- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ben de kendimi daha detaylı tanıtayım.
34 yaşındayım, daha önce söylediğim gibi 2 kızım var 4.5 yaş ve 7.5 aylık. Bir üniversitede öğretim üyesiyim, istanbulda yaşıyorum. İlk dönem ders almadığım için rahattım, ama 2. dönem derslerim var 10 gün sonra başlıyorum artık.
İlk kızımda 60 ile hamile kalıp 77 ile doğum yapmıştım 30 yaşlındaydım 10 kilo hop diye gitti, geri kalan kilomu 8 ayda verdim 59'a düşmüştüm düzenli spor ve dikkat ederek. 60 civarı dolaştım 2 yıl sonra kitap yazdım 3 tane geceleri çalıştım sınavım vardı ona çalıştım falan düzensiz uyku ve beslenme neticesinde 70'e çıktım tüm işlerim bitti artık zayıflarım dedim ama hamile kaldım 70 lilo ile. 87 ile doğum yaptım, şimdi 78 kiloyum. 70e düşsem kıyafetlerimin bir kısmı olur ama yine kilolu oluyorum boyum 1.63. 60 kilo güzel oluyor ben de.
Ciddi spora başlamalıyım çünkü kilo dışında selülitlerim de oldu ve göbeğim de var bunlar da sporla gider ancak.
Benden haberler böyle. Sabah güzel başladım şimdi ara öğün yapacağım. Neler yediğimi aşam toplu olarak yazarım.
çok geçmş olsun canım yastıktan ya da üşütmüşsündür bir ara bendede oldu kalınlaşmış gibi olmuştu geçer inşalahselam kızlar nasılsınız.ben kendi adıma iyim .diyetisyenin verdiği listeyi harfi harfine uyguluyorum.
ama bu hastalıklar peşimi bırakmıyo boynum tutuluyo ya 30 yaşıma kadar ilk kez sol taraf omuzuumdan boynuma yastığa tersmi yattım yelmi aldım anlamadım..
diyetisyenin düzenini anca oturttum..
bencede düzenli spor yapmak işe yarar canım inşallah vereceğiz hep birlikte.Ben de kendimi daha detaylı tanıtayım.
34 yaşındayım, daha önce söylediğim gibi 2 kızım var 4.5 yaş ve 7.5 aylık. Bir üniversitede öğretim üyesiyim, istanbulda yaşıyorum. İlk dönem ders almadığım için rahattım, ama 2. dönem derslerim var 10 gün sonra başlıyorum artık.
İlk kızımda 60 ile hamile kalıp 77 ile doğum yapmıştım 30 yaşlındaydım 10 kilo hop diye gitti, geri kalan kilomu 8 ayda verdim 59'a düşmüştüm düzenli spor ve dikkat ederek. 60 civarı dolaştım 2 yıl sonra kitap yazdım 3 tane geceleri çalıştım sınavım vardı ona çalıştım falan düzensiz uyku ve beslenme neticesinde 70'e çıktım tüm işlerim bitti artık zayıflarım dedim ama hamile kaldım 70 lilo ile. 87 ile doğum yaptım, şimdi 78 kiloyum. 70e düşsem kıyafetlerimin bir kısmı olur ama yine kilolu oluyorum boyum 1.63. 60 kilo güzel oluyor ben de.
Ciddi spora başlamalıyım çünkü kilo dışında selülitlerim de oldu ve göbeğim de var bunlar da sporla gider ancak.
Benden haberler böyle. Sabah güzel başladım şimdi ara öğün yapacağım. Neler yediğimi aşam toplu olarak yazarım.
Ben de kendimi daha detaylı tanıtayım.
Bence de burda halledersinnHamilelik zor iş olsa gerek,sıkı da çalışmışsın anladığım,kendine zaman ayırman zor olmuştur.. fazlalıklardan kurtulmak istemen gayet normal ama dediğin gibi spor ve dikkatle daha önce de vermişsin zaten şimdi de verirsin evet 60 iyi oluyor benm de boy 165 ben de seviyorum 60 ı ama sırf evllikten sonra sorun olmasn diye ben de belki 57 ye falan çekerim
günaydın fıstıklar
dünkü mesaj su spor ben saycam beroşvildoşda kota işi hallolunca saycak
bugünkünü destina_88
yarın fatoş0808
perşembeyi ayyıldızım saycak su spor mesaj hepsini
cuma kelebek.hill
mesaj su spor
kelebek.hill 14 + +
berenvildan 6 + +
lethem 11 - +
ayyıldızım 6 + +
bur50 11 + +
destina_88 9 + -
epack2013 6 + -
fatoş0808 4 bildirim yok
tombikella 0 bildirim yok
kızlar tombikellayı görürseniz bu hafta 30 mesaj altı olursa diskalifiye olcak
11/02/2013 Günlük Menü
.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri (235 kcal) 118 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal) 90 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal
1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal) 130 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 100 kcal
1.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal) 20 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 76 kcal
1.00 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal) 113 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 9 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal) 94 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
0.50 x 100gr Kornişon Turşu (37 kcal) 19 kcal
1.00 x 100gr Pınar Krem Peynir (194 kcal) 194 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 55 kcal
Alınan Kalori Toplamı1125 kcal
Yakılan kalori Toplamı 165kcal
spor: Yok
Su 2,00 lt
millet kaşık kaşık nutella yer bende krem peynir... Ah allahım sen bana akıl ver :)) kılar listen bu biraz kaçıyor ama spora başladığımda dahada dengeleyeceğim...
Bu arada gün içindeki konuşmalara katılamamak çok kötü yaaa(
Tünaydııın tünaydınn kızlarrekran başından ne güzel enerjiniz geliyor öyle. Ferdanne hoş geldin diyorum, benim gibi izne ayrılan birisi daha var öyleyse grubumuzda
ders çalışmak, ahh o ders çalışmakk, masabaşları hep onlar kilo aldırdı bana da; otur otur nereye kadar. nivea body'nin cd'sine bakıcam bugün, hazır izindeyken bol bol spor yapayım
7 aya kadar doktorun spora engel koymasına şaşırdım, aynı durumu yaşarsam, heralde sporsuzluk bende vicdan azabına dönüşür. spor salonuna falan yazıldın mı??
tmm diyetisyen yarıycak sana inş.tamamdır çarşambayı ben sayıcam perşembe sabahı bildirim günü benimdir.
hoşgeldinBen de kendimi daha detaylı tanıtayım.
Bebeğin mi var canım senin de?
Benim kadındoğumcum laktik asit süte geçiyor spor yapma bırak birazda bu kilou yaşa zaten zayıflayacaksın ve hep öyle kalacaksın demişti. Diyetisyen de aynı şekilde 7 aydan sonra günaşırı başlarsın dedi, herkesin yaklaşımı başka. Ben 1. kızımda 4 ay sonrası yoğun spor ve dikkatle çok güzel kilo vrdim ama çocuğum beslenemedi zayıf kaldı. Bu nedenle bu kızımda dinledim doktorlarımı kızımı besledim, maşallah güzel de beslendi. Sen öğrencimisi, öğretmenmisin? ders çalışmaktan bahsetmişsin.
merhabalr bende pztden beri burdayım ve kilo vermem lazım bebiş istiyorum aydındayım 32 yaşındayım matematik öğretmeniyim aranızda yeniyim ama bu sefer çok azimli gördüm kendimi yeni dönem yeniliklerle inşallah aranızdayım
makarnayı çok yiycem diye çok azcık yağ koydum. eşime de ayırdım, ona daha bol yağlı yaptım . beni görünce, yeni evlisin, nasıl kilo verdin; evlenenler kg alır, diye biliyoruz biz,diyorlarr. diyorum ki, kadınlar kulubü sağolsun .
evlendikten sonra kilo almak istemiyorsan, izlenecek yollardan biri de, içerden merdivenli bi ev tutmak. artık eskisi gibi değil, apartman dairelerindeki dubleks evlerin kirası, normal daire kirasıyla aynı. valla çok faydası oluyor, dün merdiven in çık, in çık derken makarnaların vücudumda yer etmesini engellediğimi düşünüyorum :
merhabalr bende pztden beri burdayım ve kilo vermem lazım bebiş istiyorum aydındayım 32 yaşındayım matematik öğretmeniyim aranızda yeniyim ama bu sefer çok azimli gördüm kendimi yeni dönem yeniliklerle inşallah aranızdayım
selam kızlar nasılsınız.ben kendi adıma iyim .diyetisyenin verdiği listeyi harfi harfine uyguluyorum.
ama bu hastalıklar peşimi bırakmıyo boynum tutuluyo ya 30 yaşıma kadar ilk kez sol taraf omuzuumdan boynuma yastığa tersmi yattım yelmi aldım anlamadım..
diyetisyenin düzenini anca oturttum..
ben yeni katıldım aranıza umarım beni kabul edersinizz:) 23 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 112.5 biliyorum çok fazla. hatta bu kiloya gelmek için 3.7 kg da verdim yani anlayacağınız 116.2 ile başladım bu yola. bundan sadece 2 yıl once 40-45 kg daha azdım ama nolduyssaaa üniversiteye başlamamla oldu.90 kg a inene kadar şok diyetler yapıcam bunun bi sakıncası var mı grup adına acaba bunu öğrenmliyim:) 3 gündür elma diyeti yapıyorum 3.7 kg verdim ve biliyorum verdiğimin çoğu su ve kas ama bi an önce 15-20 kg veremezsem kendimden vazgeçicm ve daha fazla kilo alıcam. aslında şimdilik tek istediğim ikili hanelere düşmek umarım beni anlayabilirsiniz:)
bugün: 3.5 lt su içtim 5 elma yedim sabah kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3-4 yeşil zeytin( siyah zeytindan daha az kalorisi var) 1 dilim ekmek ve şekersiz çay. şu saatten sonra bir şey yemeyeceğim fakat 2 bardak yeşilçay içsem süper olur:)
ben yeni katıldım aranıza umarım beni kabul edersinizz:) 23 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 112.5 biliyorum çok fazla. hatta bu kiloya gelmek için 3.7 kg da verdim yani anlayacağınız 116.2 ile başladım bu yola. bundan sadece 2 yıl once 40-45 kg daha azdım ama nolduyssaaa üniversiteye başlamamla oldu.90 kg a inene kadar şok diyetler yapıcam bunun bi sakıncası var mı grup adına acaba bunu öğrenmliyim:) 3 gündür elma diyeti yapıyorum 3.7 kg verdim ve biliyorum verdiğimin çoğu su ve kas ama bi an önce 15-20 kg veremezsem kendimden vazgeçicm ve daha fazla kilo alıcam. aslında şimdilik tek istediğim ikili hanelere düşmek umarım beni anlayabilirsiniz:)
bugün: 3.5 lt su içtim 5 elma yedim sabah kahvaltıda 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir 3-4 yeşil zeytin( siyah zeytindan daha az kalorisi var) 1 dilim ekmek ve şekersiz çay. şu saatten sonra bir şey yemeyeceğim fakat 2 bardak yeşilçay içsem süper olur:)
Merhaba ben ipek :) ben grubun en kilolusuydum :) şimdi aynı hanede olduğum senin gibi cici bir arkadaşım oldu :)) Öncelikle içinde kopan fırtınaları çok ama çok iyi anlıyorum fakat ben şok diyetlere karşıyım.. Çünkü verdiğin kiloyu alma imkanın çok fazla ve ben 30 yaşında deneyim sahibi bir olarak zamanında yaptığım şoklar yüzünden bu haldeyim...
kendinden geçmek ne demek acaba?? oraya gelirsem yanacıklarını sıkarım senin... Sağlıklı beslen lütfen yediklerini kalori hesabı yap... Anasayfa bu sitenin sanada yararı olacağını düşünüyorum...Ben kendime inanarak bu yola başladım ve her şeyi yiyerek kilo veriyorum :) çünkü ben kimseye rejim yapıyorum diyemiyorum.. Ama sağlıklı besleniyorum diyorum :) kendime ve bu gruptaki tüm arkadaşlarıma inanıyorum.. Bugün baklava yemediysem akşam menümü buraya yazarken buradaki güzel insanlara mahcup olmamak ve rejimimi bozmamak adına geri çevirdim..
Ben sporu sevmem mesela ama bu hafta kendimi beynimi önümüzdeki haftadan itibaren yürüyüş yapacağıma ineternetten walked at home izleyerek yapacağıma odaklıyorum inanıyorum başaracağım :))
Tekrardan hoşgeldin 2 li rakamları görmek en büyük dileğimiz.. önce kendine inan ...
Hosgeldin cnm ben takim kaptani bur50 diger yeni arksdaslarda hosgelmisler umarim duzenli paylasima devam edersinizmerhabalr bende pztden beri burdayım ve kilo vermem lazım bebiş istiyorum aydındayım 32 yaşındayım matematik öğretmeniyim aranızda yeniyim ama bu sefer çok azimli gördüm kendimi yeni dönem yeniliklerle inşallah aranızdayım
ben yeni katıldım aranıza umarım beni kabul edersinizz:) 23 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 112.5 biliyorum çok fazla. hatta bu kiloya gelmek için 3.7 kg da verdim yani anlayacağınız 116.2 ile başladım bu yola. bundan sadece 2 yıl once 40-45 kg daha azdım ama nolduyssaaa üniversiteye başlamamla oldu.90 kg a inene kadar şok diyetler yapıcam bunun bi sakıncası var mı grup adına acaba bunu öğrenmliyim:) 3 gündür elma diyeti yapıyorum 3.7 kg verdim ve biliyorum verdiğimin çoğu su ve kas ama bi an önce 15-20 kg veremezsem kendimden vazgeçicm ve daha fazla kilo alıcam. aslında şimdilik tek istediğim ikili hanelere düşmek umarım
Merhaba ben ipek :) ben grubun en kilolusuydum :) şimdi aynı hanede olduğum senin gibi cici bir arkadaşım oldu :)) Öncelikle içinde kopan fırtınaları çok ama çok iyi anlıyorum fakat ben şok diyetlere karşıyım.. Çünkü verdiğin kiloyu alma imkanın çok fazla ve ben 30 yaşında deneyim sahibi bir olarak zamanında yaptığım şoklar yüzünden bu haldeyim...
kendinden geçmek ne demek acaba?? oraya gelirsem yanacıklarını sıkarım senin... Sağlıklı beslen lütfen yediklerini kalori hesabı yap... Anasayfa bu sitenin sanada yararı olacağını düşünüyorum...Ben kendime inanarak bu yola başladım ve her şeyi yiyerek kilo veriyorum :) çünkü ben kimseye rejim yapıyorum diyemiyorum.. Ama sağlıklı besleniyorum diyorum :) kendime ve bu gruptaki tüm arkadaşlarıma inanıyorum.. Bugün baklava yemediysem akşam menümü buraya yazarken buradaki güzel insanlara mahcup olmamak ve rejimimi bozmamak adına geri çevirdim..
Ben sporu sevmem mesela ama bu hafta kendimi beynimi önümüzdeki haftadan itibaren yürüyüş yapacağıma ineternetten walked at home izleyerek yapacağıma odaklıyorum inanıyorum başaracağım :))
Tekrardan hoşgeldin 2 li rakamları görmek en büyük dileğimiz.. önce kendine inan ...
Menüm:
Sabah:
yarım küçük boy ekmek arası sandviç
arasında kaşar peynir zeytin ezmesi maydonoz falan vardı ama ne yazıkki salam da vardı üzüldm sonradann çokbol yere kalori almışımmm
Öğlen:i
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal) 225 kcal
1.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal) 90 kcal
Ara:
0.50 x 100gr Kruasan / Kruvasan (Sade) (385 kcal) 193 kcal
Akşam:
10.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal) 260 kcal
5.00 x 1 Adet Etli Yaprak Sarma (Dolma) (26 kcal) 130 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 60 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1693 kcal (sabah da dahil diyetarkadasımda sandviç yoktu ayrı ayrı kalorileri topladım)
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (400 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı 400 kcal
Bu hafta kalorilerimi hiç beğenmiyorum ama sporumu da bırakmıyorumçok veremesem de inşallah biraz oynatırız tartıyı yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?