Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence de burda halledersinn Hamilelik zor iş olsa gerek,sıkı da çalışmışsın anladığım,kendine zaman ayırman zor olmuştur.. fazlalıklardan kurtulmak istemen gayet normal ama dediğin gibi spor ve dikkatle daha önce de vermişsin zaten şimdi de verirsin evet 60 iyi oluyor benm de boy 165 ben de seviyorum 60 ı ama sırf evllikten sonra sorun olmasn diye ben de belki 57 ye falan çekerim

çok geçmş olsun canım yastıktan ya da üşütmüşsündür bir ara bendede oldu kalınlaşmış gibi olmuştu geçer inşalah

bencede düzenli spor yapmak işe yarar canım inşallah vereceğiz hep birlikte.

Tünaydııın tünaydınn kızlarr ekran başından ne güzel enerjiniz geliyor öyle. Ferdanne hoş geldin diyorum, benim gibi izne ayrılan birisi daha var öyleyse grubumuzda

ders çalışmak, ahh o ders çalışmakk, masabaşları hep onlar kilo aldırdı bana da; otur otur nereye kadar. nivea body'nin cd'sine bakıcam bugün, hazır izindeyken bol bol spor yapayım

7 aya kadar doktorun spora engel koymasına şaşırdım, aynı durumu yaşarsam, heralde sporsuzluk bende vicdan azabına dönüşür. spor salonuna falan yazıldın mı??

makarnayı çok yiycem diye çok azcık yağ koydum. eşime de ayırdım, ona daha bol yağlı yaptım. beni görünce, yeni evlisin, nasıl kilo verdin; evlenenler kg alır, diye biliyoruz biz,diyorlarr. diyorum ki, kadınlar kulubü sağolsun.
evlendikten sonra kilo almak istemiyorsan, izlenecek yollardan biri de, içerden merdivenli bi ev tutmak. artık eskisi gibi değil, apartman dairelerindeki dubleks evlerin kirası, normal daire kirasıyla aynı. valla çok faydası oluyor, dün merdiven in çık, in çık derken makarnaların vücudumda yer etmesini engellediğimi düşünüyorum:

gece giremem nete ama yarın sabah yaparım bildirimi cicim. bu arada yapılacak olan bildirimleri üst üste bana verebilirsiniz, martın son haftası okula başlıycam, hazirana kadar sayım yapmam zorlaşır. sabahçı olursam okulda, sabah nete girip sayım yapmam zor olur.

kola zaten zararlı ama bazen dayanamıyoruz işte, o dayanamadığın zamanlarda light olana yönel bence cicim. bi de turşu vücutta ödem yapıyor, diyette pek vermiyorlar. bu birkaç gün tartıda fazla çıkarsan turşudan olabilir. ama onun haricinde menün güzelmiş, beğendim

Bebeğin mi var canım senin de?
Benim kadındoğumcum laktik asit süte geçiyor spor yapma bırak birazda bu kilou yaşa zaten zayıflayacaksın ve hep öyle kalacaksın demişti. Diyetisyen de aynı şekilde 7 aydan sonra günaşırı başlarsın dedi, herkesin yaklaşımı başka. Ben 1. kızımda 4 ay sonrası yoğun spor ve dikkatle çok güzel kilo vrdim ama çocuğum beslenemedi zayıf kaldı. Bu nedenle bu kızımda dinledim doktorlarımı kızımı besledim, maşallah güzel de beslendi. Sen öğrencimisi, öğretmenmisin? ders çalışmaktan bahsetmişsin.

tamamdır çarşambayı ben sayıcam perşembe sabahı bildirim günü benimdir.
tmm diyetisyen yarıycak sana inş.
hoşgeldin
düzenli paylaşım yaparsan listeye de kısa ssürede girebilirsin
gün sonunda menünle beraber o günkü su ve sporunu paylaşırsan ve başlık kısmına mesaj sayını da yazarsan i olur
günde 5 haftada 30 mesaj şartımız var düzenli paylaşımda önemli
inş beraber güzel kilolar veririz

öss-kpss'ye çalışırken çok oturdum, yanında bol bol tatlı da yedim, şimdi onları vermeye uğraşıorumben öğretmenim, 2 yıllık. 24 yaşındayım. adım özlem. temmuz'da evlendim. henüz bebiş düşünmüyorum,birkaç yıl kadar, şu an önceliğim y.lisans:). ona hazırlanıorum. doğu'da öğretmendim, sonra batıya tayinim çıktı eş durumundan, sonra tekrar iliçi tayinim çıktı, cuma günü. eşimden 200 km ötedeki bir ilçeye atandım, balıkesir'de. şu an izin kullanıorum. mehil müddeti vs.

hamilelik döneminde de bol bol yürüyüşler yapanları görüorum, ben de onlardan olmak istiyorum ilerleyen zamanlarda. ama hamilelik sonrası bu kadar uzun süreli (7 ay yani) spora izin vermemelerine şşaırmıştım, aydınlandık sayende. bebişin anne sütünden yoksun olmasın, o daha önemli.

merhabalr bende pztden beri burdayım ve kilo vermem lazım bebiş istiyorum aydındayım 32 yaşındayım matematik öğretmeniyim aranızda yeniyim ama bu sefer çok azimli gördüm kendimi yeni dönem yeniliklerle inşallah aranızdayım

dün sporada başladım onu söylemeyi unuttum boy:160 kilo:78 hedefim yaza kadar 60 inşallah tabi azim su az yemek ve sporla...

Vayy harikasın en büyük kk tabi kii merdiven işi de çok mantıklııı, ya ben de öyle düşünüyorum yediklerimizin oturmasına izin vermiyoruz bence ondan başarıyoruzz yoksa ben d epek az yiyemiyorum 1500 lerden inemedm genee

Hoşgeldin tubiş azminin ve başarının daim olmasını dilerim bence gruba alışırsan zaten sarıyo sen de görceksin ki, inşallahh sağlıklı sağlıklı bebişlerin de peşinden gelirr... ben henüz bekarım 23 yaşndayım, stj.avukatım, boy 165 kilo 63 istanbuldan katılıyorum senin boy kilo nerelerdee??

ben yeni katıldım aranıza umarım beni kabul edersinizz:) 23 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 112.5 biliyorum çok fazla. hatta bu kiloya gelmek için 3.7 kg da verdim yani anlayacağınız 116.2 ile başladım bu yola. bundan sadece 2 yıl once 40-45 kg daha azdım ama nolduyssaaa üniversiteye başlamamla oldu. 90 kg a inene kadar şok diyetler yapıcam bunun bi sakıncası var mı grup adına acaba bunu öğrenmliyim:) 3 gündür elma diyeti yapıyorum 3.7 kg verdim ve biliyorum verdiğimin çoğu su ve kas ama bi an önce 15-20 kg veremezsem kendimden vazgeçicm ve daha fazla kilo alıcam. aslında şimdilik tek istediğim ikili hanelere düşmek umarım beni anlayabilirsiniz:)

bugün: 3.5 lt su içtim 5 elma yedim sabah kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3-4 yeşil zeytin( siyah zeytindan daha az kalorisi var) 1 dilim ekmek ve şekersiz çay. şu saatten sonra bir şey yemeyeceğim fakat 2 bardak yeşilçay içsem süper olur:)

Çok geçmiş olsun... Camları kapıları açıp ceryanda kalmayın aman diyim :)) Sizin diyet listesi süpperr, yazdıklarınızdan tüyolar aldım bende :))

Hoşgeldin... Ben de yeniyim Umarım bu zorlu ama burası sayesinde bir okadar eğlenceli yolculuğunda başarılı olursun... Bebeiş gelecek kilolar gidecek inşallah :)))

Merhaba ben ipek :) ben grubun en kilolusuydum :) şimdi aynı hanede olduğum senin gibi cici bir arkadaşım oldu :)) Öncelikle içinde kopan fırtınaları çok ama çok iyi anlıyorum fakat ben şok diyetlere karşıyım.. Çünkü verdiğin kiloyu alma imkanın çok fazla ve ben 30 yaşında deneyim sahibi bir olarak zamanında yaptığım şoklar yüzünden bu haldeyim...

kendinden geçmek ne demek acaba?? oraya gelirsem yanacıklarını sıkarım senin... Sağlıklı beslen lütfen yediklerini kalori hesabı yap... Anasayfa bu sitenin sanada yararı olacağını düşünüyorum...Ben kendime inanarak bu yola başladım ve her şeyi yiyerek kilo veriyorum :) çünkü ben kimseye rejim yapıyorum diyemiyorum.. Ama sağlıklı besleniyorum diyorum :) kendime ve bu gruptaki tüm arkadaşlarıma inanıyorum.. Bugün baklava yemediysem akşam menümü buraya yazarken buradaki güzel insanlara mahcup olmamak ve rejimimi bozmamak adına geri çevirdim..

Ben sporu sevmem mesela ama bu hafta kendimi beynimi önümüzdeki haftadan itibaren yürüyüş yapacağıma ineternetten walked at home izleyerek yapacağıma odaklıyorum inanıyorum başaracağım :))

Tekrardan hoşgeldin 2 li rakamları görmek en büyük dileğimiz.. önce kendine inan ...

Selamlarr selamlarrr tatlı bayann aramıza hoşgeldinn :) Burda seni anlayan çok insan olcak merak etmee kendinden vazgeçmek mii cidden ben de çokk kızarımm..öncelikle kendimizi sevicizzz ben de 23 yaşındayım ve 165 boyundayım bu arada..şok diyet yerine kalıcı diyetler uygularsın canım,önce sabır sabır sabırrrr sen de kendine bi kilo çizelgesi hazırlarsan takibini dah agüzel yapabilirisinnn

İpekcim ben de evde yürüyüş yapıyorum bu ara fena sardım meselaa...güzel oluyor gerçekten alışınca

Menüm:
Sabah:
yarım küçük boy ekmek arası sandviç
arasında kaşar peynir zeytin ezmesi maydonoz falan vardı ama ne yazıkki salam da vardı üzüldm sonradann çok bol yere kalori almışımmm

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal) 225 kcal
1.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal) 90 kcal

Ara:
0.50 x 100gr Kruasan / Kruvasan (Sade) (385 kcal) 193 kcal

Akşam:
10.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal) 260 kcal
5.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal) 130 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal

1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal

Alınan Kalori Toplamı 1693 kcal (sabah da dahil diyetarkadasımda sandviç yoktu ayrı ayrı kalorileri topladım)

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı 400 kcal

Bu hafta kalorilerimi hiç beğenmiyorum ama sporumu da bırakmıyorum çok veremesem de inşallah biraz oynatırız tartıyı yahuu

Son düzenleme:
Bu arada fatoş ablacım ya omzun boynun falan nasıl oldu??? ben o kısmı gözden kaçırmışımm:26: zafer demişin aklım uçmuştur kesinn

Hosgeldin cnm ben takim kaptani bur50 diger yeni arksdaslarda hosgelmisler umarim duzenli paylasima devam edersiniz
Yeni uyeler icin deneme suresi iki hafta ama duzenli paylasimda daha cabuk listeye girebilirdiniz
mesaj sayimizi basliga yaziyoruz
gun sonunda basliga su spor yazarak menumuzu su ve sporumuzu paylasiyoruz gunde5 haftada 30 mesaj sarti var

Hosgeldin sisilya
sok diyet zararli olabilir senin icin yokda bixim icin sakincasi yok
ipekcim cok ii leslie besyuz adima falan basla hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…