boyum 1.56 bıdık birşeyim yani ,boyuma göre kilom hafif şişman olarak çok

Bugün Alınan / Yakılan Kalori
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)65 kcal
0.25 x 1 Adet Kuru Soğan (41 kcal)10 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Fırında Tavuk (328 kcal)82 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Fırında Patates (263 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
2.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)90 kcal
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı483 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)200 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)125 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)63 kcal
Yakılan Kalori Toplamı388 kcal

TAM LİSTELENMEDİ AMA BEN DİREK YAZAYIM.KALORİLERDE NEYE DENK GELİR BİLMEM AMA BU
kahvaltı:2 dilim kepek ekmek +1 haşlama yumurta sarısı 2 beyazı avcarladım soğan maydanoz ve acı toz biberli yedim yanında 1 fincan 7 li çay ile. akşam : fırında baget 1 tane yanında 1 tane patatesinden ,1 su bardağı ayran ile, ara yarım muz ,ve 2.5 lt su,gece aç karnına 1 fincan lahana suyu toplam 1saat 11 dk yürüyüş , 50 oklava çevirme,50 yanlara eğilme.

Hmm onu da denerim tabi kii her türlü spora açığımm

günaydın fıstıklar
dünkü mesaj su spor ben saycam beroşvildoşda kota işi hallolunca saycak
bugünkünü destina_88
yarın fatoş0808
perşembeyi ayyıldızım saycak su spor mesaj hepsini
cuma kelebek.hill
mesaj su spor
kelebek.hill 14 + +
berenvildan 6 + +
lethem 11 - +
ayyıldızım 6 + +
bur50 11 + +
destina_88 9 + -
epack2013 6 + -
fatoş0808 4 bildirim yok
tombikella 0 bildirim yok

kızlar tombikellayı görürseniz bu hafta 30 mesaj altı olursa diskalifiye olcak

1

kaptanım mesaj sayısı tamam canımda su + spor + benim bu gün sırf o bildirimi yapmak için gşrdşm canım..artık hiç kaçarım yok zati 2 litre su hatta 3 litre içiyodum diyetisyen 2 lt verdi 30 dakikada spor günlük canım..düzelttim müsadenle.

Son düzenleme:

tamamdır çarşambayı ben sayıcam perşembe sabahı bildirim günü benimdir.

Yaaa sabah yarım ekmek sandviç yemiştim içinde salam da vardı amaa çok kaloriymişşşş ya bi daha aslaaaa

selam kızlar nasılsınız.ben kendi adıma iyim .diyetisyenin verdiği listeyi harfi harfine uyguluyorum.
ama bu hastalıklar peşimi bırakmıyo boynum tutuluyo ya 30 yaşıma kadar ilk kez sol taraf omuzuumdan boynuma yastığa tersmi yattım yelmi aldım anlamadım..
diyetisyenin düzenini anca oturttum..

Yaaa sabah yarım ekmek sandviç yemiştim içinde salam da vardı amaa çok kaloriymişşşş ya bi daha aslaaaa

canım şükür kavuşturana yavrum..evet canım sucuk salam çok kalorili ve benim listemde hiç yok cnm..nasılsın görüşmeyeli ..haller keyifler.yolladınmı zafer kardeşimin kargosunu ..işlerin nasıl

canım şükür kavuşturana yavrum..evet canım sucuk salam çok kalorili ve benim listemde hiç yok cnm..nasılsın görüşmeyeli ..haller keyifler.yolladınmı zafer kardeşimin kargosunu ..işlerin nasıl

Evet farkettim çokmuşş bi daha yememmm ben de kefiri merak ettim ablacım bilgi verebilir misin??

İyiyim şükürr..yolladım zaferime kutuyu içine de parfümümü sıkmıştım anam en çok ona bayılldı nası sevindiiiii işler iyi iki gündür aşırı bi yoğunluk yok bakalım, gene adliyeye gidecem de gerçi birazdann

Senin diyeti takipteyim fatoşumm çok mutluyum senin adınaaa

ŞİŞKİNLİK ÖNLEYİCİ ,ŞİŞKİNLİĞE İYİ GELECEK ÇAY
semiz otu ayıkla
kırmızı biber 1 adet
yeşil soğan
maydanoz
2 ceviz
kekik
1 y.kaşığı zeytin yağı

semiz otunuz ayıklayıp derince bir kaba koyun
diğer malsemeleri doğrayıp semiz otunuz üstüne ekleyin
üzerine 2 cevizi ufalayın
kekiği serpin
1 kaşık yağ gezdirin
afiyetle yiyin.
DOKTORUM PROGRAMI :)

saol canım benim benim adıma benim gibi mutlu olan insanların varlığını bilmek çok huzur veriyor mutlu ediyor beni..
Ah kıyamam özlemiştir kokukunu ona çok sevinmiştir ..allahın izniyle az kaldı hayırlısıyla gelsin
ablacım kefir bildiğin ayran tadında düşün..hazır ssatılıyor marketlerde..1 ltresi 4.95 filan.evdede mayalanabiliyo.ama ben hiç yapmadım..illah kefir içicen demedi süt gurubu 3 hakkım var mesela miktar olarak ister süt ister yoğurt ister kefir iç bana dei..yani ayrı bir özelliği yok bence canım ..süt ürünü gibi düşün.ama bazılarıda zayıflatıyo diyo bilmiyom cnm valla :)

Anladımmm ben de yardımcı oluyosa tadı da ayran gibiyse güzel olur dicektimm

Sağol fatoş ablam inşallah kavuşcaz hayırlısıyla en geç temmuzda artık napalımm özlenmez mi ben de kuduruyom özlemden o derece

Hoşbudum teşekkürler sen de hoşgeldin. Evet gerçekten metebolizma daha hızlı çalışıyor ama ilk 7 ay sadece emdiği için diyet hiç yapmadım kilo almadım ama vermedim de. Artık vermeye başlamalı. Spor işini oturtmam lazım o da yasaktı çünkü laktik asit süte geçiyor diye, 7 ay itibariyle gün aşırı serbest bıraktı doktorumuz.

Kilo hiç sevilecek birşey değil ki canım, ben de hepbirşeyler eksikmiş gibi çok mutsuzum. İnşallah verip zayıflarız. Boyunun uzun olması avantajmış tabi.

Hoşbuşdum evet alışıp motive olmak istiyorum. Diyetisyene de gittim aslında ama haftada bir kontrol az geliyor burada hergün paylaşımla hergünümü garantiye alırım diye düşünüyorum. Güzel kilo vermişsin tebrikler ben de yaza kadar 60 olmak istiyorum bakalım. Daha detaylı bir tanıtım yazarım.

hoşbuşduk canım sen de hoşgeldin. Nivea body ben de 6 ay kadar hergün yapmıştım gerçekten çok sıkılaştırıyor. Öteki kızımdaki kilolarımı 1 saat yürüyüş + nivea body ve akşam 6'dan sonra yemeyerek vermiştim. Yine 6'ya dikkat edeceğim, spor o kadar uzun yapamam 2 çocukla ama vakit yaratmaya çalışacağım.

Hoşbıldum canım Allah bağışlasın çocuklarını. 2 çocuklu hayat zormuş gerçekten bir de izindeyim hala, 10 gün sonra işe dönüyorum o zaman nasıl yetişirim bilemiyorum. Benim kızım da 2 yaşından beri okula gidiyor, evde kadın da var idare ediyoruz bir şekilde. Ben öteki kızım 4 aylıkken spor ve dikkat etmeye başlamıştım su çok içtiğim için sütüm boldu ama çocuk çok zayıf kaldı, bunda söz vermiştim 6 ay hiç kilolarımı takmayacağım diye öyle yaptım bebek de iyi beslendi küçük doğmasına rağmen şu an ablasının 1 yaş kilosunda. Ama yeter artık kendim için birşeyler yapmalıyım işe de döneceğim kıyafetlerim olmuyor.
60 kilo ile güzel olur boyuna göre kilon herhalde, el birliği ile zayıflarız.

Ben de kendimi daha detaylı tanıtayım.
34 yaşındayım, daha önce söylediğim gibi 2 kızım var 4.5 yaş ve 7.5 aylık. Bir üniversitede öğretim üyesiyim, istanbulda yaşıyorum. İlk dönem ders almadığım için rahattım, ama 2. dönem derslerim var 10 gün sonra başlıyorum artık.
İlk kızımda 60 ile hamile kalıp 77 ile doğum yapmıştım 30 yaşlındaydım 10 kilo hop diye gitti, geri kalan kilomu 8 ayda verdim 59'a düşmüştüm düzenli spor ve dikkat ederek. 60 civarı dolaştım 2 yıl sonra kitap yazdım 3 tane geceleri çalıştım sınavım vardı ona çalıştım falan düzensiz uyku ve beslenme neticesinde 70'e çıktım tüm işlerim bitti artık zayıflarım dedim ama hamile kaldım 70 lilo ile. 87 ile doğum yaptım, şimdi 78 kiloyum. 70e düşsem kıyafetlerimin bir kısmı olur ama yine kilolu oluyorum boyum 1.63. 60 kilo güzel oluyor ben de.
Ciddi spora başlamalıyım çünkü kilo dışında selülitlerim de oldu ve göbeğim de var bunlar da sporla gider ancak.

Benden haberler böyle. Sabah güzel başladım şimdi ara öğün yapacağım. Neler yediğimi aşam toplu olarak yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…