inş napsam pet şişelerden mi alsam. böyle ne kadar içtiğimi bilemiyorum
leslie yle ben de baya yürümüştüm geçen seneseverim ben de
Merhabalar,
Takımınıza davet aldım, burada olmaktan mutluyum, diyete motive oldum bile şu anda. Yarından itibaren liste uygulamaya başlayacağım.
78 civarı kiloyum yarın sabah daha net bildiririm kilomu, çok mutsuzum kilomdan dolayı. Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım hamilelik hariç. 60'dan 70'e çıktığım bir dönemde hamile kaldım ve olan oldu 87 ile doğuma gittim, emzirdiğim için diyet yapmadım. Şimdi kızım 7.5 aylık hala emiyor ama ek gıda destekliyiz. İlk hedefim 70 sonra 60. Bakalım hayırlısı.
2 kızım var diğeri de 4.5 yaşında. Küçüğü uyuttum, büyükle ilgileneceğim, ilerleyen saatlerde yazarım yeniden. Herkesle tanışmak için heyecanlıyım.
Canım yaaa çok doğru söylüyorsun bende bugün ülkerin 50 kalorilik minik çikolata çubuklarından aldım :))
Beni unutmayın kızlar en şişmanınız ve en yeninizim.... Tek sorunum gündüz iş yerinden sohbetlerinize katılamamak bu benim mazeretim
En çok kiloyu ben vericemadet dönemi sonrası ödem oluşmaz ise :)) hoho 2 li rakamlar sevmek istiyorum sizi :))
Çokda beğendim menünü :))şu sayfada ki nutella reklamı içimi gıcıklıyor gerçekten(...
Ben de çok seviyorum walked at home'u alışınca inanaılmaz zevkli oluyor :) ben 2 partı yapardım eskiden bak iyi hatırlattın artık akşamları bunu yapayım :)) hop 1-2 hop 1-2 :)
11/02/2013 Günlük Menü
.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal) 118 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal) 90 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal
1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal) 130 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 100 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal) 20 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal) 113 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 9 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
0.50 x 100gr Kornişon Turşu (37 kcal) 19 kcal
1.00 x 100gr Pınar Krem Peynir (194 kcal) 194 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1125 kcal
Yakılan kalori Toplamı 165kcal
spor: Yok
Su 2,00 lt
millet kaşık kaşık nutella yer bende krem peynir... Ah allahım sen bana akıl ver :)) kılar listen bu biraz kaçıyor ama spora başladığımda dahada dengeleyeceğim...
Bu arada gün içindeki konuşmalara katılamamak çok kötü yaaa(
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal) 169 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
1.00 x 1 Adet Kepekli Simit (185 kcal) 185 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal) 56 kcal
0.25 x 100gr Fındık Ezmesi (590 kcal) 148 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal) 332 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal) 166 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 48 kcal
1.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal) 15 kcal
Alınan Kalori Toplamı1299 kcal
su:+
spor:-
bütün yazılanları okudum, yorumlarım yarına kızlar, iyi geceler hepinize
Of offff :)))
Sizin şu şikayet ettiğiniz kilolarda olmak benim için ne kadar önemli bir bilseniz....
bugün eski kıyafetlerimi çıkarttım artık kendime ayakkabı ve çanta dışında yeni bir şey almıyorum. Söz verdim artık eskilerin içine giricem pırıl pırıl tertemizler... Kilolarımı sevmiyorum. Herkez kendimle çok barışık olduğumu düşünüyor.. ay ne kadar güler yüzlü ne pozitifsin diyorlar. onlar anlamıyor ama belki siz içimde kopan fırtınaları anlarsınız... yüzümde sahte bir maske var resmen... kilo verikçe güvenimin yerine geleceğine inanıyorum.. avantajlı olmamın tek yanı boyumun 1,78 olması bakıldığında 110 gibi durmuyorum gören herkes en fazla 90 sın diyor. Bozuntuya vermiyorum tabi :) ama ben zaten bi 90 olsam varya çok güzel olacak yaaa:)))
İçimden gelenleri yazmak istedim size :)
aslında idealsin canım :) resmini gördüğüm kadarıyla ,şimdi artık sıkılaşıp fit olma zamanı senin için.helal olsun medim valla süpersin.koş medi koş diyorum.yaşasın spor yapmak.
bugün 3 arkadaşımla buluştum.hepsinin ağzı açık kaldı valla.bayıldım ben bu diyet işine bu arada hepsi benden zayıftı bu kızanların
hoşgeldin canım. benimde 2 çocuğum var birisi 5 yaşında oğlan diğeri 13.5 aylık kız, oğlum okula gittiği için rahatım ,kızımda çok şükür sıkıntı yapacak bir bebek değil.Merhabalar,
Takımınıza davet aldım, burada olmaktan mutluyum, diyete motive oldum bile şu anda. Yarından itibaren liste uygulamaya başlayacağım.
78 civarı kiloyum yarın sabah daha net bildiririm kilomu, çok mutsuzum kilomdan dolayı. Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım hamilelik hariç. 60'dan 70'e çıktığım bir dönemde hamile kaldım ve olan oldu 87 ile doğuma gittim, emzirdiğim için diyet yapmadım. Şimdi kızım 7.5 aylık hala emiyor ama ek gıda destekliyiz. İlk hedefim 70 sonra 60. Bakalım hayırlısı.
2 kızım var diğeri de 4.5 yaşında. Küçüğü uyuttum, büyükle ilgileneceğim, ilerleyen saatlerde yazarım yeniden. Herkesle tanışmak için heyecanlıyım.
takıma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldilerrr gerçi ben de yeniyim
arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi
spor +
su -
gördüğüm kadarıyla sizin tam tersi oluyor. su içiyorsunuz hepiniz. yarın ilk iş bir pet şişe alacam ama 2 lt hiç sanmıyorum yani içemem ki o kadarr :2:
kelebekcimm leslie yaparım yine ama sen de nivea body cd sini denemediysen bir dene derim. ben onu da severek yapıyordum.
bugünlük benden bu kadar herkese iyi gecelerr
kaptanım mesaj sayısı tamam canımda su + spor + benim bu gün sırf o bildirimi yapmak için gşrdşm canım..artık hiç kaçarım yok zati 2 litre su hatta 3 litre içiyodum diyetisyen 2 lt verdi 30 dakikada spor günlük canım..düzelttim müsadenle.günaydın fıstıklar
dünkü mesaj su spor ben saycam beroşvildoşda kota işi hallolunca saycak
bugünkünü destina_88
yarın fatoş0808
perşembeyi ayyıldızım saycak su spor mesaj hepsini
cuma kelebek.hill
mesaj su spor
kelebek.hill 14 + +
berenvildan 6 + +
lethem 11 - +
ayyıldızım 6 + +
bur50 11 + +
destina_88 9 + -
epack2013 6 + -
fatoş0808 4 + +
tombikella 0 bildirim yok
kızlar tombikellayı görürseniz bu hafta 30 mesaj altı olursa diskalifiye olcak
günaydın fıstıklar
dünkü mesaj su spor ben saycam beroşvildoşda kota işi hallolunca saycak
bugünkünü destina_88
yarın fatoş0808
perşembeyi ayyıldızım saycak su spor mesaj hepsini
cuma kelebek.hill
mesaj su spor
kelebek.hill 14 + +
berenvildan 6 + +
lethem 11 - +
ayyıldızım 6 + +
bur50 11 + +
destina_88 9 + -
epack2013 6 + -
fatoş0808 4 bildirim yok
tombikella 0 bildirim yok
kızlar tombikellayı görürseniz bu hafta 30 mesaj altı olursa diskalifiye olcak
Yaaa sabah yarım ekmek sandviç yemiştim içinde salam da vardı amaa çok kaloriymişşşş ya bi daha aslaaaa
canım şükür kavuşturana yavrum..evet canım sucuk salam çok kalorili ve benim listemde hiç yok cnm..nasılsın görüşmeyeli ..haller keyifler.yolladınmı zafer kardeşimin kargosunu ..işlerin nasıl
evet farkettim çokmuşş bi daha yememmmBen de kefiri merak ettim ablacım bilgi verebilir misin??
Iyiyim şükürr..yolladım zaferime kutuyu içine de parfümümü sıkmıştım anam en çok ona bayılldı nası sevindiiiiiIşler iyi iki gündür aşırı bi yoğunluk yok bakalım, gene adliyeye gidecem de gerçi birazdann
Senin diyeti takipteyim fatoşumm çok mutluyum senin adınaaa
saol canım benim benim adıma benim gibi mutlu olan insanların varlığını bilmek çok huzur veriyor mutlu ediyor beni..
Ah kıyamam özlemiştir kokukunu ona çok sevinmiştir ..allahın izniyle az kaldı hayırlısıyla gelsin
ablacım kefir bildiğin ayran tadında düşün..hazır ssatılıyor marketlerde..1 ltresi 4.95 filan.evdede mayalanabiliyo.ama ben hiç yapmadım..illah kefir içicen demedi süt gurubu 3 hakkım var mesela miktar olarak ister süt ister yoğurt ister kefir iç bana dei..yani ayrı bir özelliği yok bence canım ..süt ürünü gibi düşün.ama bazılarıda zayıflatıyo diyo bilmiyom cnm valla :)
Hoşgeldin bende 1 haftadır buradayım... Günüm yazılanları merak etmekle geçiyor:) ben yeni ailemi çok sevdim sende hoşgeldin...Emziren bayanların daha hızlı kilo verdiğini duymuştum hastane çalışırken düzenli beslenme spor ve emzirme inanılmaz kilo verdiriyordu burada kadın doğumcular... Darısı başına grubun en kilolusundan kocaman hoşgeldinler olsun :)
Of offff :)))
Sizin şu şikayet ettiğiniz kilolarda olmak benim için ne kadar önemli bir bilseniz....
bugün eski kıyafetlerimi çıkarttım artık kendime ayakkabı ve çanta dışında yeni bir şey almıyorum. Söz verdim artık eskilerin içine giricem pırıl pırıl tertemizler... Kilolarımı sevmiyorum. Herkez kendimle çok barışık olduğumu düşünüyor.. ay ne kadar güler yüzlü ne pozitifsin diyorlar. onlar anlamıyor ama belki siz içimde kopan fırtınaları anlarsınız... yüzümde sahte bir maske var resmen... kilo verikçe güvenimin yerine geleceğine inanıyorum.. avantajlı olmamın tek yanı boyumun 1,78 olması bakıldığında 110 gibi durmuyorum gören herkes en fazla 90 sın diyor. Bozuntuya vermiyorum tabi :) ama ben zaten bi 90 olsam varya çok güzel olacak yaaa:)))
İçimden gelenleri yazmak istedim size :)
Selamlarr..hoşgeldin aramıza eğer istikrarlı olursan bize alışırsın bize alışırsan da diyete motive olursun bu da oolunca bizi daha çok seversin falan..devam edeeerrr giderr..ben bekarım 23 yaşındayım, 165 boy, artık 63 lerde kilomstj avukatım, çalışıp staj yapıyorum bi yandan , seni de tanımak isterizzz Allah bebişlerine de sana da ailene de sağlık sıhhat versinn
takıma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldilerrr gerçi ben de yeniyim
kelebekcimm leslie yaparım yine ama sen de nivea body cd sini denemediysen bir dene derim. ben onu da severek yapıyordum.
bugünlük benden bu kadar herkese iyi gecelerr
hoşgeldin canım. benimde 2 çocuğum var birisi 5 yaşında oğlan diğeri 13.5 aylık kız, oğlum okula gittiği için rahatım ,kızımda çok şükür sıkıntı yapacak bir bebek değil.
bende 56 ile hamile kalıp 77 ile doğuma girmiştim ,kırkım çıkarken 62 kg gördüm fakat tek gögüs ile emzirdiğim için 70 kg kadar ulaştım tekrar, ve eylül ayında bu gruba geldim 67.5 ile ,boyum 1.56 bıdık birşeyim yani ,boyuma göre kilom hafif şişman olarak çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?